![]() |
#2671 |
Raczkowanie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4
no tak, wizażanki kolejny raz okazały się niezawodne. Trafiłam tu przez statystyki, pełno odnośników od Was do mnie.
nie chcę mi się czytać tego co piszecie o mnie. Proszę, jak już tu piszę, powiedzcie mi o co Wam chodzi wprost. Zadajcie mi pytania hurtem. Czy odpowiem od razu to nie gwarantuję, jutro mam ustny, dość ciężki egzamin i się uczę. Może jak ja sama nie mam gustu wg Was to mi powiecie co mam ubrać co by pan Profesor nie padł z ,,wrażenia" na mój widok? Po prostu o co tak naprawdę Wam chodzi? Czy to że jestem jest tak rozwalające że nie dajecie mi prawa do własnych wyborów, i do własnych przyjemności? |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Zakorzenienie
|
nie znałam tej Nonszalanckiej wcześniej, ale wygląda jak .. Lady Gaga
![]() edit: Kamila, oddaj się w nasze ręce, a wszyscy w końcu na Twoim blogu padną z zachwytu ![]()
#2673 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Różowe i niebieskie już niekoniecznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
Kamilo, pisałam do Ciebie już w tej sprawie.
Wystarczy, ze zrobisz temat w Metamorfozach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
Raczkowanie
|
dostałam od jakiejś przemiłej dziewczyny maila z różnymi poradami.
Np. nie zdawałam sobie sprawy że mam figurę rożka (kielicha). Cenna wiedza. również wykonała mi symulację fryzur. Gdybym miała jakiegoś naprawdę dobrego fryzjera to bym z tego skorzystała. Ale jak do tej pory u nas takowego nie ma. Co pójdę do jakiegoś to tak mi spitoli włosy że już wolę nic nie robić. |
![]() ![]() |
![]() |
#2676 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To była ironia :col: Zresztą nie ważne jest wszystko tylko jedno: na Twoim blogu się tak strasznie wszystko przycina, tak się dłuuuugo ładuje.. Cytat:
![]() Dzięki ![]() ![]() Cytat:
Mi też ![]() Kamila, wystarczy że zadbasz o cerę i włosy (np. będziesz olejować), przytyjesz kilka kilo, bo nie wyglądasz zdrowo a będziesz znacznie lepiej wyglądać ![]() Edytowane przez natalkaa7522 Czas edycji: 2012-02-14 o 16:36 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Kamila, może się zdziwisz, ale bardzo dużo postów było pozytywnych - że wyglądałaś pięknie te 3 lata temu, grubsza (ale nie gruba!!!), z ładnym uśmiechem, proporcjonalną figurą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2678 |
Raczkowanie
|
ja kamilo akurat nie komentowalam Twojego bloga tutaj (poza jednym postem z tego co pamietam), ale naprawde nie rozumiem, o co ci chodzi. przeciez masz prawo ubierac sie jak chcesz, masz tez prawo do swoich przyjemnosci. to nie zmienia faktu, ze dla wielu osob Twoje stylizacje sa rozwalajace, wiec lubia je sobie pokomentowac. swaja droga, z tego co widze, to sporo osob przywiazalo sie jednak do nowego bloga, bo w sieci jest masa szafiarek o podobnym poziomie a jednak to Twoj akurat blog komentuja, gania, czasami pochwala. chyba po to wlasnie masz bloga, by inni sie nim interesowali? no to spelnia swoja funkcje, jest najszerzej komentowanym blogiem w sieci. skoro wciaz go utrzymujesz, a od zawsze zbieral wiecej opinii negatywnych niz pozytywnych, to widocznie wolisz taki rozglos niz zaden. jesli chcesz miec przyjemnosci (nie wiem co dokladnie masz na mysli, ale o pomijam) bez krytyki, to nie wklejaj po prostu postow. wtedy nikt nie napisze juz, ze masz niedobrana fryzure, jstes chuda, masz ladna nowa torebke ale kolczyki dobralas brzydkie itd. to chyba nie jest trudne do zrozumienia?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2679 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A poza tym widzę u niego tendencję do uroczo otwartych usteczek a'la Anja Rubik ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Się opalili nie? ![]() W ogóle sesja "z której publikacją czekaliśmy do właśnie tego specjalnego dnia ![]() ![]() Ale poza tym młodzi, piękni i zakochani.. coś pięknego! ![]() ![]() A ta afera szafiarska faszionelki i daisycośtam na szczęście mnie ominęła, ale zajrzałam na podany przez Was wątek a zaraz na pierwszej stronie komentarz wizażanki vixen: "By się dziewuchy zabrały za naukę czy czytanie książek, jak to przerasta zdolności intelektualne, to za pranie, sprzątanie i gotowanie obiadów, a nie za wklejanie zdjęć szmat z sieciówek i lumpów na blogi i komentowanie raz tak raz srak, wszystkim by o na zdrowie wyszło ![]() Nic dodać nic ująć ![]() Ale z drugiej strony to o czym byśmy psiapsiowały? ![]() ![]() Dobra lecę do pracy a jutro pewnie jak wstanę będzie co nadrabiać więc i ja wepchnę się w pierwszy rząd ![]() ![]()
Edytowane przez miss kitsch Czas edycji: 2012-02-14 o 16:46 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2680 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Już teraz nie ma szans na taki uśmiech, co spróbuję to mnie poraża myśl że nie mam zęba (wstawienie kosztuje ok 850 zł bez gwarancji że się będzie trzymać, więc podziękowałam) i on gaśnie. Wolę bardziej ponure miny. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2682 |
Raczkowanie
|
wg mnie tez ta figura byla ok. i tak bylas bardzo szczupla, a twoje nogi wygaldaly znacznie lepiej- bylo udo, byla bardziej zaznaczona lydka. absolutnie nie bylas gruba ani nawet grubawa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Raczkowanie
|
poza tym, masz dosc duza glowe, i wg mnie to niefajnie wyglada w porownaniu z wychudzonym cialem. jest sporo odchudzonych celebrytek, ktore tez uzyskuja podobny efekt. jest to spowodowane tym, ze nie utrzymuja naturalnej dla siebie, szczuplej sylwetki, tylko odchudzaja sie nadmiernie po to, by darownac jakiemus wyimaginowanemu idealowi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2686 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Uśmiech też dodaje Ci uroku, powinnaś częściej pokazywać zęby ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jesteś wysoka, masz ładne oczy.. Musisz tylko maksymalnie to wyeksponować, troszkę przytyć i pokochać siebie ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napiszę tylko moje zdanie, nikt nie musi się ze mną zgadzać. Zaakceptuj sytuacje i zacznij dbać o swoje ciało, które na prawdę potrzebuje pomocy , jesteś wysoka i zbyt szczupła, przez to Twoje nogi jak i rece wygladaja jak patyczki. Juz lepiej miec troche wiecej ciałka, faceci tez wolą jak kobieta wygląda kobieco, a nie jak kosci obciagniete skóra. Radzę popracować mocno nad tym. Wybacz za takie słowa, ale ktoś musi Tobie uświadomić jak złe jest dla ciała zbytnie wychudzenie. Twój zły chumor moze byc związany z tym, że Twoje ciało nie jest zadowolone. Twój wybór jednak mam nadzieje, ze przemyslisz i spojrzysz na siebie z innej strony. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2689 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak, jestem zawistnym babonem, któremu facet wyjechał parę dni temu na 8 tygodni i nie może patrzeć na te wszystkie serduszka ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2690 |
Raczkowanie
|
poza tym, jest jeszcze jedna kawestia. wg mnie ostatnio masz troche calkiem fajnych ciuchow. tyle tylko, ze zazwtyczaj psyjesz efekt dobierajac do nich rzeczy calkowicie tandetne, zniszczone albo bazarowe. rozumiem, ze ciezko jest pozbyc sie nagle kilku kilogramow ciuchow, ale musisz to zrobic dla swojego dobra. przejrzyj po prostu swoja szafe i wywal wszystko to, co jest juz zniszczone, zmechacone. wywal te zrey, ktore wygaldaja bazarowo. wywal buty i torebki zrobione z najbardziej tandetnych materialow, przypominajace cerate. wywal trzeczy za krotkie. dlugie, ozdobne kolczyki schowaj na specalne okazje. i kombinuj z tym, co ci zostanie. na opczatku moze jakies proste zestawy, a potem mozesz zaczac dokladac wiecej elementow. podejrzewam, ze i tak nie posluchasz tej rady, ale poniwaz pytasz o nia w tym watku, postanowilam sie wypowiedziec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2691 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Raczkowanie
|
to ciekawe że jak chodziłam do szkoły nikt mi tego nie mówił, tylko rodzina czy koleżanki w szkole się ze mnie śmiali że wysoka jestem jak brzoza, a głupia jak koza, bo zamiast się wsiąść za siebie tylko siedzę w książkach i hoduję sobie sadełko. I w nie obrastam. Nabawiłam się takich kompleksów że dziękuję bardzo
|
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Raczkowanie
|
moze mowili to ze zlosliwosci, moze dlatego, zeby ci dopiec (bo wiedzili, ze to twoj slaby punkt), a moze chodzilo o to, zebys o siebei zadbala tzn zaczela cwiczyc i ladniej sie malowac a nie zrzucac kilogramy. jesli rzeczywiscie ktos Ci tak mowil i przez to wpedzil cie w manie odchudzania, to Ci wpolczuje, bo pewnie siedzi to w Twojej psychice. ale zapewniam Cie, ze ja na wklejonych przez Ciebie zdjeciach widze normalna, szczupla dziewczyne. nigdy w zyciu nie pomyslalabym, ze masz na tej focie za duzo kg.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty w to wierzyłaś, takich ludzi sie olewa, a gadają zwykle z zazdrosci!!! Zbyt serio wziełas ich słowa do serca.... po prostu to tylko gadanie, znam to z "autopsji" ;/ Jestes i byłas bardzo szczupła od kiedy widziałam Twoje zdjecia na pierwszym blogu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2696 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
I tyle ![]() Cytat:
![]() Musisz spojrzeć na to z 2 strony - brak zęba to wcale nie koniec świata! Nie wszyscy dentyści są tacy drodzy, poza tym na pewno znalazłby się jakiś, który przyjąłby Cię po znajomości dając choć minimalną zniżkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jeśli ktoś chciał to zrobić w dobrej wierze, to nic do tego nie mam, jednak bardziej prawdopodobne jest to, że ktoś chciał po prostu wzbudzić kontrowersje. I jak widać mu się udało, szkoda tylko, że moim kosztem. Ashlee, Ty już lepiej nic nie mów - wiem, że mocno Cię uraziłam, ale Twoja zemsta jest dosyć marna. Poza tym nadal nie odpowiedziałaś na moje pytania... ![]() Wiem, że zrobisz wszystko, żeby mnie pogrążyć, ale tym razem wybacz, ale Ci się nie uda. Nie wmawiaj mi, że zrobiłam coś, czego nie zrobiłam - bo tym sposobem to raczej Ty się pogrążasz ![]()
Zapraszam na mojego bloga ![]() chocarome.blogspot.com fashion, love & company moda, inspiracje, kosmetyki, zdjęcia i diety Edytowane przez chocarome Czas edycji: 2012-02-14 o 17:13 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A że tamta dziewczyna Polką jest.. To mnie rozwala: blond włosy+opalenizna mocna. Takie sztuczne to wszystko. Ten facet się nawet sztucznie uśmiecha. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2698 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słuchaj,mnie nie chodziło nawet o Ciebie,ale o ogólne zasady panujące na wizażu.Moim zdaniem byłoby nie w porządku,gdyby moderatorzy zdradzali pewne informacje publicznie.Z tego co mi wiadomo,to oni mają podgląd w drugie i trzecie,czwarte,itd. konta.Wiele ''starych'' stażem wizażanek zakłada inne profile,aby coś tam napisać ''w sekrecie'',szczególnie na Intymnym.Byłoby niezbyt fajnie gdyby modka wpadła sobie na watek,sprawdziła konto i napisała np.''O,cześć XYZ,dlaczego nie napiszesz pod swoim nickiem,że maż Cię zdradza?'' Uważam,że powinien być jakiś kodeks zachowany i o ile ktoś nie popełnia jawnego przekrętu/przestępstwa,to takie rzeczy powinny zostać tajemnicą(czyli kto ile ma kont i jakich nicków). Powinna być zachowana taka pozorna anonimowość. Wracając do Ciebie,to ja nie napisałam,że sama sobie wychwalałaś swój blog.Faktycznie zabrzmiało to jak kryptoreklama,ale pewności nie było.Nie dziw się temu,że padają tutaj różne teorie,to jest ogólnie taki wątek,że różne brudy się wyciąga na światło dzienne.Moim zdaniem nie powinno sie wyciągac żadnych IP publicznie,w końcu ta osoba nie zrobiła nic złego zachwalając czyiś blog.No,ludzie,nieługo to nawet nie będzie można ''cześć'' na wizażu napisać.Bo zaraz będzie śledztwo. ![]() Cytat:
Omfg!!! Czy to ten projęktant? ![]() W sensie,że instrumencik odpowiedni? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2699 | ||
Pełzanie
|
strzaskali sie na mocher
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2700 |
Zakorzenienie
|
A mnie się bardzo podoba Charlize z chłopakiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:44.