Niekończące się rozstanie, ładne włosy, wódki chlanie - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-01, 17:31   #2671
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Dot.: Niekończące się rozstanie, ładne włosy, wódki chlanie

Cytat:
Napisane przez enjoy89 Pokaż wiadomość
Inne problemy mam teraz...
Będzie dobrze, przecież wiesz

Cytat:
Napisane przez krolowazimy Pokaż wiadomość
Szczerze pisząc, kiedy mam "dużo stresów", to wolę się zaszyć w domku i skupić na tym, co ważne.
Też tak mam. Ale ja ogólnie od dłuższego czasu domatorem jestem...

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Pytanie czy się nie zeschnie w tej buteleczce taka mieszanka
Wydaje mi się, że jedyne co mu grozi, to rozwarstwianie się, trzeba będzie solidnie majtać butlą, żeby się kolory znowu połączyły jak trza.
Stary 2012-07-01, 17:35   #2672
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że jedyne co mu grozi, to rozwarstwianie się, trzeba będzie solidnie majtać butlą, żeby się kolory znowu połączyły jak trza.
Racja, bo miały domyślnie inną konsystencję. Pewnie na kilka(naście) użyć starczy, potem może mnie będzie stać na tego orly, którego wrzucałam

Boję się jutrzejszego dnia
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 17:41   #2673
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Racja, bo miały domyślnie inną konsystencję. Pewnie na kilka(naście) użyć starczy, potem może mnie będzie stać na tego orly, którego wrzucałam

Boję się jutrzejszego dnia
Jestem strasznie do tyłu z ostatnimi postami Tylko proponowaną przez KZ tęczę na paznokciach wyłapałam, hehehe
Może dziś z okazji burzy siądę i ponadrabiam, chociaż odpisywanie nie będzie miało sensu

Nie bój się, po co
Stary 2012-07-01, 17:56   #2674
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie bój się, po co
Nikt nie sprawdzał mojego projektu, był robiony mega na szybko (nie z mojej winy) a jutro ma iść do uzgodnienia. Jak tam jest coś spierniczone, to koniec, umarłam w butach. A na pewno nie jest wszystko w 100% ok bo po prostu nie było na to czasu, pytanie czy to są jakieś poważne uchybienia czy nie.

Czytam sobie kwejka z nudów a tam: http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...jpg?1341112936

Tak sobie od razu pomyślałam o enjoy - przy tych Twoich kolegach, to chyba też powinnaś z jakąś broń zainwestować... Chociaż gaz pieprzowy jest na wyspach nielegalny, nie?
Stary 2012-07-01, 18:02   #2675
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Fubi - będziesz miała prawo do obrony w razie wu?

Kwejk przerażający, od razu odechciewa się zakupów :P
Stary 2012-07-01, 18:38   #2676
Fubizka
Zakorzenienie

Hmmm obrony? Tzn?
Stary 2012-07-01, 18:45   #2677
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Hmmm obrony? Tzn?
Jak coś się im nie spodoba, to opieprzyć że dali za mało czasu na przykład
Stary 2012-07-01, 18:53   #2678
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Jak coś się im nie spodoba, to opieprzyć że dali za mało czasu na przykład
No mogę powiedzieć, że nie było zwyczajnie czasu, żeby to dopracować ani skonsultować, ale nie sądzę, żeby to mi coś dało Szef raczej nie weźmie winy na siebie
Stary 2012-07-01, 19:04   #2679
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
A wlałam w siebie tylko 5 drinków i ... piwo
O, to i tak lepiej ode mnie

Cytat:
A zdjęcia są na fejsie? Jak nie, to ja chcę!

