![]() |
#2671 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marzycielnia
Kawo poza tym jak oni mają czelność się rządzić moim czasem wolnym skoro nie mam jeszcze umowy a póki co miałam przychodzić żeby się uczyć "jak chcę" ... zobaczę dziś po tej kolejnej rozmowie czy coś z tego będzie...
ale jak tamci w taki sposob podchodzą do sprawy to ![]()
#2672 |
Zadomowienie
|
Miko dziwne to, że jeszcze nie zaczęłaś pracy a tu już mają pretensje, że Cię nie będzie w weekend. A poza tym, skoro Ty zarabiasz tyle ile wypracujesz, pracujesz na godziny to nie mogą od Ciebie wymagać żebyś była wtedy i wtedy. Bo to w Twoim interesie żeby pracować jak najwięcej. A poza tym każdemu się może coś zdarzyć. Nie masz sztywnego etatu, więc nawet jak byś chciała przyjść na godzinę dziennie to nie powinni mieć do tego "ale". Z drugiej strony ciekawe jak umowa jest napisana. Ja po swoim doświadczeniu ostatnim, co pisałam w klubie nie zaczęłabym pracy nie dostając w pierwszy dzień umowy bo potem mogą wyniknąć dziwne rzeczy. Dopilnuj sobie tego.
A swoją drogą ta firma, w której pracowałam wystawia nowe ogłoszenia, że szukają pracowników ![]() Ja się dziś posmażyłam 3 godzinki na słoneczku. TŻ dorwał wifi, pogadaliśmy chwilkę i trochę mi lepiej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() niestety w robotach studenckich jest tak, że faktycznie ile przepracujesz tyle masz kasy, ale nikt nie chce robić w weekendy, wiec jedni na drugich zwalają ten obowiązek i niestety w zespole nie zawsze sie to uczciwie rozkłada... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
Termometr Ci się przegrzał
![]() Ja chyba zrezygnuję z tej kawiarni mojej
#2675 |
Zadomowienie
|
Zuz zazdroszczę łódki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Zakorzenienie
|
tak już byłam! => klub
![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Rozmowa dwóch przyjaciółek: - Mój mąż nie widzi już we mnie kobiety. Przychodzi wieczorem do domu, pyta "Co jest do żarcia?", potem żre i idzie spać. - Mam na to sposób - mówi druga. - Z moim mężem było to samo. Kupiłam sobie seksowną, satynową czarna koszulkę, czarne podwiązki z pończochami i do tego czarna maskę. Wieczorem jak wrócił z pracy, ledwo mnie w tym zobaczył, to mówię ci... Było boooosko! - O kurcze, ja też tak zrobię! Przyjaciółki spotykają się po kilku dniach. - I co, pomogło? - Daj spokój. Zrobiłam jak mi radziłaś, a on wraca do domu, patrzy na mnie i mówi: "Cześć, Zorro. Co jest do żarcia?". ![]() ![]()
#2677 | |
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2678 |
Zakorzenienie
|
kurczę, może się wyniesiemy razem?
![]() ![]() dziś mam szkolenie w nowej robocie! ![]()
#2679 |
Zadomowienie
|
Ale przeszła u mnie wczoraj burza z gradem. Masakra. A nic się nie zapowiadało, tak w momencie się zrobiło ciemno. DObrze, że nic się nie stało, bo ostatnio po takiej burzy mój tata wrócił do domu z rozbitą przednią szybą w samochodzie
![]() A dziś kolejny dzień smażenia się na słonku ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Mój 1000 post
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
brawo za 1000 post
![]() ja jestem po h6h szkolenia, jutro ostatnie 6h i czuję, że tu przetrwam ![]()
#2681 |
Polka Ogarniaczka
|
miło było się styknąć
![]()
#2682 |
Zakorzenienie
|
Tosia dzięki za kupony z MCa
![]()
#2683 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() my obylismy wczoraj na żywieckim na łódce, mega upał, ciepła woda, popływaliśmy w kamizelkach na linie za łódką śmiesznie było ![]() opaliło mnie niesaaaamowicie ![]() potem zrobiliśmy grillka na działce u babci i zbierałam pierwszy raz w życiu wiśnie na drabinie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Polka Ogarniaczka
|
Drobiazg Kochana, będziesz miała na tygodniu do wykorzystania
![]()
#2685 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Komary mnie niedługo pożrą żywcem ![]() Uwielbiam leniuchować ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2686 |
Wtajemniczenie
|
![]() klub |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Zakorzenienie
|
jutro podpisuję umowę w pracy
![]()
#2688 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Zakorzenienie
|
Haaa...wróciłam
![]() Było MEGA ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2690 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() przepraszam ze tyle czasu mnie nie bylo ale mam problemy z karta sieciowa :/ Od momentu jej zakupienia nie jest kompatybilna z windowsem vista i miewa swoje fochy ![]() ![]() Fajna pogoda ![]() Sprobuje was nadrobic ![]() Gratuluje obronionym i Zuz postepow w zyciu zawodowym, Miko gratki umowy ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2012-07-09 o 11:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Zadomowienie
|
Asia współczuję migreny, sama mam bardzo często
![]() Jeszcze kilka dni i będę jak murzynek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Wtajemniczenie
|
czesc
![]() potrzebuje pomocy ![]() ![]() ![]() http://www.cio.com/images/content/ar...Bold_Final.jpg czy ten? http://multimedia.fnac.pt/multimedia...g?201204112012 |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Ja nie lubie telefonow z klawiaturą QWERTY pod ekranem, jak już coś to wolę wysuwaną, ale wiadomo, że telefon jest grubszy. Lumia 610 z wyglądu średnio mi się podoba, ładniejsza wg mnie jest 710. A doo czego chcesz używać tego telefonu? Na czym Ci zależy żeby miał dobre? No i jaki przedział cenowy? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2694 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja tez nie lubie klawiatury Qwerty chociaz teraz mam Avile i tam jest jak sie ekran obroci ale nie umie na niej pisac bo dotykowa Qwerty jest straszna ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- vicky ooo ten mi sie podoba ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Zadomowienie
|
Hmm ja na poczatku też miałam kupować na allegro i zdecydowałam się na Lumię 710, ale później się okazało, że tacie kończy się abonament i może mi wziąć telefon, więc już miałam ograniczoną ofertę (i całe szczęście).
Aż tak się nie znam, orientuję się tylko w kilku modelach, które brałam pod uwagę. Jak chodzi o baterię, to myślę, że ciężko będzie o taki telefon, który by trzymał tydzień, bo wiadomo, że im większy wyświetlacz tym więcej czerpie baterii. Wg mnie ta Lumia jest dobra, i ma fajny aparat i wyświetlacz też, z wyglądu też nie jest zła. Za taką cenę możesz też kupić Nokię 500, ale ona podobno się często psuje i nie działa za dobrze, takie słyszałam opinie. I im większy wyświetlacz, tym lepiej będzie Ci się pisało jeśli nie będzie QWERTY. Najlepiej jak na allegro byś zaznaczyła w telefonach opcje, które Cię interesują. Cenę, jaki aparat ma być itp i przepatrzyć te modele co wyskoczą, chyba, że tak robiłaś. Jak bym miała wybierać między tymi dwoma co pisałaś to bym wzięła Nokię ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- O właśnie o Gio pisałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2696 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Zadomowienie
|
A widzisz, bo myślałam, że Ci najbardziej na tym aparacie zależy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2698 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2699 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No ![]() A co u mnie? ![]() ![]() Teraz nie zobaczymy się przez 3 tygodnie ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2700 |
Polka Ogarniaczka
|
Mój Narzucony się obronił dziś
![]() ![]() ![]() ![]() no ale wszystko się dobrze skończyło ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.