![]() |
#2521 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tatuaż!!!
A mój TŻ chce mieć tatuaż za jakiś czas a ja nie chcę żeby sobie robił. Bo patrze w ten sposób, że będzie dziadkiem i wcale to nie będzie fajne. Chciałabym go odciągnąć od tej myśli ale nie wiem jak
![]() Ogółem podobają mi się, lecz nie na stałe.
#2522 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój chłop ma sporo dziar, znajomi też - ręce, nogi, klaty i jak idziemy latem porozbierani w Polsce to zazwyczaj jest wielkie oburzenie albo śmiechy, pogardliwy wzrok, zdażyło nam się, że jedna pani dzieciom oczy zakrywała, żeby na nas nie patrzało ![]() ![]() ![]() ![]() Benek23 Mi też się tatu podoba ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zasłoniła dzieciom oczy??? Hahahaha ![]() ![]() Kurcze, mi też znajomi (którzy nie koniecznie kochają tatuaże) mówią:a co będzie jak będziesz stara? a co będzie jak Ci się znudzi? Po pierwsze nie znudzi mi się - znam siebie na tyle dobrze, że mogę to stwierdzić. A jeśli już mi się znudzi sam wzorek, to zawsze mogę zmodyfikować lub zrobić na tym coś innego. Po drugie- jak będę stara, to będę stara i tyle. Każdy w końcu się starzeje.
![]() |
#2524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sensie że to cieniowanie i pierwszy plan łądnie się oddziełiły od siebie i pogłębiły efekt wymiarowości tatuażu ale to musi wyglądać w bikini (tak wiem, źle na słońce wystawiać ;D)
![]() ![]() |
![]() |
#2525 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam 2, jeden nawet dosc spory i też będę stara kiedys (jak dożyję) a są dla mnie ważne i nie zrezygnowałabym z żadnego z nich. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj, bikini to już nie w tym roku. Ale jak jestem w samej bieliźnie, to rzeczywiście wygląda rewelacyjnie ![]()
![]() |
#2527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i bez tatuaż nie będziemy wyglądać na 20 lat młodziej. Zresztą - ręce same w sobie, jak nie są zbyt szczupłe to akurat nie wyglądają tak źle na starość. Mój wujek ma tatuaż na ręce, też już skóra nie jak u 20 latka a dalej wzór jest wyraźny i dobrze się prezentuje
![]() ![]() |
![]() |
#2529 |
Zakorzenienie
|
A ja sie pochwale moim drugim
![]() Co do zmarszczek - mnie brat pocieszył że jak będę stara i to tak będę miała zmarszczki i nikt nie bedzie na mnie patrzył to co tam tatuaż ![]()
#2530 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czy ten temat był poruszany, w każdym bądź razie nie znalazłam tu informacji
![]() czy wiecie coś/macie doświadczenie na temat tatuażu na stopie, ale na jej spodzie? Chodzi mi konkretnie o to miejsce 'gładkie' między palcami a piętą, które nie dotyka podłoża podczas chodzenia raczej... mało w necie informacji na ten temat, większość mówi że się ścierają/całkiem znikają... pisałam do kilku tatuatorów i w sumie zdania podzielone... |
![]() ![]() |
![]() |
#2531 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na najprostszą logikę to miejsce bardzo pracuje, popatrz sobie na skórę tam jak np. ruszasz w dół i górę palcami - to jest masakra ile skóra tam wykonuje ruchów w butach też to nie jest tak że nigdy nie dotyka podłoża, buty są elastyczne, stopa się wygina w czasie chodzenia - to ża na płasko, bezruchu nie dotyka podłoża to nie znaczy, że w czasie ruchu nie dotyka ![]() moim zdaniem miejsce bardzo nie trafione, poza tym... to chyba by okropnie bolało, stopa od spodu totalnie boli przy jakimkolwiek przkłuciu, nie wyobrażam sobie gojenia tam rany - chyba w łożku przez dwa tygodnie bo co się ruszysz to rozciągniesz zagojoną skórę i otworzysz ranę ja bym się nie zdecydowała, zwłaszcza, że część tatuatorów jest na nie - połowa tatuatorów będących na nie i moja własna logika - to za dużo niepewnych żeby sobie stopę od spodu wytatuować ..ale może ktoś wie lepiej ode mnie
![]() ![]() |
![]() |
#2532 |
Zakorzenienie
|
dziękuję, pewnie masz rację
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2533 |
Zakorzenienie
|
Każdy ma inne myślenie na ten temat. Ja nie jestem za tatuowaniem się i wolałabym żeby mój facet też tego nie robił. Znudzi mu się i będzie marudził, jeszcze zażyczy sobie w widocznym miejscu. Nie nie nie. Będę się starała go namówić do zmiany decyzji.
#2534 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jasne, może się coś nam nie podobać ale żeby chcieć, zamiast rozmowy o plusach i minusach takie decyzji - tylko i wyłącznie kogoś od niej odciągnąć ?... Ty byś chyba nie chciała żeby on za toba chodzi i mówił, że jakaś Twoja, ważna dla ciebie, sprawa jest beznadziejny pomysłem i ze nie powinnaś tego robić.