Mnie ostatnio takie się spodobały. Fajne:
http://www.youtube.com/watch?v=qPnyt...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=qPnyt...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=tpKQC...eature=related

(chociaż samej siebie nie wyobrażam sobie w nich )

Endżoj, a masz jakiś zestaw lakierów czy coś?
Na jaką markę postawiłaś?
Nie ma zdjęć, bo zrobiłam sobie najzwyklejsze w świecie frenchowe migdałki na które zresztą nie mogę już patrzeć, bo ja zawsze tak mam jak sobie zrobię - mam je przy sobie cały czas, więc widzę wszystkie niedociągnięcia jakie zrobiłam i mnie to denerwuje

Fajne te pazurki, ja tam bym ponosiła

Mam lakiery China Glaze, ale myślę, że będę mieć też trochę O.P.I. Narazie z tych drugich mam dwa - bo postanowiłam wybrać CG ze względu na to, że lubię te lakiery i też dlatego, że są tańsze. O.P.I normalnie u nas kosztuje jeden 12funtów, więc zrezygnowałam. Ale ostatnio się zorientowałam jak byłam w hurtowni, że jako że mam kwalifikacje, mogę je kupić za tą samą cenę co CG, czyli 5 coś. Siem ucieszyłam jak mi wpadnie trochę kasy to nakupię trochę więcej

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
Uuu, Enjoy, widzę że po całości idziemy . Trzymam kciuki. Też miałam kiedyś takie plany, ale po prostu się nie da. Za to jakoś sama z siebie widzę, że piję coraz mniej. No bo wczoraj przez imprezę całą trzy piwa, z czego dwa udawane?

Ale żeby całkowicie przestać, to nie ma szans .
A tam nie da się wczoraj wyszłam na imprezę i nie wypiłam nic szczerze mówiąc, to jedyne co mnie zniechęca, to miny ludzi, którzy się mnie pytają jakiego drinka chcę, a ja mówię że nie piję. Masakra

Cytat:
Endżoj, może też postawisz na takie ładne, modne wzorki? (zdjecia na fb, na stronce, proponowanie ich potencjalnym klientkom).

Pamiętam, że w okresie, w którym robiłam sobie żelki, wkurzały mnie kijowe zdobienia, jakie mi proponowano. Chciałam czegoś ekstra, a fundowano mi albo kiczowate wzorki, albo jakieś pomazańce... W rezultacie chodziłam w zwyczajnych frenczach.
Myślałam właśnie o tym, żeby zamówić sobie taki stojak z tipsami - i porobić trochę wzorków, żeby ludzie mieli jakiś wybór

Cytat:
Dziewczyny, uważacie że taka fryzura https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=35016
jest odpowiednia na służbowe spotkanie? Czy te kwiatki są zbyt infantylne?
Mi podobałaby się z jednym kwiatkiem, tym u góry. Ale tak jak dziewczyny mówią - chyba nie na służbowe spotkanie.

Cytat:
Taki se czad, nie lubię chodzić na imprezy w ciuchach biurowych, wyglądam jak debil jakiś wtedy

Ja kiedyś nie znosiłam widoku facetów w garniturach na imprezie, a teraz się ślinię na widok takich

Cytat:
Będzie dobrze, przecież wiesz
Mam nadzieję mam narazie jedną klientkę zapisaną ha ale nie chodzi tylko o salon, pokomplikowało się trochę u mnie ostatnio, i boję się że będę to przeżywać, czego naprawdę bym nie chciała. Muszę się na salonie skupić i mieć wszystko inne gdzieś, O

Cytat:
Tak sobie od razu pomyślałam o enjoy - przy tych Twoich kolegach, to chyba też powinnaś z jakąś broń zainwestować... Chociaż gaz pieprzowy jest na wyspach nielegalny, nie?
Przy tych moich kolegach? żaden z moich kolegów, których znam nic mi nie zrobi, ale fakt - nigdy nie wiesz, czego się spodziewać po ICH znajomych. A szczerze mówiąc nie mam pojęcia czy jest nielegalny czy nie

Wczoraj się znowu pokłóciłam z moim najlepszym kumplem, już mam go dość. Chyba wam wspominałam kiedyś, że on mnie zawsze kocha jak jest pijany (tak, tylko jak jest pijany - kiedyś gadał z moją siostrą i powiedział jej, że on mnie nie kocha, ale mnie bardzo lubi i być może chciałby spróbować coś ze mną, ale wie że nie ma szans) i prosi o szansę, ale ja jestem nieugięta. No to jak mu mówię po raz setny, że nie, to sobie gdzieś idzie i się na mnie patrzy jakbym mu krzywdę zrobiła. A wczoraj wyskoczył do mnie z tekstem: "I want you but you don't want me, so it's over! Fuck off!" I poszedł. Moja mina - pokłóciliśmy się trochę jeszcze później.
Na szczęście jest taki tylko jak jest pijany
Stary 2012-07-01, 19:30   #2680
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ostatnio się zorientowałam jak byłam w hurtowni, że jako że mam kwalifikacje, mogę je kupić za tą samą cenę co CG, czyli 5 coś. Siem ucieszyłam jak mi wpadnie trochę kasy to nakupię trochę więcej
Jak to Malla przeczyta, to zaraz złoży u Ciebie zamówienie

Cytat:
A tam nie da się wczoraj wyszłam na imprezę i nie wypiłam nic szczerze mówiąc, to jedyne co mnie zniechęca, to miny ludzi, którzy się mnie pytają jakiego drinka chcę, a ja mówię że nie piję. Masakra
Pewnie myślą, że jesteś ciężko chora

Cytat:
Myślałam właśnie o tym, żeby zamówić sobie taki stojak z tipsami - i porobić trochę wzorków, żeby ludzie mieli jakiś wybór
Świetny pomysł - ludzie nie zawsze przychodzą z gotowym pomysłem a tak, to mogą sobie wybrać i ew. zmodyfikować.

Cytat:
Mi podobałaby się z jednym kwiatkiem, tym u góry. Ale tak jak dziewczyny mówią - chyba nie na służbowe spotkanie.
Ja sobie chyba właśnie zrobię z jednym, tudzież dwa zaraz obok siebie

Cytat:
Ja kiedyś nie znosiłam widoku facetów w garniturach na imprezie, a teraz się ślinię na widok takich
Ja nie cierpię facetów w garniturach na imprezach. Dla mnie w 99,9% przypadków wyglądają, jak takie cwaniaczki, którym słoma z butów wychodzi, ale zakłada poliestrowy garnitur, który dostał w ramach przedstawicielstwa handlowego chusteczek higienicznych i udaje, że "jestę biznesmenę i mam piniondz" coby laski leciały. Jeszcze koniecznie szklanka jakiegoś whisky czy burbonu i z nią zasuwa całą imprezę (z tą samą ciągle, bo drinki z whisky są drogie). Najbardziej klasyczne przypadki rozpinają górne guziki od koszuli, żeby było widać, że to taki relaks lekki przy załatwianiu poważnych spraw i taki rekin biznesu musi się odstresować. No nie cierpię!!!

Owszem, czasami są goście, którzy są w tych garniakach, bo serio skądś wracają i im ten garniak pasuje - wcale nie wygląda to dziwnie. Ale to po prostu czuć z kilometra, z którą wersją mamy do czynienia

Cytat:
Przy tych moich kolegach? żaden z moich kolegów, których znam nic mi nie zrobi, ale fakt - nigdy nie wiesz, czego się spodziewać po ICH znajomych. A szczerze mówiąc nie mam pojęcia czy jest nielegalny czy nie
Ja bym się bała z tą ekipą chodzić na imprezy po nocach.

Cytat:
"I want you but you don't want me, so it's over! Fuck off!" I poszedł. Moja mina - pokłóciliśmy się trochę jeszcze później.
Na szczęście jest taki tylko jak jest pijany
Daleko nie trzeba było szukać przykładów na to, co napisałam powyżej
Stary 2012-07-01, 19:39   #2681
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

.....

Edytowane przez LetMeBeYourFantasy_
Czas edycji: 2012-08-10 o 17:00
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 19:44   #2682
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to Malla przeczyta, to zaraz złoży u Ciebie zamówienie
A proszę bardzo

Cytat:
Pewnie myślą, że jesteś ciężko chora
Pewnie tak

Cytat:
Ja nie cierpię facetów w garniturach na imprezach. Dla mnie w 99,9% przypadków wyglądają, jak takie cwaniaczki, którym słoma z butów wychodzi, ale zakłada poliestrowy garnitur, który dostał w ramach przedstawicielstwa handlowego chusteczek higienicznych i udaje, że "jestę biznesmenę i mam piniondz" coby laski leciały. Jeszcze koniecznie szklanka jakiegoś whisky czy burbonu i z nią zasuwa całą imprezę (z tą samą ciągle, bo drinki z whisky są drogie). Najbardziej klasyczne przypadki rozpinają górne guziki od koszuli, żeby było widać, że to taki relaks lekki przy załatwianiu poważnych spraw i taki rekin biznesu musi się odstresować. No nie cierpię!!!

Owszem, czasami są goście, którzy są w tych garniakach, bo serio skądś wracają i im ten garniak pasuje - wcale nie wygląda to dziwnie. Ale to po prostu czuć z kilometra, z którą wersją mamy do czynienia
Nie no, takich to ja też nie. Ale z takimi raczej się nie spotkałam... przynajmniej jeśli chodzi o takich, z którymi udało mi się rozmawiać, to zazwyczaj wracali z wesela / jakiejś oficjalnej imprezy / urodzin, itp. Tutaj raczej się nie zdarza, że ktoś przyjdzie w garniaku tak o

Cytat:
Ja bym się bała z tą ekipą chodzić na imprezy po nocach.
Ale akurat ja chodzę tam, gdzie czuję się bezpieczna. Zresztą to nie jest tak, że ja ciągle wychodzę z jedną ekipą. Mam dużo znajomych i często jest tak, że za każdym razem jestem z kimś innym. Poza tym nigdy nie siedzę z jednymi ludźmi cały czas, tylko latam od jednych znajomych do drugich, jak kogoś zobaczę. A kończę imprezę z tymi, którzy najdłużej zostają

Cytat:
Daleko nie trzeba było szukać przykładów na to, co napisałam powyżej
Akurat mój kumpel jest niegroźny i potulny jak baranek Przyjaźnimy się bardzo, znam go prawie dwa lata, dużo razem przeszliśmy, tylko właśnie ma czasami swoje jazdy Jeśli chodzi o "fuck off" czy coś podobnego, to pomiędzy nami to nic dziwnego, bo wyzywamy się na wzajem cały czas

Dziewczyny dzisiaj minęło dokładnie 2 lata, odkąd przyjechałam do UK. Leci ten czas jak szalony

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
Ehhh a ja dziś zdołowana -> http://kwejk.pl/obrazek/1276034/nie-przejmuj-się.html

a już było tak dobrze!
Damn right! Chyba też muszę sobie to wziąć do serca dzisiaj

Edytowane przez enjoy89
Czas edycji: 2012-07-01 o 19:55
enjoy89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 21:58   #2683
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
Jeśli o planszówki idzie, to mnie zszokowałyście troszku, że tak gracie i ogarniacie. Ja pogrywam sobie już z trzy latka. Wcześniej były typowe rpgi, ale jak się postarzeliśmy z chłopakami, to już czasu nie było tyle, to sobie znaleźliśmy zastępstwo . Festiwale mamy, knajpy też są gdzie pograć można, znajomych poznałam troszkę nowych

Ale czaaaad.

[QUOTE=Malla;35035458]
Oj tam, przecież nic się nie dzieje. Chciałam iść, ale zaspałam.

No niby nic, ale to jak wyjście z kumplami na dyskotekę, byłabym zazdrosna cholernie.

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Skoro minęło i nic po nim nie zostało, to dobry moment na odpuszczenie.
To fakt, że z zauroczenie może przerodzić się w trwałą miłość, kiedy poza szaleństwem ciał rodzi się szaleństwo dusz. Ja nie pamiętam, czy tego nie było, czy ja nie chciałam się dowiedzieć.

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Czasem warto wyjść z pracy o godzinie ustalonej umową.
Już doszłam do tego wniosku.

Cytat:
Z Essence mam tylko kolorowe i z nich jestem zadowolona. Nie są jakieś pancerne, trzymają się 2 dni (dla mnie to ok), świetnie kryją, nie farbują, szybko schną. A masz z nich jakieś pastele?
Nie mam, ale czytałam na jakims bligu mogowym, że bardzo smużą.

Cytat:
Co do gier, to ja uwielbiam taką, że łapie się taki drewniany token, jak się dostaje odpowiednią kartę. Jak to się nazywało?
EDIT: wiem - jungle speed!

Cytat:
Gorzej, jak umowa nic takiego nie deklaruje
Cytat:
Nie wiem czy bym podpisała umowę bez ustalonych godzin pracy. Napatrzyłam się na koleżankę, pracującą w wielkiej korporacji, zasuwającą po 14 godzin bez płaconych nadgodzin, bo nie było czasu pracy w umowie. Pierdzielę prestiż jaki daje nazwa wielkiej firmy, ja chcę żyć. A tak to wyeksploatują człowieka do cna i zwalniają. I biorą następną świeżynkę. Pfffffffff.
Mam taki system pracy, że mogę wyjść nawet o 11, kiedy zrobię swoje obowiązki, czasami cos wypadnie przed końćem pracy i nie ma mocnych, trzeba zostać. Ja mam system płacy premiowy. System godzinowy sie u mnie nie sprawdzał.

Cytat:
Przyznam, że gdyby nie poszli mi na rękę, zrobiłabym aferę. Wkurza mnie niewolnicze traktowanie młodych ludzi. Wiadomo, że na rynku pracy jest ciężko, ale bez jaj...

Ja razem z innymi pracownikami zostałąm wykorzystana przez poprzedniego pracodawcę, nie chce pisać jak. Teraz bym zrobiła awanturę.

Cytat:
Kimi, ja siedzę w domu cały łikend. Nie przeszkadza mi to w ogóle.
Szczerze pisząc, kiedy mam "dużo stresów", to wolę się zaszyć w domku i skupić na tym, co ważne.
Już mi lepiej, jestem zaintrygowana sugestiami Fubi i Mallej.
Ale miło jest wiedzieć, że inni mają podobny styl życia.

Cytat:
Wzięłam ten lakier Inglota, co mi się tak mazał, zmieszałam z brązowym i malinowym Golden Rose i białym do frencza z Essence. Wyszedł kolor IDEALNY nude z nutką bladego różu No i idealnie kryje. Pytanie czy się nie zeschnie w tej buteleczce taka mieszanka
Poka, poka

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 22:44   #2684
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość
Już mi lepiej, jestem zaintrygowana sugestiami Fubi i Mallej.
Ale miło jest wiedzieć, że inni mają podobny styl życia.
kimi ale królowa chce mieć taki styl życia. Ty wczoraj pisałaś, że nie chcesz, tylko nie masz innej opcji. Nie chodzi o to, żeby prowadzić taki styl życia jak ja, Malla czy Królowa.

Cytat:
Poka, poka
http://3.bp.blogspot.com/-sn0FVMtgHZ...ideal+nude.JPG coś ten deseń
Stary 2012-07-02, 06:57   #2685
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam lakiery China Glaze, ale myślę, że będę mieć też trochę O.P.I. Narazie z tych drugich mam dwa - bo postanowiłam wybrać CG ze względu na to, że lubię te lakiery i też dlatego, że są tańsze. O.P.I normalnie u nas kosztuje jeden 12funtów, więc zrezygnowałam. Ale ostatnio się zorientowałam jak byłam w hurtowni, że jako że mam kwalifikacje, mogę je kupić za tą samą cenę co CG, czyli 5 coś. Siem ucieszyłam jak mi wpadnie trochę kasy to nakupię trochę więcej
U nas opi na allegro stoi po 30 zł.
To chyba podobnie, jak w Twojej promocji.

Zmarkami, o których piszesz, znam taki sklep internetowy:

http://www.victoriasbeauty.com/produ...12-994894.html

http://www.victoriasbeauty.com/produ...012-DDM02.html

Fajne takie kompleciki.
Może kiedyś będzie mnie na takie fanaberie stać
krolowazimy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 10:09   #2686
Malla
Nie depcze krokusów

Chętnie bym kupiła u Enjoy, ale chyba nie chcę się denerwować ewentualnym poszukiwaniem zaginionej zagranicznej przesyłki...
Stary 2012-07-02, 11:32   #2687
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Dziewczyny lubiące China Glaze:
http://alphanailstylist.pl/pl/96086_china_glaze/

Jakieś "buy 3, pay for 2" widzę
Stary 2012-07-02, 12:08   #2688
Connff
Zadomowienie

Dzisiaj składam papiery same wiecie gdzie, bo rekrutacja kończy się w piątek.

W sobotę mam start. Czuję się ostatnio wybitnie średnio, bo w takie upały to ja nie żyję w ogóle. Delikatnie rzecz mówiąc, jakbym miała ☠☠☠nąć na pysk na ziemię i już nie wstać. Boję się kuźwa mać, jestem tym wszystkim zestresowanaaaaa!!

Edytowane przez Connff
Czas edycji: 2012-07-02 o 12:09
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 12:27   #2689
Malla
Nie depcze krokusów

Nie martw się, inni jadą na tym samym wózku
Stary 2012-07-02, 12:40   #2690
Connff
Zadomowienie

Malla, właśnie tutaj problem polega na tym, że nie do końca. Jest taka teoria, że człowiek lepiej się czuję w tej porze roku, kiedy się urodził, no i akurat jestem skłonna w nią wierzyć. Jak pada śnieg i jest zimno, jest super, natomiast temperatura powyżej 25 stopni mnie zabija. Wczoraj było mi tak gorąco jak biegłam, że aż zaczęło mi się robić zimno .

Moja Mama już podsumowała: "Biedne dziecko, to nie będzie Twoja pogoda... może to jeszcze przemyśl"

Z pozytywów: w czerwcu przebiegłam 82 km ;].
Stary 2012-07-02, 12:52   #2691
Malla
Nie depcze krokusów

Ja się w lecie nie czuję dobrze, więc nie potwierdzam tej reguły. Jeszcze się nie spotkałam ze znajomym, który nie narzeka na obecną pogodę.
Stary 2012-07-02, 12:53   #2692
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Connff - nikt Cię tam na siłę nie ciągnie, sama chcesz, sama się zdecydowałaś na biegi w lipcu, więc nie marudź :P
Stary 2012-07-02, 13:02   #2693
Connff
Zadomowienie

MARUDZĘ!! Bo się boję, o!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-02, 14:03   #2694
annonim
Rozeznanie

No to jestem kontraktowa
annonim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 15:10   #2695
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Zaraz Was doczytam do końca, 4 strony do nadrabiania

Ja wróciłam z weekendu z Marudnikiem wiecie, pewnie teraz tak mówię a za dwa dni znowu będzie płacz jaki to on zły i niedobry.. ale.. Było taaak super, on się tak starał, za wszystko płacił (bo tak chciał ). Był do rany przyłóż.. łaził za mną i non stop przytulał przychodził na buziaki i w ogóle.
"Kupiłem dla ciebie arbuz, bo wiem że lubisz" -> dostałam całą 4 kilową banię arbuza, "przyniosłem ci wodę, truskawkową - a nie poziomkową, bo taka ci nie smakowała" , "Zrobiłem Ci kiełbaski, starałem się nie przypalić" etc etc

No i hit wyjazdu (ofc po pijaku, a co!) .. "za to cie właśnie kocham!" a ja... e..? a on "no tak, kocham cie!" mówię mu że takie rzeczy to mu tylko po pijaku z ust wychodzą (powiedziane w żartach) a on śmiertelnie poważnie "jakbym cie nie kochał, to bym z tobą nie był!" "a ty mnie kochasz?"

