|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 24
Miałam dzisiaj okazję zobaczyć jak te musy Naturalsa pachną. Więc:
-wanilia jak dla mnie lekko chemiczna, ale mimo wszystko bardzo otulająca, -miód i mleko pachnę jak słodkie ciasteczko, -róża i brzoskwinia - dla mnie tak samo jak seria która kiedyś była, nie wiem czy więcej w niej róży czy brzoskwinii ![]() Ten świateczny termofor to takie maleństwo ![]() Ceinie mega impact mocno napigmentowane, uważam, że będzie warto je zamowić. No i I. Lumiere *kwestia zapachów to indywidualne odczucia
|
#2672 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
Ale teraz już sobie obejrzałam, oba śliczne, pewnie będą moje
|
|
#2673 |
|
Zadomowienie
|
Mógłby mi ktoś opisać jak pachnie woda toaletowa Herve Leger Homme i czy jest trwała? Albo czy jest może podobna do Signature? Bo myślę żeby kupić dla TŻ'a (45% to by się opłacało), ale kurczę nie mam starych katalogów ze stronami zapachowymi i nie pamiętam czy był ładny czy nie...
|
#2674 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() własnie wróciłam ze spotkania avon clubu i z rozczarowaniem wróciłam do domu, bo nie dostałam kuferka -zabrakło w produkcji, avon zowu nie wywiązał się. Spotkanie nie było najgorsze, ale średnie, rok temu lepsze było. Poza tym gdybym była na bieżąco z Wami pewnie więcej wiedziałabym niż moja oms, bo wydawała mi się dzisiaj słabo doinformowana w niektórych kwestiach;/ |
|
|
|
#2675 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
już zapowiedziałam tżtowi, że na prezent mikołajowy chcę bizu jazzy i pierścionek presley i torebkę jamie![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2676 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Nie zdążyłam z odpowiedzią
Cytat:
![]() Lumiere,oj czuję że będę je kochać
|
|
|
|
|
#2677 |
|
Raczkowanie
|
nie ma, klientka sie obudzila i zamowila zestaw LBD z dezodorantem i kulka za 59.... wyslalam jaako drugie zamowienie dzis ok 11 i mialo juz zolta krope, na faktorze "przepraszamy za opoznienie...."
|
|
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie czy przychodzą już body spraye individual blue ? Miały być od wczoraj, wiem że Mayasmum wczoraj miała je w brakach ale Ty pisałaś, że zamawiałaś w nocy nd/pon ale może ktoś miał później pakowaną pakę.
|
|
|
|
#2679 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Ale jak zadzwoniłam to powiedzieli żeby ok 10 dzwonić bo narazie jeszcze nie mają żadnych informacji.... dam znać jak się czegoś dowiem.
|
||
|
|
|
#2680 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2681 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To moje subiektywne zdanie.
|
|
#2683 |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;30385703]pierścionek jest dużo mniejszy niż inne rozmiary 6, zawsze noszę 6 a ten nie dam rady. owszem, jeśli prowadzisz działalność, bo jeśli nie to po co? bzdura, kuferki są i przychodzą cały czas.[/QUOTE] Chodzi o kuferki z AC |
|
|
|
#2684 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2685 |
|
BAN stały
|
w szkole mnie uczyli o tym ze trzeba wszystkie takie dokumenty trzymac 3 lata i to nie tylko ci co maja działalność ale w domu takie rachunki jak za prąd, gaz , wode telefon wiec te za avon tez warto trzymać....
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2686 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny czy paczki na paczkomaty dostarczane sa rowniez w weekendy??
W niedziele po 8 rano dostalam sms-a,ze jest moja paczka w paczkomacie. zdziwilam sie,ze w niedziele rano , oczywiscie poleciałam odebrac. ale zastanawiam sie czy sms jakis opozniony dostalam ,a ona byla szybciej czy w niedziele tez sa przesylki....
|
#2687 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jeśli chodzi o zakupy w avonie to tez 3 lata, ale faktura nie jest dowodem zapłaty więc w zasadzie jak ktoś nie prowadzi działalności to moze wywalić. jest jedno ale... jeśli urząd skarbowy jednak dostanie donos i zapragnie nas skontrolować bez faktur możemy mieć problem ;]
|
|
|
#2688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest b. fajny, moze teraz zapanuje ład i porządek w kosmetykach, (sama nie wierze w to co pisze), ale spotkania jak najbardziej polecam!
|
|
|
|
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fv mam zapisane, ale kasuję je jak mijają 3 miesiące. Mam je tylko tak w razie zwrotu i to wszystko.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() a jeszcze jedno: jak juz zapłace ta fakture to moge jakos zadzwonic albo przesłac im dowód zapłaty żeby szybciej złozyc kolejne zamówienie?? jesli tak to gdzie sie dobijac??
|
#2691 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówiłam sobie podkład rozświetlająco antystresowy i jestem strasznie zawiedziona
Jest za tłusty i w ogóle nic nie kryje Myślę nad zwrotem
|
#2693 |
|
Konto usunięte
|
przesyłanie nic, nie da, nikt ci paczki nie zrealizuje, jeśli nie będzie wpłaty fizycznie na koncie.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2695 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki, zobaczymy jak będzie u mnie. Po otrzymaniu e-maila od OMS z zaproszeniem odpisałam (w sobotę), pytając przy okazji czy dostanę również nagrodę z ubiegłego roku ( wspominając, że umawiała się ze mną dwa razy i za każdym razem przekładała spotkania, więc do tej pory nie dostałam naszyjnika) i nadal nie mam odpowiedzi...Ale twardo idę na spotkanie. Jeżeli nie będę zadowolona to zmieniam okręg.
|
|
|
|
#2696 |
|
Raczkowanie
|
Spray IB juz jest, spray Incandessence bedzie dopiero 14 listopada, miniaturek outspoken intense nie ma ale podobno moga sie jeszcze dzisiaj pojawic, zestawy z katalogu LBD juz sa, tych promocyjnych z trylogii Little nie ma i niewiadomo kiedy beda.
|
|
|
|
#2697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2698 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A poza tym: LITTLE BLACK DRESS EDP 50ML 2 Produkcja opóźniona. Przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień. 15 8279-2 LITTLE RED DRESS EDP 50ML 2 Produkcja opóźniona. Przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień. 15 8282-6 LITTLE WHITE DRESS EDP 50ML 2 Produkcja opóźniona. Przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień. Tyle dobrego, że mogłam zamówić ten zestaw ![]() Cytat:
Kuferki większość odebrała wcześniej. Był jeden pan, który dostał kuferek czarny i jak go zobaczyłam to już bardziej podoba mi się ten nasz różowy A ostatnio na spotkaniu AC dostałam ładnie zapakowaną filiżankę, katalog 1 i wodę Incandessence Lumiere
|
||
|
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam takie pytanie. Czy ten stojak na biżuterię z kat.16 ma opust 10% niezależnie od tego czy kupię go w cenie 39,90 czy 59,90? Bo jak będę go brała w normalnej cenie to powinien mieć opust 20%.
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
I pewnie tak jest. 20% jak kupisz w normalnej, a 10% jak w mniejszej.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.

Ale teraz już sobie obejrzałam, oba śliczne, pewnie będą moje 
To jest jedyny krem avonu, który wywołał u mnie jakieś uczulenie. Na szczęście "dorosłam"
(próbowałam kilka razy, ale stwierdziłam, że już nie będę zamawiać by potem zwracać)

Ale jak zadzwoniłam to powiedzieli żeby ok 10 dzwonić bo narazie jeszcze nie mają żadnych informacji.... dam znać jak się czegoś dowiem.