Tatuaż!!! - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-07, 16:00   #2671
Ewuska_90
Raczkowanie

Dot.: Tatuaż!!!

Dziewczyny, czy doustna antykoncepcja (silne hormony -Syndi35) wyklucza mozliwosc zrobienia tatuażu?
Ewuska_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 20:37   #2672
Benek23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulis3240 Pokaż wiadomość
ja mam klucz wiolinowy na karku , razem z siostra postanowilysmy sobie zrobic wlasnie taki , poniewaz kochamy muzyke mam tez tribala na stopie , byl moim pierwszym tatuazem
Pokaż!
Cytat:
Napisane przez Ewuska_90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy doustna antykoncepcja (silne hormony -Syndi35) wyklucza mozliwosc zrobienia tatuażu?
Dlaczego miałaby wykluczać? Pierwsze słyszę...

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post26092774
Benek23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-11, 22:35   #2673
KariVirgin
Raczkowanie

GG do KariVirgin

Cytat:
Napisane przez goplankowa Pokaż wiadomość
Ale to nie jest kupno ciuchu, czy coś takiego, ale tylko robienie sobie czegoś na ciele na stałe i on to rozumie, że mi się to nie podoba ja powiedziałam, że będę starała się go odciągać, a on że będzie starał się mnie namówić. Zobaczymy co z tego wyjdzie
Miałam podobny problem z mężem. Zanim się poznaliśmy miałam już jeden tatuaż, po ślubie zdecydowałam się na kolejny. Jednak mąż był z tego faktu bardzo niezadowolony, właśnie z takich powodów jak i Ty; "a jak będziesz stara to jak to będzie wyglądać, a jak tatuaż Ci się znudzi, a jak po czasie będziesz żałować" etc. Umówiliśmy się, że poczekam rok, jeżeli dalej będę chciała tatuaż, zgodzi się, bo będzie to naprawdę przemyślana decyzja.
No i niedawno dorobiłam się kolejnego tatuażu

Zgadzam się z tym, że to nie kupno ciuchu, tylko decyzja na całe życie. Dlatego wydaje mi się, że takie rozwiązanie jest słuszne.

W załączniku moje nowe cudeńko
Stary 2010-11-11, 22:41   #2674
KariVirgin
Raczkowanie

GG do KariVirgin

Cytat:
Napisane przez ytkjtk Pokaż wiadomość
Co myślicie o osobach które robią sobie tatuaże w młodym wieku? Bo wiele osób podchodzi do tego sceptycznie, że to tylko moda i w końcu się znudzi
Ja miałam 16 czy 17 lat jak zrobiłam pierwszy tatuaż. Dziś mam 22 lata i nie żałuje. Kwestia podejścia do tematu.
Stary 2010-11-12, 08:04   #2675
moniczorek
Podróżniczka

KariVirgin śliczne masz cacko
Ja też się dorobiłam nowego dwa dni temu a właściwie cover starego robilam...jak się wszystko ładnie wygoi to pokazę
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 10:33   #2676
KariVirgin
Raczkowanie

GG do KariVirgin

Czy ktoś z was robił sobie tatuaż w Szczecinie w Anabi tattoo?

Jeżeli tak czy mogłabym prosić o wklejenie zdjęcia tatuażu i podanie ceny?

btw. koleś jest nieziemski...
Stary 2010-11-12, 13:11   #2677
klaudson123
Przyczajenie

Cześć wam wszystkim Mogłybyście mi powiedzieć ile wydała bym za to cudeńko?
heh tak, wiem to jeden z obecnie najbardziej oklepanych ale w tym się zakochałam i o tym marzę dzięki z góry ;* http://infobot.pl/r/1S6F
klaudson123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-12, 13:17   #2678
KariVirgin
Raczkowanie

GG do KariVirgin

Cytat:
Napisane przez klaudson123 Pokaż wiadomość
Cześć wam wszystkim Mogłybyście mi powiedzieć ile wydała bym za to cudeńko?
heh tak, wiem to jeden z obecnie najbardziej oklepanych ale w tym się zakochałam i o tym marzę dzięki z góry ;* http://infobot.pl/r/1S6F
Pewnie zależy od salonu, ale moim zdaniem ok. 100 zł. Mówię na przykładzie "mojego" salonu.
Stary 2010-11-12, 14:13   #2679
201612291251
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez KariVirgin Pokaż wiadomość
Pewnie zależy od salonu, ale moim zdaniem ok. 100 zł. Mówię na przykładzie "mojego" salonu.
oczywiscie ze zalezy to od salonu, kazdy wzor wyceni tatuator u ktorego bedzie wykonywany tatuaz. w salonie do ktorego ja chodze ceny tatuazow zaczynaja sie od 200 zl, wiec zapewne tyle kosztowalby ten maly tatuaz. najlepie o cene pytac w salonie do ktorego zamierzamy sie udac
201612291251 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 14:50   #2680
Roxi1992
Przyczajenie

hey, mam pytanie tak na pierwszy rzut oka to czy dobrze jest wykonany ten tatuaz i ile moze kosztowac mniej wiecej ? Z gory dzieki za odp pozdrooo
Roxi1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 19:25   #2681
Audacieux
Wtajemniczenie

wg mnie ten tatuaż, który wkleiłaś jest po prostu koszmarny... Ani ładny, ani estetycznie wykonany...

Też mam tautaże, ale jakbym zobaczyła, że ktoś wydziargał mi coś takiego, to od razu bym na miejscu udusiła

Audacieux jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-13, 19:52   #2682
Chaos_Girl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Roxi1992 Pokaż wiadomość
hey, mam pytanie tak na pierwszy rzut oka to czy dobrze jest wykonany ten tatuaz i ile moze kosztowac mniej wiecej ? Z gory dzieki za odp pozdrooo
Za taki tatuaz to jeszcze sie powinno odszkodowanie od tego, co gorobil, dostac.
Paskuda.
Chaos_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 20:01   #2683
Audacieux
Wtajemniczenie

i dożywotni zakaz wykonywania zawodu..

Audacieux jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 11:51   #2684
Roxi1992
Przyczajenie

ojej, az tak zle jest... tego sie nie spodziewalam xD Mozecie mi powiedziec co dokladnie jest z***ane?

Edytowane przez Roxi1992
Czas edycji: 2010-11-14 o 11:56
Roxi1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 13:03   #2685
antidotum89
Wtajemniczenie

jest niesymetryczny przedewszystkim.

moje pytanie brzmi: w srode zrobiłam pierwszy tatuaz. małe piorka na karku. do dzis jesli gdzies wychodziłam starałam sie zakladac folie zeby nie pobrudzic ciuchow i nie zmazac alantanu, ale od wtorku zaczynam zajecia i zastanawiam sie czy na czas zajec (we wtorek niestety od 9 do 18) moge poprostu czesciej smarowac tatuaz kremem alantan? czy lepiej juz z ta folia?

"Cause I may be bad but I'm perfectly good at it "

antidotum89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 13:44   #2686
moniczorek
Podróżniczka

Ja nie foliowałam swojego tatuażu tylko jak wróciłam z salonu to miałam miec foliowy opatrunek przez 3 godziny. Pierwsze dwa dni tylko przemywałam delikatnie chlodna woda z plynem do higieny intymnej gromadzące sie osocze ( swoja droga jakoś dużo tego nie miałam ). Po dwóch dniach zaczełam smarować właśnie alantanem i powtarzam to jak widze, ze się wchłonął i tyle...wychodzi co 2,3 godziny.
Poki co tatuaz wygląda super, nie ma strupków, nie ma zaczerwienienia, kazdy sie dziwi , ze to bylo robione kilka dni temu ... i chyba proces gojenia bedzie szybki Po co go kisić pod folia? Przeciez to ma oddychać i się goić.
Ja dostałam takie wskazowki od swojego tatuatora ( ale wiem, że jest kilka szkól odnośnie pielegnacji świeżego tatuażu)
Stary 2010-11-14, 14:06   #2687
miss venflon
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczorek Pokaż wiadomość
Ja nie foliowałam swojego tatuażu tylko jak wróciłam z salonu to miałam miec foliowy opatrunek przez 3 godziny. Pierwsze dwa dni tylko przemywałam delikatnie chlodna woda z plynem do higieny intymnej gromadzące sie osocze ( swoja droga jakoś dużo tego nie miałam ). Po dwóch dniach zaczełam smarować właśnie alantanem i powtarzam to jak widze, ze się wchłonął i tyle...wychodzi co 2,3 godziny.
Poki co tatuaz wygląda super, nie ma strupków, nie ma zaczerwienienia, kazdy sie dziwi , ze to bylo robione kilka dni temu ... i chyba proces gojenia bedzie szybki Po co go kisić pod folia? Przeciez to ma oddychać i się goić.
Ja dostałam takie wskazowki od swojego tatuatora ( ale wiem, że jest kilka szkól odnośnie pielegnacji świeżego tatuażu)
folia służy temu żeby świeżą sączącą się ranę zabezpieczyć przed otarciami i calym syfem z zewnątrz(min. z odzieży)
i przy częstej wymianie-odpowiednim smarowaniu-o żadnym kiszeniu się nie ma mowy
Stary 2010-11-14, 14:31   #2688
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez miss venflon Pokaż wiadomość
folia służy temu żeby świeżą sączącą się ranę zabezpieczyć przed otarciami i calym syfem z zewnątrz(min. z odzieży)
i przy częstej wymianie-odpowiednim smarowaniu-o żadnym kiszeniu się nie ma mowy
Ja się domyślam czemu to sluży..ale ja bym nie przykrywała. Może ewentualnie przez pierwsze 1,2 dni...tylko ja tak mówie moze dlatego, że mi sie praktycznie nic nie saczyło i jest ok. Ja mam na plecach i dlugi weekend spedzilam w domu z plecami odkrytymi to mi sie nic nie ocierało wiec moze dlatego nie czułam takiej potrzeby. Zreszta kazdy robi jak chce..ja tego nie neguje
Stary 2010-11-14, 18:00   #2689
Kozerka9
Przyczajenie

Talking Dot.: Tatuaż!!!

Hej chciałam się zapytać czy wiecie może ile kosztuje tatuaż na nadgarstku 4,5 cm ?

Bo chcę sobie taki zrobić i nie wiem ile kasy powinnam na niego szykować.
I jeszcze jedno pytanko. Wie ktoś może gdzie można zrobić sobie tatuaż w Kołobrzegu?.
Kozerka9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 18:22   #2690
Kozerka9
Przyczajenie

Hej chciałam się zapytać czy wiecie może ile kosztuje tatuaż na nadgarstku 4,5 cm ?

Bo chcę sobie taki zrobić i nie wiem ile kasy powinnam na niego szykować.
I jeszcze jedno pytanko. Wie ktoś może gdzie można zrobić sobie tatuaż w Kołobrzegu?.
Kozerka9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-21, 18:33   #2691
Variance
Zadomowienie

GG do Variance

a ja jutro o 18 mam wizytę u Zappy, dzięki swojemu TŻtowi
strasznie się ciesze.
no i pochwale się napewno ;P

ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...?

przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog.

krew barwiona tlenkiem żelaza  - tattoomaniak.

little nerd - wierny kibic League of Legends
.
Variance jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-28, 16:42   #2692
Joasia:)
Zadomowienie

Uf naczytałam się o tych tatuażach Czy ktoś mógłby polecić godne zaufania studio tatuażu w Łodzi? Na chwilę obecną z tego co wyczytałam to sporo osób poleca Sigil na pietrynie. Dodam, że to byłby mój pierwszy tatuaż- nic skomplikowanego bo dwa słowa
Stary 2010-12-01, 23:08   #2693
Ashira
Wtajemniczenie

jutro tatuaż... trzymajcie kciuki we wzorze który mi zaprojektowano się po prostu zakochałam chociaż na początku mnie ni przekonał... ja juz chce!

nie perfum a perfumy!tak jak spodnie czy skrzypce a nie spodeń i skrzypiec!
nie dekold a dekolt!
nie wziąść a wziąć! chyba, że ktoś musi coś zabraść...
bynajmniej ≠ przynajmniej!
Ashira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 08:00   #2694
Dotka81
Zakorzenienie

