|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 |
Rozeznanie
|
Dot.: Luty już mamy więc na pierwsze dziecko czekamy! Mamcie III-IV 2012
kumkura powodzenia może wywołają ci poród i jeszcze dziś zobaczysz swoje maleństwo
![]()
#2672 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2673 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jesli skonczylas 35 tydzien to zaczelas 36, ja wpisalam akurat zaczety ![]() Tynka, jak ladnie wygladasz, ja naprawde nie wiem gdzie Ty masz te 16 kg ![]() Asika, nasz sunie byla tak samo rozpieszczona i mielismy z nia WIELKI problem, szczegolnie jak adas zaczal raczkowac i wszedzie go bylo pelno! Nie mogl podchodzic do jej misek i zabawek, bylo ciezko czasami! A dlaczego jesli wolno spytac ona robi kupki w domu? ![]()
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
przeraża mnie moja ochota na słodkie tak to mnie nie ciągnęło zbytnio, a dziś i wczoraj nie mogę sobie odmówić i tak właśnie jem 2 kawał sernika za to jutro nie zjem chyba pączka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam pytanie - czy macie poumawiane położne środowiskowe?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2676 | ||||
Raczkowanie
|
Hej, gratuluje udanych wizyt i zdaję relację z mojego USG.
U córci wszystko w porządku, pomiary i badania prawidłowe ![]() ![]() Jest malutka, bo waga 1950g +/- 285 g ![]() ![]() ![]() Niestety schowana buźka, więc na foto na pamiątkę mam tylko ucho ![]() Co do imion to dla chłopaka podobało mi Sebastian właśnie, a dla dziewczynki myślałam o Natalii, ale ostatnio chodzi mi po głowie Julia (wiem, że popularne, ale nic nie poradzę na to, że ładne imię ![]() ![]() wow, Koniakonia, ale super, to już w przyszłym tygodniu będziesz miała to za sobą i dzidzię ze sobą ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Zakorzenienie
|
nie
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2678 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2679 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja za żadne skarby świata nie dam dziecku na imię po jakiś byłych ![]() choć ja bym mogła dać po jednym swoim bo imię mi się podoba :P ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- z tymi tygodniami to ja zaraz wchodzę w 33tc więc mam wpisać 33 czy 34 ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie chcę nikogo urazić, to tylko oczywiście moja prywatna opinia. Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2682 | |||
Gang Iren
|
Juz po spacerku.Fajnie bylo,dotlenilismy sie nad rzeczka.
Ogladalismy zacumowane barki.Jedna taka wypasiona byla na sprzedaz.Ale byloby fajnie plywac sobie czyms takim,mieszkac na wodzie.Moze do emerytury oszczedzimy na to ![]() Cytat:
![]() ![]() Oj jestes pewna,ze slodycze lepsze niz sex? Ja to lubie slodycze po sexie ![]() Cytat:
W Polsce lezy sie 2 doby chyba,to ja wzielabym 4 zestawy mysle.A w razie gdyby cos to ktos moze dowiezc. Cytat:
![]()
![]() |
#2683 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja to musze spytac mojego czy z jakas Viktoria kiedys nie chodzil ![]() Fajnie ze wszystko po wizycie w porzadku, zawsze to kamien z serca ![]() Ja mam problem z drugim imieniem i tak mysle ze moze pozwole adasiowi wybrac, mialby przyjemnosc ![]() Jolka wpisz 33 ja tam zawsze operuje tygodniem zaczatym tzn w ktorym obecnie jestem , nie wiem jak Wy? Asika to wspolczuje , musi Ci juz byc ciezko sie do podlogi schylac ![]() Ja tez nie mam wlasni wybranej poloznej i niw mam pojecia co sie w tym kierunku robi ![]() Ja nawet nie jestem tutaj zameldowana gdzie mieszkam!
![]() |
#2684 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u mnie +11 na dworze, alez bym poszla porzadki w ogrodzie porobic, ale to dopiero za kilka miesiecy jesli dzidzia mi pozwoli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas leży się 3 doby z tego co mówiła mi koleżanka, która urodziła 4lutego ale ona musiała zostać na 4 ;/ Myślę, że chyba wezmę z 5-6 zestawów i będzie ok ![]() Mnie do pączków nie ciągnie wogóle, ostatnio tak dla smaku jednego jadłam w wakacje chyba ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2686 | |
Gang Iren
|
![]() Cytat:
Dobrze,ze nie masz doga albo mastifa ![]() Byloby ciezko ![]()
![]() |
#2687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to nie zjadłabym tyle tego sernika, ale ukroiłam sobie mały kawałek do kawy i został ostatni nie co większy więc stwierdziłam, że zjem po co ma się zmarnować ![]() ![]() TŻ nie zostawiłam bo mu zapakowałam do pracy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Zadomowienie
|
te kg to chyba wszedzie po trochu, no ale trudno, trzeba bedzie cwiczyc
![]() ![]() ja odkurzyłam, umyłam podłogi nastawiłam pranie, myśle nad tym czy może by dać TZ ![]() ![]() gosia tu sie z toba zgadzam ,lubie czekoladke w łóżku po ![]() ja z ta polozna nic narazie nie wiem co i jak, w piatek moze bede u rodziców to zapytam w przychodzi ktora wybrałam. jutro na śniadanie pączki ![]()
26.03.2012 Mateuszek ![]() 21.09.2014 Piotruś ![]() Edytowane przez tynka88 Czas edycji: 2012-02-15 o 15:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2690 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki...czuje się odrobinke lepiej więc zasiadam o nadrabiania
![]() Mravka pokoik ślicznie się prezentuje...ja też obstawiam naklejkiz tej firmy...tylko Tż chce morskie zwierzaki a ja te http://sklep.mkot.pl/pl/p/Naklejki-n...estaw-1-m2/300 Pempek u ciebie malunki ścienne też rewelacyjne ![]() Ja cały czas się zastanawiam czy nasz pokój 25 m dzielic ścianką na 15 i 10 metrowy dla synka, czy lepiej narazie jeden duży z zagospodarowanym kącikiem dla małego... Jolka bidulka jesteś z ta rodziną ![]() Najgorzej właśnie mieszkać z rodziną, ale wiem że nie zawsze jest wyjście. My tez mieszkamy z moja mamą i jest ciężko czasem tylko że w druga stronę. Jej nadopiekuńczość i chęć uczestniczenia w niemal każdej minucie naszego życia jest dość męcząca. Potrafi się obrazić że zamykamy drzwi do naszego pokoju ![]() ![]() A imię dla synka najładniejsze na świecie ![]() Konia ale fajnie znać datę przyjścia dzidziusia na świat ![]() Aguśka kciuki za dobre wieści od gina ![]() Emigra mój też mi nie daje pospac na lewym boku..a brzuch śliczny i wcale nie za duży ![]() Karo super że dzis usg...oby tylko ładnie się pokazal mamusi... Agnes, Tynka, Desia super że wszystko ok po wizytach.. Gucia śliczna córcia i pokoik tez super ![]() Asika śliczny piesio... A wogóle to od 3 dni czuje jak mały ma czkawkę...fajne uczucie ![]() a teraz mnie kopie po tej kości gdzie się kończy noga a boli to jak skurczybyk...jak nic leży cały czas bokiem....dobrze ze ma jeszcze chwile na przekręcenie... Nie pamiętam która pisała (Emigra lub Gucia) o uwielbieniu do zapachu benzyny....ja się solidaryzuje...cały dzień mogłabym przy baku stać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Raczkowanie
|
ja pączki z lukrem uwielbiam
![]() ![]() ![]() nie mam
#2692 |
Zakorzenienie
|
Gucia ale masz śliczną Córeńkę!
![]() i pokoik super urządzony! desia, tynka, monikakrk gratuluję udanej wizyty ![]() kumkura trzymam kciuki! Co do imion to u nas wszyscy już od dłuższego czasu zwracają się do małej Kaja i chyba tak zostanie ![]() ![]() O której Aguśka ma wizytę? |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2694 |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nie zamówiłam staników do karmienia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Rozeznanie
|
Od jakiejs godzinki mam internet i intensywnie was podczytuje
![]() dzieki za kciuki ![]() zostaje do jutra (99%) bo to nie wody a naturalne wydzeliny plus poczatki infekcji po tym biofuroksymie. oddzial zawalony naglymi przypadkami,dziewczynami z wypadkow,naglych porodow (ponoc przy walentynkach to normalne-prostangladyny itp ![]() zle sie czuje psychicznie jedynie,wczoraj jedna kobieta trafila tu w 40tc bez ruchow i tetna dziecka.musiala urodzic martwe dziecko sn. dzisiaj na biega cieli dziewczyne w 26-28tc,i jej 900gramowe dziecko nie przezylo. smutek odbija sie na calym oddziale,cicho jak makiem zasial,dziewczynom z nerwow twardnieja brzuszki. A moja Lenka od rana malo,ale za to bolesnie, ruchliwa. dopadl mnie smutek i strach,i choc mala ma te 1800,doceniam kazdy jej dzien we mnie. przepraszam za nastawienie i mysli,ale strasznie sie to na mnie odbilo,chcialam sie wygadac. caluje,odezwe sie juz z domu. pumka |
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Zakorzenienie
|
przeczytałam jeszcze raz instrukcje i smoczki, butelki itp. mam wygotować przez 5min a co do laktatora nic nie pisze tylko żeby umyć przed użyciem
|
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Zakorzenienie
|
cottonpuma, ważne, że u Ciebie wszystko ok
![]() Miałam Ci odpisać, ale sama kiepsko się czułam i o, tak wyszło :/ A pozostałe wieści - straszne ![]() poleżałam sobie trochę z termoforem na plecach... niby jest mi lepiej, ale nie tego oczekiwałam... wieczorem rzucę się do wanny i poleżę, może jak wygnę plecy z prawidłowy sposób, będzie mi lżej. Ewelinka kopie, wierci się. Jutro mam spotkanie z położną. Nie chce mi się, ale po drodze kupię może kilka pączków ![]()
![]() |
#2698 | |
Gang Iren
|
Cytat:
![]() Ja bym tez wygotowala laktator,nawet jak nic nie jest napisane.
![]() |
#2699 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2700 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:35.