Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013 - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-20, 21:53   #2671
dahna1990
Zakorzenienie

Dot.: Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013

Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
Spałam sobie

uuuuuuuuuuuuuu

Rozmowa T z jego mamą na skypie:
T: jedziemy chyba do Włoch na wakacje
Mama T: a na wesele okładasz pieniądze?
T: na to jeszcze jest czas
M: Ty nawet nie myślisz o takich rzeczach, a tu 30 stka na karku
T: jeszcze 29 lat nie skończyłem
M: ale i tak jesteś już starym chłopem

Padłam
hehe

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
dobre

a ja umieram @ przybyła i to z taką siła, że ledwo wytrzzymuję

strasznie spodobało mi się to zdjęcie i ogólnie całość Wam powiem
http://demotywatory.pl/3180372#comments
Ja zawsze jak mam bolesną @ to wyobrażam sobie jak bardzo musi boleć przy porodzie
Widziałam to zdjęcie, super jest
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 21:53   #2672
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andzia1989r Pokaż wiadomość
Ja antyki biorę 2 opakowanie. Chcę pobrac do ślubu... (gupio by było przed ślubem wpaśc) , a potem powrót do gumek, przeżyjemy myślę
Cytat:
czyli najbardziej popularnie my od początku tylko gumy i póki co na zmiany się nie zanosi
Witajcie w klubie gumek ja z "antyków" zrezygnowałam po... dwóch miesiącach - w sumie dobrze się po nich czułam, ale uświadomiłam sobie, że hormony to nie witaminki wolę już gumki z dwojga złego - chociaż wiadomo - wszystko ma swoje plusy i minusy mam to szczęscie, że mam regularne @, więc dodatkowo w "niebezpieczne" dni nie ma szaleństw

Zmykam spać, dobranoc
Stary 2011-06-20, 21:57   #2673
dastin
Zakorzenienie

klub gumek... dobre

Trochę mnie uspokoiłyście W środę pójdę do lekarza niech mi da skierowanie na próby wątrobowe

Lecę spać dopóki mnie muli Jutro czeka mnie badzo stresujący dzień

Dobranoc dziewuszki
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 21:59   #2674
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
jaki uraz? bo własnie my tylko durex a drogie to :P wiec rozmawialismy kiedys zeby sie na unimil przerzucić
fakt, najtańsze to one nie są, ale ja mam do nich 100% zaufanie dlatego nie zmienimy chyba nigdy ich chyba, że zamiana będzie taka, że w ogóle ale to po ślubie

Dobra dziewczynki, ja znikam, bo ledwo z bólu siedzę Dobranoc
Stary 2011-06-20, 22:06   #2675
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
tez tak myślę, jakos te wierszyki mnie nie kręcą. o tym co chcemy zamiast kwiatków też bym wolała powiedzieć, ale to sie jeszcze zobaczy

ale fajnie
mój TŻ niestety do romantyków nie należy, a ja baaardzo

my też tylko na gumach a poki co 100% skuteczności

jaki uraz? bo własnie my tylko durex a drogie to :P wiec rozmawialismy kiedys zeby sie na unimil przerzucić
Bo z byłym mi pękły. Z tymże byłam na plastrach a gumy były, bo plamiłam...
Nigdy więcej unimili z kiosku... Pozostałe 2 gumy poszły w kosz.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 22:08   #2676
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Bo z byłym mi pękły. Z tymże byłam na plastrach a gumy były, bo plamiłam...
Nigdy więcej unimili z kiosku... Pozostałe 2 gumy poszły w kosz.
no i po przerzucaniu się

dastin za pieska

dobranoc piękne
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 05:54   #2677
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez 19monisia89 Pokaż wiadomość
a w ogole w sobote po egzaminie poszlismy do znajomych na grilla. bylo tak milo, ze wrocilismy do domu grubo po polnocy. musialam sie jeszcze zajac TZ i wstac przed 6. wygladalam jak zombie ;/ zajechalam na uczelnie, a tu sie okazuje ze jednak zajec nie ma tylko same wpisy i egzamin na 15:30. wyobrazacie sobie moja reakcje na to wszystko?

