|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Niekończące się rozstanie, ładne włosy, wódki chlanie
Będzie dobrze, przecież wiesz
Cytat:
Wydaje mi się, że jedyne co mu grozi, to rozwarstwianie się, trzeba będzie solidnie majtać butlą, żeby się kolory znowu połączyły jak trza.
|
|
|
#2672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boję się jutrzejszego dnia
|
|
|
|
|
#2673 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Tylko proponowaną przez KZ tęczę na paznokciach wyłapałam, hehehe ![]() Może dziś z okazji burzy siądę i ponadrabiam, chociaż odpisywanie nie będzie miało sensu ![]() Nie bój się, po co
|
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
Nikt nie sprawdzał mojego projektu, był robiony mega na szybko (nie z mojej winy) a jutro ma iść do uzgodnienia. Jak tam jest coś spierniczone, to koniec, umarłam w butach. A na pewno nie jest wszystko w 100% ok bo po prostu nie było na to czasu, pytanie czy to są jakieś poważne uchybienia czy nie.
Czytam sobie kwejka z nudów a tam: http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...jpg?1341112936 Tak sobie od razu pomyślałam o enjoy - przy tych Twoich kolegach, to chyba też powinnaś z jakąś broń zainwestować... Chociaż gaz pieprzowy jest na wyspach nielegalny, nie? |
|
|
|
#2675 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Fubi - będziesz miała prawo do obrony w razie wu?
Kwejk przerażający, od razu odechciewa się zakupów :P
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm obrony?
Tzn?
|
|
|
|
#2677 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Jak coś się im nie spodoba, to opieprzyć że dali za mało czasu na przykład
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2679 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
O, to i tak lepiej ode mnie
![]() Cytat:
na które zresztą nie mogę już patrzeć, bo ja zawsze tak mam jak sobie zrobię - mam je przy sobie cały czas, więc widzę wszystkie niedociągnięcia jakie zrobiłam i mnie to denerwuje ![]() Fajne te pazurki, ja tam bym ponosiła ![]() Mam lakiery China Glaze, ale myślę, że będę mieć też trochę O.P.I. Narazie z tych drugich mam dwa - bo postanowiłam wybrać CG ze względu na to, że lubię te lakiery i też dlatego, że są tańsze. O.P.I normalnie u nas kosztuje jeden 12funtów, więc zrezygnowałam. Ale ostatnio się zorientowałam jak byłam w hurtowni, że jako że mam kwalifikacje, mogę je kupić za tą samą cenę co CG, czyli 5 coś. Siem ucieszyłam jak mi wpadnie trochę kasy to nakupię trochę więcej ![]() Cytat:
wczoraj wyszłam na imprezę i nie wypiłam nic szczerze mówiąc, to jedyne co mnie zniechęca, to miny ludzi, którzy się mnie pytają jakiego drinka chcę, a ja mówię że nie piję. Masakra Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja kiedyś nie znosiłam widoku facetów w garniturach na imprezie, a teraz się ślinię na widok takich Mam nadzieję mam narazie jedną klientkę zapisaną ha ale nie chodzi tylko o salon, pokomplikowało się trochę u mnie ostatnio, i boję się że będę to przeżywać, czego naprawdę bym nie chciała. Muszę się na salonie skupić i mieć wszystko inne gdzieś, O ![]() Cytat:
żaden z moich kolegów, których znam nic mi nie zrobi, ale fakt - nigdy nie wiesz, czego się spodziewać po ICH znajomych. A szczerze mówiąc nie mam pojęcia czy jest nielegalny czy nie ![]() Wczoraj się znowu pokłóciłam z moim najlepszym kumplem, już mam go dość. Chyba wam wspominałam kiedyś, że on mnie zawsze kocha jak jest pijany (tak, tylko jak jest pijany - kiedyś gadał z moją siostrą i powiedział jej, że on mnie nie kocha, ale mnie bardzo lubi i być może chciałby spróbować coś ze mną, ale wie że nie ma szans) i prosi o szansę, ale ja jestem nieugięta. No to jak mu mówię po raz setny, że nie, to sobie gdzieś idzie i się na mnie patrzy jakbym mu krzywdę zrobiła. A wczoraj wyskoczył do mnie z tekstem: "I want you but you don't want me, so it's over! Fuck off!" I poszedł. Moja mina - Na szczęście jest taki tylko jak jest pijany
|
|
|
#2680 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
coby laski leciały. Jeszcze koniecznie szklanka jakiegoś whisky czy burbonu i z nią zasuwa całą imprezę (z tą samą ciągle, bo drinki z whisky są drogie). Najbardziej klasyczne przypadki rozpinają górne guziki od koszuli, żeby było widać, że to taki relaks lekki przy załatwianiu poważnych spraw i taki rekin biznesu musi się odstresować. No nie cierpię!!! ![]() Owszem, czasami są goście, którzy są w tych garniakach, bo serio skądś wracają i im ten garniak pasuje - wcale nie wygląda to dziwnie. Ale to po prostu czuć z kilometra, z którą wersją mamy do czynienia ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2681 |
|
Rozeznanie
|
.....
Edytowane przez LetMeBeYourFantasy_ Czas edycji: 2012-08-10 o 17:00 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2682 | |||||
|
Zakorzenienie
|
A proszę bardzo
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przyjaźnimy się bardzo, znam go prawie dwa lata, dużo razem przeszliśmy, tylko właśnie ma czasami swoje jazdy Jeśli chodzi o "fuck off" czy coś podobnego, to pomiędzy nami to nic dziwnego, bo wyzywamy się na wzajem cały czas Dziewczyny dzisiaj minęło dokładnie 2 lata, odkąd przyjechałam do UK. Leci ten czas jak szalony ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2012-07-01 o 19:55 |
|||||
|
|
|
#2683 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale czaaaad. ![]() [QUOTE=Malla;35035458] Oj tam, przecież nic się nie dzieje. Chciałam iść, ale zaspałam. No niby nic, ale to jak wyjście z kumplami na dyskotekę, byłabym zazdrosna cholernie. To fakt, że z zauroczenie może przerodzić się w trwałą miłość, kiedy poza szaleństwem ciał rodzi się szaleństwo dusz. Ja nie pamiętam, czy tego nie było, czy ja nie chciałam się dowiedzieć. Już doszłam do tego wniosku. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ja razem z innymi pracownikami zostałąm wykorzystana przez poprzedniego pracodawcę, nie chce pisać jak. Teraz bym zrobiła awanturę. Cytat:
Ale miło jest wiedzieć, że inni mają podobny styl życia. Cytat:
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|||||||
|
|
|
#2684 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2685 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To chyba podobnie, jak w Twojej promocji. Zmarkami, o których piszesz, znam taki sklep internetowy: http://www.victoriasbeauty.com/produ...12-994894.html http://www.victoriasbeauty.com/produ...012-DDM02.html Fajne takie kompleciki. Może kiedyś będzie mnie na takie fanaberie stać
|
|
|
|
|
#2686 |
|
Nie depcze krokusów
|
Chętnie bym kupiła u Enjoy, ale chyba nie chcę się denerwować ewentualnym poszukiwaniem zaginionej zagranicznej przesyłki...
|
|
#2687 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Dziewczyny lubiące China Glaze:
http://alphanailstylist.pl/pl/96086_china_glaze/ Jakieś "buy 3, pay for 2" widzę
|
|
#2688 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj składam papiery same wiecie gdzie, bo rekrutacja kończy się w piątek.
W sobotę mam start. Czuję się ostatnio wybitnie średnio, bo w takie upały to ja nie żyję w ogóle. Delikatnie rzecz mówiąc, jakbym miała ☠☠☠nąć na pysk na ziemię i już nie wstać. Boję się kuźwa mać, jestem tym wszystkim zestresowanaaaaa!!
Edytowane przez Connff Czas edycji: 2012-07-02 o 12:09 |
|
|
|
#2689 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nie martw się, inni jadą na tym samym wózku
|
|
#2690 |
|
Zadomowienie
|
Malla, właśnie tutaj problem polega na tym, że nie do końca. Jest taka teoria, że człowiek lepiej się czuję w tej porze roku, kiedy się urodził, no i akurat jestem skłonna w nią wierzyć. Jak pada śnieg i jest zimno, jest super, natomiast temperatura powyżej 25 stopni mnie zabija. Wczoraj było mi tak gorąco jak biegłam, że aż zaczęło mi się robić zimno
.Moja Mama już podsumowała: "Biedne dziecko, to nie będzie Twoja pogoda... może to jeszcze przemyśl" ![]() Z pozytywów: w czerwcu przebiegłam 82 km ;]. |
|
|
|
#2691 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ja się w lecie nie czuję dobrze, więc nie potwierdzam tej reguły. Jeszcze się nie spotkałam ze znajomym, który nie narzeka na obecną pogodę.
|
|
#2692 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Connff - nikt Cię tam na siłę nie ciągnie, sama chcesz, sama się zdecydowałaś na biegi w lipcu, więc nie marudź :P
|
|
#2693 |
|
Zadomowienie
|
MARUDZĘ!! Bo się boję, o!
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2694 |
|
Rozeznanie
|
No to jestem kontraktowa
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz Was doczytam do końca, 4 strony do nadrabiania
![]() Ja wróciłam z weekendu z Marudnikiem wiecie, pewnie teraz tak mówię a za dwa dni znowu będzie płacz jaki to on zły i niedobry.. ale.. ). Był do rany przyłóż.. łaził za mną i non stop przytulał przychodził na buziaki i w ogóle. "Kupiłem dla ciebie arbuz, bo wiem że lubisz" -> dostałam całą 4 kilową banię arbuza, "przyniosłem ci wodę, truskawkową - a nie poziomkową, bo taka ci nie smakowała" , "Zrobiłem Ci kiełbaski, starałem się nie przypalić" etc etc No i hit wyjazdu (ofc po pijaku, a co!) .. "za to cie właśnie kocham!" a ja... e..? a on "no tak, kocham cie!" mówię mu że takie rzeczy to mu tylko po pijaku z ust wychodzą (powiedziane w żartach) a on śmiertelnie poważnie "jakbym cie nie kochał, to bym z tobą nie był!" "a ty mnie kochasz?" %%%% robią swoje ![]() No i komplement roku - bez makijażu i w spiętych włosach wyglądam lepiej jak umalowana i z odpicowaną fryzurą.. ja uważam że bez makijażu i z zaczesanymi włosami wyglądam jak mumin
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2012-07-02 o 15:11 |
|
|
|
#2696 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2697 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Mumin (
) - a Ty co odpowiedziałaś? ![]() To za dwa lata mianowanie ![]() Gratki
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
Może lubi.. ale mnie to wcale nie schlebia.
bo lubię siebie w makijażu a najbardziej w rozpuszczonych włosach. Gratuluję ![]() No jak to co, był pijany! "A co jak powiem że ja też? haha, ale błagam cie, daj mi już spaaać "
|
#2699 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Mój luby najbardziej się mną zachwyca jak jestem totalnie saute, nieprzytomna z niewyspania o poranku ![]() Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#2700 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do - bez makijażu i spiętych włosów to mój mi gada tak samo haha. A ja wtedy wyglądam naprawdę fatalnie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

Szef raczej nie weźmie winy na siebie 
coby laski leciały. Jeszcze koniecznie szklanka jakiegoś whisky czy burbonu i z nią zasuwa całą imprezę (z tą samą ciągle, bo drinki z whisky są drogie). Najbardziej klasyczne przypadki rozpinają górne guziki od koszuli, żeby było widać, że to taki relaks lekki przy załatwianiu poważnych spraw i taki rekin biznesu musi się odstresować. No nie cierpię!!!