Chwalcie się swoimi cudeńkami

Dotka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 15:16   #2695
MadziuIa
Raczkowanie

czemu nie widze waszych zalacznikow
MadziuIa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 16:36   #2696
201612291251
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MadziuIa Pokaż wiadomość
czemu nie widze waszych zalacznikow
bo sie forum posypalo i zalacznikow nie udalo sie odzyskac
201612291251 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 17:14   #2697
MadziuIa
Raczkowanie

hej dziewczyny napisze cos o sobie, w sensie iż chce miec tatuaz, nawet 2 lub 3 tylko takie nie wielkie, raczej delikatne 2 napisy i trzeci maly symbol, ale sa pewne czynnik ktore mnie od tego odwodza. Po pierwsze moj chlopak jest anty, nastepna sprawa nie wiem jakby mnie zaczeli postrzegac tesciowie i rodzina, babcia i dziadzio, napewno by nie byli zadowoleni, choc nie musieli by tych tatuazy koniecznie widziec, moglabym je zaslaniac. Ale teraz najwazniejsze, mam 22 lata i moje zycie jak zauwazylam to taka sinusoida, w sensie ze mialam okres buntu, szalenstwa, imprez, pozniej sie uspokoilam, bylam powazna itd itp, myslalam o zalozeniu rodziny bla bla, teraz sie z moim facetem nie uklada i dawny tryb zycia wrocil do lask, stad moja chec zrobienia tatuaz, poniewaz juz dawno mi sie podobaly noi jednak to juz przemyslana decyzja, nie jestem juz taka gowniara jak kiedys i jednak mam olej w glowie chodzi o to, czy z biegiem czasu nie bede zalowac ze je zrobilam, bo jednak jak sobie mysle o przyszlosci ze bede miec dzieciaczki to jak to bedzie wygladac. naprawde jestem w kropce, moze sobie pomyslicie ze jestem jakas nie halo, i pewnie napiszecie "to nie rob i juz". Ale jednak mam jakis swoj styl bycia i sadze ze tatuaze by mi fajnie pasowaly, jestem tez osoba ktora ma w du*ie zdanie innych ) liczy sie tylko dla mnie zdanie bliskich, a Ci pewnie stwierdza ze mi odwalilo. Co o tym sadzicie??

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-16, 17:21   #2698
Tygrryska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MadziuIa Pokaż wiadomość
hej dziewczyny napisze cos o sobie, w sensie iż chce miec tatuaz, nawet 2 lub 3 tylko takie nie wielkie, raczej delikatne 2 napisy i trzeci maly symbol, ale sa pewne czynnik ktore mnie od tego odwodza. Po pierwsze moj chlopak jest anty, nastepna sprawa nie wiem jakby mnie zaczeli postrzegac tesciowie i rodzina, babcia i dziadzio, napewno by nie byli zadowoleni, choc nie musieli by tych tatuazy koniecznie widziec, moglabym je zaslaniac. Ale teraz najwazniejsze, mam 22 lata i moje zycie jak zauwazylam to taka sinusoida, w sensie ze mialam okres buntu, szalenstwa, imprez, pozniej sie uspokoilam, bylam powazna itd itp, myslalam o zalozeniu rodziny bla bla, teraz sie z moim facetem nie uklada i dawny tryb zycia wrocil do lask, stad moja chec zrobienia tatuaz, poniewaz juz dawno mi sie podobaly noi jednak to juz przemyslana decyzja, nie jestem juz taka gowniara jak kiedys i jednak mam olej w glowie chodzi o to, czy z biegiem czasu nie bede zalowac ze je zrobilam, bo jednak jak sobie mysle o przyszlosci ze bede miec dzieciaczki to jak to bedzie wygladac. naprawde jestem w kropce, moze sobie pomyslicie ze jestem jakas nie halo, i pewnie napiszecie "to nie rob i juz". Ale jednak mam jakis swoj styl bycia i sadze ze tatuaze by mi fajnie pasowaly, jestem tez osoba ktora ma w du*ie zdanie innych ) liczy sie tylko dla mnie zdanie bliskich, a Ci pewnie stwierdza ze mi odwalilo. Co o tym sadzicie??
jak dla mnie to tatuaz i posiadanie dzieci sie nie wyklucza, calkiem normalne

moi bliscy tez nie sa zwolennikami tatuazy, ale to przeciez cos co ja mam na skorze, wiec moja sprawa

Tygrryska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 17:26   #2699
MadziuIa
Raczkowanie

no wlasnie kurcze, racja
Stary 2010-12-20, 20:13   #2700
Benek23
Zakorzenienie

Hej dziewczyny! Dziś dorobiłam dalszą część mojego tatuażu Nowe fotki wkrótce, a tymczasem powtórzę poprzednią w ramach uzupełniania naszego wątku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01678.jpg (79,7 KB, 202 załadowań)

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post26092774
Benek23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości