![]() |
#2671 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
helpunku z pdf na word ( tabela!) to jak isę robiło było - ni mom converterów - miec musze bez tego nie pójdzie? nie ma jakiegoś prostego myku?
dodam ze jestem w trakcie korków ![]() choć moim zdaniem to profesjonalizm tak ze ktoś się nie połapuje osokaman ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-17 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 | |||
grozi wypollizowaniem
|
mnie cos bardziej pod sekwoje CDG ,ale to chyab jeszcze nie to
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- ewentualnie-zawsze z wszystkego mozna zrobic printscreena i wsadzic jpg do worda
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-10-17 o 15:30 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2673 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. ho ho, gratulacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
Idziemy, idziemy na koncert
![]() Wzmocniona Waszymi kciukami i wsparciem wydarłam dwa bilety pani w okienku i IPN-owi, który owe miejsca hurtowo zamówił. Wydaje im się, że skoro mają patetyczną nazwę i basen z sauną dla pracowników w podziemiach siedziby (a może na dachu?) to wszystko im wolno. O nie! Dziękuję Wam wszystkim jeszcze raz za dobre słowo ![]() Redhaired Witch dziękuję za linki, posłucham wieczorem gdy będę miała dostęp do dobrych głośników ![]() Nawet jeśli to nie "moja" muzyka to poznam ją z przyjemnością.
#2675 |
BAN stały
|
a sekwoi nie znam....
Kamena czytała? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to teraz pozostało za Ju czymac ![]()
![]() |
#2677 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale czy ja to będę mogła edytnąć? tego prointscreena - i ten wstawiony obiekt - juz an teraz mi to niepoczebne pwoiedziałam że na zaś ale kurde muszeu edytnąć - tzn nie pochlastam się to nie sprawa życia i smierci no ale kcem umieć i wiedzieć na przysżłość jak se radzić bo teraz to bzdet |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2679 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
edytnąc to niebardzo. w sumie po to jest format pdf zeby sie nie dało pozmieniac ![]() tzn są chyba jakies edytory pdfu...ale nie jestem pewna edit-som chyba w sieciuni jakies darmowe edytory ano i w photoshopie mozna poprzerabiac
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-10-17 o 15:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lece dalej senkju za odp |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad 2 fajowy ![]() ad 3 się zgodzę ![]() Cytat:
![]() jak dla mnie z pasty do zębów ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Barowe moce działają jak nic ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2682 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ale neistety tylko trial version co z afree convertuje az uwaga - nic nie przełykać - 3 strony!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! nie umiem znaleźć takiego programu za free co by to robił foreva ale kiedyś sie tym zajmę na szybko mam juz |
![]() ![]() |
![]() |
#2683 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Ty naprawdę zawsze tak w trakcie korków na necie żeś? ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#2686 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() ![]() jeszcze 4 dni i jadę do Sopotu ![]() nie nadrobię ale widziałam, że znowu się nabijałyście z kury ![]()
![]() |
#2687 |
Zakorzenienie
|
Ałć
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2688 | |||||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
dostałam dziś od szefa flaszkę Beherowki
![]() z czym się toto pije ![]() z doświadcznia wiem że po kocim rzygu zapach dość łatwo wywabić... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. ale w Błękitnym Zamku nie chodziło o ogarnięcie a o gruntowne sprzątnięcie, więc bunt miał jak najbardziej sens ![]() Cytat:
![]() tesz się teraz fstydam Cię zaprosić do posprzatanej chaupy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ała ![]() a z jakiej okazji? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Zakorzenienie
|
Samą
oczywiście! A jeśli już upierasz się profanować ten szlachetny napitek to proponuję klasycznie: tonik. Albo sok jabłkowy lub pomarańczowy, wedle upodobań. Smacznego! A tak na marginesie: zazdroszczę takiego szefa. Mój daje mi tylko karty pacjentów do wypełniania ![]() ![]()
#2693 | ||||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ja tylko wiem że mam albo A chyba + albo 0 chyba +, tak wychodzi na logikę z grup krwi rodziców.. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2694 | |
Zakorzenienie
|
naprawdę ale ni zawsze - ino jak mam z tępym mułem robiącym zadania w tempie ślimaka - a mam książkę w formie skana na lapku to dziwne mu to nie jest - pracuję
![]() Cytat:
![]() no topsz, ale po dupie i tak dostanie za ten cąły zniknieniowy cyrk bo to było jednak trochi niewpuperz ![]() także ode mnie mu powiedz ze go zbiję po pupie jakbyśta gadali ![]() riobię ewidentą czystkę szafową - płaczę nad tym że urosłam o 2 rozmiary - ![]() ale chyba uderzę an all bo trochi mi niepoczebnych fajności a dla ludu to mam już kontener - już fefnasty - tak szybko rosnę bo te ciuchy są niezniszczone at all to se newrati ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no to musze skończyć ze tom szafom ![]() fogle nie lubię/nie umiem mieć duzo rzeczy - straszne to Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-17 o 18:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wczoraj żem o pólnocy próbowała nawiazać połączenie video ![]() ![]()
![]() |
#2696 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
bez okazji, dostał w prezencie, to podał dalej pierwszej osobie która mu się napatoczyła (czyli mnie
![]() Cytat:
![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2697 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- nooo jest pysznościowa, ja ze tonikiem lubie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2698 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po pobycie z paluszkiem małej na chirurgii mieliśmy takie zalecenie: mydliny - moczenie w rivanolu - wilgotny opatrunek z rivanolu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() po dobremu zazdroszczę każdego punktu Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja już nie ogarniam wszystkiego co się na wątku dzieje... ![]() Spoo, wysłałam, ale będziesz pewnie w szoku, bo jakość kasety video i całe nagranie to niezły oldskul ![]() ja chyba dziś zacznę ![]() aaaa... łaziłam 4 godziny i nic nie kupiłam... od 2 tygodni oglądam buty, w dwóch sklepach pracują znajome i za każdym razem jak wchodzę, to liczą, że w końcu coś u nich kupie, a ja nic.... ![]() nic mi się nie podoba, a jak już mi się podoba to kosztuje 400pln ![]() Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2011-10-17 o 18:25 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
Nindżopesz
|
Ze smakiem
![]() ![]() Samo, samo. I sprawdź czy Ci nie wania Black Cashmere bo mi szalenie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2700 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:05.