|
|
#2671 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam!
Heja Laseczki
akasha83 jakby co to u mnie dziś na wadze jest 71,4kg Jakbyś dała radę to tą wagę wrzuć mi do tabelki wieczorkiem A ja podaję ją do podpisu Akasha życzę szybkiego wzięcia się w garść - szkoda tak sobie odpuścić i zrobić krok do tyłu więc niech MOC będzie z Tobą i do dzieła ![]() Ja jakoś ostatnio się mobilizowałam i trzymam nieźle dietę ... Chyba żołądek mi się skurczył - bo najadam się małymi porcjami i co najważniejsze wieczorem nie mam napadów głodu - jak długo to się utrzyma - zobaczymy Oby trwało trwało trwało ... Miłego dnia Kochane
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG 60 kg - IV cel 56kg - marzenie pozostało - 3,6kg Edytowane przez WyrafinowanySmak Czas edycji: 2012-01-31 o 09:28 |
|
|
|
#2672 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg cel III - 68 kg cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
|
|
|
|
#2673 |
|
BAN stały
|
medzia Kraków mi się znudził ^^ Tak to jest jak się zna każdy kąt - a przeprowadziłam się teoretycznie na studia, nie dostałam się na kierunek który chciałam, ale jestem na innym i jestem baaardzo zadowolona
a praktycznie chciałam spróbować się usamodzielnić - udało się Ja chyba też sobie coś posadzę obecnie rośnie mi oregano i pietrucha, kolej na coś co bardziej cieszy oko i podniebienie atram atram ja tam nie wierzę że w Lyon nie mają internetu :P skrobnij coś jak będziesz miała wolną chwilę poza tym POWODZENIA!!!! ![]() Frutti Tak jak mówisz - wszystko się da a nie myślałaś o zaocznych? będziesz sobie mieszkać z rodzicami, mieć u boku TŻ, trochę pracować w tygodniu mieć własny hajs a na weekend wsiadać na 1h do pociągu i śmigać na uczelnie Ja jestem na dziennych i gdyby tylko były u mnie zaoczne to tak bym zrobiła - każdy mówił idź na dziennie - prestiż etc że niby lepsiejsze, a tak na prawdę to g*wno prawda - skończę studia i mam mgr, zaoczny skończy studia i ma mgr + doświadczenie, także teraz jestem mądrzejsza o tą wiedzę więc przekazuje ją dalej :PWyrafinowanySmak 6 już tuż tuż! trzymam kciuki i dopinguję A co do książek to na prawdę warto sobie je przeczytać mars/wenus + zołzy => sporo rad, tudzież wyjaśnień zastosowałam i zrozumiałam i to działa!!! Jestem w baaaardzo szczęśliwym związku ![]() Bottega Bottega nie przejmuj się! Po odstawieniu tabletek przez 2 miesiące i hormony wariowały i waga fikała, także osiągnełaś już tyle i jesteś tak baardzo baardzo blisko Twojego zamierzonego celu! Nie trać wiary, jedź ładnie a jak organizm się ustabilizuję to i waga poleci w dół ![]() Akasha dzisiejsza poranna waga do tabelki 65,1kg - jeszcze 1kg i będę miała najniższą wagę od niepamiętnych czasów ![]() a za wieczorne podjadanie ja stosuję się do rad bottegi - zapycham się warzywami - pekińska, pomidory, ogórki, papryki cokolwiek, albo też polecam ser chudy z biedry ma mało kalorii w cholerę białka i baardzo syci. I tak od siebie mogę dodać, że likwidacja zabronionych produktów baardzo pomaga, schowaj gdzieś ten majonez i wszystkie takie tłuściutkie gadżety - powinno pomóc! Trzymam kciuki i mam nadzieję, ze dzisiaj już nam szybciutko wrócisz na odpowiedni tor! ![]() Winnie są dwie opcje: albo Twój mąż ma problem z wzrokiem, albo jest po prostu normalnym facetem - dla większości musiałoby Ci nogę urwać żeby "może" zauważyli jakąś zmianę Także nie ma się co przejmować - głowa do góry, trzymaj tak dalej a pewnego dnia zobaczysz że otworzy szeroko oczy i powie "wowww jak Ty to zrobiłaś?" Poza tym jesteście dzień w dzień razem więc ciężej zauważa się takie zmiany, najważniejsze że Ty je widzisz i czujesz! ot co! ![]() W ogóle to wrzucam zdjęcie mojego śniadanie piękne, pyszne i pożywne a tylko 200kcal! jestem z niego dumna bo sama metodą prób i błędów zrobiłam pastę z łososia niebo w gębie!
Edytowane przez sosha Czas edycji: 2012-01-31 o 11:03 |
|
|
|
#2674 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Niestety majonezu nie zlikwiduję kocham go - najchętniej jadłabym go ze wszystkim - ja potrafię nawet pierogi z majonezem zjeść. Muszę znaleźć sobie po prostu chudy jakiś bo to cholerstwo ma pełno tłuszczu Dzisiaj ogólnie na dobrej drodze jestem. Bardzo chciałabym wrócić do ćwiczeń na orbim.. oby udało się poukładać meble w salonie...
|
|
#2675 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Może przerzuciłabyś się na musztardę? Jest o wiele lepsza pod względem kalorycznym a np. francuska z gorczycą smakuje ze wszystkim wyśmienicie!!
|
|
|
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
BRAWO ZA SPADKI! JESTEŚCIE CUDOWNE
![]() ![]() Puchatku wysyłam Wam zaproszenie do klubu Za tydzień poleca kolejne ![]() Sosha, ja w zeszłym roku hodowałam bazylię. Dodawałam ją do sosu pomidorowego (z pomidorami, przyprawami i czosnkiem), a TŻtowi do sosu do pizzy ![]() Frutti, po pierwsze – na studiach masz coś takiego jak stypendium socjalne (dla osób, które mają małe fundusze), jego wielkość zależy od zarobków Twoich rodziców i/lub rodzeństwa, a także od ich statusu (np. uczeń) – czasami to + drobna kwota wystarcza aby utrzymać się w obcym mieście na studiach dziennych, czasami nie. Pamiętaj, że są tez stypendia naukowe – jak na pierwszym roku będziesz miała dobrą średnią, to na drugim składasz podanie o stypendium i możesz liczyć na pieniążki (jeśli Twoja średnia jest wystarczająca) to +socjalne = niezła sumka, nawet można zaoszczędzić nieco i mieć na przyjemności. Kolejna sprawa to taka, że wielu studentów nawet dziennych studiach pracuje! Ty tez możesz! Jest coś takiego jak IOS – Indywidualna Organizacja Studiów – przeznaczona dla studentów mających więcej niż 1 kierunek, pracujących, mających dzieci lub inne problemy (ja mam z powodu zdrowotnych). Takie coś pozwala Tobie na to, iż możesz indywidualnie z prowadzącymi ustalić Twój plan zajęć – np. nie pasuje Ci chodzić do Twojej „podstawowej” grypy na jakieś zajęcia we wt o godz. 9, więc idziesz do prowadzącego (mając od Dziekana IOS-a), rozmawiasz i ugadujesz się, aby chodzić do innej grupy lub zaliczać przedmiot w inny sposób (np. na konsultacjach) w ustalonych wcześniej terminach. Chcieć=móc.U mnie dziś 71,4kg, więc 0,6kg mniej niż wczoraj, nie wiem o co biega. Może to były te mięśnie, a to jest zapowiedź @, której ciągle nie ma ![]() Btw. Policzyłam sobie wczoraj orientacyjnie kcal i wyszło mi ok. 1200, więc tragedii nie ma. Na razie tak będę jeść, musze mieć siłę, aby to wszystko pozaliczać. Poprzesuwało mi się nieco z dwóch powodów – po pierwsze z jednym przedmiotem się nie wyrobiłąm (czekał tłum ludzi), a drugi nie mogłam zaliczyć, bo… prowadzący przyszedł spóźniony o 30 min, śmierdzący % oraz nie ogarniał co się dzieje, kazał przyjść innego dnia :|
|
#2677 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
:confu sed:![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg cel III - 68 kg cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
||
|
|
|
#2678 |
|
Raczkowanie
|
akasha ja kocham majonez
odkąd się odchudzam praktycznie nie używam go wcale, ale jak będę ważyła tyle co Ty to na pewno sobie też czasem pozwolę...i też bym mogła jeść majonez do wszystkiego, a najchętniej prosto ze słoika łyżeczką hehe wiesz co Ci proponuję - kup majonez jakiś o obniżonej kaloryczności (z winiar chyba jest) i przerzuć go do większego słoika i zmieszaj z jogurtem naturalnym 0%. smak się wiele nie zmieni, a zawsze zaoszczędzisz sporo kalorii i tłuszczuBottega wiem, że to głupio zabrzmi, ale czy Ty czasem nie jesteś w ciąży? mi przeziębienie jeszcze za bardzo nie minęło, ale wybieram się dziś na siłownię i szczerze mówiąc nie mogę się doczekać ![]() bardzo mi się to spodobało i czuję się jakbym miała 100 razy więcej energii niż kiedy nie ćwiczyłam![]() zastanawiam się nad sauną po ćwiczeniach w któryś dzień...możecie dać mi też jakieś wskazówki i dobre rady tak jak to było z siłownią???
waga wyjściowa 94,5 kg (17.09) cel I 90 kg osiągnięty (11.11) cel II 85 kg osiągnięty (17.12) cel III 79 kg cel ostateczny 70kg marzę jednak by zobaczyć 6 z przodu więc przy 69 kg będę skakała ze szczęścia waga obecna 79,4 kg (23.02) |
|
|
|
#2679 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba jak będę teraz na zakupach, to wezmę ten cały słodzik, bo omijają mnie taaaakie pyszności![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
|||
|
|
|
#2680 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Bottega - czytam to wszystko, rozumiem sytuację.. ale moim zdaniem to jest głupi pomysł. Nie rozumiem Twojej konieczności dowiedzenia się co on czuje.. jakie to ma znaczenie? Będziesz się lepiej czuła jak Ci powie że się zakochał? Mam wrażenie, że próbujesz wybrać lepszego z braci i nie wiesz który to powinien być.. takie odnoszę wrażenie. Lecę na zakupy w poszukiwaniu lekkiego majonezu, który mogłabym jeść oby coś takiego istniało
|
|
#2681 | |
|
Zakorzenienie
|
Puchatku:
1 - mój TŻ był wtedy w z moją przyjaciółką i jej facetem (byli naszymi goścmi, przyjechali z innego miastaspecjalnie na imprezę), a że ja nie mogę stac blisko głośników (a one były przy scenie, gdzie oni chcieli iść na głowny koncert) z pewnych powodów zdrowotnych, to powiedziałam, żeby poszli sami, skoro A. i tak chce stać z tyłu, to postoję z nim i najwyżej wejdziemy na górkę, jak już wejdzie wyczekiwany zespół (na górce wieeelkiej lepiej widac, mimo, że jest daleko od sceny) i po wszystkim się skontaktujemy. TZ poprosił brata, tu cytuję: "zaopiekuj sie nią". Oni wiedzą, że ja mam pecha, zawsze coś mi się stanie lub coś ktoś mi zrobi (a to potrąci, a to coś tam), a jak ktoś mnie wkurzy takim zachowaniem (np. ciągłe trącanie mimo próśb i zwaracania uwagi - co sa takie dzikusy na koncertach ;/), to mu przywalę, co nie koniecznie zawsze jest mądrym rozwiązaniem, np. jak kopnę wielkiego chłopa, który mnie wpienił. 2 - I hope so. Cytat:
Głupio przyznać, ale ten miesiąc pod względem seksu był skąpy - chodzę ciągle zmęczona, nie mam na nic czasu, mój TŻ późno kończy pracę i na seks mamy w sumie czas (i warunki - mieszamy ze współlokatorami, a drzwi są cienkie :P) tylko w weekendy, kiedy zresztą oni wyjeżdżają + jakoś mam dni, kiedy chodze poddenerwowana jak przed @. W tym miesiącu kochaliśmy się jakieś 6 razy, więc malutko w porównianiu z tym, co wcześniej, no i zawsze z gumkami. Choć musze przyznać, że seks bez piguł jest znacznie lepszy ![]() Choć fakt - objawy pasują od paru dni taaaaaaaaaaaaaaak chce mi się jeśc, że agrrrrrrrrrrrrrrrrrrr zjadłabym cały dział ze słodyczami, piekarnię i o jaaaaaaaaaa jaką ja mam ochotę na łazanki!! agrrrrrrrr A z sauną niestety nie pomogę - to nie dla mnie, nie mogę wytrzymac tam nawet 2 min (serce mi skacze jak szalone,zreszta lekarz mówił, że z moim zdrowiem nie powinnam tam wchodzić). Cieszę się, ze znowu wybierasz się na siłownię ![]() Akasha, a broń Boże! Z A. nie wytrzymałabym paru dni na jednej stancji (próbowałam i miałam ochotę mu przywalić), co dopiero spędzić z nim życie! haha, nie ma szans. Nikogo tu nie wybieram Owszem - nie zaprzeczę, że na milion procent nie miałby tu miejsce jakis romansik (pff, ze mnie taki łobuz zawsze był, ciągnęło mnie do czegoś nieznanego), ale związek i wybór? nieeeeeeeeeeee, odpada. Już mówiłam - chcę wiedzieć, aby móc z nim o tym pogadać, SPRÓBOWAĆ chociaż to zrobić. Jak długo to trwa? Jak on się z tym czuje? Czy porozmawia z moim Tżtem? Co mogę zrobić by mu pomóc, czego nie robić by mu pomóc? Wiesz - jednym pomaga odseparowanie się od tej osoby na pewien czas, innym po prostu znalezienie kogoś dla siebie, albo coś jeszcze innego. Ja jestem dobrą swatką, więc może mogłabym pomóc - niekoniecznie sezwatać tak od razu, ale pomóc mu poznac kogoś nowego, kim będzie zainteresowany, dla kogo będzie się starać itd.a tymczasem idę odespać (za mną noc pełna nauki na egz.), późnej coś zjem, zajrzę do Was i siadam do kolejnego przedmiotu.
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-01-31 o 15:47 |
|
|
|
|
#2682 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A u mnie wieczorami odwrotnie, jeść mi się chce, i to wszystko poza warzywami
|
|
|
|
#2683 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale za te naleśniczki to się bura należy Ach Bottega Bottega co z Ciebie wyrośnie Martwię się już od tygodnia ... ![]() Nutelka świetny pomysł z tym majonezem ![]() A jeśli chodzi o "dietetyczny" majonez to ja widziałam firmy Mosso i Hellmans light
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG 60 kg - IV cel 56kg - marzenie pozostało - 3,6kg |
|
|
|
|
#2684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój robi dokładnie to samo jak zrobię mu coś pysznego!! W łeb kiedyś oberwie! A później wraca z zpracy i gada "ale głody jestem, od rana nic nie jadłem", "to trzeba było wziąc to, co Ci wczoraj przygotowałam!", "no wiem... ale się nie zmieściło" WyrafinowanySmak, chyba wyrosło juz i na szczęście od 7 lat nie urosłam ani trochę a tak na serio - zawsze byłam łobuz i tyle. :P i tylko słyszałam "a ten jej wzrok!"
|
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
hej, mogę się dołączyć?
|
|
|
|
#2686 |
|
Zadomowienie
|
O matko, Dziewczyny, siedze teraz przed kompem w lekkim szoku...właśnie weszłam po raz 1szy do klubiku (dzięki za zaproszenie
) , itp, a tu dziewczyny jak z obrazka! Wszystkie ważycie więcej lub mniej, ale macie fajne, kobiece kształty i jesteście proporcjonalne, u mnie z tym gorzej , Bottega, ważymy prawie tyle samo, ale wyglądasz jak połowa mnie! No nic to, postaram się wrzucić jakąś fotę dzis lub jutro, jeszcze raz dzięki za zaproszonko!
|
|
|
#2687 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Dołączaj! Melduj się z wiekiem, wzrostem, wagą i celem jaki chcesz osiągnąc ![]() Bottega rozrabiaku jeden! Odsypiaj bidoczku , a później melduj jaki masz plan na brata TŻ? masz już jakiś pomysł?
Edytowane przez sosha Czas edycji: 2012-01-31 o 16:15 |
|
|
|
|
#2688 | |
|
Zakorzenienie
|
ekonomika, witaj!
![]() Cytat:
Nie ma sprawy, witamy w gronie ![]() sosha, prywatny klub, gdzie możemy pisać o czym chcemy, wstawiać fotki i nikt tam nie zajrzy dopóki nie dostanie ode mnie zaproszenia Do Ciebie powędruje przy kolejnej tabelce ![]() Ojj laski tak Wam uwielbiam, że nie mogę się odciągnąc od komputera, a tu czas leci. Basta! Idę spaciu
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-01-31 o 16:19 |
|
|
|
|
#2689 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Co do klubu rozumiem - staż musi być zacieram ostro dłonie i ćwiczę formę co by się względnie dobrze zaprezentować za tydzień :P
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2690 |
|
Przyczajenie
|
jestem z swojej pracy zadowolona
ciekawe czy ten spadek wagi utrzyma się przez długi czas czy tylko tak na początku jest ![]() dietę staram utrzymywać ale wczoraj zjadłam kawałek hamburgera takie grzeszki są niedopuszczalne czas się wziąść za siebie żeby znów był pucharek hahahah |
|
|
|
#2691 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Ja też nie chodzę na saunę, kiedyś chciałam iść, ale dowiedziałam się, że osoby z cerą naczynkową (taką mam)powinny unikac wysokich temp.
|
|
|
|
#2692 |
|
Zadomowienie
|
WyrafinowanySmak, zazdroszczę tego braku uczucia głodu w nocy! Ja ostatnio radziłam się Was co robić, gdy dopada głód, ale w sumie teraz widzę, że najlepsza jest marchewka. Staram się, jak mogę, żeby w piątek (wyznaczyłam sobie, że wtedy dopiero stanę na wagę) nie było śladu po tej weekendowej nadwyżce. Zobaczymy
A Tobie gratuluję kochana spadku!!!sosha, dawaj przepis na łososiową pastę!!! Bardzo ładne śniadanko! ![]() nutella, i znowu ja się wtrącę sauna działa bardzo fajnie tylko wszystko zależy od konkretnego typu.. byłam w dwóch, jedna w takim uzdrowisku, gdzie wchodziło się w stroju kąpielowym, a druga u nas we Wrocławiu, gdzie wchodziło się nago. I moje pierwsze doświadczenie z tą, gdzie trzeba było wejśc nago są koszmarne. To było kilka lat temu. Weszłam i jak zobaczyłam tych starszych panów nago to chciałam się cofnąć, ale jakoś głupio mi było i zostałam, bo nie byłam tam jedyną, młodą kobietą... W sumie to efekty daje fajne, napocić się można przy tym nieźle, a po siłowni własnie najlepiej. Później odkryłam, że najlepszym patentem jest wejście nago, ale w ręczniku. Kusym, bo kusym, ale w ręczniku I wtedy nie ma już takich krępujących sytuacji, gdy np. pojawi się ktoś, przy kim nie chciałabym być naga. Mimo wszystko - polecam ![]() Winnie, bierz słodzik ja nie lubię go w niektórych rzeczach, ale przy takich placuszkach czy w koktajlu - nie przeszkadza, a pomaga uzyskać pożądany smak co do klubu... dzięki zdjęciom nie jesteśmy już anonimowe i przynajmniej ja odczuwam taką większą więź z dziewczynami. To już nie jest takie pierwsze lepsze forum
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
|
|
|
#2693 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
), a na zdj z klubu tez zobaczyłam ciemne włosy, oczy,itp, dlatego napisałam, że podobnie Z Muchą nie widze nic wspólnego, a drugiej laski nie znam
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2694 |
|
Zadomowienie
|
Bottega, te płatki Sportina są przepyszne
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
|
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
Mam na imię Monika, mam 166 cm wzrostu, obecnie ważę 70,3 kg, chcę ważyć ok. 50 kg i w końcu dobrze czuć się w swoim ciele...
|
|
|
|
#2696 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jakiego używasz? Co do sauny, to współczuję wrażeń z tej koedukacyjnej. Samej można sie zakryć, ale innych niestety nie namówisz Na szczęście sauny w fitness klubach mają chyba podział(przynajmniej w moim był).
|
|
|
|
#2697 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
wcinam ją z otrębami śliwkowymi sante i jest pysznie! i o dziwo! mają bardzo dobrą cenę.W ogóle taka papka jest zjadliwa? mnie sam widok odstrasza ^^A co do łososiowej pasty to zajeła mi jakieś 3minuty - wrzuciłam 35g łosiosa wędzonego, 20g turek figura naturalny, 20g sera białego chudego [utarłam to widelcem, żeby miało konsystencję odpowiednią] drobno posiekana czerwona cebulka jeszcze później dorzuciłam odrobinę musztardy francuskiej której jestem ogromną fanką! ![]() Medzia z dietą jak z życiem, czasem wzloty, czasem upadki, tylko żeby tych upadków było jak najmniej! 3maj kciuki za piątkową wagę!!! Uda się! Cytat:
w ogóle jestem zwolenniczką takiej ciemniejszej urody a'la telenowele wenezuelskie! I tak samo mam z facetami - typ śródziemnomorski Bottega jak Ty to robisz, że śpisz i jednocześnie zmieniają ci się avaty? :P Idź odpocznij w końcu!!!! ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Cytat:
wszystko jest do zrobienia, będziemy Cię tu chwalić i wspierać a jak trzeba to lać i krzyczeć przeglądnij sobie kilka stron wstecz tak z grubsza co jemy, jak wygląda bilans kaloryczny. Generalnie zasada jest jedna: zdrowo i trwale!
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
sosha dziękuję za miłe przyjęcie
|
|
|
|
#2699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sosha, ee nie mogłam zasnąć bez TŻta nie potrafię ). Od okien nam ciągnie :/ Niby są uszczelnione, ale to nic nie dało. Tak zimno jest, że gardło zaczęło mnie boleć, mam zimny nos, ręce i stopy btw. zeżarłam królikowi marchewki xDD ojj wścieknie się na mnie!
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-01-31 o 20:01 |
|
|
|
|
#2700 |
|
Wtajemniczenie
|
roześmiałam się ze szczurka, Puchatku <3
cześć Monika, z nami wszystko ci się uda, tylko melduj dzielnie posiłki, unikaj grzeszków i w ogóle ![]() medzia: papka-babka, piąteczka lubię jak chrupie, ale jak mam sobie dziąsła ranić, to też papkę wolę wsunąć.u mnie dziś dzień pod znakiem zasuwania do jutrzejszego egzaminu .. .. .. .
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:06.

Oby trwało trwało trwało ... 

Gratulacje - ja już pewnie nie mam tyle.. 
Muszę się ogarnąć.. przez lekki remont salonu orbitrek nie używany stoi. Dzisiaj zrobiłam jazdę mężowi i ma mi to poukładać w końcu żebym wróciła do ćwiczeń. Przy takich temp na zewnątrz z łóżka się nie chce wychodzić.. ale muszę się zmusić bo tylko wtedy leciały kg i miałam motywację.

:confu sed:

Chyba jak będę teraz na zakupach, to wezmę ten cały słodzik, bo omijają mnie taaaakie pyszności

, Bottega, ważymy prawie tyle samo, ale wyglądasz jak połowa mnie! No nic to, postaram się wrzucić jakąś fotę dzis lub jutro, jeszcze raz dzięki za zaproszonko!