Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010 - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-24, 08:51   #2671
anakazar
Zakorzenienie

Dot.: Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Ana to może teraz zrób foto żebyś pamiętała
Ja się zastanawiam nad kupnem na początek takiej tańszej https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...or.html&next=1
Dobre opinie ma, a cena fajniejsza
Madzia jak wrócę do domu wieczorem to zrobię.Jak będziesz tutaj wieczorem to krzyknij mi jeszcze,bo ja to skleroze mam

eee wstrzymaj się,tego z artdeco nie warto raczej.Poczekaj na mnie,Machaj,młodą.Wszystk ie startujemy w podobnym czasie to będzie na czym się oprzeć

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 09:02   #2672
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

a ten rapidlash? Koleżanka mi go polecała. chcę coś kupić, ale takiego żeby zadziałało. Jak ta wasza działa to może też kupię

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 09:26   #2673
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
a ten rapidlash? Koleżanka mi go polecała. chcę coś kupić, ale takiego żeby zadziałało. Jak ta wasza działa to może też kupię
o tym pierwszy raz słyszę.

znam tylko revitalash i xlash nasz polski,bo jest też amerykański,ale tamten zawiera(revitalash również)leki na jaskrę i leki,które się daję po chemioterapii fakt,że efekty po revitalashu są obłędne,ale kosztuję już sporo ,bo ponad 300zł no i ten składnik

xlash naturalny i cenowo w promo jeszcze nie ma tragedii,a z tego co czytałam póki co każda chwali

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2013-01-24, 09:37   #2674
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość

Nataszka ja też ją przekabacę będzie chodziła w moraczach i cała upaprana błotem

jakbym miała córkę to ani jednej sukienki by nie miała nie cierpię sukienek ,spódnic chociaż kiedyś chodziłam
no to było by coś, ona brudna nie lubi być, ręce jak ma brudne to tak wrzeszczy...
Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
ja bym sie nie zdziwila, jakby ci mala kazala za kazdym razem wycierac to bloto z butow szybciej bys ja oddala niz wzielas hehe
ej no nie zniechęcaj mi LIBRY

Pop, co się dzieje...
nie ma jej długo

ja zrobiłam fasolkę bo bretońsku i mam na dwa dni może 3 spokój z obiadem moj Tz ja uwielbia, ja nie... ale ja mam pierogi z jagodami, mniam mniam.
u Was co dzisiaj?
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 09:49   #2675
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Ana podejmij decyzje za mnie z tą odżywką do rzęs Kupić czy nie kupić

nataszka ja mam barszcz czerwony z wczoraj, na drugie będą też pierogi ale z mięsem, a dla mnie grilowana wołowinka, i warzywa na parze. Tz ma z wczoraj drugą połowe tarty tej co Libra podawałą(zamiast szynki dałam ser feta, a zamiast sosu kechupowo-majonezowego sos czosnkowy)

Ja pięknie ostatnio schudłam, nawyki żywieniowe zmieniłam bo się nie objadam, i po dwóch tygodniach niejedzenia słodyczy tak szczerze nawet mi nie smakują, wolę jabłko lub pomarańczę niż ptasie mleczko. I od tygodnia jem od nowa jeden kawałek chleba na cały dzień, i przez tydzień mam kilogram do przodu Ja nie wiem ale chleb nawet taki zdrowy bo sama piekę, pełno nasion, i mąka razowa, a od razu mi w boczki idzieChyba muszę podjąć męską decyzje i całkiem z niego zrezygnować

Edytowane przez pl_madzia
Czas edycji: 2013-01-24 o 10:04
Stary 2013-01-24, 09:55   #2676
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:

Aneczka ja mam barszcz czerwony z wczoraj, na drugie będą też pierogi ale z mięsem, a dla mnie grilowana wołowinka, i warzywa na parze. Tz ma z wczoraj drugą połowe tarty tej co Libra podawałą(zamiast szynki dałam ser feta, a zamiast sosu kechupowo-majonezowego sos czosnkowy)

Ja pięknie ostatnio schudłam, nawyki żywieniowe zmieniłam bo się nie objadam, i po dwóch tygodniach niejedzenia słodyczy tak szczerze nawet mi nie smakują, wolę jabłko lub pomarańczę niż ptasie mleczko. I od tygodnia jem od nowa jeden kawałek chleba na cały dzień, i przez tydzień mam kilogram do przodu Ja nie wiem ale chleb nawet taki zdrowy bo sama piekę, pełno nasion, i mąka razowa, a od razu mi w boczki idzieChyba muszę podjąć męską decyzje i całkiem z niego zrezygnować
to ja pytałam o jedzonko Madziu

e ty od tego biegania już masz figurkę super,
bez słodyczy....... buuuu.
podziwiam
Stary 2013-01-24, 09:56   #2677
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Asiulek troche ta Wasza sytuacja mnie przeraża, przecież mój tz ma bardzo dużo rodzeństwa matki, u mnie podobnie. To co jak mamy wójka gdzieś w świecie co go nie znamy i na oczy nie widzieliśmy to możemy kiedyś jego długi spłacać? Chore to jakieś. Rozumiem, rodziców, czy nasze rodzeństwo, lub dzieci, ale reszta. Teraz takie czasy że człowiek nie ma czasu z nikim kontaktu utrzymywać.

Libra ja też biegam w cienkiej bluzie, ale pod spodem mam termoaktywną, też cienką,po dłuższym wybieganiu skóra czerwona a ja nie czuję zimna.
No z tego fikołka to

A co się z P0P stało? Zawsze była a tu cisza. Miała troche pracować ale to nie jest usprawiedliwienie
też mnie takie coś przeraża ,przecież ktoś może świadomie narobić długów i mieć to gdzieś bo wie że za niego spłacą ludzie co ich na oczy nie widział, kto to wymyślił ? i w ogóle dlaczego jeśli ktoś nie odrzuci spadku to jest to jednoznaczne z przyjęciem ,to co każdy ma sobie zrobić drzewo genealogiczne swojej rodziny i śledzić czy komuś się nie zmarło ,to jakiś absurd

Ja zakładam pod spód bawełnianą jakoś nie lubię tych niby termo ,może mam akurat jakieś ciulowe -z lidla ,latem mi pasują ale zimą nie.

Właśnie gdzie PoPka i Mrowak coś zamilkła znowu ,dziewczyny weźcie ludzi nie straszcie.

Dzwonie dzisiaj do tego cholernego NFZ i się dodzwonić nie mogę bo oczywiście nie ma nas na liście ubezpieczonych musiałam wczoraj pisać oświadczenie jak poszłam na szczepienie.

nie wiecie ile bierze księgowa za rozliczenie watu? bo jadę dzisiaj nie wiem czy coś z tego w ogóle będzie.Dom jest na mnie , a faktury na tż nie wiem czy to ma jakieś znaczenie czy jest się właścicielem czy nie ,orientuje się ktoś może?

Nataszka u mnie chili con carne z kaszą jaglaną
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-24, 09:58   #2678
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Witajcie

Madzia brawo
Nie znam się na dietetyce (może Machaj jako wyszkolona ) ale wydaje mi się że zupełna eliminacja konkretnych produktów nie zrobi nic dobrego (nie mam na myśli słodyczy) Owszem ograniczenia, zmniejszenie porcji ale nie zupełne wykluczenie z diety. Metabolizm Ci tak zwolni że za jakiś czas nie będziesz mogła szklanki wody wypić bo Ci w boczki pójdzie.

Nataszka u nas pulpety w sosie koperkowym i ziemniaki.
Stary 2013-01-24, 09:59   #2679
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
też mnie takie coś przeraża ,przecież ktoś może świadomie narobić długów i mieć to gdzieś bo wie że za niego spłacą ludzie co ich na oczy nie widział, kto to wymyślił ? i w ogóle dlaczego jeśli ktoś nie odrzuci spadku to jest to jednoznaczne z przyjęciem ,to co każdy ma sobie zrobić drzewo genealogiczne swojej rodziny i śledzić czy komuś się nie zmarło ,to jakiś absurd

Ja zakładam pod spód bawełnianą jakoś nie lubię tych niby termo ,może mam akurat jakieś ciulowe -z lidla ,latem mi pasują ale zimą nie.

Właśnie gdzie PoPka i Mrowak coś zamilkła znowu ,dziewczyny weźcie ludzi nie straszcie.

Dzwonie dzisiaj do tego cholernego NFZ i się dodzwonić nie mogę bo oczywiście nie ma nas na liście ubezpieczonych musiałam wczoraj pisać oświadczenie jak poszłam na szczepienie.

nie wiecie ile bierze księgowa za rozliczenie watu? bo jadę dzisiaj nie wiem czy coś z tego w ogóle będzie.Dom jest na mnie , a faktury na tż nie wiem czy to ma jakieś znaczenie czy jest się właścicielem czy nie ,orientuje się ktoś może?

Nataszka u mnie chili con carne z kaszą jaglaną
i wszyscy jecie jeno?
Stary 2013-01-24, 10:05   #2680
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

I mnie wystraszyłyście z tymi spadkami Ja też mam sporo rodziny nawet bardzo bliskiej z racji urodzenia i różnie się ludziom układało i układa. Brat ojca, wyjątkowy kombinator z którym nie utrzymujemy żadnych kontaktów i zupełnie nie wiemy co się z nim dzieje (nie wiemy gdzie mieszka) poza tym ze czasem się pojawia z prośbą o pożyczkę.
Co jak nie będziemy wiedzieć nawet ze zmarł ?
Stary 2013-01-24, 10:08   #2681
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
no to było by coś, ona brudna nie lubi być, ręce jak ma brudne to tak wrzeszczy...

ej no nie zniechęcaj mi LIBRY

Pop, co się dzieje...
nie ma jej długo

ja zrobiłam fasolkę bo bretońsku i mam na dwa dni może 3 spokój z obiadem moj Tz ja uwielbia, ja nie... ale ja mam pierogi z jagodami, mniam mniam.
u Was co dzisiaj?
nie wystraszy sie nie wystraszy

Uwielbiam fasolke mniam
U ns dzis nie wiem, jak tz zrobi to bedzie nadziewana cukinia , baklazan i to http://www.fitnessmagazine.com/recip...ea-chard-stew/

Cytat:

Pisalas cos , ze jakas diete zaczynasz , czyli chodzlo ci o zmiane nawykow zywieniowych czy bylas na jakiejs expresowej diecie ?
Ale jaki kawalek? jedna kromka chleba? czy wiecej ? rano jesz go? No lipa, nie powinnas po tak malej ilosci .

Pop moze gdzies do rodzinki wyjechala , szlaja sie po gosciach
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-24, 10:10   #2682
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Witajcie

Madzia brawo
Nie znam się na dietetyce (może Machaj jako wyszkolona ) ale wydaje mi się że zupełna eliminacja konkretnych produktów nie zrobi nic dobrego (nie mam na myśli słodyczy) Owszem ograniczenia, zmniejszenie porcji ale nie zupełne wykluczenie z diety. Metabolizm Ci tak zwolni że za jakiś czas nie będziesz mogła szklanki wody wypić bo Ci w boczki pójdzie.

Nataszka u nas pulpety w sosie koperkowym i ziemniaki.
Zosia wcina sos koperkowy??

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Cytat:
nie wystraszy sie nie wystraszy

Uwielbiam fasolke mniam
U ns dzis nie wiem, jak tz zrobi to bedzie nadziewana cukinia , baklazan i to http://www.fitnessmagazine.com/recip...ea-chard-stew/

Pisalas cos , ze jakas diete zaczynasz , czyli chodzlo ci o zmiane nawykow zywieniowych czy bylas na jakiejs expresowej diecie ?
Ale jaki kawalek? jedna kromka chleba? czy wiecej ? rano jesz go? No lipa, nie powinnas po tak malej ilosci .

Pop moze gdzies do rodzinki wyjechala , szlaja sie po gosciach
albo gdzieś na nartach, a my się tu zamartwiamy
Stary 2013-01-24, 10:10   #2683
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
to ja pytałam o jedzonko Madziu
Już zmieniłam
Cytat:
Ja mam taką termoaktywną z lidla z tych zimowych z długim rękawem i jest fajna
dokument potwierdzający tytuł prawny do lokalu lub budynku

http://podatki.wieszjak.pl/vat/98082...#ixzz2IsmcVR1r, to tz musiałby tam widnieć, ale pewności nie mam.

Edytowane przez pl_madzia
Czas edycji: 2013-01-24 o 10:13
Stary 2013-01-24, 10:11   #2684
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:

kurczę no nie powiem Ci kup,bo będzie na mnie w razie czego.Nawet mojej mamie nie pozwoliłam kupić póki na sobie nie wypróbuję.

ale jeśli masz kupić to stawiaj na xlasha

Stary 2013-01-24, 10:12   #2685
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Nataszka zwykle zjada z apetytem ale z nią to nie wiadomo co i kiedy przestaje jej smakować
Do niedawna bardzo jej smakował łosoś, teraz jest blee..
Stary 2013-01-24, 10:15   #2686
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość

kurczę no nie powiem Ci kup,bo będzie na mnie w razie czego.Nawet mojej mamie nie pozwoliłam kupić póki na sobie nie wypróbuję.

ale jeśli masz kupić to stawiaj na xlasha
Daj adres gdzie to zamówić, i gdzie się wpisuje ten kod

Stary 2013-01-24, 10:18   #2687
libra777
Zakorzenienie

Cytat:

nataszka ja mam barszcz czerwony z wczoraj, na drugie będą też pierogi ale z mięsem, a dla mnie grilowana wołowinka, i warzywa na parze. Tz ma z wczoraj drugą połowe tarty tej co Libra podawałą(zamiast szynki dałam ser feta, a zamiast sosu kechupowo-majonezowego sos czosnkowy)

i co jak ta tarta smakowała? sos czosnkowy też super do tego

ja też tylko rano chleb ,a później węglowodany dobijam kaszą,płatkami owsianymi , nie możesz całkiem zrezygnować z węglowodanów jak biegasz bo w końcu z sił opadniesz i organizm zacznie Ci zżerać mięśnie bo nie będzie miał skąd palio wziąć.Ty się nie waż tylko mierz centymetrem waga się może wahać do kilku kg +/-
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 10:19   #2688
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie

Madzia brawo
ja wogole nie jem chleba , ziemniakow ( no z 2 razy na rok ) z metabolizmem wszystko gra
Tyje tylko jak juz to po wizytach w Pl albo Turcji bo sie objdam bez ograniczen

Cytat:

albo gdzieś na nartach, a my się tu zamartwiamy

Libra ja nie pomoge, nie znam sie

Edytowane przez monka23
Czas edycji: 2013-01-24 o 10:23
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 10:22   #2689
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Daj adres gdzie to zamówić, i gdzie się wpisuje ten kod
http://www.naturmedicin.pl/product/x...dzywka-do-rzes

znajdz ich na fejsie,masz tam trochę fotek

kod
facebook01

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-24, 10:38   #2690
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
ja wogole nie jem chleba , ziemniakow ( no z 2 razy na rok ) z metabolizmem wszystko gra
Tyje tylko jak juz to po wizytach w Pl albo Turcji bo sie objdam bez ograniczen
Z wiekiem metabolizm zwalnia sam z siebie wiec Wy jeszcze się nie musicie tym martwić
Rozumiem ograniczenia ale nie rozumiem zupełnej eliminacji produktów o ile nie jest ona podyktowana koniecznością zdrowotną.
Ale każdy robi jak chce
Stary 2013-01-24, 10:45   #2691
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Jestem załamana... zna się tu ktoś na prawie?? Chciałam odrzucić spadek za wercię, ja to zrobilam w sierpniu. Na odrzucenie przez nią miałam 6 miesiecy. Totalnie nie zdawalam sobie sprawy, ze to tyle potrwa. dzis dowiedzialam się, że nie ma praktycznie szans na to, że się uda do 23 lutego to zrobić. Złożyłam dziś wniosek, teraz muszę czekać na termin rozprawy (a moze być nawet na za 3 miesiące) kazała mi napisać we wnisoku prośbę o szybki termin rozprawy. ale teraz czytam w necie, że wyrok uprawomocnia się 3 tygodnie i dopiero wtedy mogę odrzucić spadek. Więc nijak nie mam szans. Wyję pół dnia już

Powiedzcie mi jak to wygląda. jak mi sie nie uda to jakie jest prawdopodobieństwo, że Werka będzie spłacać te długi?? I kiedy? jak będzie pełnoletnia? czy my bedziemy musieli?? i jeszcze jedno- jeśli na 99% rodzeńswto tego wujka który zmarł i zostawił długi, nie odrzucili spadku to czy ja to może ominąć?? Jestem mega załamana!!
powiedz mi czy oba te sady sa w jednym budynku ?
spróbuj napisać do tego własciwego, ze w sadzie rodzinnym toczy sie postepowanie odnosnie odrzucenia spadku przez małoletnia , a ty nie zdawałas sobie sprawy ze musi i twoje dziecko odrzucic spadek ... Dlatego tak pózno złozyłas papiery... wiem ze mozna jeszcze u notariusza to zrobic ale nie on 70 dych bierze i nie wiem czy tez nie bedzie czekał na pismo odnosnie zgody z rodzinnego ...

druga sprawa powiedz mi czy wuj zostawił cokolwiek ?
bo jesli miał np mieszkanie własnosciowe i długi jego nie przewyzszaja wartosci mieszkania mozna przyjac spadek ale z dobrodziejstwem inwentarza ... tu jedyny minus jest taki ze musicie czekac na pismo z rodzinnego .. dla mnie to głupota zeby do sadu pisac o zgode na decydowanie o soim dziecku

http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 10:45   #2692
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Nataszka zwykle zjada z apetytem ale z nią to nie wiadomo co i kiedy przestaje jej smakować
Do niedawna bardzo jej smakował łosoś, teraz jest blee..
to tak jak mojej teraz pomidorowa nie smakuje bo jest pomarańczowa
Stary 2013-01-24, 10:51   #2693
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem załamana... zna się tu ktoś na prawie?? Chciałam odrzucić spadek za wercię, ja to zrobilam w sierpniu. Na odrzucenie przez nią miałam 6 miesiecy. Totalnie nie zdawalam sobie sprawy, ze to tyle potrwa. dzis dowiedzialam się, że nie ma praktycznie szans na to, że się uda do 23 lutego to zrobić. Złożyłam dziś wniosek, teraz muszę czekać na termin rozprawy (a moze być nawet na za 3 miesiące) kazała mi napisać we wnisoku prośbę o szybki termin rozprawy. ale teraz czytam w necie, że wyrok uprawomocnia się 3 tygodnie i dopiero wtedy mogę odrzucić spadek. Więc nijak nie mam szans. Wyję pół dnia już

Powiedzcie mi jak to wygląda. jak mi sie nie uda to jakie jest prawdopodobieństwo, że Werka będzie spłacać te długi?? I kiedy? jak będzie pełnoletnia? czy my bedziemy musieli?? i jeszcze jedno- jeśli na 99% rodzeńswto tego wujka który zmarł i zostawił długi, nie odrzucili spadku to czy ja to może ominąć?? Jestem mega załamana!!

jeszcze jedna sprawa mi sie przypomniała moze napisz pismo do sadu o odrzucenie spadku przez twoja córke , sad odesle ci papiery z prosba o dostarczeniu zgody z sadu rodzinnego .. chyba bedzie sie liczyła data kiedy wniosek oddałas wiec w 6 miesiacach bys sie zmiesciła (tak mysle)

Stary 2013-01-24, 10:53   #2694
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Już zmieniłam

Ja mam taką termoaktywną z lidla z tych zimowych z długim rękawem i jest fajna
dokument potwierdzający tytuł prawny do lokalu lub budynku

http://podatki.wieszjak.pl/vat/98082...#ixzz2IsmcVR1r, to tz musiałby tam widnieć, ale pewności nie mam.

kurczę ciekawe czy ta odżywka faktycznie tak działa, ja na codzień mocno tuszuję rzęsy więc mi to w sumie wystarcza, krótkich rzęs nie mam,
a wy macie jakieś króciótkie czy chcecie mieć takie mega długie?
troche na profilu jest tam kontrowersji... ale kto nie wypróbuje ten nie wiem, cena nie jest niska ale nie jest też kosmiczna więc warto spróbować
Stary 2013-01-24, 11:01   #2695
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
Lind- ano moglam. To samo mi powie tz. On mnie zabije!
Tak, u nas tez przyjemniej. Spadam wyc dalej...
asiulek nie załamuj sie po twoim wujku najpierw dziedzicza inni
dzieci oraz jego małżonka i jego rodzice , potem dopiero ida wuja bracia siostry a potem dopero ty i potem wercia
Zgodnie z art. 1015 Kodeksu cywilnego oświadczenie o przyjęciu lub o odrzuceniu spadku może być złożone w ciągu sześciu miesięcy od dnia, w którym spadkobierca dowiedział się o tytule swego powołania.

ty masz szczescie ze jestes spadkobierca ustawowym ,
teraz cos skopiuje
Jeżeli zaś chodzi o spadkobiercę ustawowego powołanego w dalszej kolejności, to bieg terminu rozpocznie się od dnia, w którym dowiedział się on, iż wyprzedzający go spadkobierca utracił tytuł powołania do dziedziczenia, tj. został wyłączony od dziedziczenia tak jakby nie dożył chwili otwarcia spadku, np. spadek odrzucił.

Biorąc pod uwagę powyższe, należy stwierdzić, że dla Państwa nie minął sześciomiesięczny termin do złożenia oświadczenia o odrzuceniu spadku. Jest tak dlatego, że dla Państwa termin ten nie rozpoczął się w dniu, w którym dowiedzieliście się o śmierci spadkodawcy, ponieważ wiedząc, że posiadał on żyjąca żonę i dziecko nie mogliście Państwo domniemywać, że jesteście jego ustawowymi spadkobiercami.

mysmy spadek przyjeli i musimy zapłacic 20% wartosci za stara chaupe no ale działeczka wokół tez super

Edytowane przez Edzia400
Czas edycji: 2013-01-24 o 11:08
Stary 2013-01-24, 11:08   #2696
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:

kurczę ciekawe czy ta odżywka faktycznie tak działa, ja na codzień mocno tuszuję rzęsy więc mi to w sumie wystarcza, krótkich rzęs nie mam,
a wy macie jakieś króciótkie czy chcecie mieć takie mega długie?
troche na profilu jest tam kontrowersji... ale kto nie wypróbuje ten nie wiem, cena nie jest niska ale nie jest też kosmiczna więc warto spróbować
swoje mam nieszczególne.Jak pociągnę tuszem to mam piękne,czarne,długie firany.Jednak,że tusz idzie w ruch tylko wtedy jak wychodzę z domu to fajnie byłoby mieć dłuższe,ciemniejsze,grubs ze zawsze

Edytowane przez anakazar
Czas edycji: 2013-01-24 o 11:11
Stary 2013-01-24, 11:13   #2697
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
swoje mam nieszczególne.Jak pociągnę tuszem to mam piękne,czarne,długie firany.Jednak,że tusz idzie w ruch tylko wtedy jak wychodzę z domu to fajnie byłoby mieć dłuższe,ciemniejsze,grubs ze zawsze
a to nie obciąża jakoś? to jest dla wszystkich?
Stary 2013-01-24, 11:16   #2698
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
a to nie obciąża jakoś? to jest dla wszystkich?
dla wszystkich,ale co rozumiesz przez"obciąża"? to jest płynna odżywka,którą nakładasz w miejsce gdzie wyrastają nam rzęsy-raz dziennie i tyle.

Stary 2013-01-24, 11:23   #2699
nataszka25
Zakorzenienie

Ana no nie obciąża w moim rozumieniu teraz znaczy czy rzęsy nie wylecą co nie którym
no ale jak zobaczę Wasze efekty to kupuję,
bo fotki na stronie mnie nie przekonują ale Wy zawsze

a bez promocji jaka cena jest?
Stary 2013-01-24, 11:31   #2700
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Ana no nie obciąża w moim rozumieniu teraz znaczy czy rzęsy nie wylecą co nie którym
no ale jak zobaczę Wasze efekty to kupuję,
bo fotki na stronie mnie nie przekonują ale Wy zawsze

a bez promocji jaka cena jest?
niby nie wypadają,bo skład bezpieczny.Po revitalashu wypadają co niektórym,a po xlashu jak się zaprzestanie korzystania rzęsy wracają do swoich rozmiarów.Żeby efekt utrzymać trzeba smarować 2-3 razy w tygodniu.

no nic zobaczymy jak to będzie,jak liczę,że po xlashu będę mogła na rzęsach pranie wieszać

199zł bez promo.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości