Dziewczyny jak maliny: Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz.X - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-01, 00:33   #2671
Karolcja05
Rozeznanie

Dot.: Dziewczyny jak maliny: Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz.X

tu są te obrazki______http://i49.tinypic.com/14udhsg.jpg
http://img22.imageshack.us/img22/988...watorypl23.jpg
http://img248.imageshack.us/img248/3231/upas.jpg
http://img36.imageshack.us/img36/2307/2231q.jpg

a teraz widzisz?
Karolcja05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 00:34   #2672
Black_Angel86
Zadomowienie

GG do Black_Angel86 Send a message via Skype™ to Black_Angel86
Dot.: Dziewczyny jak maliny: Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz.X

Cytat:
Napisane przez Karolcja05 Pokaż wiadomość
a jeszcze jestem wkurzonaa,bo dziś połowa cyklu. śluz tak jakby płodny,bolał brzuch ,tem troszenke podskoczyła więc można by było prłobować a tu wielka dupaaa
eeeee, no to może zaproponuj chwilowe zawieszenie ognia w WIELKIEJ SPRAWIE?

blog

fotografia

Black_Angel86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 00:36   #2673
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Black_Angel86 Pokaż wiadomość
Zatęskni to przeprosi, może też się zawziął
Hehe, wiesz u nas to już czasem dochodzi do takich ekscesów że ja się obrażę, on mnie przeprasza, ja dalej nic jak kamień ( no niech się kurde bardziej postara) a wtedy on się obraża i ja go przepraszam (a on się obraził, że ja obrażona jestem i się nie chcę odobrazić ) heh masło maślane

---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ----------

jak nie widzisz jak to są linki?
nie otwieraja mi sie

---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ----------

może to wina mojego neta bo cos mi ostatnio szwankuje, jak we wtorek tam zadzwonie to normalnie im sie odechce
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 00:37   #2674
Black_Angel86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
nie otwieraja mi sie
to bardzo brzydko robią te linki
jak chcesz mogę CI opowiedzieć co widzę

---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ----------

Cytat:
nie otwieraja mi sie

---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ----------

może to wina mojego neta bo cos mi ostatnio szwankuje, jak we wtorek tam zadzwonie to normalnie im sie odechce
kochana a może rachunek nie zapłacony? U nas tak ostatnio było, tż zadzwonił do nich z wielką mordą że net od paru dni chodzi jak krew z nosa, a oni mu "to niech pan w koncu rachunek zapłaci" i była buba

blog

fotografia

Stary 2010-11-01, 00:47   #2675
Karolcja05
Rozeznanie

Cytat:
eeeee, no to może zaproponuj chwilowe zawieszenie ognia w WIELKIEJ SPRAWIE?
Nie raczej nie
Tak nie można ,bo wszystko to wyjdzie na marne musi być jakaś kara,jakieś wnioski i takie tam jak już będzie bzykalino to pójdzie w nie pamięc. Może się odezwie jutro,bo miał zawieść na groby moją mame

---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ----------

Cytat:
[/COLOR]
kochana a może rachunek nie zapłacony? U nas tak ostatnio było, tż zadzwonił do nich z wielką mordą że net od paru dni chodzi jak krew z nosa, a oni mu "to niech pan w koncu rachunek zapłaci" i była buba

---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ----------

oho czyżby naprawde ?:P

Edytowane przez Karolcja05
Czas edycji: 2010-11-01 o 00:49
Stary 2010-11-01, 00:53   #2676
Black_Angel86
Zadomowienie

Cytat:
Nie raczej nie
Tak nie można ,bo wszystko to wyjdzie na marne musi być jakaś kara,jakieś wnioski i takie tam jak już będzie bzykalino to pójdzie w nie pamięc. Może się odezwie jutro,bo miał zawieść na groby moją mame

---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ----------

oho czyżby naprawde ?:P
noooo

no tak, tu racji trochę, wyciągnij do faceta palec, to chce całą rękę!

blog

fotografia

Stary 2010-11-01, 00:59   #2677
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
to bardzo brzydko robią te linki
jak chcesz mogę CI opowiedzieć co widzę

---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ----------

nie no kochana u nas rachunki ja w zegarku mężus pilnuje bo przewrazliwony na pukcie placenia w terminie wiec odpada
oni po prostu cos robia nawet na forum jest napisane że może byc problem ale wkurza mnie to ze nie poinformowali o tym klienta a my to odkrylismy bo jestesmy szperacze , zadzwonie i im nagada ze jak robia cos takiego to po 1 niech uporzedza a po 2 niech zrobia jakiś upust bo ten net tak działa dziwnie od miesiąca wrrr

---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ----------

no własnie nie mogłam sie połączyc z netem ach masakra, jak zadzwonie to opieprze jak nie wiem
Stary 2010-11-01, 01:03   #2678
Karolcja05
Rozeznanie

http://statichg.demotywatory.pl/uplo...nyIkar_500.jpg
http://statichg.demotywatory.pl/uplo..._paska_500.jpg

---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ----------

a grałyście w to ?
http://bitwaokrzyz.pl/
Stary 2010-11-01, 01:03   #2679
aa2
Zakorzenienie

he he dobre te widze a tamtych nie wiec black angel opowiadaj co było na poprzednich
Stary 2010-11-01, 01:06   #2680
Karolcja05
Rozeznanie

rekord 152
Kto więcej?
Stary 2010-11-01, 01:08   #2681
aa2
Zakorzenienie

mi zaś nie wchodzi link wrr
Stary 2010-11-01, 01:12   #2682
Black_Angel86
Zadomowienie

Cytat:
mi zaś nie wchodzi link wrr
ja bym ich za taki net ukrzyżowała!

Karolcia 203! Dajesz dajesz!

blog

fotografia

Stary 2010-11-01, 01:16   #2683
Karolcja05
Rozeznanie

176 no nie:P
wciągająca gra hehe
Stary 2010-11-01, 01:17   #2684
aa2
Zakorzenienie

zawsze chodził dobrze filmy ja ściągaliśmy to była chwila moment, ostatnio cos kombinują
Stary 2010-11-01, 01:23   #2685
Black_Angel86
Zadomowienie

Cytat:
176 no nie:P
wciągająca gra hehe
ejjjjj, po czyjej my jesteśmy stronie? ja bym wolała w babcię porzucać :p

---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:22 ----------

Cytat:
zawsze chodził dobrze filmy ja ściągaliśmy to była chwila moment, ostatnio cos kombinują
no tak ale to niech kurcze faktycznie cenę obniża, bo pewnie za taką prędkość nie płacicie...

blog

fotografia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-01, 01:27   #2686
Karolcja05
Rozeznanie

e tam mi to wsio w kogo,byle się wyżyć Ide spac ,bo oczy mi odpadają:P hehehe powinna byż 2.30 auuuuuu. Dobranoc kochane
Stary 2010-11-01, 01:28   #2687
Black_Angel86
Zadomowienie

Cytat:
e tam mi to wsio w kogo,byle się wyżyć Ide spac ,bo oczy mi odpadają:P hehehe powinna byż 2.30 auuuuuu. Dobranoc kochane
dobranoc Baraniołku słodkich senków

blog

fotografia

Stary 2010-11-01, 01:42   #2688
aa2
Zakorzenienie

dobranoc Karolcia

własnei ogladalam usta usta odcinek który dopiero bedzie i sie poryczałam pod koniec, ech myslałam ze moje wspomnienia o poronieniu sa słabsze ale chyba nie.... kurcze a to równo rok temu było

wklejcie mi jeszcze raz linka do tej gry:prosze
Stary 2010-11-01, 02:01   #2689
Black_Angel86
Zadomowienie

wpisz sobie bitwaorzyz pl

mnie to czasem też dopada aa2 tą pustkę udało mi się trochę złagodzić faktem, że jest Kubuś, ale i tak ciągle wspominam i płaczę, jutro też zapalę znicz w intencji naszego pierwszego dzidziusia. Takie rany chyba się nie zabliźniają i mimo że nacodzień się o tym tak nie myśli, to przychodzi dzień gdy wszystko wraca ze zdwojoną siłą niestety

---------- Dopisano o 02:01 ---------- Poprzedni post napisano o 01:57 ----------

zmykam aa2 mężuś w końcu zakonczył batalię Dobranocek

blog

fotografia

Stary 2010-11-01, 02:04   #2690
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
wpisz sobie bitwaorzyz pl

mnie to czasem też dopada aa2 tą pustkę udało mi się trochę złagodzić faktem, że jest Kubuś, ale i tak ciągle wspominam i płaczę, jutro też zapalę znicz w intencji naszego pierwszego dzidziusia. Takie rany chyba się nie zabliźniają i mimo że nacodzień się o tym tak nie myśli, to przychodzi dzień gdy wszystko wraca ze zdwojoną siłą niestety

---------- Dopisano o 02:01 ---------- Poprzedni post napisano o 01:57 ----------

zmykam aa2 mężuś w końcu zakonczył batalię Dobranocek
no u mnie chyba z podwójna siła atakuje, rok temu 1 listopad dla mnie był mega tragiczny-byłam pare dni po szpitalu na samo wspomnienie mi sie odechciewa...ech dobra koniec nie mówie juz o tym

no dobranoc, mój jeszcze meczyk oglada ale pewnie zaraz przyjdzie mnie pitulić i bedzie troszkę lepiej
Stary 2010-11-01, 06:43   #2691
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Dzień dobry Paniom

Dziękuje za wszystkie odpowiedzi

Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość
dokładnie. ja przeszłam dwie ciąże i każda inna. Najlepiej wszelkie wątpliwości rozwiewać z lekarzem.

Na pewno może brzusio pobolewać i nie musi oznaczać to nic złego
super, że udało się po pierwszej próbie i nie musicie tego przechodzić jeszcze raz. można powiedzieć, że mieliście farta
Na razie nie chcę zapeszać, ale jak się okaże, że wszystko jest w porządku to naprawdę będziemy z M. farciarzami, że nam się udało za pierwszym razem

Lili ja myślę, że z wynikami Twojego TZ-ta macie spore szanse na naturalsa. Moj miał dużo gorsze i sie udało

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 06:52   #2692
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Hej
mnie się udało przy pierwszym monitoringu. Mój mąż nie może uwierzyć. Boże ale głodna jestem. Uciekam
Stary 2010-11-01, 07:30   #2693
lisek15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Na razie nie chcę zapeszać, ale jak się okaże, że wszystko jest w porządku to naprawdę będziemy z M. farciarzami, że nam się udało za pierwszym razem
Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
Hej
mnie się udało przy pierwszym monitoringu. Mój mąż nie może uwierzyć. Boże ale głodna jestem. Uciekam
Dziewczyki miałyście problemy z zajściem i teraz juz może być tylko lepiej. Koniec i teraz może byc tylko dobra passa

Dzień dobry wszystkim
Idę czytać co naskrobałyście od wczoraj. Spać mi się chcę Chyba dokończę jedzenie i pójde jeszcze dospać

---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ----------

Cytat:
a ja Wam się pochwalę skokiem rozwojowym Wojtuni. Skubaniec jeszcze nie ma 3 miesięcy a już dźwiga się do siedzenia, i wczoraj pierwszy raz przeturlał się z leżenia na brzuszku na plecki
Ale Wojtuś szaleje. Teraz z dnia na dzień będzie pokazywał coś nowego. Musi to być fajne.

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny.

Marlenko chyba pomału dociera
Do mnie tez bardzo powoli docierało Do tej pory jeszcze nie jestem w stanie pomyśleć o sobie jako matce. Może jak juz go będe miała na porodówce to do mnie dotrze.

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
Mnie też bolało i kuło, ale przestało bardzo szybko, mdłości minęły,wrażliwość piersi itp itd i to nie musi oznaczać najgorszego każda ciąża jest inna, może boleć, może i nie

miłego wieczorku
A dokładnie. Ja nie wiem co te wszystkie objawy oznaczają. Nie miałam nic. Nawet podbrzusze mnie nie bolało jakoś bardzo.Jedynie piersi i węch mi dały popalić ;D

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
dziewczynki jaki macie śluz(pytanie do ciężarnych) bo ja nie pamiętam jaki miałam.
Ja miałam taki jak na @ I przez to myslałam,że @ przylezie. A tu takie było zaskoczenie.

Cytat:
hehe to teraz będziecie miały za swoje mdłości, senność, wieczne zmęczenie... a potem ciężkość, puchnięcie nóg... no a na koniec mega prezent i obolałe sutki... nieprzespane noce... i tak do starości można wymieniać dzieciaczkowe troski
Dokładnie same tego wszystkiego chciałyśmy Ale mam nadzieję,że kiedyś nam się to odpłaci

---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Basima Pokaż wiadomość
Hej laseczki ja tylko na chwilę , bo śpiaca jestem i zaraz pod prysznic idę .Laski nie mam okresu , poczekam jeszcze do jutra i we wtorek TŻ kazałam kupic test tak wiec w srode jak nie dostane okresu będe testowała
Lisku cieszę sie ,że wszystko oki z małym co do bólu ja też miałam i po 2 tyg urodziłam.
Basimka były by jaja jaky sięokazało,żeś kotna
Ale trzymam kciuki WYJĄTKOWO,żeby @ przylazła. Do czego to doszło. Takie życzenia na takimm wątku

Cytat:
juz jestem
ja jak zwykle po nocach he he:0
w dzień siedzialam z tż i byli znajomi na kawce
własnie grałam z mężem w pleya i znokałtoweałam go w boksie -cudne uczucie he he

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Basimka własnie przeczytałam że @ brak za co mam tryzmac kciuki za przyjście@ czy za pozytywny test?
JA zaspypiam teraz bardzo szybko A nie miałam tych problemów

---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ----------

Ide jeszcze troszeczkę dospać Postaram się wejść później

skalpel:4
skalpel 2:1
kiler:1
biegi;1
siłownia:4
boczki:4

Odchudzanko
70,2 - Cel I (67 ) 65,7 - Cel II (63) - Cel III (60) - Cel IV (58)
Kiedy to będzie??
lisek15 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2010-11-01, 07:46   #2694
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basima Pokaż wiadomość
Hej laseczki ja tylko na chwilę , bo śpiaca jestem i zaraz pod prysznic idę .Laski nie mam okresu , poczekam jeszcze do jutra i we wtorek TŻ kazałam kupic test tak wiec w srode jak nie dostane okresu będe testowała
Lisku cieszę sie ,że wszystko oki z małym co do bólu ja też miałam i po 2 tyg urodziłam.
Myszko fajne ubranka dla Juleczki

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Scio co do bólu ja na początku miałam taki jak przed @ a potem do 13 tc zwijałam sie na maxa bo tak bolała mnie macica katorgi straszne 3 razy dziennie nospa szła a nieraz i 4,5 razy

Basimko jeśli będziesz w ciązy to kiedyś wspomnisz Moje słowa że dobrze że tak sie stalo. U Mnie miało być tak samo noi dupa, a pomyśleć że to drugie maleństwo miało by już 2 latka ponad. Szkoda że stało się inaczej. Teraz już będzie duża różnica i dla Mnie za duża już. No ale cóż.

---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ----------

Cytat:
hehe no ja ostatnio byłam u psiapsóły co urodziła 9 października, kupiłam jej Wielką Księgę Maleństwa , to taka książka do wklejania zdjęć z usg, pamiątek różnych, zdjęć, odcisków łapek i gromadzenia wspomnień z ciąży i pierwszego roku maluszka! świetna sprawa, sobie już też kupiłam, bo potem pozapominam co to ja miałam napisać :P

25stopni to jeszcze do wytrzymania jest, ale 27 to już lekka przesada, jak włosy mi się pocą godzinę po umyciu hehe

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:57 ----------

hej hej Karolcia :0 to co dziś robimy? Kawały opowiadamy?

Moja juleczka też ma tą księge, świetna sprawa i do tego ma jeszcze albumy 1 od 0 do 1 roku, a drugi od 1 roku do 2 latek

---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ----------

Cytat:
a wiem która ksiega taka kupiłmam dwóm innym koleżanką wczesniej- teraz chciałam wymyslic co innego
kiedys tez juz miałam okres na kupowanie misiów (takich mięciutkich przyjaciół maluszków) no i teraz zaś mi sie odwidziało i szukam czegos oryginalnego

Misie też świetna sprawa.

---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ----------

Cytat:
własnei szuakm na allegro jakis fajnych rzeczy dla dzieci mam dwie kumpele które własnei są w rozsypce jedna ma termin na 5 listopada wiec prawie już a druga za 3 tyg wiec tez w kazdej chwili i jak dzidzia sie urodzi to musze miec jakiś fajny prezencik wiec za wczasu szukam
a w ogóle obie przed porodem musiałam zobaczyć i pogłaskac po brzuszku wczoraj byłam u tej co ma termin na 5 a dzis ta druga była u mnie wiec zaliczone końcowe głaskanie musiałam sie spieszyć bo jeszcze by urodziły wczesniej i juz tylko mogłabym ucałowac kruszynki poz brzuszkiem

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

u mnie temperatura 25 bo zapomnielismy wyłaczyć kaloryfer mąz zgrzany a ja szczęśliwa bo uwielbiam ciepełko

aa2 jak znajdziesz coś fajnego dawaj linka

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 08:00   #2695
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Piersi mnie nie bolą
jednynie czuje ciepło w podbrzuszu...
Stary 2010-11-01, 08:22   #2696
Myszeczka86
Zakorzenienie

Bella nie martw się jeszcze możesz miec objawy bo ponoć zaostrzają sie od 6 tygodnia.

A wie ktoś co u Sanderinki ??? albo u WERONI ???

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------

Kurde i znowu problem jak wystroić Moją gwiazdę dziś
Ja dla siebie mam opcje a dla Julci dzis nie.

My dziś jeżdzimy na groby i jedziemy do Mnie do domu

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2010-11-01, 08:44   #2697
aniaxxxxx
Zadomowienie

Witam Wszystkie na placu boju

ja dzis mam spotkanie w sprawie pracy... w hotelu (tzn beda nam mowic co bedziemy robic itd). Troche sie stresuje
aniaxxxxx jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2010-11-01, 08:54   #2698
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaxxxxx Pokaż wiadomość
Witam Wszystkie na placu boju

ja dzis mam spotkanie w sprawie pracy... w hotelu (tzn beda nam mowic co bedziemy robic itd). Troche sie stresuje
Dzisiaj ????

We wszystkich świętych ???

Jak dziwnie :brzyda l:

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2010-11-01, 09:10   #2699
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Trochę jestem przewrazliwiona. Ale zaczynają swedziec. Lab jutro będzie czynny jak myślisz
Stary 2010-11-01, 09:11   #2700
aniaxxxxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
Dzisiaj ????

We wszystkich świętych ???

Jak dziwnie :brzyda l:
dzis dzis... w UK nie obchodzi sie tego swieta
aniaxxxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości