|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
helpunku z pdf na word ( tabela!) to jak isę robiło było - ni mom converterów - miec musze bez tego nie pójdzie? nie ma jakiegoś prostego myku?
dodam ze jestem w trakcie korków i udaje pełen profesjonalizmchoć moim zdaniem to profesjonalizm tak ze ktoś się nie połapuje osokaman
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-17 o 16:25 |
|
|
|
#2672 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
mnie cos bardziej pod sekwoje CDG ,ale to chyab jeszcze nie to
![]() Cytat:
Cytat:
perfumy z pastą do podłogi (takom w płynie )---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- ewentualnie-zawsze z wszystkego mozna zrobic printscreena i wsadzic jpg do worda
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-10-17 o 16:30 |
|||
|
|
|
#2673 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. ho ho, gratulacje
|
|
|
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
Idziemy, idziemy na koncert
Wzmocniona Waszymi kciukami i wsparciem wydarłam dwa bilety pani w okienku i IPN-owi, który owe miejsca hurtowo zamówił. Wydaje im się, że skoro mają patetyczną nazwę i basen z sauną dla pracowników w podziemiach siedziby (a może na dachu?) to wszystko im wolno. O nie! Dziękuję Wam wszystkim jeszcze raz za dobre słowo Redhaired Witch dziękuję za linki, posłucham wieczorem gdy będę miała dostęp do dobrych głośników Nawet jeśli to nie "moja" muzyka to poznam ją z przyjemnością.
|
#2675 |
|
BAN stały
|
a sekwoi nie znam....
Kamena czytała?
|
|
|
|
#2676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to teraz pozostało za Ju czymac
|
|
#2677 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale czy ja to będę mogła edytnąć? tego prointscreena - i ten wstawiony obiekt - juz an teraz mi to niepoczebne pwoiedziałam że na zaś ale kurde muszeu edytnąć - tzn nie pochlastam się to nie sprawa życia i smierci no ale kcem umieć i wiedzieć na przysżłość jak se radzić bo teraz to bzdet |
|
|
|
|
#2679 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
edytnąc to niebardzo. w sumie po to jest format pdf zeby sie nie dało pozmieniac ![]() tzn są chyba jakies edytory pdfu...ale nie jestem pewna edit-som chyba w sieciuni jakies darmowe edytory ano i w photoshopie mozna poprzerabiac
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-10-17 o 16:55 |
|
|
|
|
#2680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz jakieś wymłoczki mom lece dalej senkju za odp |
|
|
|
|
#2681 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie raz na milion taki przypadek jak u Twojej siss sie zdarza, no ale się zdarza Cytat:
![]() Cytat:
ad 2 fajowy ![]() ad 3 się zgodzę Cytat:
jak dla mnie z pasty do zębów ![]() Cytat:
Barowe moce działają jak nic
|
|||||
|
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
ale neistety tylko trial version co z afree convertuje az uwaga - nic nie przełykać - 3 strony!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! nie umiem znaleźć takiego programu za free co by to robił foreva ale kiedyś sie tym zajmę na szybko mam juz |
|
|
|
#2683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty naprawdę zawsze tak w trakcie korków na necie żeś? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2686 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
jeszcze 4 dni i jadę do Sopotu nie nadrobię ale widziałam, że znowu się nabijałyście z kury
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
Ałć
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2688 | |||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
dostałam dziś od szefa flaszkę Beherowki
z czym się toto pije ![]() z doświadcznia wiem że po kocim rzygu zapach dość łatwo wywabić... ![]() Cytat:
Cytat:
a smarujesz czymś/masujesz? może do lekarza jednak?Cytat:
![]() 2. ale w Błękitnym Zamku nie chodziło o ogarnięcie a o gruntowne sprzątnięcie, więc bunt miał jak najbardziej sens ![]() Cytat:
tesz się teraz fstydam Cię zaprosić do posprzatanej chaupy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||||
|
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ała a z jakiej okazji? nie wiem z czym się pije, ale nawet miło
|
|
|
|
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
Samą
oczywiście! A jeśli już upierasz się profanować ten szlachetny napitek to proponuję klasycznie: tonik. Albo sok jabłkowy lub pomarańczowy, wedle upodobań. Smacznego! A tak na marginesie: zazdroszczę takiego szefa. Mój daje mi tylko karty pacjentów do wypełniania ![]()
|
#2693 | ||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ja tylko wiem że mam albo A chyba + albo 0 chyba +, tak wychodzi na logikę z grup krwi rodziców.. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||||
|
|
|
#2694 | |
|
Zakorzenienie
|
naprawdę ale ni zawsze - ino jak mam z tępym mułem robiącym zadania w tempie ślimaka - a mam książkę w formie skana na lapku to dziwne mu to nie jest - pracuję
![]() Cytat:
![]() no topsz, ale po dupie i tak dostanie za ten cąły zniknieniowy cyrk bo to było jednak trochi niewpuperz ![]() także ode mnie mu powiedz ze go zbiję po pupie jakbyśta gadali ![]() riobię ewidentą czystkę szafową - płaczę nad tym że urosłam o 2 rozmiary - załamka ale chyba uderzę an all bo trochi mi niepoczebnych fajności a dla ludu to mam już kontener - już fefnasty - tak szybko rosnę bo te ciuchy są niezniszczone at all to se newrati trza było wtedy nie myśleć o szlajaniu się po imprach - oj no to musze skończyć ze tom szafom ![]() fogle nie lubię/nie umiem mieć duzo rzeczy - straszne to Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-17 o 19:18 |
|
|
|
|
#2695 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wczoraj żem o pólnocy próbowała nawiazać połączenie video nichcyncy , co najlpesze prawie goua dopsz że nie odebrał....
|
|
#2696 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
bez okazji, dostał w prezencie, to podał dalej pierwszej osobie która mu się napatoczyła (czyli mnie
) mówiąc że ma w domu jeszcze dwie nieotwarte. wzięłam, czemu nie? Cytat:
|
|
|
|
|
#2697 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- nooo jest pysznościowa, ja ze tonikiem lubie
|
|
#2698 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po pobycie z paluszkiem małej na chirurgii mieliśmy takie zalecenie: mydliny - moczenie w rivanolu - wilgotny opatrunek z rivanolu Cytat:
po dobremu zazdroszczę każdego punktu Cytat:
Cytat:
![]() ja już nie ogarniam wszystkiego co się na wątku dzieje... ![]() Spoo, wysłałam, ale będziesz pewnie w szoku, bo jakość kasety video i całe nagranie to niezły oldskul ![]() ja chyba dziś zacznę ![]() aaaa... łaziłam 4 godziny i nic nie kupiłam... od 2 tygodni oglądam buty, w dwóch sklepach pracują znajome i za każdym razem jak wchodzę, to liczą, że w końcu coś u nich kupie, a ja nic.... ![]() nic mi się nie podoba, a jak już mi się podoba to kosztuje 400pln
Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2011-10-17 o 19:25 |
||||
|
|
|
#2699 |
|
Nindżopesz
|
Ze smakiem
Samo, samo. I sprawdź czy Ci nie wania Black Cashmere bo mi szalenie. |
|
|
|
#2700 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:02.

i udaje pełen profesjonalizm

ewidentnie czuję sandała 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
perfumy z pastą do podłogi (takom w płynie 
a w drugiej połowie miesiąca przewiduję jeszcze szybszy spadek wagi, gdyż pinionszki będą się powoli kończyć. 

teraz jakieś wymłoczki mom 
pewnie raz na milion taki przypadek jak u Twojej siss sie zdarza, no ale się zdarza
Nie wiedziałam, że można się tym tak najeść! W zasadzie smakowało mi wszystko oprócz marynowanego imbiru 

załamka