|
|
#2671 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Kasę tracimy, bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX
Chciałam was nadrobić na telefonie i d.upa- poczytać poczytalam, ale zdjęcia mi się ni cholery nie chcą wyświetlać. :banghead: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2672 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Kasę tracimy, bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2673 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kasę tracimy, bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX
Cytat:
coraz więcej takich lumpeksów, które są przepełnione Reserved'em, Cropp'em czy innymi rodzimymi markami.
|
|
#2674 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny tak w ogole to życzę wam Zdrowych, radosnych świąt Wielkanocnych smacznej święconki i niezbyt mokrego Dyngusa, gdyz pogoda jest fatalna ! |
|
|
|
|
#2675 |
|
Wtajemniczenie
|
Nawet nie będę cytować bo wszystkie Wasze zdobycze są świetne !
Co do sukienek , kurtek i spodni mogę tylko pozazdrościć bo u mnie albo jakieś powyciągane szmaty albo stare ortalionowe wielkie kurtki wyglądające jak sprzed 10 lat Ale to nie zmienia faktu , że wybiorę się w przyszłym tygodniu do sh
|
|
|
|
#2676 |
|
Rozeznanie
|
może tak ci się tylko wydaje?
ja kiedyś też myślałam, że nic nie ma super u mnie w mieście, nie mogłam trafić, wszystko było albo zniszczone albo drogieaale od kiedy poszłam na studia a mieszkam za miastem i nie miałam co robić z okienkami zaczęłam udawać się na przegląd sh i odkryłam co gdzie za ile w jaki dzień, gdzie warto iść, co kupić i nagle okazało się, że jest dużo super rzeczy ale długo mi to zajęło
|
#2677 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ona jest znacznie mniej cierpliwa ode mnie i o wiele rzadziej znajduje coś dla siebie więc nie chce jej się tam tak długo szperać . Czas zacząć chodzić bez niej
|
|
|
|
|
#2678 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kolejny przykład to czerwone tregginsy z H&M. Świetny materiał, nawet w dotyku bardzo miły, a ja przecież od dawna wiem, że nie kupuje się spodni z naszego rodzimego, bo bardzo szkoda na nie pieniędzy... ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
już prędzej jej coś znajdę, niż sobie. No chyba, że jakiś maleńki rozmiar. Zresztą ona jest równie niecierpliwa jak Twoja i nie chce jej się szukać, i grzebać. Może wydaje jej się, że od razu powinna znaleźć coś ciekawego, a to przecież tak łatwo nie jest.---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
a tych mgiełek też coraz więcej zacznie przybywać do sh.
|
|||
|
|
|
#2679 |
|
Zadomowienie
|
Kilka ode mnie z ostatnich zakupów
eh nie mam niestety talentu do fotografowania ciuchów i jeszcze złe światło 1. czarna tunika obszywana koronką, na ciele wygląda genialnie 2. katana zapinana na zamek Ravel 3. kurtka na wiosne (tylko gdzie ta wiosna??!!) Eight2Nine 4. sukienka H&M 5. tunika wiązana z tyłu George 6. sweter no name ( niestety za duży i chyba pójdzie w świat )
|
#2680 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A na jakiej zasadzie to działa? Oni skupują od kogoś te rzeczy czy dostają (te hurtownie)? |
|
|
|
|
#2681 |
|
Kawoholiczka
|
Obiecałam zdjęcia sukienki z SH, żebyście oceniły, jak leży i czy warto wyciągać gumkę z dołu. Oto zdjęcia:
http://pokazywarka.pl/qip5zl/ (Najszczuplejsza nie jestem, więc proszę o łagodne komentarze odnośnie sylwetki Od kilku miesięcy starałam się zrzucić zbędne kg.)
|
#2682 |
|
Raczkowanie
|
[1=e5f8e1654645f7f709e372d 7f739a8569d1c32e2;4005457 1]To prawda. Mnie też zdarzyło się już kilka razy trafić na te marki.
A na jakiej zasadzie to działa? Oni skupują od kogoś te rzeczy czy dostają (te hurtownie)?[/QUOTE] nie wgłębiałam się w to za bardzo, ale podejrzewam, że jest to na tej samej zasadzie co za granicą pozatym te żółte kontenery, które kiedyś były z PCK, teraz oddają swoją odzież do sklepów z odzieżą używaną, a pieniążki za ciuchy mają być przeznaczone dla biednych i potrzebujących, a ludzie wrzucają tam swoje stare ciuszki zresztą nieraz spotykamy się z ciuchami jeszcze z matkami, więc może też jakieś odrzuty, resztki kolekcji? nie wiem, może któraś wie coś więcej na ten temat?
|
#2683 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kasę tracimy bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX
Pochwalę się jeszcze dzisiejszymi
![]() 1. Sweterek Atmo 2. Sukienka na lato River Island 3. Spódniczka floral Atmo 4. Bluzka z koronka Doroty Parkins 5. I żakiecik Każda rzecz 5 zł |
|
|
|
#2684 |
|
Żona Gargamel
|
Ostatnio wątek pędzi jak szalony, zawsze kilka stron nowości jak wejdę
Jak wypiorę moje nowości to powstawiam
|
|
|
|
#2685 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja bym jej dodała troszkę koloru przez kolorowe dodatki, może w kolorze tych ramiączek? W sumie to jestem ciekawa jakby wyglądała w bardziej prostym kroju... ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
bardzo mi się podobają.
|
||
|
|
|
#2686 |
|
Konto usunięte
|
Przy okazji sprzątania w szafie. Zebrane na przestrzeni dwóch lat.
1. Czerwona sukienka mini Dorothy Perkins z grubej dzianiny. 2. Mgiełka floral z żabotem. Atmosphere. 3. Tunika Mary-Kate i Ashley Olsen. 3. Bluzeczka-tunika mgiełka w kwiatki. Wiązana pod biustem. Debenhams. 4. Sukienka mini w róże. Bik Bok. 5. Koszula w kratkę z rękawem 3/4. New Look. 6. Sukienka z Pussycat London. Kupiłam pod koniec lata w ubiegłym roku. Troszkę się błyszczy, ale mam wrażenie, że będzie pasowała do lekko opalonej skóry. |
|
|
|
#2687 |
|
Raczkowanie
|
[1=e5f8e1654645f7f709e372d 7f739a8569d1c32e2;4005573 4]Przy okazji sprzątania w szafie. Zebrane na przestrzeni dwóch lat.
1. Czerwona sukienka mini Dorothy Perkins z grubej dzianiny. 2. Mgiełka floral z żabotem. Atmosphere. 3. Tunika Mary-Kate i Ashley Olsen. 3. Bluzeczka-tunika mgiełka w kwiatki. Wiązana pod biustem. Debenhams. 4. Sukienka mini w róże. Bik Bok. 5. Koszula w kratkę z rękawem 3/4. New Look. 6. Sukienka z Pussycat London. Kupiłam pod koniec lata w ubiegłym roku. Troszkę się błyszczy, ale mam wrażenie, że będzie pasowała do lekko opalonej skóry.[/QUOTE]
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e5f8e1654645f7f709e372d 7f739a8569d1c32e2;4005573 4]Przy okazji sprzątania w szafie. Zebrane na przestrzeni dwóch lat.
1. Czerwona sukienka mini Dorothy Perkins z grubej dzianiny. 2. Mgiełka floral z żabotem. Atmosphere. 3. Tunika Mary-Kate i Ashley Olsen. 3. Bluzeczka-tunika mgiełka w kwiatki. Wiązana pod biustem. Debenhams. 4. Sukienka mini w róże. Bik Bok. 5. Koszula w kratkę z rękawem 3/4. New Look. 6. Sukienka z Pussycat London. Kupiłam pod koniec lata w ubiegłym roku. Troszkę się błyszczy, ale mam wrażenie, że będzie pasowała do lekko opalonej skóry.[/QUOTE] fajne ![]()
|
|
|
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2690 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2691 | |||
|
Kawoholiczka
|
Cytat:
Też myślałam o dodatkach, mam różowe kolczyki wkrętki, dodam może jeszcze bransoletki, ale buty niestety będą czarnymi szpilkami, różowych nie kupię, bo by do niczego mi nie pasowały. Może znajdę różową torebkę, ale też taka mało uniwersalna. Ewentualnie jaskrawo różowa szminka.Też jestem ciekawa Cytat:
Cytat:
Oddaję Wam go całego, nie krępujcie się, bierzcie
|
|
#2692 |
|
Konto usunięte
|
[1=e5f8e1654645f7f709e372d 7f739a8569d1c32e2;4005720 1]Mnie by wystarczyła nawet połowa tego
a mi 1/4 |
|
|
|
#2693 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2694 | |
|
Kawoholiczka
|
Cytat:
|
|
#2695 |
|
Rozeznanie
|
spódniczka i bluzka z koronką czadowe!!!
|
#2696 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[1=e5f8e1654645f7f709e372d 7f739a8569d1c32e2;4005452 0]W sumie masz rację, bo kiedyś kupiłam sobie spodnie w Bershce (po normalnej cenie) i dość szybko masakrycznie się rozciągnęły, straciły fason, poprzecierały się. Lumpkowe z tej samej firmy cały czas mi się trzymają na tyłku i po praniu wracają do dawnego kształtu. Nie obchodzę się z nimi jakoś szczególnie.
Kolejny przykład to czerwone tregginsy z H&M. Świetny materiał, nawet w dotyku bardzo miły, a ja przecież od dawna wiem, że nie kupuje się spodni z naszego rodzimego, bo bardzo szkoda na nie pieniędzy... Sukienek pojawi się coraz więcej a tych mgiełek też coraz więcej zacznie przybywać do sh.[/QUOTE]Sama widzisz :P Wszystko co najgorsze to do nas popchną... Oby było tak jak mówisz :P Cytat:
1. Czerwona sukienka mini Dorothy Perkins z grubej dzianiny. 2. Mgiełka floral z żabotem. Atmosphere. 3. Tunika Mary-Kate i Ashley Olsen. 3. Bluzeczka-tunika mgiełka w kwiatki. Wiązana pod biustem. Debenhams. 4. Sukienka mini w róże. Bik Bok. 5. Koszula w kratkę z rękawem 3/4. New Look. 6. Sukienka z Pussycat London. Kupiłam pod koniec lata w ubiegłym roku. Troszkę się błyszczy, ale mam wrażenie, że będzie pasowała do lekko opalonej skóry.[/QUOTE] ładne rzeczy dziewczyny !! ![]() ![]() Cytat:
A co do dodatków to może jakaś ladna opaska do włosów w kolorze gumki ? Kolczyki ?
|
||
|
|
|
#2697 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A próbowałaś z cienkim paskiem? Chociaż nie wiem, czy by pasował, ale ja do wszystkiego bym dawała paski... |
|
|
|
|
#2698 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2699 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuję
Od niedawno "wyostrzył" mi się wzrok w lumpkach i udaje się coś fajnego upolować
Edytowane przez 89szalona89 Czas edycji: 2013-03-30 o 17:13 |
|
|
|
#2700 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.

Mój typ-2C. Od końca lipca 2010 dbam o swoje loczki !! 

Od kilku miesięcy starałam się zrzucić zbędne kg.)

Oddaję Wam go całego, nie krępujcie się, bierzcie
Od niedawno "wyostrzył" mi się wzrok w lumpkach i udaje się coś fajnego upolować