![]() ![]() |
![]() |
#2536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2537 |
Wtajemniczenie
|
A po co on ma Ciebie namawiać? To jego ciało, a nie Twoje, więc możesz wyrazić swoje zdanie, a on sam zrobi to co uważa za słuszne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2539 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to jest jego ciało, od tatuażu nie stanie się dla Ciebie innym człowiekiem ani innym partnerem i właśnie - nie obraź się - ale dokładnie, to jest robienie czegoś na stale na ciele, to faktycznie będzie na stale a zwiazki niestety raz są a raz ich nie ma.. wy się możecie rozstać, jak każda inna para, dlatego uważam, że tatuaż powinien być osobistą decyzją
![]() ![]() |
![]() |
#2540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2541 |
Przyczajenie
|
dziewczyny mam ważne pytanie..
otóż chcę zrobić sobie tatuaż,ale przeczytałam na stronie jednego studia,że kategorycznie zabronione jest tatuowanie się osobie z wzw B..ja zostałam zarażona w szpitalu,zaraz po urodzeniu(zresztą jak b wiele osób i mam nadzieję,że ci "lekarze" poniosą kiedyś tego konsekwencje..) ale robiłam badania jakoś 2 lata temu i wyszło mi,że wirus został wyeliminowany. Czy jest szansa,że będę mogła mieć tatuaż?czy może już nigdy nie będzie mi to dane? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2542 |
Raczkowanie
|
jakie jest prawdopodobienstwo zakazenia sie poprzez robienie tatuazu? prosze o odpowiedz bardzo sie niepokoje
"[...]ja właśnie płakałam. Nie po wierzchu. Czułam coś takiego, jakby z drugiej strony moich oczu, łzy do wewnątrz mnie spływały. Doświadczył pan może takiego płaczu?" Etorebeczkowy kod zniżkowy ! ![]() ![]() 8aaea585
|
![]() ![]() |
![]() |
#2543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czym się tak niepokoisz skoro pytasz?
![]() |
#2544 |
Raczkowanie
|
zamartwiam sie troche, mimo ze bylam w normalnym studio i oczywiscie spytałam o sterylnosc wczesniej.
"[...]ja właśnie płakałam. Nie po wierzchu. Czułam coś takiego, jakby z drugiej strony moich oczu, łzy do wewnątrz mnie spływały. Doświadczył pan może takiego płaczu?" Etorebeczkowy kod zniżkowy ! ![]() ![]() 8aaea585
|
![]() ![]() |
![]() |
#2545 |
Zakorzenienie
|
sprzęt był sterylny? wypakowywany z pakietów z autoklawu lub z fabrycznie sterylizowanych tlenkiem etylu opakowań?tatutaor przygotował stanowisko pod twój tatauż(zdezyfekowała,zafo liowała co jest do zafoliowana-kabel,przyłącze)?dezynfek owałai myl ręce przed pracą? założył rękawiczki i nie macał nimi wszytskiego dookoła opróćz ciebie i maszynki?
MISS VENFLON PORTFOLIO Edytowane przez miss venflon Czas edycji: 2010-08-24 o 18:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2546 |
Raczkowanie
|
przyszłam juz na wszystko gotowe tak, mial rekawiczki i zafoliowany blat oraz przygotowane barwniki a czy wszystko bylo sterylne, moge tylko wierzyc na slowo poniewaz bylo to juz gotowe jak przyszłam
|
![]() ![]() |
![]() |
#2547 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2548 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Dziewczęta zamarzył mi się tatuaż ![]() Chciałabym wytatuawać sobie na karku pewną łacińską sentencję, w miejscu z tyłu karku i wielkości dokładnie jak na zamieszczonym zdjęciu. Wysłałam już pare zapytań do różnych tatuatorów i zastanawiam się nad wyborem miejsca... Wstępnie zainteresowana jestem p.Wojtkiem ( własciwie jego talentem ![]() Nie mam kompletnie doświadczenia w ocenie pracy wiec proszę ![]() ![]() http://avetattoo.pl/galeria-wojtek.php Aha- nie bedę pytać czy tatuaż boli bo to indywidualna sprawa, mi koleżanka powiedziała że ból jest porównywalny do depilacji ![]() ![]() Będe wzięczna ![]() ![]()
![]() |
#2549 | |
BAN stały
|
Cytat:
padłam ......... ![]() nie wiem czy śmiać się czy płakać:P moim zdaniem ta strona jest zrobiona tak 'dla jaj' a przynajmniej mam taką nadzieje xD nie wierze.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2550 |
Raczkowanie
|
przerażające jest to, że najczęściej młodzież, która ma marne pojęcie o tatuażach trafi na taką stronę i dowie się z niej takich głupot. autor jest chyba święcie przekonany swoich racji, bo pisze jakby był największym specem. chciałabym do autora tej strony napisać maila ale nie znalazłam żadnych danych kontaktowych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.