|
|
#2641 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010
Cytat:
moja mówi że to mięsko z kaczora donalda... hehe zamiast z mc donalda, tak jej mówię bo wolę żeby to jadła a ostatnio zasmakował jej nugetssy tam ale zjadła dwa i już nie chciała, a wole jednak żeby tam się nie odżywiałaaa |
|
|
|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
Wymiotowac mi sie chce z nerwow...
|
#2643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasnie siedze na nowej stronce ze zdrowymi przepisami i mi slinka cieknie , moje smaki .---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- no stresujaca sytuacja. Mam nadzieje, ze szybko sie to wyjasni |
|
|
|
|
#2644 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ana juz chyba leprze wasze "ty głupku" niż nasze "ty gnido" ty mendo" , " o ku r w a nie zrobiłem fikołka" ![]() Cytat:
Jutro sobie zrobię zobbaczę jaka w smaku Cytat:
w polsce producentów nie obowiązują żadne normy nikt nie sprawdza co oni tam dają ma być tylko nie mniej niż ileś tam % dlatego nie kupuję takich rzeczy jak paluszki rybne,pasztety ,wedliny chyba że to surowe szynki dojrzewające nie produkowane w polsce także nic Ci nie polecę Cytat:
makrela chyba po kilkanascie zł za kg nie wiem dokłądnie w każdym razie jedna z tańszych a najlepszych wędzonych moim zdaniem Ty wiesz że zastosowałam sposób "czy mógłbyś mi pomóc " u małego i zadziałało Cytat:
płaszcza zimowego też nie mam ,taki jesienny tylko a pod spodem cienki golfik bawełniany bez koszulki ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- jakiej ,daj linka |
||||||
|
|
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
|
Ogolnie jest 1% szansy ze sie uda. I teraz musze sie dowiedziec co nam grozi i jak ewentualnie sie zabezpieczyc czy tez bronic w razie czego...
|
#2646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pojetnego masz synka Na paluszkach pisze, ze 100% filet z ryby, a filety raczej sa juz bez osci i bez glow itd , wiec jest nadzieja ze jednak te mieso tam jest Mysle, ze jak od czasu do czasu sie zje to krzywdy nie bedzie, no albo samemu nauczyc sie robic i po klopocie chyba cos w tym sposobie jest, jeszcze jak sie utrwali co nieco to bedziemy miec anielskie dzieciaki http://www.fitnessmagazine.com/recip...eight-lunches/ tu masz 12 przepisow na lunch na plaski brzuch http://www.fitnessmagazine.com/recip...inner-recipes/ tutaj 13 przykladowych zdrowych potraw http://www.fitnessmagazine.com/recip...uinoa-recipes/ kolejne http://www.fitnessmagazine.com/recip...inner-recipes/ , jak ci sie fotka spodoba, to wejdz w GET THE RECIP . Z woka - http://www.fitnessmagazine.com/recip...r-fry-recipes/ http://www.fitnessmagazine.com/recipes/ ogolna zupy http://www.fitnessmagazine.com/recip...-soup-recipes/ i tu http://www.fitnessmagazine.com/recip...-soups--stews/ Stronke dopiero znalazlam i sama opczajam .
|
|
|
|
|
#2647 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie panikuj tylko bierz się w garść i do roboty. Jak sama czegoś nie chcesz załatwiać to wyślij Tża. Swoją drogą to może nawet byłoby lepiej żebyś czegoś przez te nerwy nie pokręciła. Przynajmniej niech idzie dla wsparcia duchowego. Cytat:
Nie wiem jaki mróz u Was ale bez przesady z tym oddechem. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Tak ciepło to nam nie jest ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Pop a gdzie Ciebie wywiało ?
|
|
#2648 | |
|
Zakorzenienie
|
Lapek działa ale szwagier zasugerował co by go sprzedać póki działa i kupić inny
Cytat:
Dziś pod rząd ułożył 4w1 z Miki i 4w1 z autami... to co tam 1000el![]() O te rękawiczki pytam bo te co mamy to ciągle spadają i nerwy i zabawę nam psują... Nie przyjrzałam się specjalnie jak kupowałam Paluszki rybne z filetów moja mama kupowała w netto, raz Misiek jadł i mu smakowały. Asiulek Daj znać jak w przyszłym tyg będziesz miała chwilkę na kawę...
|
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2650 |
|
Zakorzenienie
|
Iza jakie masz te śniegowce? Na przyszłą zimę muszę coś sobie kupić bo moje kozaki kilka dni temu się rozjechały (podeszwa osobno reszta osobno)...
Ja też zmarzlak i chodzę teraz na spacery w leginsach i dżinsach, podkoszulka, 2 cienkie bluzki z długim i gruba kurtka Misiek w koszulce i albo 2 cienkich bluzkach albo jednej grubszej, rajstopy, spodnie ocieplane na szelkach, kurtka, obowiązkowo ciepłe wełniane skarpety ma bo on zawsze ma lodowate stopy
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zasypało nas strasznie , nic na tym zadupiu nie robią . głowny plac tak zawalony że nie ma gdzie stanąć , a tam urząd miejski i dzieciaków przedszkole . No makabra jakaś . Ja chcę już wiosnę . Na balu się dzieciakom podobało bardzo , jutro mamy dzień babci u Olki w grupie . Weekend mam cały wolny i mam plan - się wyspać ![]() ![]() Libra dobrze , że tak to się skończyło
|
|
#2653 | |
|
Zakorzenienie
|
ale na nogach skarpety mamy ,zimnego chowu nie stosujemy
![]() Cytat:
i co robicie z tym lapkiem ? To tylko chyba my tak na letniaka
|
|
|
|
|
#2654 |
|
Zakorzenienie
|
LIND o matko, ale ubrana,
ja tam jestem gorąca kobieta super że laptop śmiga narazie!!! sprzedawaj może faktycznie co? Ja do małej mam śniegowce od Monki, są super, też muszę sobie takie sprawić bo teraz jak ten śnieg puści to będzie biedaaa Asiu musisz trafić na jakąś mądrą osobę która cię pokieruje, byle się to wyjaśniło z korzyścią dla Was lub jak nie dla korzyści to chociaż bez strat... |
|
|
|
#2655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio na sobie mam spodnie narciarskie (takie stare z rozszerzanymi i za krótkimi nogawkami i szelkami) podkolanówki, koszulkę z krótkim rękawem i cienki polar, na to kurtka, czapka, rękawiczki (za cienkie ). Zosia koszulka z krótkim rękawem + golf z długim, sweterek albo polarek, kurtka, czapka, rękawiczki, ciepłe rajtki, spodnie ocieplane na szelkach. Oczywiście butyCo zrobicie z lapkiem ? ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- A wiecie że zima to najkrótsza pora roku ?Takie mieliśmy jakiś czas temu zadanie z matematyki, trzeba było obliczyć ile dni ma każda pora roku
Żmijka najsłodsza Edytowane przez izazula Czas edycji: 2013-01-23 o 22:19 |
|
|
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
Libra duzo jest tych przepisow , ja na bank sobie wydrukuje i dodam do segregatora
.Ja mam sniegowce juz 3 rok i mysle , ze jeszcze pare lat w nich pochodze . Cieple , nie przemakaja. http://www.dcshoes-uk.co.uk/en/chale...=6&hitcount=12Asiulek a twoj tz juz wie? co gada? wciekly na ciebie? ze tak to narazie wyglada? my tu pozytywne mysli wysylamy Nataszka one dalej sa w sprzedarzy , ten sam model i te same kolory . Dobra firma . Ja mojemu nie kupilam bo po mlodym ma, wiec glupi wydatek tylko mlodemu kupilam zeby na te sniegi mial . |
|
|
|
#2657 | |
|
Zakorzenienie
|
a moja całą zimę w sukienkach... ona założy 2 pary rajstop ale spodnie nie...
dam komuś nagrodę jak założy spodnie na dłużej niż 30 minut ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
bo się bałam że będą za duże na zimę a są w sam raz, jest luz ale nie utrudnia niczego, fajne te twoje śniegowce, jaka teraz wartość tej waszej waluty??
|
|
|
|
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
Natasza jakieś 5,10 jak chcesz sprzedaż , a za ok 5, 30 kupisz
Ja mam śniegowce z pumy które już wam tu zresztą polecałam . Mam je 6 sezon już . teraz mozna trafić w outletach za ok 150 zł . http://allegro.pl/kozaki-sniegowce-z...940564929.html w życiu nie miałam cieplejszego buta
|
#2659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dawaj ja do mnie, moje czubki ja przekabaca . Ale po co patrzylas na te buty dzieciece? Nie wie po ile teraz jest funt . Sprawdzam tylko jak do Pl jade . Mnie mama zawsze zmuszala do spodnic , sukienek Jak jej nie zimo, nie choruje , to lajt . Chyba ze w wyjatkowych okoliczonosciach, a moze niech sobie sama wybierze jedne spodnie zimowe , na wyjscia , na sanki, na spacer. Ale tk sie z nia ugadaj, o ile to bedzie mozliwe , ze jak jest temperatura minus to je ubiera , taka umowa. Przyklad w ksiazce byl ,ale ze starszym dzieckiem i mama umowla sie z chlopcem, ze taka i taka temeratura zaklada to i to i mieli 3 kategorie , chlopak lecial z rana patrzyl na temp i wiedzial co ma zalozyc a czego nie musi . Ja mam problem z mlodym , musze to sprobowac , bo fajny pomysl . Bo mi jeczy, ze oni bez kurtek, oni bez czapek . Teraz w czapce chodzi bo zimno, ale wczesniej to bez latal, kurtka rozpieta i mu cieplo .---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- aaaa no jaka cwana londyniara , ty opcykana przeciez , ciekawe co tam upolujesz
|
|
|
|
|
#2660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sznureczek nic nie da bo i tak będą mu się zsuwały. My mamy takie grube ocieplane z 1 palcem ale nei ma ściągacza za nadgarstkiem tylko sznurek z takim plastikiem do regulacji jak czasem przy butach są... Hehe, ja nie lubię marznąć... Tz za to chodzi prawie nie ubrany także równowaga w przyrodzie jest. Iza no to chodzimy prawie tak samo ubrane... tylko ja teraz w półbutach śmigam za to mam grubaśne skarpety ![]() Zmykamy spać, dobranoc
|
|
#2661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupię je kiedyś
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
Monka no dużo jest ,ja już nic nie drukuje bo wszędzie tego pełno mam ,teraz jak już wybiorę co chcę robić to przepisuje sobie do zeszytu ,taki przepisany przepis bardziej doceniam
![]() Nataszka ja też ją przekabacę będzie chodziła w moraczach i cała upaprana błotem ![]() jakbym miała córkę to ani jednej sukienki by nie miała nie cierpię sukienek ,spódnic chociaż kiedyś chodziłam
|
|
|
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
Zwiedzać lecę , ostatnio żadnego nexta w centrum nie upolowali
Ale już ja go znajdę w necie . W liverpoolu kolega wydrukował nam trasę wycieczki ![]() ![]() Taka trasa piechotką , oczywiście z uwzględnieniem nexta i primarka Ale ja działam jak GPS i szybciej zobaczyłam nexta niż on na swojej kartce znalazł gdzie leźć . Radar jak nic ![]() ![]() Moja nosi do przedszkola sukienki a to z tej prostej przyczyny , że ja jej na rajstopy zakładam na drogę spodnie dresowe , potem jej ściągam . Spodni od kombinezony nie zakładam bo nie ma sensu . wyjeżdżam z garażu i staję góra 100m od przedszkola . Pod spodnie jak ma żadnych rajtek jej nie zakładam . Współczuję tym dzieciom co im mądrzy rodzice potem tego nie zdejmą i się dzieciak tak kisi cały dzień . Ew tak lata w samych rajtach , oj takich to bym ubiła . U Olki w tym poprzednik to nagminne było . Dzieć w rajtach lub kalesonach ![]()
|
#2664 |
|
Zakorzenienie
|
Lind ja mam super rękawiczki dla Zosi (dostała oczywiście po starszych dzieciach) one mają takie długie mankiety i sięgają jej do łokci. Cienkie ale ciepłe. Śnieg nie ma szans a i nie spadną. Kolorystycznie nie pasują do niczego ale to najlepsze rękawiczki jakie mogą być
|
#2665 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe Ja drukuje, ale tez sie musze narobic zeby to w wordzie fajnie wygladalo i musowo musi byc zdjecie Cytat:
, chyba nie widzialam. W Londynie masz 22 sklepy z nexta, wejdz na ich stronke i tam znajdziesz , wiesz gdzie sie zatrzmujecie ? tu masz nexta http://www.next.co.uk/stores/ a tu do pri marka http://www.primark.co.uk/page.aspx?p...904e7007d1551f moje uwielbiaja kalesony , w domu tylko w kaleosnach lataja
Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2013-01-23 o 23:10 |
||
|
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
Asiulek troche ta Wasza sytuacja mnie przeraża, przecież mój tz ma bardzo dużo rodzeństwa matki, u mnie podobnie. To co jak mamy wójka gdzieś w świecie co go nie znamy i na oczy nie widzieliśmy to możemy kiedyś jego długi spłacać? Chore to jakieś. Rozumiem, rodziców, czy nasze rodzeństwo, lub dzieci, ale reszta. Teraz takie czasy że człowiek nie ma czasu z nikim kontaktu utrzymywać.
Libra ja też biegam w cienkiej bluzie, ale pod spodem mam termoaktywną, też cienką,po dłuższym wybieganiu skóra czerwona a ja nie czuję zimna. No z tego fikołka to A co się z P0P stało? Zawsze była a tu cisza. Miała troche pracować ale to nie jest usprawiedliwienie
|
|
#2667 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak wolę głupka ale kto wie co mnie jeszcze w życiu czeka![]() Cytat:
Jednak,że wyglądają jak wyglądaja to do spódnicy czy sukienki ich nie założe,więc to też lipa. Cytat:
![]() jak małą puszczam w śnieg,a jest minusowa to zakładam jej kombinezon,żeby jej nigdzie śnieg nie wskoczył po ubranie.Pod kombinezonem ma tylko cieńkie rajtki i bluzkę też cieńką na długi.
|
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak będziecie miały już tą odżywkę do rzęs to moja prosba, zróbcie sobie foto pierwszego dnia i po miesiącu
Też bym sobie kupiła, ale żeby to działało
|
|
#2669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
Ana to może teraz zrób foto żebyś pamiętała
![]() Ja się zastanawiam nad kupnem na początek takiej tańszej https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...or.html&next=1 Dobre opinie ma, a cena fajniejsza
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.

) .
.

. W moim przepisie jest 1,5 szklanki a ja daje jedna także na 5 razy mam , a jedna ugotowany szklankę mam na 3 dni , a moze 4 hehe jako lunch . Jak tak przelicze to sie opłaca
w polsce producentów nie obowiązują żadne normy nikt nie sprawdza co oni tam dają ma być tylko nie mniej niż ileś tam % dlatego nie kupuję takich rzeczy jak paluszki rybne,pasztety ,wedliny chyba że to surowe szynki dojrzewające nie produkowane w polsce
.
pojetnego masz synka 

Daj znać jak w przyszłym tyg będziesz miała chwilkę na kawę...

kazała mi napisać we wnisoku prośbę o szybki termin rozprawy. ale teraz czytam w necie, że wyrok uprawomocnia się 3 tygodnie i dopiero wtedy mogę odrzucić spadek. Więc nijak nie mam szans. Wyję pół dnia już
. Teraz w czapce chodzi bo zimno, ale wczesniej to bez latal, kurtka rozpieta i mu cieplo .