Moda, która Cię "rozwala" - część 4 - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-14, 16:18   #2671
kamila29091
Raczkowanie

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4

no tak, wizażanki kolejny raz okazały się niezawodne. Trafiłam tu przez statystyki, pełno odnośników od Was do mnie.

nie chcę mi się czytać tego co piszecie o mnie. Proszę, jak już tu piszę, powiedzcie mi o co Wam chodzi wprost. Zadajcie mi pytania hurtem.
Czy odpowiem od razu to nie gwarantuję, jutro mam ustny, dość ciężki egzamin i się uczę. Może jak ja sama nie mam gustu wg Was to mi powiecie co mam ubrać co by pan Profesor nie padł z ,,wrażenia" na mój widok?
Po prostu o co tak naprawdę Wam chodzi?
Czy to że jestem jest tak rozwalające że nie dajecie mi prawa do własnych wyborów, i do własnych przyjemności?
kamila29091 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 16:28   #2672
WhiteCherry
Zakorzenienie

nie znałam tej Nonszalanckiej wcześniej, ale wygląda jak .. Lady Gaga

edit: Kamila, oddaj się w nasze ręce, a wszyscy w końcu na Twoim blogu padną z zachwytu
Stary 2012-02-14, 16:30   #2673
demoniczna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Mnie rozwala moda na kolorowe włosy . Jakoś sobie tego nie wyobrażam
A mi się podobają np czerwone włosy

Różowe i niebieskie już niekoniecznie
demoniczna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 16:31   #2674
Talantea
Zakorzenienie

Kamilo, pisałam do Ciebie już w tej sprawie.

Wystarczy, ze zrobisz temat w Metamorfozach Wszyscy na pewno Tobie doradzą i nie , to nie jest zlosliwosc, ze ludzie wytykaja Twoje bledy, ale chcą własnie tym sposobem nakierować Ciebie na lepsza drogę

Talantea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 16:34   #2675
kamila29091
Raczkowanie

dostałam od jakiejś przemiłej dziewczyny maila z różnymi poradami.
Np. nie zdawałam sobie sprawy że mam figurę rożka (kielicha). Cenna wiedza.
również wykonała mi symulację fryzur. Gdybym miała jakiegoś naprawdę dobrego fryzjera to bym z tego skorzystała. Ale jak do tej pory u nas takowego nie ma. Co pójdę do jakiegoś to tak mi spitoli włosy że już wolę nic nie robić.
Stary 2012-02-14, 16:35   #2676
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chocarome Pokaż wiadomość
Hmm.. Powiem Ci szczerze, że nie bardzo rozumiem. Owszem, pewnie kiedyś użyłam tego sformułowania, tak samo jak każda inna osoba. Ale jaki związek mają te wyrażenia z naszą dyskusją?
Bo tylko jak narazie na wizażu spośród wątków na których 'byłam' Ty tak piszesz

Cytat:
Cieszę się, że nie jestem sama
To była ironia :col: Zresztą nie ważne jest wszystko tylko jedno: na Twoim blogu się tak strasznie wszystko przycina, tak się dłuuuugo ładuje..

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
+18

to cieszta oczy.

Cytat:
Napisane przez Nuova Pokaż wiadomość
No pewnie, wreszcie będę sławna niczym faszonystka
Dzięki

Cytat:
Ona jest Polką?

Cytat:
Napisane przez demoniczna Pokaż wiadomość
A mi się podobają np czerwone włosy
Mi też

Kamila, wystarczy że zadbasz o cerę i włosy (np. będziesz olejować), przytyjesz kilka kilo, bo nie wyglądasz zdrowo a będziesz znacznie lepiej wyglądać

Edytowane przez natalkaa7522
Czas edycji: 2012-02-14 o 16:36
natalkaa7522 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 16:35   #2677
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Kamila, może się zdziwisz, ale bardzo dużo postów było pozytywnych - że wyglądałaś pięknie te 3 lata temu, grubsza (ale nie gruba!!!), z ładnym uśmiechem, proporcjonalną figurą.
Nuova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 16:35   #2678
pannamonroe
Raczkowanie

ja kamilo akurat nie komentowalam Twojego bloga tutaj (poza jednym postem z tego co pamietam), ale naprawde nie rozumiem, o co ci chodzi. przeciez masz prawo ubierac sie jak chcesz, masz tez prawo do swoich przyjemnosci. to nie zmienia faktu, ze dla wielu osob Twoje stylizacje sa rozwalajace, wiec lubia je sobie pokomentowac. swaja droga, z tego co widze, to sporo osob przywiazalo sie jednak do nowego bloga, bo w sieci jest masa szafiarek o podobnym poziomie a jednak to Twoj akurat blog komentuja, gania, czasami pochwala. chyba po to wlasnie masz bloga, by inni sie nim interesowali? no to spelnia swoja funkcje, jest najszerzej komentowanym blogiem w sieci. skoro wciaz go utrzymujesz, a od zawsze zbieral wiecej opinii negatywnych niz pozytywnych, to widocznie wolisz taki rozglos niz zaden. jesli chcesz miec przyjemnosci (nie wiem co dokladnie masz na mysli, ale o pomijam) bez krytyki, to nie wklejaj po prostu postow. wtedy nikt nie napisze juz, ze masz niedobrana fryzure, jstes chuda, masz ladna nowa torebke ale kolczyki dobralas brzydkie itd. to chyba nie jest trudne do zrozumienia?
pannamonroe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 16:43   #2679
miss kitsch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez virtual_luv Pokaż wiadomość
Człowiek chce sobie dla odprężenia poczytać o rozwalaczach a trafia na prywatę blogerek czy tam szatniarek.Jej styl jest nudny twój beznadziejny po co to ciągnąć?

Cytat:
Napisane przez makeupnotwar Pokaż wiadomość
moda na dziś: walentynki u blogerek , przejrzałam polskie-szafy i oto moja faworytka:
http://charlize-mystery.blogspot.com/
Ma faceta ładniejszego od siebie.. co za niefart
A poza tym widzę u niego tendencję do uroczo otwartych usteczek a'la Anja Rubik

Cytat:
Zastanawiam się, czy to nie ktoś z mojej klasy, szkoły, osiedla albo z przyjaciół.. Ostatnio mam >40 wejść z jakiegoś forum o tytule "spisek", które na dodatek jest zamknięte, nie można się na nim zarejestrować ani zobaczyć chociaż wątków.

Mam nadzieję, że nikt nie chciał zrobić mi psikusu :<
A można prosić linka do tego forum? Zaintrygowało mnie

Cytat:
+18

to cieszta oczy.
Nacieszyłam, starczy mi chyba do następnych walentynek

Cytat:
Czemu oni są tacy brązowi oboje? Paskudnie to wygląda.
Się opalili nie?
W ogóle sesja "z której publikacją czekaliśmy do właśnie tego specjalnego dnia" Ojejujeju
Ale poza tym młodzi, piękni i zakochani.. coś pięknego! W porównaniu do tej całej sztucznej Charlize i jej modela są mega szczęśliwi i naturalni - miło popaczeć

A ta afera szafiarska faszionelki i daisycośtam na szczęście mnie ominęła, ale zajrzałam na podany przez Was wątek a zaraz na pierwszej stronie komentarz wizażanki vixen:

"By się dziewuchy zabrały za naukę czy czytanie książek, jak to przerasta zdolności intelektualne, to za pranie, sprzątanie i gotowanie obiadów, a nie za wklejanie zdjęć szmat z sieciówek i lumpów na blogi i komentowanie raz tak raz srak, wszystkim by o na zdrowie wyszło "

Nic dodać nic ująć
Ale z drugiej strony to o czym byśmy psiapsiowały?

Dobra lecę do pracy a jutro pewnie jak wstanę będzie co nadrabiać więc i ja wepchnę się w pierwszy rząd

Edytowane przez miss kitsch
Czas edycji: 2012-02-14 o 16:46
miss kitsch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 16:44   #2680
kamila29091
Raczkowanie

Cytat:
Kamila, może się zdziwisz, ale bardzo dużo postów było pozytywnych - że wyglądałaś pięknie te 3 lata temu, grubsza (ale nie gruba!!!), z ładnym uśmiechem, proporcjonalną figurą.
niby gdzie ta proporcjonalna figura była? jedyne co mi się w niej podobało to w miarę zgrabny biust.
Już teraz nie ma szans na taki uśmiech, co spróbuję to mnie poraża myśl że nie mam zęba (wstawienie kosztuje ok 850 zł bez gwarancji że się będzie trzymać, więc podziękowałam) i on gaśnie. Wolę bardziej ponure miny.
Stary 2012-02-14, 16:47   #2681
natalkaa7522
Zakorzenienie

Ale zadbaj trochę o włosy. Wizaż to skarbnica wiedzy jeśli chodzi o pielęgnację włosów.
Stary 2012-02-14, 16:47   #2682
pannamonroe
Raczkowanie

wg mnie tez ta figura byla ok. i tak bylas bardzo szczupla, a twoje nogi wygaldaly znacznie lepiej- bylo udo, byla bardziej zaznaczona lydka. absolutnie nie bylas gruba ani nawet grubawa.
Stary 2012-02-14, 16:48   #2683
natalkaa7522
Zakorzenienie

Wystarczy o siebie zadbać a już wszystko wygląda lepiej
Stary 2012-02-14, 16:49   #2684
pannamonroe
Raczkowanie

poza tym, masz dosc duza glowe, i wg mnie to niefajnie wyglada w porownaniu z wychudzonym cialem. jest sporo odchudzonych celebrytek, ktore tez uzyskuja podobny efekt. jest to spowodowane tym, ze nie utrzymuja naturalnej dla siebie, szczuplej sylwetki, tylko odchudzaja sie nadmiernie po to, by darownac jakiemus wyimaginowanemu idealowi.
Stary 2012-02-14, 16:50   #2685
Miss Saeki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Bez kitu! To wygląda jak do gali

Chocarome, jak przeczytałam tego posta to stwierdziłam że pewnie Ty pisałaś te posty, bo to sformułowanie: teraz jak na to patrzę to dochodzę do wniosku,że to faktycznie mogło wyglądać co najmniej dziwnie często pisałaś, jak pisałyśmy o statystykach

Zresztą taki ten wizaż wielki, a wszystko każdy znajdzie po innych wątkach, kto, gdzie kiedy itd.

Spisek czuje na odległość

Nie. Nie wszyscy są tacy sami. Tylko feszionistki są takie same

Ja też chcę popcorn! I odrazu kawe ze starbaksa jakby ktoś miał
U mnie w pracy dziś rozdawali jakieś kupony... jakbym dostała to bym Ci dała... I hate starbaks;p
Stary 2012-02-14, 16:51   #2686
chocarome
Raczkowanie

Cytat:
Ona jest Polką?
:
Tak

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Bo tylko jak narazie na wizażu spośród wątków na których 'byłam' Ty tak piszesz
U mnie w mieście, a właściwie w znanej mi połowie województwa prawie wszyscy tak mówią Może to po prostu taki wielkopolski styl.. Nigdy się nad tym nie zastanawiałam A na wizażu też widziałam już dosyć sporo takich sformułowań, wystarczy się dobrze rozejrzeć

Cytat:
To była ironia :col:
Wiem Dlatego też odpowiedziałam z nutką ironii

Cytat:
Dokładnie.. Nigdy nie byłaś gruba! 3 lata temu Twoja figura była wręcz idealna - kobieca a przy tym tak jak napisała Nuova - całkowicie proporcjonalna i po prostu piękna.
Uśmiech też dodaje Ci uroku, powinnaś częściej pokazywać zęby

Cytat:
Gdybym miała jakiegoś naprawdę dobrego fryzjera to bym z tego skorzystała
Na pewno w Twojej okolicy pracuje jakiś świetny fryzjer, tylko Ty jeszcze o nim nie wiesz Podpytaj dziewczyny w wątkach fryzjerskich, na pewno Ci doradzą!

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
Kamila, oddaj się w nasze ręce, a wszyscy w końcu na Twoim blogu padną z zachwytu
No właśnie - po prostu nam zaufaj, nie bój się zmiany.. A na pewno już nigdy nie znajdziesz adresu swojego bloga w tym wątku!
Jesteś wysoka, masz ładne oczy.. Musisz tylko maksymalnie to wyeksponować, troszkę przytyć i pokochać siebie
chocarome jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 16:51   #2687
Talantea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamila29091 Pokaż wiadomość
niby gdzie ta proporcjonalna figura była? jedyne co mi się w niej podobało to w miarę zgrabny biust.
Już teraz nie ma szans na taki uśmiech, co spróbuję to mnie poraża myśl że nie mam zęba (wstawienie kosztuje ok 850 zł bez gwarancji że się będzie trzymać, więc podziękowałam) i on gaśnie. Wolę bardziej ponure miny.
Czemu ponure, oh Kamilo, na prawdę, az tak zle sie czujesz w swoim ciele i umysle?

Napiszę tylko moje zdanie, nikt nie musi się ze mną zgadzać.

Zaakceptuj sytuacje i zacznij dbać o swoje ciało, które na prawdę potrzebuje pomocy , jesteś wysoka i zbyt szczupła, przez to Twoje nogi jak i rece wygladaja jak patyczki. Juz lepiej miec troche wiecej ciałka, faceci tez wolą jak kobieta wygląda kobieco, a nie jak kosci obciagniete skóra. Radzę popracować mocno nad tym.
Wybacz za takie słowa, ale ktoś musi Tobie uświadomić jak złe jest dla ciała zbytnie wychudzenie.
Twój zły chumor moze byc związany z tym, że Twoje ciało nie jest zadowolone.
Twój wybór jednak mam nadzieje, ze przemyslisz i spojrzysz na siebie z innej strony.

Stary 2012-02-14, 16:53   #2688
Miss Saeki
Zakorzenienie

Cytat:
a dlaczego to jest zabawne? pominawszy drugie zdanie, ktore nie jest uzasadnieniem, ale kontynuacja.

zanim mi zaproponujesz dokladnie czytanie wypowiedzi, moze przeczytaj dokladnie najpierw moja, nigdzie nie pisalam o napraszaniu sie na fanow.

ale Ty to potwierdzilas, wiec chyba to wystarczajacy dowod .

a jesli to nie Twoje konto, to drugie, to chyba faktycznie ktos Ci robi nieladnego psikusa.

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

a, pewnie, bede pierwszy raz w sygnaturze, normalnie, zrobie sie zaraz slawna niczym bloggerka jaka.
Teraz sie wypiera, a któraś z was wcześniej cytowała tę "crazycośtam" i było napisane, że wysłała mejla co bloggerki, a ta nagle nie wie kto ją na wizażu "poleca" - więc coś mi tu śmierdoli kłamstwem...
Stary 2012-02-14, 16:53   #2689
a-sea-of-honey
Zadomowienie

GG do a-sea-of-honey

Cytat:
Napisane przez makeupnotwar Pokaż wiadomość
moda na dziś: walentynki u blogerek
http://charlize-mystery.blogspot.com/
Normalnie gotowy materiał do Vivy, z okładką włącznie.
Tak, jestem zawistnym babonem, któremu facet wyjechał parę dni temu na 8 tygodni i nie może patrzeć na te wszystkie serduszka
a-sea-of-honey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 16:54   #2690
pannamonroe
Raczkowanie

poza tym, jest jeszcze jedna kawestia. wg mnie ostatnio masz troche calkiem fajnych ciuchow. tyle tylko, ze zazwtyczaj psyjesz efekt dobierajac do nich rzeczy calkowicie tandetne, zniszczone albo bazarowe. rozumiem, ze ciezko jest pozbyc sie nagle kilku kilogramow ciuchow, ale musisz to zrobic dla swojego dobra. przejrzyj po prostu swoja szafe i wywal wszystko to, co jest juz zniszczone, zmechacone. wywal te zrey, ktore wygaldaja bazarowo. wywal buty i torebki zrobione z najbardziej tandetnych materialow, przypominajace cerate. wywal trzeczy za krotkie. dlugie, ozdobne kolczyki schowaj na specalne okazje. i kombinuj z tym, co ci zostanie. na opczatku moze jakies proste zestawy, a potem mozesz zaczac dokladac wiecej elementow. podejrzewam, ze i tak nie posluchasz tej rady, ale poniwaz pytasz o nia w tym watku, postanowilam sie wypowiedziec
Stary 2012-02-14, 16:54   #2691
Solciuchna
Zakorzenienie

Cytat:
A włosy, cera? Możesz uśmiechać się "bez zębów", ale sam owal twarzy miałaś ładniejszy jak ważyłaś parę kg więcej (na tych zdjęciach sprzed 3 lat i tak byłaś jak patyczek). Masz świetne możliwości, jesteś wysoka, wystarczy skorzystać z kilku rad i będziesz jak ta lala
Solciuchna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 16:56   #2692
kamila29091
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pannamonroe Pokaż wiadomość
wg mnie tez ta figura byla ok. i tak bylas bardzo szczupla, a twoje nogi wygaldaly znacznie lepiej- bylo udo, byla bardziej zaznaczona lydka. absolutnie nie bylas gruba ani nawet grubawa.
to ciekawe że jak chodziłam do szkoły nikt mi tego nie mówił, tylko rodzina czy koleżanki w szkole się ze mnie śmiali że wysoka jestem jak brzoza, a głupia jak koza, bo zamiast się wsiąść za siebie tylko siedzę w książkach i hoduję sobie sadełko. I w nie obrastam. Nabawiłam się takich kompleksów że dziękuję bardzo
Stary 2012-02-14, 17:01   #2693
pannamonroe
Raczkowanie

moze mowili to ze zlosliwosci, moze dlatego, zeby ci dopiec (bo wiedzili, ze to twoj slaby punkt), a moze chodzilo o to, zebys o siebei zadbala tzn zaczela cwiczyc i ladniej sie malowac a nie zrzucac kilogramy. jesli rzeczywiscie ktos Ci tak mowil i przez to wpedzil cie w manie odchudzania, to Ci wpolczuje, bo pewnie siedzi to w Twojej psychice. ale zapewniam Cie, ze ja na wklejonych przez Ciebie zdjeciach widze normalna, szczupla dziewczyne. nigdy w zyciu nie pomyslalabym, ze masz na tej focie za duzo kg.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-14, 17:01   #2694
Talantea
Zakorzenienie

Cytat:
to ciekawe że jak chodziłam do szkoły nikt mi tego nie mówił, tylko rodzina czy koleżanki w szkole się ze mnie śmiali że wysoka jestem jak brzoza, a głupia jak koza, bo zamiast się wsiąść za siebie tylko siedzę w książkach i hoduję sobie sadełko. I w nie obrastam. Nabawiłam się takich kompleksów że dziękuję bardzo

Ty w to wierzyłaś, takich ludzi sie olewa, a gadają zwykle z zazdrosci!!!
Zbyt serio wziełas ich słowa do serca.... po prostu to tylko gadanie, znam to z "autopsji" ;/
Jestes i byłas bardzo szczupła od kiedy widziałam Twoje zdjecia na pierwszym blogu.

Stary 2012-02-14, 17:10   #2695
AshLeeVioLiniSt
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Miss Saeki Pokaż wiadomość
Teraz sie wypiera, a któraś z was wcześniej cytowała tę "crazycośtam" i było napisane, że wysłała mejla co bloggerki, a ta nagle nie wie kto ją na wizażu "poleca" - więc coś mi tu śmierdoli kłamstwem...
Tylko się pogrąża
AshLeeVioLiniSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 17:10   #2696
chocarome
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Miss Saeki Pokaż wiadomość
Często dostaję maile z pytaniem o aparat i obiektyw, zazwyczaj odpisuję, jednak czasami zdarza się też tak, że mam akurat dużo pracy i zostawiam sobie odpisanie na później. Nie wydaje mi się jednak, abym komuś nie odpisała.. Dlatego właśnie zależy mi na tym, żeby zdobyć adres tej poczciwej osoby, która tyle razy podała na forum adres mojego bloga. Wtedy przynajmniej wiedziałabym kto to jest i mogłabym sprawdzić czy znam tę osobę (wpisując adres mejlowy w wyszukiwarkę facebooka).

I tyle

Cytat:
Z takim podejściem daleko nie zajdziesz
Musisz spojrzeć na to z 2 strony - brak zęba to wcale nie koniec świata! Nie wszyscy dentyści są tacy drodzy, poza tym na pewno znalazłby się jakiś, który przyjąłby Cię po znajomości dając choć minimalną zniżkę

Cytat:
zanim mi zaproponujesz dokladnie czytanie wypowiedzi, moze przeczytaj dokladnie najpierw moja, nigdzie nie pisalam o napraszaniu sie na fanow.
Tym razem muszę przyznać Ci rację - to mój błąd. Miałam na myśli sponsorów

Cytat:
ale Ty to potwierdzilas, wiec chyba to wystarczajacy dowod
Przypomnij mi proszę - w którym miejscu? Potwierdziłam tylko to, że owszem, wypowiadałam się na temat sponsorów na forum gazety

Cytat:
a jesli to nie Twoje konto, to drugie, to chyba faktycznie ktos Ci robi nieladnego psikusa.
Trochę właśnie tego się boję. W sumie samo "polecanie" w żaden sposób mnie nie obraża, ani mi nie szkodzi, jednak tak nachalna forma wstawiania linka w kilku miejscach jest trochę nie na miejscu.
Jeśli ktoś chciał to zrobić w dobrej wierze, to nic do tego nie mam, jednak bardziej prawdopodobne jest to, że ktoś chciał po prostu wzbudzić kontrowersje. I jak widać mu się udało, szkoda tylko, że moim kosztem.

Cytat:
Napisane przez AshLeeVioLiniSt Pokaż wiadomość
Tylko się pogrąża
Ashlee, Ty już lepiej nic nie mów - wiem, że mocno Cię uraziłam, ale Twoja zemsta jest dosyć marna. Poza tym nadal nie odpowiedziałaś na moje pytania...
Wiem, że zrobisz wszystko, żeby mnie pogrążyć, ale tym razem wybacz, ale Ci się nie uda.
Nie wmawiaj mi, że zrobiłam coś, czego nie zrobiłam - bo tym sposobem to raczej Ty się pogrążasz

Edytowane przez chocarome
Czas edycji: 2012-02-14 o 17:13
chocarome jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 17:12   #2697
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie w mieście, a właściwie w znanej mi połowie województwa prawie wszyscy tak mówią Może to po prostu taki wielkopolski styl.. Nigdy się nad tym nie zastanawiałam A na wizażu też widziałam już dosyć sporo takich sformułowań, wystarczy się dobrze rozejrzeć
Ja mówię idę na pole A wiem że dla niektórych to jest ooohhh jak można iść na pole Nawet wątek był o polu i dworze.

A że tamta dziewczyna Polką jest.. To mnie rozwala: blond włosy+opalenizna mocna.

Cytat:
Napisane przez a-sea-of-honey Pokaż wiadomość
Normalnie gotowy materiał do Vivy, z okładką włącznie.
Tak, jestem zawistnym babonem, któremu facet wyjechał parę dni temu na 8 tygodni i nie może patrzeć na te wszystkie serduszka
Takie sztuczne to wszystko. Ten facet się nawet sztucznie uśmiecha.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-14, 17:29   #2698
marryme21
Zakorzenienie

Cytat:
A publiczne ogłaszanie, że to moje posty jest w porządku? Myślę, ze w takim wypadku mod wręcz powinien opublikować adres ip osoby, która napisała posty, o których mówicie i porównanie go z moim.
Dziwię się, że teraz martwicie się o kodeks moralny, a wcześniej, zupełnie bezpodstawnie mnie osądzałyście. Cała ta sytuacja wydaje mi się trochę dziwna. Gdyby te posty były napisane po tym jak skrytykowałam jedną dziewczynę, pomyślałabym sobie, ze to jej sposób na zemstę..

Słuchaj,mnie nie chodziło nawet o Ciebie,ale o ogólne zasady panujące na wizażu.Moim zdaniem byłoby nie w porządku,gdyby moderatorzy zdradzali pewne informacje publicznie.Z tego co mi wiadomo,to oni mają podgląd w drugie i trzecie,czwarte,itd. konta.Wiele ''starych'' stażem wizażanek zakłada inne profile,aby coś tam napisać ''w sekrecie'',szczególnie na Intymnym.Byłoby niezbyt fajnie gdyby modka wpadła sobie na watek,sprawdziła konto i napisała np.''O,cześć XYZ,dlaczego nie napiszesz pod swoim nickiem,że maż Cię zdradza?'' Uważam,że powinien być jakiś kodeks zachowany i o ile ktoś nie popełnia jawnego przekrętu/przestępstwa,to takie rzeczy powinny zostać tajemnicą(czyli kto ile ma kont i jakich nicków). Powinna być zachowana taka pozorna anonimowość.

Wracając do Ciebie,to ja nie napisałam,że sama sobie wychwalałaś swój blog.Faktycznie zabrzmiało to jak kryptoreklama,ale pewności nie było.Nie dziw się temu,że padają tutaj różne teorie,to jest ogólnie taki wątek,że różne brudy się wyciąga na światło dzienne.Moim zdaniem nie powinno sie wyciągac żadnych IP publicznie,w końcu ta osoba nie zrobiła nic złego zachwalając czyiś blog.No,ludzie,nieługo to nawet nie będzie można ''cześć'' na wizażu napisać.Bo zaraz będzie śledztwo.

Cytat:
+18

to cieszta oczy.

Omfg!!!
Czy to ten projęktant?

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Powiem wam, że jestem pozytywnie zaskoczona. Serio serio.

W sensie,że instrumencik odpowiedni?

marryme21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 17:30   #2699
carmageddon
Pełzanie

Cytat:
Czemu oni są tacy brązowi oboje? Paskudnie to wygląda.
strzaskali sie na mocher

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Mnie rozwala moda na kolorowe włosy . Jakoś sobie tego nie wyobrażam
fajne

Cytat:
+18

to cieszta oczy.
superwalentynkowy akcent ciekawe czy ma żone
carmageddon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 17:30   #2700
blekitne_niebo
Zakorzenienie

A mnie się bardzo podoba Charlize z chłopakiem Bardzo lubię patrzeć na cudze szczęście
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości