|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom... odsłona 55!
hej
![]() padam na twarz ![]() kompletnie nie mogłam się dzisiaj dobudzić.. ![]() dobrze, że w pracy jestem w pokoju sama, bo moja efektywność jest dzisiaj na poziomie minimum więc robię wszystko żółwim tempem ![]() chciałam powiedzieć, że okrutnie zazdroszczę Frezi wakacji..tez bym z chęcią wypoczęła ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- aha..i chciałam powiedzieć, że jak nigdy nie brokacę tak dzisiaj muszę oznajmić, że Cz. stanął na wysokości zadania i bardzo mi pomógł..w zasadzie gdyby nie on to połowa rzeczy by mi nie wyszła i naprawdę jestem w szoku, że tak się zaangażował i tak mu zależało by wszystko było ok tak więc jestem z niego dumna
|
|
|
|
#2672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie w tym sezonie jest dużo białych/kremowych sukienek więc miałam problem bo właśnie na ślub i obiad szukałam. |
|
|
|
|
#2673 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nasz najbliższy wyjazd gdzieś to chyba dopiero podróż poślubna ![]() Cytat:
Cytat:
opowiadaj jak było! ![]() Byłam biegać w parku ![]() jest przegorąco
|
|
#2674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, prawie codziennie w pracy lub wracając z niej, dostaję wysypki na rękach. nie swędzi ani nic, ale mam czerwone plamki, które po jakimś czasie znikają. nie mam pojęcia od czego to poza tym moją piękną nową bluzkę zafarbował na czarno srebrny wisiorek |
|
|
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() ![]() ![]() jaki piękny dziś dzień ![]() BY ![]() Aleks, piękna sukienka
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
Crozee Jak się czuje Antoś?
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
A na chrzciny można iść w białej?
Najwyżej będę mieć taką do pracy
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks super zakupy
Naj plamy może masz od słońca ? Mój TŻ też ma tak ostatnio Rain Kochana wszystkiego najlepszego ! Życzę Ci samych słonecznych dni dużo miłość i spełnienia marzeń ![]() a no i sanrioo wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia dużo miłości i szczęścia życzę ![]() By opowiadaj jak tam wyjazd gdzie mąż Cię zabrał ![]() witam Wczorajsze zakupy w centrum handlowym mnie dobiły i załamały ale kupiłam buty ślubne bez szału standardowe ale jednak w końcu kolejna rzecz zakupiona W ogóle troszkę tych butów ślubnych było ale większość strasznie wysoka ! Albo po prostu tragiczna Do tego przymierzyłam maseeee sukienek i nic nie kupiłam sobie na poprawiny co mnie strasznie załamało . Na szczęście TŻ dzielnie chodził ze mną po sklepach , doradzał nie marudził ba nawet na lody zabrał więc weekend jak najbardziej na plus
|
|
|
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, mam mieszane uczucia. Brałam Yasminelle, potem było 7 dni przerwy i zaczęłam Cilest. Bez dodatkowych zabezpieczeń, tak jakbym normalnie kontynuowała. I teraz się zastanawiam, bo tydzień biorę, a dziś mnie piersi zaczynają boleć
|
|
#2680 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A nie boisz się, że przytyjesz po tych tabletkach? Chodzi mi o Cilest.
|
|
#2681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie, nie boję się, ogólnie ja jestem taka w sam raz i mogę sobie z czystym sumieniem pozwolić na przytycie tak do 7 kg maksymalnie. A jak będę tyła jakoś strasznie czy tam coś to zmienię. Zresztą chyba wrócę do yasminellek, bo dobrze się czułam, znam te tabletki, no i mają mniej hormonów niż cilest.Dostałam właśnie maila z Galerii Miejskiej od znajomej, że jutro jest strajk wszystkich artystów, słyszałyście o tym? Galerie wyzamykane.
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anioł, może od słońca... ale to dziwne, nigdy tak nie miałam, a teraz mam od kilku miesięcy ja się chcę opalać
|
|
|
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Zamówiłam wczoraj prezent dla mamy- http://www.piekneparasolki.pl/paraso...owy-kwiat.html Mam nadzieję, że to, że już nie ma w magazynie, oznacza, iż "moją" mi wysłali, a nie dostanę wiadomości, że oczekują na dostawę. Chciałam różową gerberę, ale nie było, a jakoś nie przychodzi mi nic lepszego do głowy, żeby mamie sprezentować.
|
#2684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnią Yas wzięłam we wtorek, pierwszą Cilest w następny wtorek. Kochaliśmy się w czwartek. Kurde... No powinno być w porządku, rajt? Nie minęło więcej niż 7 dni.
|
|
|
#2685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prześliczna! |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2686 | |
|
Zakorzenienie
|
Najeczko, plamy mogą być reakcją na lek (bierzesz chyba tabsy?) albo na kosmetyk.
---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
|
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
Naj ale mój TŻ też nigdy czegoś takiego nie miał .
A teraz ma w sumie w te pierwsze upalne dni miał . Wychodził na słońce momentalnie miał plamy które wieczorem znikały . Nie wiem czy teraz ma ale od tamtego momentu cały czas przed wyjściem smaruje się zwykłym kremem czy balsamem i jest ok . |
|
|
|
#2688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
jest duze ryzyko, że Gwiazda Dnia też bedzie na biało ale raczej się nie obrazi
![]() Cytat:
A jak masz nie mieć żadnych objawów jak brałaś yasminelle na tyle krótko, że jeszcze organizm nie zdążył się przestawić dobrze (ponoć 3 miesiące zgrywa się z hormonami) a już zmieniłaś na nowe tabsy. Justyna pewnie masz kręćka hormonalnego i stąd te różne jazdy. Przywyknie organizm i będzie dobrze. |
|
|
|
|
#2690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz poczytałam po necie tylko akurat nie o cileście i są tak skrajne opinie co do zmiany tabsów i tego, jak wtedy postępować, że się zamotałam TŻ stwierdził, że on jest w stanie spokojnie przeżyć mój spadek libido i marudność, ale przeżywa, że brzuch mnie boli, teraz dochodzą cycki, ale w sumie wczoraj się wymacałam i on mnie też więc może i to jest przyczyną.W ogóle ogromnie się cieszę, bo coś mu się posypało w robocie, ale dzięki temu dzisiaj też ma wolne! Wieczorem wyjedzie albo się dowie, kiedy wyjechać potrzebny mu był taki oddech. Tylko ma wrócić tak, żeby być na piątek z samego rana, bo ma dentystę, a boję się, że przez to opóźnienie go zrobią w konia.
|
|
|
#2692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widać Cilest ma inaczej, akurat ja trafiałam na takie, gdzie było napisane, że pierwszą tabletkę należy przyjąć pierwszego dnia krwawienia z odstawienia lub nie robić przerwy. Nie panikuj, nie jesteś w ciąży ale to nie plamy, raczej taka czerwone kropeczki (nie wypukłe, więc jak plamki albo wysypka przy różyczce czy coś takiego) a teraz biorę inne tabsy od miesiąca, a to mam od kilku miesięcy. Poza tym występuje tylko w pracy/po pracy jak mam wolne, nic się nie dzieje z moimi rękami niepokojącego
|
|
|
|
|
#2693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja miewam takie kropy na słońce i często też jest to związane z tabsami, możliwe, że masz taką reakcję a swędzi Cię to?
|
|
|
#2694 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja chciałam kupic zestaw kolorowych noży w takim akrylowym stojaku- ładnie wygląda. Ale jak dzwoniłam do taty, to mówił, że widział je na żywo i że są tandetnie wykonane- kolor będzie się ścierał. A wydać 2 stówy na coś co będzie stało i tylko ładnie wyglądało to bez sensu. Może te są lepiej wykonane niż to, co tato widział, ale lepiej nie ryzykować. A parasolka się zawsze przyda. Tym bardziej, że jest ładniusia ![]() Ale wstyd.....dzisiaj mnie TŻ obudził w nocy i mówi "chrapiesz" ![]() Ponoć dwa razy chrapałam i to tak konkretnie.... wstyd zapuścić traktor przy mężczyźnie życia :sciana:
|
|
#2695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam raz na dwa lata uczulenie na słońce, które się objawia właśnie takimi plamkami (z tym, że mnie cholernie swędzą), ale wystarczy właśnie użyć kremu z filtrem i pić wapno i już się nic nie dzieje. Bluzkę da się wyprać na pewno, proponuję wyczyścić wisiorek, bo jeśli brudzi, to będzie to robił nadal.
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks proszę
Buty białe z satyny obcas 5 cm to czego mniej więcej szukałam chociaż widziałam kila fajnych par butów ale były za wysokie niestety
|
|
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
Wstyd, bo to on, jako, że jest mężczyzną, może chrapać i to "normalne", ale kobieta.... żal mi mnie
|
#2700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wisiorek czyściłam w sobotę, lśni. nie wiem, dlaczego ubrudził bluzkę może jestem chora? jak jestem chora/osłabiona, to zawsze mam czarne ślady na skórze po biżuterii.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.

01.08.2013
15.08.2014

mam ostatnio tak samo. Wczoraj się poryczałam, że w delegację jadę. Ja nie wiem co się dzieje. Chyba mamy jak Mrówka lęki separacyjne
poza tym moją piękną nową bluzkę zafarbował na czarno srebrny wisiorek
a swędzi Cię to?