|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część V
Dzień dobry Dziewczynki
![]() Dzisiaj w końcu mam normalny dzień ![]() Wczoraj w pracy jedna z klientek zauważyła, że jestem w ciąży Miłego dnia Mamusie
|
|
|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Ja dzisiaj niewyspana jak nie wiem, w nocy obudził mnie okropny ból nerki i pleców, normalnie nie mogłam sobie znaleźć pozycji do spania, bo bolało okropnie nieważne jak się położyłam. Na szczęście po jakiejś pół godzinie przeszło, ale i tak wymęczyło... Idę sobie kawkę zrobić
|
#2673 | |
|
Zakorzenienie
|
hej.
Dzis wstajac z łózka sie popłakałam tak mnie biodra bolały przez moment ze nie wytrzymałam. w nocy tez nie spałam bo sie ciagle z bolem budziłam. wypiłam wlasnie kawke, ![]() jak przewracam sie na drugi bok czy wstaje czy kłade sie to ciągnie mnie brzuch dół. tez tak macie? Cytat:
ja z ciemnego brązu farbowanego +odrosty przeszłam na rudy i ufarbowało mi całe fakt ciut jasniejsze byly odrosty ale sie nie odznaczały jakos mocno. A juz za drugim farbowaniem taka farba miałam calutkie takie same.![]() Widze ze nieprzyjemna atmosfera bya wieczorem. Ja powiem jedno. nie popieram zachowania i pustoty kejtigdy i na tym kończe
|
|
#2674 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry bardzo
![]() ja już po śniadaniu - kanapeczki z serem żółtym, jajkiem, rzodkiewką i szczypiorkiem ![]() kawusi bym się napiła ale to za jakąś godzinkę jak już ciśnienie zmierzę.
|
#2676 |
|
Raczkowanie
|
Witam z rana wszystkie Mamusie
ostatnio sie u Was nie pojawiam bonie mam jakos humoru na nic. Wczoraj to juz w ogole dzien zupelnie do na szczescie kolo11przez godz wyczulam 10ruchow wiec sie troche uspokoilam. Jak usypialam Mala w poludnie tez czulam ale pozniej znowu nic:\a wieczorem mialam okropny bol w pachwinach jakby mi sie tam cos rozchodzilo ledwo z wanny wyszlam,a jak juz wyszlam to poczulam dziwny bol w plecach jakby jakis skurcz i juz zupelnie sie przerazilam Dobre bylo jedynie to ze jak sie polozylam z Amelka to czulam fajnie ruchy malenstwa a dzis rano znowu cisza. Moze na prawde przesadzam tak jak mowi tz. Juz sama nie wiem. Mialyscie moze kiedys takie bole w pachwinach??? A i jeszcze jedno pytanie mam. Czy nosicie teraz-w ciazy-buty na obcasie?? Nie chodzi mi o jakies wielkie obcasy ale np o 3-5cm. Bo ja na wiosne nie mam butow plaskich ani na niskim obcasie i musze sobie kupic tylko zadne nie podobaja sie na plaskim tylko wlasnie na3-5cm obcasie.
|
#2677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
Ej niech ktoś przyjedzie i przetrzepie dupsko mojemu małżowi, bo ja już nie daję rady
|
#2679 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A z ruchami chyba jeszcze nie ma się co martwić ![]() Mnie też się zdarza nie czuć nawet 3/4 dnia, ale gdzieś wyczytałam, że tak do 26-28 tygodnia to normalne, że wciąż nie odczuwamy części ruchów, które dziecko jednak wykonuje |
|
|
|
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
Co do butów - to dla kręgosłupa to nawet korzystne jak buty nie są całkiem płaskie, a mają lekkie podwyższenie (takie do 3 cm). I to tyczy się nie tylko okresu ciąży
|
#2681 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- jem śniadanko ![]() tosty z masełkiem i dzemejem malinowym
|
|
#2682 | |
|
Zadomowienie
|
Dzieńdoberek Mamuśki
w końcu się obudziłam od 3 dni bez bólu głowy ostatnio całymi dniami mnie trzymał i apap nie pomagał. Skąd takie choler.stwo się bierze![]() ale powiem wam, że mąż nam kupił nawilżacz powietrza i odkąd go używamy to minęły moje dolegliwości z kaszlem i zawalonym nosem kurcze już tak bym chciała wyjść na spacerek bo taka piękna pogoda... ale jeszcze 2 tygodnie do wizyty muszę leżeć. Cytat:
i nie denerwuj się facetem... ten typ tak ma, a my musimy być silne dla naszych dzidziolków Edytowane przez chmielinka Czas edycji: 2012-03-06 o 09:08 |
|
|
|
|
#2683 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jane rider nie podoba mi sie wcale, baby jogger fajny Dziękuję Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wydaje mi się, że pasują do wielu rzeczy, spodni i sukienek. Mam takie które kupiłam na śp. stadionie dziesięciolecia, już się rozlatują, ale są mega wygodne, nie znalazłam godnego następcy, ale będę szukać właśnie miękkich balerinek |
||||
|
|
|
#2684 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dodzwoniłam się do dentysty i mnie przyjmie ![]() Cytat:
Ja noszę kozaki na stabilnym obcasie |
|
|
|
|
#2685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w piatek usg mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze taka ładna pogoda nie chciała bym byc zmuszona lezec do konca.........
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dość, że mnie obudziły kopniaki, to boli mnie żołądek
|
|
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
a jak zwykle wszystko mu nie pasuje. Dzisiaj był problem, bo włożyłam dowód rejestracyjny do szuflady, żeby nie leżał na wierzchu. Jak mu zwróciłam uwagę, że on najchętniej by wszystko zostawiał na wierzchu, przez co zaraz robi się bałagan, to zaczął na mnie głos podnosić. Mam go już dość, starałam się być ostatnio mimo wszystko dla niego miła, ale koniec z tym. Od dzisiaj odzywam się do niego tylko "służbowo", a jak się dalej będzie tak zachowywał, to pojadę sobie na jakiś czas do rodziców. Ja powinnam mieć spokój psychiczny a nie słuchać co chwila marudzenia i pretensji
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu zaprosiłam Cię na fejsie
|
|
|
|
#2690 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://klautel.pl/nawilzacze-klimaty...b-uh1050w.html są też tańsze ale ten pokazuje jaka jest wilgotność powietrza w pomieszczeniu i dostosowuje mgiełkę wg potrzeb. Nie wiedziałam że to działa takie cuda, bo same inhalacje mi nie pomagały |
|
|
|
|
#2691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2692 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszytsko gdzies kladzie a najgorzej ja szuka potem na ostatnia chwilęCytat:
|
||
|
|
|
#2693 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
trzymam kciuki mój spacer ostatnio wygląda tak: otwieram okno i idę do łazienki i z powrotem do łóżka---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- przepraszam dziewczyny nie wiedziałam |
|
|
|
|
#2694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz racje daj mu odczuc ze juz masz go gdzies. I zlej sie na niego
|
|
#2695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic się nie stało |
|
|
|
|
#2696 |
|
Zadomowienie
|
w każdym razie jakby był ktoś zainteresowany to mam taki model HB UH1050W. Mąż wybrał jeden z lepszych, które były w sklepie, bo wyboru za bardzo nie ma... może w większych miastach jest inaczej i są jakieś lepsze. Póki co my jesteśmy zadowoleni, ale mamy go zaledwie 4 dni...
|
|
|
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, mam już śniadanie i kawkę
|
|
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam taki: http://www.godisneyshopping.eu/produ...zacz-powietrza
I jestem bardzo zadowolona Maly dostal jako prezent po urodzeniu. Pieknie pasuje do jego pokoju
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
Nataliaaa fajny rudzielec z Ciebie
|
|
|
|
#2700 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Paula SHIN, a jak wygląda taka przystawka do zatok? bo ja mam 2 rodzaje maseczek i ustnik, przyczepiane do nebulizatora... Już znalazłam: http://www.leo-szczecin.pl/produkt/leo/111 I to nawet w Szczecinie... Wyślę męża i wieczorem oczyszczam zatoki, bo już jest nieciekawie - mam ropną wydzielinę ;(
PCOs, Hashimoto, i inne ale ..... cuda się zdarzają - zostanę mamą 9.07.2012 przyszła na świat moja kochana córeczka Basia Edytowane przez izasz-b Czas edycji: 2012-03-06 o 13:06 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.

na szczescie kolo11przez godz wyczulam 10ruchow wiec sie troche uspokoilam. Jak usypialam Mala w poludnie tez czulam ale pozniej znowu nic:\a wieczorem mialam okropny bol w pachwinach jakby mi sie tam cos rozchodzilo

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ostatnio całymi dniami mnie trzymał i apap nie pomagał. Skąd takie choler.stwo się bierze

taka ładna pogoda nie chciała bym byc zmuszona lezec do konca.........
wszytsko gdzies kladzie a najgorzej ja szuka potem na ostatnia chwilę
mój spacer ostatnio wygląda tak: otwieram okno i idę do łazienki i z powrotem do łóżka