%%%% robią swoje

No i komplement roku - bez makijażu i w spiętych włosach wyglądam lepiej jak umalowana i z odpicowaną fryzurą.. ja uważam że bez makijażu i z zaczesanymi włosami wyglądam jak mumin

plecaczkiem: 7250 km

Edytowane przez zjedzmniebejbe
Czas edycji: 2012-07-02 o 15:11
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 15:27   #2696
annonim
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
No i komplement roku - bez makijażu i w spiętych włosach wyglądam lepiej jak umalowana i z odpicowaną fryzurą.. ja uważam że bez makijażu i z zaczesanymi włosami wyglądam jak mumin
Może lubi muminy
annonim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 15:52   #2697
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Mumin ( ) - a Ty co odpowiedziałaś?

Cytat:
Napisane przez annonim Pokaż wiadomość
No to jestem kontraktowa
To za dwa lata mianowanie

Gratki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-02, 15:58   #2698
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annonim Pokaż wiadomość
Może lubi muminy
Może lubi.. ale mnie to wcale nie schlebia. bo lubię siebie w makijażu a najbardziej w rozpuszczonych włosach.

Gratuluję

Cytat:
Mumin ( ) - a Ty co odpowiedziałaś?
No jak to co, był pijany! "A co jak powiem że ja też? haha, ale błagam cie, daj mi już spaaać "

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 16:04   #2699
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Może lubi.. ale mnie to wcale nie schlebia. bo lubię siebie w makijażu a najbardziej w rozpuszczonych włosach.
Ale to co Ty lubisz, nie jest odzwierciedleniem jego gustu
Mój luby najbardziej się mną zachwyca jak jestem totalnie saute, nieprzytomna z niewyspania o poranku

Cytat:
No jak to co, był pijany! "A co jak powiem że ja też? haha, ale błagam cie, daj mi już spaaać "
Stary 2012-07-02, 16:45   #2700
grzechuwartka
Rozeznanie

Cytat:
Zaraz Was doczytam do końca, 4 strony do nadrabiania

Ja wróciłam z weekendu z Marudnikiem wiecie, pewnie teraz tak mówię a za dwa dni znowu będzie płacz jaki to on zły i niedobry.. ale.. Było taaak super, on się tak starał, za wszystko płacił (bo tak chciał ). Był do rany przyłóż.. łaził za mną i non stop przytulał przychodził na buziaki i w ogóle.
"Kupiłem dla ciebie arbuz, bo wiem że lubisz" -> dostałam całą 4 kilową banię arbuza, "przyniosłem ci wodę, truskawkową - a nie poziomkową, bo taka ci nie smakowała" , "Zrobiłem Ci kiełbaski, starałem się nie przypalić" etc etc

No i hit wyjazdu (ofc po pijaku, a co!) .. "za to cie właśnie kocham!" a ja... e..? a on "no tak, kocham cie!" mówię mu że takie rzeczy to mu tylko po pijaku z ust wychodzą (powiedziane w żartach) a on śmiertelnie poważnie "jakbym cie nie kochał, to bym z tobą nie był!" "a ty mnie kochasz?"

%%%% robią swoje

Ale Ci słodziiiiiiiiiii hihihi
A co do - bez makijażu i spiętych włosów to mój mi gada tak samo haha. A ja wtedy wyglądam naprawdę fatalnie
grzechuwartka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości