|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby
Misia
![]() ![]()
#2672 |
Wtajemniczenie
|
no szkoda ze u mnie worek zawiazany...
mam jakiegos dola... ja sie ciesze za kazdym razem jak ktoras z was przynosi dobre wiadomosci... ale dopiero wczoraj tak naprwde zrozumialam o co chodzi dziewczyna ze chca zrobi pause... Wczoraj po zdjeciach i filmiku Bajki, poczulam sie pusto i zaczelo sie... znowu mysle o aniolku i o tym ze mam problemy z zajsciem... Nie chce zebyscie mnie zrozumialy zle... Bajka Twój dzidzius jest cudowny, ale,... i znowu becze, nie panuje nad tym . poprostu (nie odbierac tego osobiscie i nie mam nic zlego na mysli) szlak mne trafia... jestem taka wsciekla... nie na was na siebie... ze nam nie wychodzi, ze inni sie moga cieszyc dwoma kreskami biciem serca i zdjeciami usg... a ja coraz bardziej trace nadzieje... to sa moje odczucia... ja sie czuje podle... i zygac mi sie chce jak patrze na siebie w lustrze bo jestem tak beznadziejna ze nie moge utrzymac drugiego zycia w sobie.......... Przepraszam ale musialam to wykrzyczec
![]() |
#2673 |
Zakorzenienie
|
widze Niestabilna ze masz te same rozkminy co ja
![]() witam sie dziewczynki z wieczora ![]() zaraza GRATULACJE MAMUSKA!!! ![]() cichutko tutaj dzis bylo, ja juz umyta i lece w lozeczko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2674 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2675 |
Zakorzenienie
|
Zaraza Gratulacje.
Dziewczyny przykro jeśli tak piszecie, moim zdaniem forum jest po to by się wspierać, wiadomo są lepsze i gorsze dni, ale do każdej z Was przyjdzie szczęście. Ja też na jakiś czas znikam. Trzymajcie się.
#2676 |
Zakorzenienie
|
Misia, owszem
![]() ![]() a u mnie nakumulowalo zewszad juz ciaz, testow, zdjec. w samej najblizszej rodzinie mojego meza w tym roku urodzi sie 2 dzieci. a po pewnym czasie zaczyna sie myslec, ze wszyscy dookola moga, a ja nie. dlatego takie zgorzknienie ogarnia i troszke trzeba wrzucic na luz. i dla kogos to nie bedzie problemem, ale dla mnie np jest niemozliwoscia wrzucenie na luz, kiedy non stop czyta sie o objawach, temperaturach, wspomagaczach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2677 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Lena i Leo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dzastino - u mnie w 23 dc ![]() Najszybsze (i pyszne) są pierogi wyjęte z zamrażarki u mojej mamy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez zaraz_a Czas edycji: 2013-03-02 o 22:26 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2678 |
Wtajemniczenie
|
Zaraza, spokojnie faceci kwas foliowy mogą brac. Nawet gdzies cxytslam, ze to wskazane
![]() Misia, rozumiem, ze nie spodobalo Ci sie to co napisala Niestabilna, tak? No dla mnie akurat jej zal jest bardzo zrozumialy... Jak sama napisalas- forum nie jest tylko od dzielenia sie radosciami, ale tez smutkami i gorszymi chwilami...
#2679 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem co napisać... Bo żadne słowa was chyba nie pocieszą... Nie wiem, co poradzić, żeby pomóc
![]() zaraza gratulacje. ![]() Nie śpię od 2:30. Myslałam, że usnę... ![]()
#2680 |
Zakorzenienie
|
Ja nie mam za złe Niestabilnej, że coś takiego napisała, po prostu może lepiej nie pisać o objawach itp, skoro w kimś wzbudza to takie negatywne emocje do samej siebie.
Każdą z Was rozumiem dla mnie też każdy cykl nieudany był osobistą porażką. jesteśmy tylko ludźmi.
#2681 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
Dziewczyny wiem co czujecie... ja na moją fasolkę czekałam aż 7cs ale wiedziałam że kiedyś w końcu musi się udać, nie raz miałam chwilę załamania... wiem,że jest Wam ciężko ale na pewno już niedługo zostaniecie mamusiami ![]() Przykro mi będzie jak Nasz wątek się posypie... Mokka- poczekam do następnej wizyty i pomyślę nad zwolnieniem, mam zamiar pogadać na ten temat z doktorką ![]() Elunka- bo to jest na razie tylko pęcherzyk ciążowy, czekam aż zarodek się w Nim pokaże ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry z kawusią
![]() Śluz + szyjka + spadek tempki przedowulacyjny (u mnie zwykle jest), na nast. dzień szyjka zamknięta, śluzu mało, dopiero za 4 dni tempka poszła do góry. Niby do 4 dni może się zdarzyć, ale raczej wydaje mi się, że moja prolaktyna jednak przeszkadza i pęcherzyk nie pęka.
#2684 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zle to odebralas... 1) odebralas to osobiscie 2) to nie bylo do nikogo skierowana 3) I teraz znowu mnie nie zrozum zle... i nie mam nic do ciebie ... jak ty bys sie czula jak by cie spotkalo cos takiego (nikomu nie zycze ) niby sobie z tym radzisz... ale z czasem jak widzisz jak inne osoby widza 2 kreski... potem zdjecia usg itd. to pomimo tego ze chcesz to kontrolowac nie panujesz na tym... Ten watek jest do zwierzania sie, wspierania i inne... Napisalam to co mialam na sercu i mnie nie zrozumialas. I moze to nie zabrzmi szczerze ale ja sie naprawde ciesze kiedy ktorejs wyjdzie... ale po paru sekundach przychodzi pytanie dlaczego nie ja tylko ona... taka niechciana zazdrosc sie rodzi... i to nie zalezy ode mnie to jest wszystko glowa... widzisz zdjecie usg i wzruszasz sie bo ktos nosi w sobie zycie... i po paru sekundach... ja mialam zycie w sobie... i zostal tylko bol... Ja nie chce sie uzalac nad sama soba... nie Poprostu czasami przychodza takie dni ze kazdy jest dla nas wrogiem i nikt nas nie rozumie... i ja tego nie chce pomimo to przychodzi... znowu namacilam... I jeszcze na dodatek nie ma sladow owu wiec jeszcze bardziej jestem zla... zawsze zaczynaly sie juz klucia i te inne duperele w 10 dc a teraz nic cisza... jedyne co to jeden dzien po @ mialam sluz jak na owu i mnie bolalo po lewej... wiec boje sie ze kolejny cykl do dupy... Nigdy nie chcialam zeby to co napisalam zabrzmialo nie milo ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Ty pipo nie masz za co przepraszac... to nie jest twoja wina... nikt mnie nie zmusza do ogladania zdjec i filmikow... to byla moja decyzja... ktorej teraz zaluje... zdjecia ogladnelam i sie usmiechalam do twojego dziziusia... niepotrzebnie filmik obejrzalam... to nie jest twoja wina... i prosze nie czuj sie winna ... BLAGAM !!! to bylo silniejsze ode mnie... Twoj dzidzius jest sliczny...
![]() ![]() |
![]() |
#2685 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A przedtem wszystkie testy negatywne? Cytat:
![]() Witam się z lekkim kacem ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2686 |
Zakorzenienie
|
Ja mam chyba inne podejście do tematu
![]() ![]() ![]() I nie mam zamiaru rezygnować z forum, bo jestem od Was uzależniona ![]() Niestabilna moim zdaniem wcale nie jesteś wyluzowana, sorry, ale pamiętam jak pisałaś chyba tydzień temu, że nie chcesz się nakręcać ale to ale tamto. Pewnie się starasz nie nakręcać, ale chyba oszukujesz sama siebie. Bez obrażania oczywiście ![]() I fajnie, że można pogadać nie tylko o fasolkach, objawach ale o wszystkim ![]() ![]()
#2687 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale wiesz ja nie mam na to wplywu... to przychodzi nagle i juz... potem jest niby ok i znowu
![]() 10.09.2014 na świecie pojawił się cud-Justus J.M. ![]() Edytowane przez Niestabilna Czas edycji: 2013-03-03 o 10:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Zakorzenienie
|
Niestabilna ja też wiem co czujesz i myślę że po to jesteśmy tu wszystkie żeby się wzajemnie wspierać
![]() dziewczyny wszystkie z nas - które nadal czekają, pomyślmy o tym że nasze mamusie też czekały, liczyły i nie jednokrotnie traciły nadzieję że się uda! wiele z nich przeżywało podobne emocje... niech to właśnie da siłę, siłę do wiary że czas przyjdzie na każda z nas ![]()
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... ![]() Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2013-03-03 o 16:29 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2690 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny kazda z was pisze ze to forum jest po to zeby sie wspierac i w ogole...
ja napisalam jak sie czuje co mnie gryzie... i zostalam zle odebrana Niechcialam nikogo urazic i nie mialam na mysli ze mamusie maja nie wstawiac zdjec... w koncu to moja decyzja czy zdjecie ogladne czy nie... wiec do mamus nie mam nic i ich pociech... chcialam sie wam wyzalic i wyszlo tak ze nie wyszlo
![]() |
#2691 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rozumiem Cię i mam nadzieję że ten dół szybko minie ![]()
![]() |
#2692 |
Rozeznanie
|
DZIEWCZYNY! Ja po części rozumiem Niestabilną, tzn. nie przeszłam tego co ona (
![]() ![]() ![]() Także nie znikajcie z forum, dlatego, że my baby mamy różne humorki ![]() ![]() Ja osobiście znikam (ale tylko po części, bo jak widać dalej się udzielam ![]()
#2693 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny od tego tu jesteśmy żeby się wspierać
![]() Wybieramy się z tż zaraz na pizze,a dupa się cieszy bo rośnie ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-03-03 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2694 |
Zakorzenienie
|
ja wczoraj miałam taką ochotę na pizze...
![]() ![]() a u mnie 30 dc... ![]() ![]()
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... ![]() Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2013-03-03 o 12:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2696 |
Zakorzenienie
|
elunka niestety
![]() ![]() ![]() ja sama nie wiem jak dlugo bez Was wytrzymam, samo to, ze nadal tutaj pisze, pod pretekstem, ze jeszcze nie ma @ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Zakorzenienie
|
Niestabilna, wiem, że nie chciałaś tutaj nikogo urazić. Po prostu podczas starań czasem ma się gorsze chwile. Pamiętam jak ja czasem łapałam doła, że znów wredota przyszła, że znów nie wyszło... I traciłam nadzieję, że kiedykolwiek się uda. Ale z każdej jednej fasolki się cieszyłam bardzo. Będąc tutaj z Wami prawie rok przywiązałam się do Was i każdą fasolkę traktowałam jakby komuś z rodziny czy przyjaciół się udało. Ale rozumiem, że każdy inaczej reaguje na dobre wiadomości i jak się miewa gorsze dni można poczuć ukłucie zazdrości. Ja po swoich doświadczeniach i zrezygnowaniu wiem, że każdej z Was tutaj się uda
![]() Zaraza a tobie bardzo gratuluję i trzymam kciuki żeby fasolka dobrze się rozwijała ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2698 |
Zakorzenienie
|
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
Zadomowienie
|
Hej Dziwczeta.
Wiedze, ze wywiazala sie rozmowa o staraniach, porazkach, radosciach i indywidualnych odczuciach. Ale przeciez o tym jest ten watek: o staraniach, porazkach, radosciach i odczuciach kazdej z nas. Po to jest i po to my jestesmy dla siebie, zeby sie pozalic, zaciagnac porady, ale tez uslyszec slowa pocieszenia i otuchy. Dla mnie osobiscie byl i jest taka ostoja nadziei, ze sie udaje, pomimo wszystko. A jak niedziela? IZA narobilas mi smaka na pizze ![]()
#2700 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Zaraz_a gratuluję ![]() To tylko tyle co zdążyłam wyłapać z wątku bo przeleciałam Was tak pobieżnie sorii wybaczcie Dżastina widziałam Twoją cudowną kropeczkę jest piękna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.