aaa i moze mi ktoras pomoc? kurcze w piatek TZ cos narobil, ze nie moge wpisac polskich znakow. nic nie pomaga ;/

i znowu przytylam! :[ cwiczenia nie pomagaja a kurcze nie potrafie zmobilizowac sie do diety ;/ jednak chyba nie bedzie wyjscia
myslicie ze powinnam czegos szukac w necie czy jednak wybrac sie do dietetyka;/ ?
Lepiej chyba iść do dietetyka
a co do klawiatury to próbowałaś w panelu sterowania przy klawiaturze zmieniać? tam są jakieś funkcje i może tam coś masz przestawione

Cytat:
Napisane przez andzia1989r Pokaż wiadomość
Ja wróciłam po intensywnym weekendzie Same koncerty Pogoda nawet nawet dopisała, chociaż bez deszczu się nie obyło. Tż zdecydował się po uzgodnieniach ze mną na auto (ze mną bo jak mówi ono będzie nasze rodzinne... niech mu będzie). Zdecydował się na nowego chevroleta aveo Fajne autko. Wyjdzie go w ✂✂✂✂u kasy, ale bedziemy mieli swoje 4 koła na jakieś 10 lat i ogromny wydatek nam odpada.Aż jestem dumna z niego, że sobie w 2,5 roku tyle odłożył

To teraz tylko na wesele zbierac i na remont w domku swoim

Padam na mordkę dziś, ale nadrobiłam was. Pałam dumą normalnie
fajne to autko chociaż ja lubie takie duuuuuże

Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość

Rozmowa T z jego mamą na skypie:
T: jedziemy chyba do Włoch na wakacje
Mama T: a na wesele okładasz pieniądze?
T: na to jeszcze jest czas
M: Ty nawet nie myślisz o takich rzeczach, a tu 30 stka na karku
T: jeszcze 29 lat nie skończyłem
M: ale i tak jesteś już starym chłopem

Padłam
tak samo mówię TŻ, a on ma "dopiero" 27

Cytat:
Napisane przez aga512152 Pokaż wiadomość
I poszłam na ten egzamin i się opłacało 4,5 z ustnego cuuudownie jest.
Dastinojjj ten weterynarz to normalnie sobie grabi!!!! jak tak może... a słowa ot TŻ ah urocze, miło jest je usłyszeć
malinka proszę podziel się tym wierszykiem.
aa z koncertem niezła lipa;/
Gratuluje

Cytat:
Dastin, 5 lat BEZ PRZERWY?
To ja stalowych nerwów życzę
Po dwóch latach trzy pierwsze cykle to 45, 58 i 110 dni

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

U mnie, of cors.
U mnie po 4 latach wszystko sie wyregulowało tak jak nigdy nie miałam... Równo 10 każdego miesiąca jest i już a minęło już pół roku od odstawienia i to brałam te starszej generacji, mocniejsze, więc nastawiałam się na niewiadomo co więc najwięcej zależy od organizmu

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
klub gumek... dobre

Trochę mnie uspokoiłyście W środę pójdę do lekarza niech mi da skierowanie na próby wątrobowe

Lecę spać dopóki mnie muli Jutro czeka mnie badzo stresujący dzień

Dobranoc dziewuszki
Trzymam kciuki za psinkę, będzie dobrze na pewno!
201609062115 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-21, 06:20   #2678
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:

ja bym chciała coś słodkiego uwielbiamy oboje słodkie więc by nam pasowało a prezentów nie chcemy tylko kasę, bo chcemy z nich zapłacić częśc rzeczy, bo pewnie nie uzbieramy tyle.. a jak by się udało, to wtedey kupimy autko albo wyjedziemy gdzieś w podróż

A tak w ogóle to hej już po egzaminie jestem, ale na wyniki nie chciało nam sie czekać więc nie wiem kiedy dostniemy pewnie w środe.. za to dowiedziałam sie że od 15 września mam obserwacje w szkołach:/ no i co wiecej jeszcze tylko jeden egzamin i do 13 września WAKACJE

EDIT: Wyniki jednak są na necie i uwaga mam 5 dziękuję za kciuki moja pierwsza 5 z egzaminów trzeba to uczcić
Gratuluje egzaminu

My zamiast kwiatów chcemy winko, bo oboje je uwielbiamy, no a zamiast prezentów oczywiście pieniądze

Cytat:
Może jestem dziwna, ale nie chcę prezentową kasą spłacać wesela, bo to nie impreza składkowa jak dla mnie Jedyne prezenty jakie "wpakuję" w wesele to te od rodziców. Jeśli nam pomogą w weselu to nie przyjmiemy żadnego innego prezentu od nich.
My najprawdopodobniej zapłacimy z prezentowej kasy za zespół i może za fotografa. Mama TŻ daje prezent - nie płaci za wesele, a ja nie chcę też do przesady naciągać moich rodziców.

Cytat:
Lampiony są sliczne ale bardzo ryzykowne...
Z dodawaniem zdjęć Ci nie pomoge niestety bo sama nie wiem ale baaardzo chętnie bym zobaczyła

Tak moja psina ma jutro operację i już się stresuję. Właśnie od tej pory ma już nic nie jeść do jutra do 13 bo będzie miała operację Boję się bo nie wiem jak to wszystko będzie wyglądać.. Nie chcę jej tam samej zostawiaćBoję się, że coś nie pójdzie. Wiem, że Wasze kciuki są niezawodne dlatego też bardzo Was proszę już o trzymanie kciuków za nią, żeby wszystko poszło gładko
Trzymam gorąco kciuki za psinkę, wiem co czujesz, bo pamiętam mój strach przed operacją mojej suczki
Cytat:
Jak mam brać kredyt na wesele to tylko kiedy będzie mnie na niego stać bez kasy z wesela. Nie lubię "zastaw się-a postaw się", jeśli coś się stanie i kasy żadnej nie będzie-to wolę grilla z ogrodzie z rodziną, a którąś rocznicę zrobić sobie hucznie.
To jest nasz wybór i oczywiście nie kwestionuję, że ktoś może chcieć inaczej Wasze pełne prawo. Tylko moje zdanie[na temat mojego, jak wiemy, wyimagowanego wesela ].
Kredytu żadnego brać nie będę - to oczywiste, ale ślub mam raz w życiu. Rocznica? Rocznica , to już nie to samo. Z reszta nasze wesele też nie będzie jakieś huczne, skoro będzie ok 60 osób

Cytat:
Czasem ludzie nie mają wyjścia i muszą wziąc na kredyt.

Dziewczyny ale jestem wściekła ten wet to naciągacz i nic więcej! Dzisiaj nagle stwierdził, że moja psina ma chore serce a jak ją kiedyś badał to nic nie powiedział na ten tematStwierdził, że coś ma na z zastawką abadając ją stetoskopemTo jest wg niego EKG..Chciał już mamę naciągnąć na zastrzyki na wzmocnienie serca ale mamuśka się nie dała i jednak będzie miała tą operację jutroCo za konowały!!
Szkoda słów na takich. My też mieliśmy na początku z takimi do czynienia, aż w końcu trafiliśmy na porządnego weta, który wyciągnął nasza sunię z cholernie dużego świństwa.
Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
to zmienia punkt widzenia

Gratuluje egzaminów noi rozmów z TŻ

Właśnie zostaliśmy zaproszeni na wesele ech...
Uciekam do TŻ
Miłego wieczorku Kochane
Zazdroszczę zaproszenia na wesele, no i gratuluje zdania egzaminu
Cytat:
Mój Tż do mnie zadzwonił, powiedział, że przysnął i śnił mu się Nasz ślubMówi, że był piękny, śniła mu się przysięga, że się wzruszył przy Ave Maria i że nie może się doczekać już

Po chwili powiedział, że nie chce tej muzyki na ślubie bo będzie beczał jak bóbr. Nie ma innej opcji, musi być
Ahh u nas też bedzie Ave Maria i to na skrzypcach O TŻ się nie boję, ale o mnie i moją mamę na pewno

Dziewczyny, jestem w rozterce. Poważnie rozmawialiśmy z TŻ o otwarciu jakiegoś biznesu... Gdybym wiedziała, że nam wypali już teraz przeszłabym na zaoczne i ubiegała się o te dofinansowanie z UP na rozkręcenie własnego biznesu. Felerem jest to, że ta dotacja jest bezzwrotna, ale nie można biznesu zamknąć przez rok. Ale co jak to nie pójdzie? Z drugiej strony takiej dotacji jest ok. 15 000 liczać 1000zł czynszu(a w moim mieście na pewno mniej) to daje 12000 na rok. Plusem by było to, że to ja bym się tym zajmowała i nikogo nie zatrudniała.

No i poza tym boję się, patrząc na perypetie mojego byłego szefa

Aaaa no i ze względów finansowych chyba będę musiałą sprzedać aparat Najgorsze jest to, że najprawdopodobniej na nim stracę, a to na prawdę nówka. Może znacie kogoś kto by chciał kupić?

TŻ kupił japonki - i dobrze, że dopiero teraz, bo już był 10zł tańsze

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 07:04   #2679
andzia1989r
Zakorzenienie

Cytat:
skoro tak piszesz to jestem trochę spokojniejsza bo zawsze miałam wrażenie, że nie dają takiej gwarancji zabezpieczenia co tabletki

Przez praktycznie 2 lata z Tż-tem na gumkach. Bez wyciągania przed, bez zwracania uwagi jaki dzień ot, pełen luz.

Bez dziecka Durexów używaliśmy innym nie ufam.

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ----------

A tak w ogóle to dzień dobry Idę zmagac się z urokami pracy u chino.lków... Wg. oficjalnej listy, która idzie do wawy miałam w maju 8 dni wolnego, nie kończyłam nigdy później niż o 17, a były dni, i to sporo, że i o 13 i o 16.... Ta kurde.... marzenie

Ale byle do końca lipca
Było: 83 kg
Jest: 75,5 kg
Będzie: 58 kg
andzia1989r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 07:28   #2680
FlightlessBird
Zakorzenienie

Wybywam na zakupy - trzeba z czegoś TŻowi ugotować dobry obiadek

Stary 2011-06-21, 07:43   #2681
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Wybywam na zakupy - trzeba z czegoś TŻowi ugotować dobry obiadek
No musiscie to wszystko przemyśleć i podjąć poważną decyzję. Ale powiem Ci tylko tyle, zę jak nie spróbujecie to nie będziecie wiedzieć czy coś wypali...

dastin 3mam kciuki za psinke;* bedzie dobrze

Ja brałam tabletki anty przez rok, teraz używamy gumek też tylko durexy wiem, zę są drogie, ale my zamawiamy z allegro 100 gum i na długo nam wystarczy jedna guma kosztuje 1 zł i do tego co zamówisz to 50% gum dostajesz jeszcze w gratisie;D dlatego my zawsze dostajemy 150;D powiem Wam, ze pierwszy raz bałam się zamwiać, ale teraz nie mam tego problemu. Przez 2 lata zamawiam i nie było żadnej pękniętej. polecam

30/30 shred
malinka_070190 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-21, 08:09   #2682
dastin
Zakorzenienie

Hej dziewczyny Chodzę już jak na szpilkachNigdy się tak nie bałam nawet na najgorszym egzaminie...

Co do gumek to tylko Durex i nie biorę innej opcji pod uwagę
Stary 2011-06-21, 08:40   #2683
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Dziewczyny, jestem w rozterce. Poważnie rozmawialiśmy z TŻ o otwarciu jakiegoś biznesu... Gdybym wiedziała, że nam wypali już teraz przeszłabym na zaoczne i ubiegała się o te dofinansowanie z UP na rozkręcenie własnego biznesu. Felerem jest to, że ta dotacja jest bezzwrotna, ale nie można biznesu zamknąć przez rok. Ale co jak to nie pójdzie? Z drugiej strony takiej dotacji jest ok. 15 000 liczać 1000zł czynszu(a w moim mieście na pewno mniej) to daje 12000 na rok. Plusem by było to, że to ja bym się tym zajmowała i nikogo nie zatrudniała.

No i poza tym boję się, patrząc na perypetie mojego byłego szefa
Gdybym miała dobry pomysł i możliwości to bym spróbowała, wiesz jak mówią - nie ryzykujesz, nie masz

Cytat:
Hej dziewczyny Chodzę już jak na szpilkachNigdy się tak nie bałam nawet na najgorszym egzaminie...

Nie denerwuj się będzie dobrze wszystko a o której ten zabieg?
Co do durexów to fajne są real feel
Stary 2011-06-21, 08:44   #2684
AleksandraKGu
Raczkowanie

jak byłam w Bułgarii z rodzicami na wakacjach to widziałam Durex'y w kolorze jeansu.. wyobrażacie sobie - niebieskie męskie przyrodzenie??
Trzymam kciuki za pieska.. będzie dobrze k:
Stary 2011-06-21, 08:47   #2685
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez AleksandraKGu Pokaż wiadomość
jak byłam w Bułgarii z rodzicami na wakacjach to widziałam Durex'y w kolorze jeansu.. wyobrażacie sobie - niebieskie męskie przyrodzenie??
Trzymam kciuki za pieska.. będzie dobrze k:

Masakra czego to nie wymyślą...
Stary 2011-06-21, 08:54   #2686
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Ahh u nas też bedzie Ave Maria i to na skrzypcach O TŻ się nie boję, ale o mnie i moją mamę na pewno
tez mi się marzy Ave Maria na skrzypkach albo jak nie to w ogóle na czymś byle było tylko znając mnie pewnie się poryczę

a co do biznesu, wszystko zależy w jakim miejscy i co chcecie założyć.. jeśli dobrze wybierzecie myślę, że przez rok się utrzymać to nie dużo

Cytat:
ja owocowe lubię przynajmniej tak lateksem nie czuć a jakie kolorki fajne

dastin za psinke

lkurcze mam się uczyć bo jutro ostatni egzamin a tak mnie brzuch boli ze szok
Stary 2011-06-21, 09:01   #2687
Linaewen
Zakorzenienie

Ja tych real feel nie cierpię. Wolę classic. A mamy jeszcze jakieś viva czy coś akiego [firma znaczy], Teściu nam kilkanaście podesłał, bo od znajomego z tej firmy czasem dostaje i synowi trochę odpala .
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
Stary 2011-06-21, 09:10   #2688
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Gdybym miała dobry pomysł i możliwości to bym spróbowała, wiesz jak mówią - nie ryzykujesz, nie masz

No tak, tylko nie boję się ryzykować tak przed ślubem...
Cytat:
tez mi się marzy Ave Maria na skrzypkach albo jak nie to w ogóle na czymś byle było tylko znając mnie pewnie się poryczę

a co do biznesu, wszystko zależy w jakim miejscy i co chcecie założyć.. jeśli dobrze wybierzecie myślę, że przez rok się utrzymać to nie dużo
My mamy skrzypka w kościele zapewnionego, z zespołu, który będzie grałna naszym weselu

Dziewczyny! Miałam sobie kupić sukienkę na lato. No i kupiłam. W lumpku za 20zł z H&M w kwiaty i falbanki takie na niej - możliwe, że pójdzie w świat i jeszcze na niej zarobię I Dorothy Perkins też za 20zł Jak będę u siebie z dostępem do aparatu to wam pokaże i powiecie co o nich myślicie

Stary 2011-06-21, 09:11   #2689
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
ja owocowe lubię przynajmniej tak lateksem nie czuć a jakie kolorki fajne
Cytat:
Ja tych real feel nie cierpię. Wolę classic. A mamy jeszcze jakieś viva czy coś akiego [firma znaczy], Teściu nam kilkanaście podesłał, bo od znajomego z tej firmy czasem dostaje i synowi trochę odpala .
Owocowe i te czarne arouser są spoko, ale "spróbowaliśmy" po jednej i oddaliśmy, bo TŻ cisnęły
Classic też lubię, za to mam uczulenie na środki plemnikobójcze, więc u mnie te odpadają
a teściu spoko nie wyobrażam sobie mojego taty kupującego mi gumki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-21, 09:12   #2690
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
heh chyba jeszcze dziadkiem zostać nie chce
Stary 2011-06-21, 09:19   #2691
Linaewen
Zakorzenienie

ja z kolei jestem podrażniona po prążkowanych. Fuj.
Na początku też mnie lekko szokowało jak mi K. o tych gumkach powiedział, no ale w sumie mi mama nie raz plastry kupowała jak była w aptece, więc jakoś mniej mnie to dziwi I On nie kupuje, tylko dostaje Ostatnio nawet z nakładką wibrującą przyszła paczuszka Zresztą to tez nie jest regularny transport[niestety... ile byśmy przyoszczędzili ], ze 2-3 razy jak razem jesteśmy to K. dostał te gumki.

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:
heh chyba jeszcze dziadkiem zostać nie chce
Może i by chciał, bo za dziećmi szaleje,ale raczej patrzy na to rozsądnie . Zresztą wychodzi z założenia, że jak dzieci coś mają robić to to zrobią, to lepiej, żeby to pod jakąś kontrolą było .
K. mi mówił, że jak była rozmowa między jego rodzicami o moim przyjeździe i spaniu u niego w pokoju, to Teściu uspokoił Teściową, że jak mamy coś zrobić to i tak zrobimy, to po co mamy się po lasach szwędać .
Stary 2011-06-21, 09:21   #2692
dastin
Zakorzenienie

Cytat:

Nie denerwuj się będzie dobrze wszystko a o której ten zabieg?
zabieg o 13

Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków
Stary 2011-06-21, 09:22   #2693
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Może i by chciał, bo za dziećmi szaleje,ale raczej patrzy na to rozsądnie . Zresztą wychodzi z założenia, że jak dzieci coś mają robić to to zrobią, to lepiej, żeby to pod jakąś kontrolą było .
K. mi mówił, że jak była rozmowa między jego rodzicami o moim przyjeździe i spaniu u niego w pokoju, to Teściu uspokoił Teściową, że jak mamy coś zrobić to i tak zrobimy, to po co mamy się po lasach szwędać .
No, ale czy nie ma racji? Moja teściowa też ma takie zdanie i woli jak któreś z partnerów jej dzieci przenocuje u nich w jednym łóżku niż żeby się szwendali nie wiadomo gdzie, a tak to jest spokojna, że przynajmniej krzywda się nie stanie, a jak dziecko będzie no to będzie i tyle

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-21, 09:28   #2694
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
moi gdyby się dowiedzili to by mnie wyzwali i nie wiadomo co jeszcze, także póki nic nie wiedzą jest ok. A Twój Teściu ma rację, bo jak się coś chce to i tak się to zrobi, także gratuluję mądrego podejścia Teścia
Stary 2011-06-21, 09:33   #2695
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
moi gdyby się dowiedzili to by mnie wyzwali i nie wiadomo co jeszcze, także póki nic nie wiedzą jest ok. A Twój Teściu ma rację, bo jak się coś chce to i tak się to zrobi, także gratuluję mądrego podejścia Teścia
U mnie oboje rodzice wiedzą, że biorę tabletki. Nie kryję się z tym i często widzą jak je łykam czy też jak opakowanie leży na biurku. Cieszą się, że mają rozsądną córkę, która się zabezpiecza

Na obiad zaserwuje dziś Makaron z tuńczykiem w sosie pomidorowym z czosnkiem i włoskimi ziołami

Stary 2011-06-21, 09:37   #2696
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie oboje rodzice wiedzą, że biorę tabletki. Nie kryję się z tym i często widzą jak je łykam czy też jak opakowanie leży na biurku. Cieszą się, że mają rozsądną córkę, która się zabezpiecza

Na obiad zaserwuje dziś Makaron z tuńczykiem w sosie pomidorowym z czosnkiem i włoskimi ziołami
moi myslą, że jestem rozsądna bo uważają, że czekam do ślubu

a obiad pyyycha
Stary 2011-06-21, 09:39   #2697
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
No, ale czy nie ma racji? Moja teściowa też ma takie zdanie i woli jak któreś z partnerów jej dzieci przenocuje u nich w jednym łóżku niż żeby się szwendali nie wiadomo gdzie, a tak to jest spokojna, że przynajmniej krzywda się nie stanie, a jak dziecko będzie no to będzie i tyle
No pewnie, że ma
Cytat:
Moja mama sama mnie do gina zaciągnęła przed pierwszym razem [znaczy fizycznie to dwa dni po, ale z lekarzem rozmawiała wcześniej i... zgodził się, żeby mama mi już dała plaster pierwszy , ale i tak były gumki].
Także ja się cieszę, że i moi i K. rodzice są normalni i racjonalni w tych sprawach

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:

Mniam
U mnie mają jakiś makarono-wstręt
Stary 2011-06-21, 09:41   #2698
201609062115
Konto usunięte

Cytat:

A mogę się wprosić na obiad? ostatnio mam taką fazę na tuńczyka, ze mogę nie jeść nic innego
Stary 2011-06-21, 09:44   #2699
_kamea_
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:

Będzie dobrze :przytu:
Real feel nie próbowałam, ale może się skuszę

Cytat:

Stary 2011-06-21, 09:45   #2700
FlightlessBird
Zakorzenienie

Zapraszam wszystkie chętne No może nie wszystkie, ale spokojnie jeszcze 4 osoby mogę ugościć

Lin, makarono-wstręt? Takie coś jest w ogóle możliwe?

Tuńczyka kocham, ale niestety nie można go za często jeść, bo ma dużo rtęci

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości