|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38810814]1. Krzepliwość OK, ale kontrolujemy
2. Reszta OK, mam nie zapominać o mięsie 3. Wymaz - czysto 4. TSH - gazem do endo. Kiedy wysiadłam z autobusu, podeszłam do swojej poradni, dostałam skierowanie pilne. Zadzwoniłam do poradni endo i mam wizytę jutro o 9!! 5. Brzuch miękki, wkrótce odstawiamy nospę i zmniejszamy dupka. 6. Dzieciak rośnie i nadaje sens wszystkiemu ![]() [/QUOTE] sześć dobrych wieści |
|
|
|
#2672 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI
Cytat:
P.s. Ta dziewczynka na zdjęciu to pewnie Ty kochana kurcze wyglądasz jak nastolatka.. no i znów zazdrosna jestem ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38810814] 1. Krzepliwość OK, ale kontrolujemy 2. Reszta OK, mam nie zapominać o mięsie 3. Wymaz - czysto 4. TSH - gazem do endo. Kiedy wysiadłam z autobusu, podeszłam do swojej poradni, dostałam skierowanie pilne. Zadzwoniłam do poradni endo i mam wizytę jutro o 9!! 5. Brzuch miękki, wkrótce odstawiamy nospę i zmniejszamy dupka. 6. Dzieciak rośnie i nadaje sens wszystkiemu ![]() Całą resztę napiszę, jak załatwię pkt 4 i nadrobię Was! ![]() [/QUOTE] Perse i to się nazywają dobre wiadomości Super |
|
|
|
|
#2673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() heh... a tam niebo zawsze tttaaakkiiie niebieskie wyobrażałam sobie Ciebie jako blondi ile masz wzrostu?![1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38810814]Dzieciak rośnie i nadaje sens wszystkiemu [/QUOTE]a jakiś pomysł skąd plamienie?! coś na upławy dostałaś czy jak posiew OK, to koniec sprawy?
|
|
|
#2674 |
|
Wtajemniczenie
|
Trufelku, aż się serce kraje jak się czyta Twoje posty...
Życzę Ci dużo siły. Luna, jeszcze raz gratulacje z okazji ślubu! ![]() Ja też sobie Ciebie inaczej wyobrażałam- jako blondynkę Ale wyglałaś naprawdę pięknie! Twój świeżoupieczony mąż ma szczęście!I oklaski dla Twojego małego Wielkoludka ![]() Perse, mi mówili, że banan zatyka... Też mam problem z jelitami, a w ciąży był on nasilony. Trzeba znaleźć jakąś swoją metodę, jak w przypadku mdłości. I cieszę się, że jesteś pod dobrą opieką lekarza. Widać, że dba o Was. Trzymam kciuki za Twoje Maleństwo. Myślę o Was cały czas i przesyłam wirtualnie całą swoją pozytywną energię ![]() Cynamonku, cudnie, że z Dzidkiem wszystko dobrze ![]() Ja cały czas nie mogę w to uwierzyć, że lekarz (czy nawet lekarze) nie dawali mu na początku szans... No i zaciskam kciuki za PAPPę. Wierzę, że to wylko formalność będzie ![]() Wieka, cieszę się, że wszystko u Was dobrze i że słyszałaś ten piękny dźwięk na wizycie Agatko, ja coś czuję, że z tak pozytywnym nastawieniem szybko ujrzycie wyniki tej styumulacji w postaci II ! I się lekarz za dużo przy Was nie napracuje A męża wyniki też już macie?I oklaski mega wielkie za pierwsze samochodowe podboje! ![]() Ja wczoraj usiadłam za kierownicą po 1,5 miesiąca przerwy. I jeszcze ta pogoda... Ale z grubsza dałam radę! Byle tylko w poniedziałek nie sypało ![]() Zeberko, widzę, że na budowie się dzieje. Super! Czekamy na zdjęcia efektów ![]() Elizabarbara- Całe szczęście, że wyszłaś z tego wypadku bez większego szwanku ![]() Maksi, jak zwykle mi język ucieka nie powiem gdzie po przeczytaniu Twoich postów ![]() A Twoim Chłopcom życzę zdrówka, a Tobie siły Natalko, ja też przesiaduję w domu, wychodzę z niego kiedy już naprawdę muszę Także razem z Tobą wyglądam wiosny, która, mam nadzieję, przyniesie również motywację do działania ![]() Izuś, tak mi przykro... Wyobrażam sobie, jak Ci jest teraz ciężko. Trzymaj się, Kochana. ![]() Maguś, cieszę się, że jesteście już w domku z Małym-Wielkim Aleksandrem. Niedługo się nauczycie siebie i wtedy już będzie sama radość I mam nadzieję, że rana się szybko zagoi i nie będziesz już miała z nią problemów.Kundzia, Wam też życzę, żebyście się z Tosią jak najszybciej dotarli ![]() Inutil, spóźnione, ale bardzo szczere życzenia dla Julka! ![]() Anitko, rozumiem Cię świetnie. Ja co prawda sobie postanowiłam, że od Nowego Roku wszelkie depresyjne stany idą w kąt (i póki co udaje mi się to udaje), ale jeszcze całkiem niedawno temu przecież miałam podobne myśli do Ciebie. Ja mam również wspaniałego męża, dobrą sytuację finansową itp., ale tej pustki po utraconym Dziecku nic nie wypełni. Przytulam Cię mocno, bo co więcej mogę... ![]() Berbie, fajnie, że robicie łazienkę! Ja bym sobie też jakiś remont zrobiła, a nie mam jak ![]() Mesia, muszę przyznać, że ja chciałam już zakłady robić o to, że Ty już rozpakowana! Uparciuch z tej Twojej Marysi Ewel, oklaski za półmetek! ![]() Monia, Perse, gratuluję Wam 8 miesiąca. I cieszę się, że się wzięłyście za zakupy. Już czas najwyższy! ![]() Basia, dołączam w takim razie do grona osób zawiedzionych Uff! Koniec! Pół dnia na wizażu spędziłam
|
|
|
|
#2675 |
|
Zadomowienie
|
Medi ale post
![]() W ramach przeganiania paskudnego nastroju kupię sobie krówki albo lepiej mleko zagęszczone o smaku krówki i napewno mi się humor poprawi
|
|
|
|
#2676 |
|
Rozeznanie
|
Medi po opisie widać, ,że wyjazd udany Jak oglądałam zdjęcia to stwierdziłam, że warto się tam wybrać Tylko za rok
![]() Perse widać, że trafiłaś na dobrego lekarza Co do endo to jestem w szoku, że tak szybko masz wizytę Trzymam kciuki za wizytę |
|
|
|
#2677 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
Medi...ale się to czyta! Z Zapartym tchem normalnie!! i zazdroszczę bardzo!!!
Mam nadzieję że tak własnie będzie jak piszesz! Tak wyniki Tż też mamy już w dniu wizyty były robione i zaraz wyniki były! Wyniki rewelacja! Ależ TY wyglądasz!! Ja sobie Ciebie wyobrażałam z kręciołkami i wielkim buszem na głowie hihi Perse tak się cieszę trzymam!!
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2013-01-23 o 15:19 |
|
|
|
#2679 | |||
|
Konto usunięte
|
Dzięki Dziewczyny za wszystkie kciuki
![]() Mam już ten kod, a teraz leżę. Nie muszę już definitywnie leżeć, ale mam się oszczędzać. Ale dziś się nałaziłam, więc teraz do końca dnia leżakuję. Ja też jestem w ciężkim szoku, że mi się udało z tym endo Pamiętacie, jak próbowałam w grudniu, to byłam bez szans, a teraz raz dwa i już Medi przecudna podróż, ile udało Wam się zwiedzić :O A powiedz mi, jakieś włoskie sklepy, drogerie - wchodziłaś? Cytat:
Cytat:
Czytałam bloga tego faceta, jego odczucia, stosunek lekarzy - i jakbym czytała o sobie.... Wiele razy mówiłam nawet o tym TŻowi. Cytat:
Mam niby jeszcze brać tę Natamycynę, ale to lekarz zalecił przed obejrzeniem wyników (dopiero później przyszły). I w sumie nie wiem, co robić. Teraz mam tylko żółty śluz... |
|||
|
|
|
#2680 |
|
Wtajemniczenie
|
Perse ciesze sie, ze wszystko dobrze. trzymam kciuki za juro.
ja przelezalam z TZ cale dopoludnie, dawno nie mielismy takowej mozliwosci. czesc z tego czasu przespalam. pogode mamy dolujaca taka typowo barowa. pojechal wlasnie po Alke do szkoly. mam mi kupic budyn w polskim sklepie. brakuje mi budyniu po szpitalu. codziennie rano dostawalam kartke z menu i wybieralam co chce jesc w danym dniu. zawsze byl budyn z jakims ciastkiem ![]() Mmedeah88 ja tez juz bylam pewna, ze urodze w czwartek. polozne czekaly tylko, zeby skurcze byly czesciej niz 10 minut, zeby zwiezc mnie na porodowke. i nic z tego nie wyszlo. pierwszy raz lezalam 6 godzin pod KTG
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png Edytowane przez measia Czas edycji: 2013-01-23 o 15:52 |
|
|
|
#2681 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zdrówka dla ciebie Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ty jesteś śliczna ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38812198]Dzięki Dziewczyny za wszystkie kciuki ![]() Mam już ten kod, a teraz leżę. Nie muszę już definitywnie leżeć, ale mam się oszczędzać. Ale dziś się nałaziłam, więc teraz do końca dnia leżakuję. Ja też jestem w ciężkim szoku, że mi się udało z tym endo Pamiętacie, jak próbowałam w grudniu, to byłam bez szans, a teraz raz dwa i już [B] [/QUOTE] Dobrze że tak szybko ci sie udało dostać
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|||||||
|
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
Perse może akurat ktos zrezygnował z wizyty i przyszłaś w odpowiednim momencie
wiesz jak to jest ale bardzo sie cieszę że udało Ci sie tak szybko załapać bo kasa zostanie na cos innego!!
|
#2683 |
|
Konto usunięte
|
Agatko masz 100% racji. Jadąc do domu, byłam już lekko podłamana, bo w styczniu na lekarza wydam prawie 1000 zł (600 na wizyty, 230 na prenatalne + badania krwi + leki). Nie żałuję tych pieniędzy, bo wiadomo, ważny jest ten cel przed nami, ale jednak jak się uda chociaż tutaj zaoszczędzić, to będzie super. Bo raz to sam endo, a dwa - badania. TSH, ft3 i ft4 = 50 zł. Mieć co miesiąc 50 zł a nie mieć to już dla mnie jest różnica.
|
|
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38810814]1. Krzepliwość OK, ale kontrolujemy
2. Reszta OK, mam nie zapominać o mięsie 3. Wymaz - czysto 4. TSH - gazem do endo. Kiedy wysiadłam z autobusu, podeszłam do swojej poradni, dostałam skierowanie pilne. Zadzwoniłam do poradni endo i mam wizytę jutro o 9!! 5. Brzuch miękki, wkrótce odstawiamy nospę i zmniejszamy dupka. 6. Dzieciak rośnie i nadaje sens wszystkiemu ![]() Całą resztę napiszę, jak załatwię pkt 4 i nadrobię Was! [/QUOTE]cieszę się ![]() Medi, super wyjazd __________ byliśmy dziś na USG, wszystko ok, Młody waży już ok 1950g. chyba muszę mu ograniczyć słodycze
|
|
|
|
#2685 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38813000]Agatko masz 100% racji. Jadąc do domu, byłam już lekko podłamana, bo w styczniu na lekarza wydam prawie 1000 zł (600 na wizyty, 230 na prenatalne + badania krwi + leki). Nie żałuję tych pieniędzy, bo wiadomo, ważny jest ten cel przed nami, ale jednak jak się uda chociaż tutaj zaoszczędzić, to będzie super. Bo raz to sam endo, a dwa - badania. TSH, ft3 i ft4 = 50 zł. Mieć co miesiąc 50 zł a nie mieć to już dla mnie jest różnica.[/QUOTE]
Dokładnie Kochana!!! ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38813000]Mieć co miesiąc 50 zł a nie mieć to już dla mnie jest różnica.[/QUOTE]heh...
|
|
#2687 |
|
Wtajemniczenie
|
wlasnie dzwonilam do poloznej bo mnie glowka nap........ od pol godziny. nie moge sie dzis dobudzic. kazala przyjechac. Tz prawie pod domem z Alka. ciekawe czy sie uciesz, ze ma mnie do szpitala zawiezc?
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
|
|
|
#2688 |
|
Konto usunięte
|
Measia Ty to masz fajnie z tą położną, że tak możesz do niej dzwonić i ona Ci zawsze doradzi.
A ja jeszcze Wam chciałam napisać, że byłam dzisiaj w tej poczekalni i było parę kobiet, dwie z dziećmi 6-tygodniowymi. Ja nie mogę, jakie to są maleństwa!!! Ja chyba nie zasnę przy takim dziecku, każde ciumkanie i każde sapnięcie będę interpretować jako znak!! Monitor oddechu to będzie chyba pierwsza rzecz, jaką kupię. A poza tym trochę się zdołowałam. Wszystkie babki tam były takie zadbane, ładnie ubrane, pomalowane, a ja jak dziad, długi sweter porozciągany, ledwo widoczny tusz i zero makijażu, już chyba zapomniałam, jak się maluje paznokcie! Przy tej temperaturze nic mi się nie chce ze sobą robić... |
|
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno
![]() _________ Młody od dłuższego czasu tłucze mnie i wypycha jeden rodzaj kończyny zawsze w tym samym miejscu obstawiałam piętę bo to taka okrągła, twarda gula nagle zaczyna wystawać i trochę boleć w tym miejscu. po dzisiejszym USG mam pewność, to pięta, bo w czasie badania też nie oszczędził mi demonstrowania swojej kończyny w dodatku tam gdzie mnie tłucze mam coś jakby małego siniaka ma siłę Młody.poza tym dalej leży główką w dół, wg lekarza już nie zmieni pozycji bo jest za duży. |
|
|
|
#2690 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja drugi dzień jakaś zdechła jestem, pewnie przez @. dzisiaj nawet wcześniej z pracy wyszłam, bo już nie dawałam rady Cytat:
na czym byliście? [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38810814] 6. Dzieciak rośnie i nadaje sens wszystkiemu ![]() [/QUOTE] Cytat:
mi się marzy zagęszczone mleko, ale już jestem w domu i daleko do sklepu
|
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
Informuję Was Kochane dziewczynki gdyby któras była zainteresowana że w aptece internetowej doz można zamówić sobie kwas foliowy z dha za 3,75
wcześniej za niego płaciłam ok 12zł!!!!
|
#2692 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|||
|
|
|
#2693 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczynki jeszcze raz dziękuję za wsparcie
To przemiłe jak tyle osób dobrze myśli o moim małym człowieku i trzyma za nas kciuki, daje kopa!! Monika super, że już taki duży! ![]() Dziewczyny - czy endokrynolog pyta o choroby tarczycy w rodzinie? Bo ja wiem na 100%, że moja mama i babcia chorowały, ale nie jestem pewna na co (moja babcia miała operację), a nie wiem, czy dzwonić do mamy i pytać czy nie. |
|
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38816352]
Dziewczyny - czy endokrynolog pyta o choroby tarczycy w rodzinie? Bo ja wiem na 100%, że moja mama i babcia chorowały, ale nie jestem pewna na co (moja babcia miała operację), a nie wiem, czy dzwonić do mamy i pytać czy nie.[/QUOTE]
|
#2695 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zapomniałam Wam napisać, że za tę sobotę, co się tak wściekłam, że mama przyszła mi bez zapowiedzi, to się moja mama na mnie obraziła Całą niedzielę aż do wieczora nie zadzwoniła, dopiero koło 20 miałam telefon i takie suche pytanie, czy moja siostra się odzywała. Ja mówię że nie i że co się stało, czemu masz taki głos. No to mi mama wygarnęła, że ona już nic nie będzie robić, że jak nie chcę, to ona na siłę mi nie będzie pomagać i się rozłączyła - obrażona. Po czym w poniedziałek rano o 7 miałam telefon, że na dworze jest bardzo zimno i ślisko i jak pójdę na badania, to mam uważać, a o 10 - czy tata ma mi iść odebrać wyniki badań z przychodni, żebym nie musiała chodzić :P I tym sposobem mamie przeszło. Owszem, trochę mi było głupio, bo wiem, że ona to robi z troski, ale naprawdę w sobotę miałam niezłego nerwa. No ale taka jest moja mama, uparta i dumna - typowy koziorożec. Na szczęście z wiekiem jej ten upór przechodzi
|
|
|
|
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38816352]Dziewczyny - czy endokrynolog pyta o choroby tarczycy w rodzinie? Bo ja wiem na 100%, że moja mama i babcia chorowały, ale nie jestem pewna na co (moja babcia miała operację), a nie wiem, czy dzwonić do mamy i pytać czy nie.[/QUOTE]
chyba tak, przynajmniej powinien, ale ja nie pamiętam jak to było u mnie. zresztą ja nie wiem nic o problemach z tarczycą w mojej rodzinie. jeśli wiesz, że mama i babcia chorowały na coś to nawet jak endo nie zapyta to powinnaś powiedzieć, to może mieć znaczenie. |
|
|
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
Perse!! Jakbym czytała o mojej mamie
czy Ty aby o mojej nie piszesz??
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2013-01-23 o 19:45 |
|
|
|
#2698 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do Włochów- my wyczytaliśmy w przewodniku, że faceci mają w zwyczaju klepać i szczypać po tyłkach, a nawet ocierać się o kobiety w jakichś zatłoczonych miejscach... Mój mąż się przestraszył i chciał wycieczkę odwoływać Ale nas nic takiego nie spotkało. Myślę, że okres zimowy, kiedy wszystkie części ciała są schowane pod kilkoma warstwami ciuchów, skutecznie studzi ich zapędy ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38810814]1. Krzepliwość OK, ale kontrolujemy 2. Reszta OK, mam nie zapominać o mięsie 3. Wymaz - czysto 4. TSH - gazem do endo. Kiedy wysiadłam z autobusu, podeszłam do swojej poradni, dostałam skierowanie pilne. Zadzwoniłam do poradni endo i mam wizytę jutro o 9!! 5. Brzuch miękki, wkrótce odstawiamy nospę i zmniejszamy dupka. 6. Dzieciak rośnie i nadaje sens wszystkiemu ![]() [/QUOTE] 6 x UFF! Cytat:
Dziewczynka... Nie daj się zwieść, w tym roku mi ćwierćwiecze stuknie Cytat:
174 cm... A czemu pytasz? ![]() Cytat:
Cytat:
Dziękuję Och, tylko nie kręciołki! Cytat:
Ała, aż mnie od przeczytania tego krzyż rozbolał... Dziękuję, Izuś ![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38816352]Dziewczynki jeszcze raz dziękuję za wsparcie To przemiłe jak tyle osób dobrze myśli o moim małym człowieku i trzyma za nas kciuki, daje kopa!! Dziewczyny - czy endokrynolog pyta o choroby tarczycy w rodzinie? Bo ja wiem na 100%, że moja mama i babcia chorowały, ale nie jestem pewna na co (moja babcia miała operację), a nie wiem, czy dzwonić do mamy i pytać czy nie.[/QUOTE] Do usług ![]() Na pewno zapyta, a przynajmniej powinien. A w Rzymie polowałam na drogerię KIKO. Niestety poszłam tam w dniu odlotu i z tej racji, że czułam presję czasu wzięłam tylko dwa lakiery i pomadkę. A to fajna firma jest, niestety nieobecna w PL. Oprócz tego udało mi się napotkać po drodze sklep LUSHa i parę innych drogerii. Jako lakieromaniaczka polowałam głównie na lakiery. Przywiozłam 5 sztuk
|
|||||||
|
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38817233]OK, to zadzwonię do mamy, ale jak ona się rozgada...
Zapomniałam Wam napisać, że za tę sobotę, co się tak wściekłam, że mama przyszła mi bez zapowiedzi, to się moja mama na mnie obraziła Całą niedzielę aż do wieczora nie zadzwoniła, dopiero koło 20 miałam telefon i takie suche pytanie, czy moja siostra się odzywała. Ja mówię że nie i że co się stało, czemu masz taki głos. No to mi mama wygarnęła, że ona już nic nie będzie robić, że jak nie chcę, to ona na siłę mi nie będzie pomagać i się rozłączyła - obrażona. Po czym w poniedziałek rano o 7 miałam telefon, że na dworze jest bardzo zimno i ślisko i jak pójdę na badania, to mam uważać, a o 10 - czy tata ma mi iść odebrać wyniki badań z przychodni, żebym nie musiała chodzić :P I tym sposobem mamie przeszło. Owszem, trochę mi było głupio, bo wiem, że ona to robi z troski, ale naprawdę w sobotę miałam niezłego nerwa. No ale taka jest moja mama, uparta i dumna - typowy koziorożec. Na szczęście z wiekiem jej ten upór przechodzi [/QUOTE]Mama się o was martwi
|
|
|
#2700 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
A w Warszawie jest Lush? Ja byłam w Lushu w Hadze i się czułam jak dziecko w sklepie z cukierkami... |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:25.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i to się nazywają dobre wiadomości 

A męża wyniki też już macie?
Całe szczęście, że wyszłaś z tego wypadku bez większego szwanku

trzymam!!

ma siłę Młody.

Nie daj się zwieść, w tym roku mi ćwierćwiecze stuknie