|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki wybieramy tytuł IV cz. naszego wątku? | |||
Mamy majowo-czerwcowe imiona dla dzieci mają prawie gotowe. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 4,29% |
Majowo-czerwcowe mamy - imiona dla dzieci wybieramy. |
5 | 7,14% |
Jak ten czas szybciutko leci, wybieramy imiona dla dzieci. |
3 | 4,29% |
Minie zima, przyjdzie wiosna, każda mama będzie radosna. |
2 | 2,86% |
Zima minie, wiosna nadejdzie, przy każdej mamie dziecko będzie. |
5 | 7,14% |
Miną II, III, IV... W maju pierwsze dzieci ujrzymy na świecie. |
3 | 4,29% |
Co to pajac, rogal, pomocy! Plotkujemy od rana do nocy. |
7 | 10,00% |
Luty, marzec, kwiecień, maj - w czerwcu będzie komplet mam! |
42 | 60,00% |
Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III
Cytat:
---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Nawet czasami mam wrażenie że jest zazdrosna o ciążę, bo cały czas nie chciała ciąży i dzieci, a jak zaczęłam II trymestr i ona zobaczyła że tym razem się chyba uda to zaczęła gadać o ciąży i doradzać się mnie.
![]() Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III
Chyba sobie lody podjem... Jedna porcyjka mi została... Mąż nie kupił.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
Zadomowienie
|
Od samego poczatku tak jest jak tylko jestem z moim M. Zaczęło się od tego, ze oni wiedzieli o tym, że na wakacjach mój M da mi pierścionek zaręczynowy. Po przyjeździe oni już mieli ustalony termin ślubu, bo bali się, że ich wyprzedzimy. Przez nich musieliśmy rok czekać.
Potem ciąża, cały czas mówiłam mojemu meżowi, że ona będzie w ciąży w czerwcu czyli w miesiącu naszego ślubu, bo będzie się bała, ze ją wyprzedzę. Jak pod koniec czerwca powiedziała, że jest w ciąży, to uwierzcie, ze mało co ze śmiechu nie padłam. Takich przykładów jest mnóstwo. |
![]() ![]() |
![]() |
#2674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... Edytowane przez Dasti80 Czas edycji: 2012-01-23 o 17:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
Zakorzenienie
|
Macedończycy zestresowali mi dziecko...
![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- I męża... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Raczkowanie
|
śliwenka ja prywatnie chodze,ale dal mi od razu na miesiac
|
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2678 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dasti fajny ten wózek i cena faktycznie bardzo obiecująca ![]() ![]()
![]() |
#2679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Zadomowienie
|
Ja się wyłączyłam całkowicie z tematu wózków, wybaczcie, ale już miałam tak strasznie dosyć, jednak co za dużo to niezdrowo.
Czy któraś z Was kupowała może ubranka dla dzieciaczka na allegro? Śpiochy, pajacyki? Macie jakiegoś sprzedawcę gdzie jakoś jest dobra za umiarkowaną cenę? centipede znaczenie ma takie, że u nich w rodzinie najstarszy wnuczek dostaje zawsze najwięcej, więc bardzo im zalezało, zeby ich dziecko było pierwsze i zeby to był chłopiec. Pół roku studiowali jak robić chłopca ![]() No i oczywiście dadzą mu imię po dziadku czyli po moim teściu ![]() Edytowane przez 8ewus8 Czas edycji: 2012-01-23 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/Shop.php/Show?id=15367291
![]() Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... Edytowane przez Dasti80 Czas edycji: 2012-01-23 o 17:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2682 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2683 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Zakorzenienie
|
ja staram sie na ciuszkach kupowac rzeczy wlasnie glownie z nexta, bo bedac w ie bardzo mi sie podobaly rzeczy w tych sklepach, 3 razy w roku byly tam wyprzedaze od 4 rano, rzeczy dzieciece za grosze albo w sumie za taka cene jak np w primarku, a jakosc rzeczy z nexta swietna. Z tym, ze na allegro ceny tych ubranek to woglole jakis absurd
![]() jak kogos stac to spoko, ale dla mnie te ceny sa smieszne ![]() jakosc super,,, brakuje mi irlandii nexta river islanda i wielu innych sklepow ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka ![]() Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2012-01-23 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... Edytowane przez Dasti80 Czas edycji: 2012-01-23 o 18:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2686 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam wszystkim za gratulacje
![]() Ja dzisiaj dopiero wróciłam z dwoma pudłami lodów - i padam od wrażeń ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Wtajemniczenie
|
Agatko, jestem w szoku, wyglądasz po prostu ŚLICZNIE! Jesteś bardzo proporcjonalnie zbudowana i w życiu nie pomyślałabym, że ważysz 90kg! A jaki cudny brzusio!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Konto usunięte
|
Albo mi się coś w brzuchu przewraca, albo moje dziecię ma dzisiaj aktywny dzień
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas sie nie da,,, eh ta nasza polityka w kraju raczej nie prowadzi do tego zeby sie ,,rozmnazac,, ;/ dlatego sporo kupuje na ciuszkach, rzeczy niezniszczone, ale wiem ze w uk za niektore z nich nowe dalabym ytyle ile u nas na uzywancach wolaja ![]() ![]() mi przyszla paczka z new looka, zamowilam na zbiorowych zamowieniach z 3 rzeczy, w tym legginsy ciazowe, top, narzutke i kapciuchy pieknee ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ps. nie wiem jak jest z nextem, ale jak sa wyprzedaze moze warto zamowic z next.co uk? Tylko nie wiem jaki koszt wysylki, np z new looka byla darmowa powyzej 20f, z asosa jest zawsze darmowa, moze warto sprawdzic jak jest z nexta ![]() ![]() poogladaj sobie na stronce nexta jakie sa ciuszki, jak beda wyprzedaze wsyztko bedzie 50-75% taniej, ciuiszki chyba 50% a akcesoria, bielizna 75% ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka ![]() Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2012-01-23 o 18:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2690 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, nie mogę się na nic zdecydować... Coś bym kliknęła, ale nie wiem co.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Zakorzenienie
|
Niedługo w sprzedaży będzie x-lander x-move
![]() Zamówiłam parkiet! ![]()
![]() |
#2692 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dziewczyny wy to macie takie male brzuszki ![]() widze ze dzis dominuja remontowe tematy wiec spadam. aha - wszystkim ktorzy nie pracuja - cieszcie sie wolnym czasem. ja z niczym nie moge sie wyrobic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2693 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
Moim zdaniem na allegro brakuje takiej funkcji, która pozwalałaby wyszukać sprzedawców, którzy np. mają 2 czy 3 rzeczy, które chcemy kupić, bo przeglądanie tego, co każdy oferuje to jest złodziej czasu. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2694 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Problem jest jak sprzedawca ma kilkadziesiąt stron aukcji i bardzo różny asortyment. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- A Ty zdecydowałaś się już na jakiś wózek??
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2698 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no to prawda w tych wózkach już można się pogubić... ach Cytat:
![]() ![]() Cytat:
co do podatku - to jest to teraz 23% - podnieśli o dwa procent po nowym roku, więc wcale nie jest tak tanio jak mówisz. Z resztą z mojego przykładu i z przykładu wielu moich znajomych kobiet - Irlandki zazdroszczą nam ciuchów przywiezionych z Polski, Litwy, Czech - bo są oryginale i ładne, tutaj to serie - wszyscy chodzą w tych samych butach z Peniego, wszystkie zakładają płaszcz z Dunsa, więc jak masz inną torebkę, inne buty albo inny sweter to po pytaniu - gdzie kupiłaś - następuje samoistna odpowiedź pewnie przywiozłaś od siebie z kraju. Każdy kij ma dwa końce ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
Zakorzenienie
|
Szczypiorniści przegrali mecz z Macedonią...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2700 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.