![]() |
#2671 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 62 część Zazdrośnic:D
no na mnie właśnie też
![]() ![]() Jeszcze się pochwalę nowym podpisem ![]() ![]() ![]()
#2672 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Idę do pracy na 14-stą więc póki co siedzę w domu z maską na głowie ![]() Med gratuluję zaręczyn ![]() ![]() capri sama idę jutro do ginekologa, może zrobię kolejne podejście do anty ![]() gocia niech się współlokator wypcha tą nutellą ![]() czarnula nie bądź już taka skromna z tym brzuchem ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
![]() Ja od dziś startuję z Ewką ![]()
![]() |
#2673 |
Zakorzenienie
|
Ja też powinnam ale nie chce mi się szukać lekarza. I trochę się boję, ze mi coś wyszuka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
Też powinnam, mam podobny problem. Tzn. mam swojego gina, lubię go, ale jakoś tak...
![]() |
#2675 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Tylko trochę się martwię, bo terminy miał zajęte do końca lutego, ja "wskoczyłam" na ostatni 8.01. zwykle @ dostawałam dokładnie 10-go albo 11-go, ale ostatnio 7-go... ![]() ![]()
![]() |
#2676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gratuluję sukcesu wagowego!! Ja na pewno przytyłam, bo mi brzuch wywaliło, ale mam nadzieję, że taki brzuch szybko spadnie jak zacznę znów jeść 'po swojemu' ![]() I też się chyba zapiszę do pierwszego lepszego, nie wiem czy jest sens kombinować, nie bardzo mi się chce w Lublinie szukać dobrego gina, z resztą na NFZ i tak pewnie takiego nie znajdę... :P
![]() |
#2677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
Zakorzenienie
|
Jovisse gdybyś jednak trafiła na kogoś godnego polecenia w Lublinie to daj znać
![]()
#2680 |
MBZ♥
|
dzień dobry
![]() Magda no po prostu w Nowym Roku też jesteś Nieogarkiem ![]() ![]() Tysia mam nadzieję, że znajdziesz kogoś w rozsądnej cenie ![]() Aleks, a może lekarz od Mai? ![]() Naj @ pewnie przylezie w najmniej spodziewanym momencie ![]() ![]() Mnie dziś z rana Roszpunka nastraszyła bo nie fikała ale chyba pogoda Ją uśpiła, wmusiłam kawałek czekolady i mam dyskotekę w brzuchu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Witajcie ![]()
![]() |
#2682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, taki mam poranek pełen przemyśleń (nie wiem co mnie wzięło...) Jak wygląda u Was sprawa wiary względem ślubu/życia prześlubnego? Mój TŻ jest bardzo wierzący i takie kwestie często się u Nas pojawiają, i czasem chyba sama nie wiem jak mam to wszystko rozumieć...
![]() |
#2683 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() ja też jestem niewyspana ![]() wróciliśmy od znajomych (po odwiezieniu koleżanki do Gdańska) po 22 i czekało na nas zadanie specjalne - pranie psa ![]() ![]() ![]() czarnula to Ty się pytałaś o prostownice? ja mam remingtona o taką https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ght-s7902.html i powiem Ci może nie korzystam z niej często - ale jak już skorzystam to jestem zadowolona - ładnie szybko prostuje, efekt zostaje do następnego dnia, ma blokadę przed zmianą temp. i przypadkowym wyłączeniem.
#2685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2686 |
Zakorzenienie
|
Bez ciąży też często wstawałam o 11, chyba nawet częściej, niż teraz
![]()
#2687 |
Zakorzenienie
|
![]() Jovi, u nas w związku to ja jestem bardziej wierząca. TŻ wierzy, ale jest bardziej leniwy ![]() ![]() ![]()
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2013-01-03 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2690 |
Zakorzenienie
|
Po pierwsze, sprawa seksu/mieszkania razem. Bo wiadomo, jak jest powszechnie, ale jednak są pary, które zachowują wstrzemięźliwość (które podziwiam swoją drogą). I jak to w ogóle ma się do Waszej wiary. Bardzo ciężki temat, ale mam wiele wewnętrznych wątpliwości i chciałabym wiedzieć, jakie Wy macie na ten temat zdanie.
#2691 | |
Zakorzenienie
|
A weź, przyjechał wczoraj o 20, pojechał pół godziny temu a zrypę ze 3 razy dostał
![]() Cytat:
Seks uprawiamy od początku związku, tż się z tego spowiada tradycyjnie przed świętami, ja tego problemu nie mam, bo do spowiedzi nie chodzę. Jeśli chodzi o pojmowanie tego jako grzechu to wiemy, że to wbrew przykazaniom- i tyle. Moim zdaniem nikogo nie krzywdzimy; oboje zgadzamy się co do tego, że to wynika z uczucia. A co do ślubu to nie myśleliśmy jeszcze specjalnie nad jego charakterem ale do mnie najbardziej przemawia ceremonia humanistyczna i ślub cywilny. Denerwuje mnie to, że przy kościelnym musiałabym kłamać, że przyjmę potomstwo, skoro już teraz wiem, że nie chcę biologicznych dzieci. Adopcja dla kościoła to nie to samo... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2694 |
Zakorzenienie
|
U nas jest tak: nie mogę powiedzieć z czystym sumieniem, że jestem niewierząca, bo jednak to nieprawda. Ale z drugiej strony, jak powiem, że jestem wierząca i praktykująca to też będzie hipokryzja, bo jednak współżyjemy ze sobą i mieszkamy przed ślubem....
![]() ![]() Chciałabym, żebyśmy po ślubie spróbowali "wrócić" do Kościoła i częściej uczestniczyć np. we mszy, ale będzie ciężko ![]()
#2695 |
Zakorzenienie
|
Ooo właśnie, TŻ miał na spowiedzi przed świętami kazanie od księdza, że seks przedmałżeński jest potem powodem rozwodów i zdrad.... A mi się wydaje, że tak jak aleks mówi - nasza relacja stała się dużo głębsza
![]() Capri, mam podobnie. Cieszę się, żę z TŻ wezmę ślub, bo może już będę miała "czystą kartę"
#2696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na pewno nie chcę biologicznych- to wiedziałam właściwie od zawsze, nad adopcją się zastanawiam. Nie chcę z wielu powodów ale wolę je zachować dla siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Zakorzenienie
|
Dodam jeszcze, że sama wiara jest dla mnie ważna, pomogła mi w wielu trudnych sytuacjach... i mimo, że wiem że nie powinno się jej oddzielać od Kościoła, to jednak jak patrzę np. na takiego Rydzyka czy słyszę o tym, że mój ulubiony ksiądz z LO został aresztowany za pedofilię to nie potrafię się przełamać...
![]()
#2698 |
Zakorzenienie
|
ja też uprawiam sex przed ślubem i wiem że to grzech, mam zamiar zamieszkać z TŻ przed ślubem, a do tego biorę anty co też jest grzechem, ale uważam że wierzę w BOGA nie w kościół i księży i ciężko mi się zwierzać ( w konfesjonale) komuś kto sam może nie mieć czystego sumienia ( tylko się słyszy o księżach pedofilach itp)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.