|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Margot.. wiesz, to fajnie wygląda wszystko ale zobaczymy jak wyjdzie z czasem, Czy dam rade się utrzymać. No ale kto nie próbóje ten nie wie
![]() Moj jadłospis na dziś(1200kcal, skrupulatnie wyliczone): śniadanie: -mleko 1,5% 250ml -płatki owsiane 5ł -truskawki przekąska: -1 duże jabłko obiad: -warzywa na patelni ½ paczki - pierś gotowana 100g -ryż brązowy 1/2woreczka przekąska II: -1 duże jabłko kolacja: - serek wiejski - sałata lodowa - papryka do tego na początek SKALPEL ![]() gdzie się Zooska podziewa? heloł Medziczku ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- ps. na wadze mam dalej 62,5 i wymiary takie same. Jedyny plus że przez ostatni czas nic nie przytyłam ![]()
#2672 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja wstałam zaraz sie ogarne i trzeba poćwiczyć |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2673 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2674 | ||
Zakorzenienie
|
hej
![]() U mnie leje deszcz od rana :/ ciemno jak o 5 rano. Mąż pojechał na fuche a ja siedzę w domku z dzieciakami. Zjadłam płatki Fitness czekoladowe na śniadanie :P - taką miałam zachciankę przez ten cholerny okres :/ Od wczoraj biorę już tabsy więc mam nadzieję że moje zachcianki okresowe będą za jakiś czas słabsze no i ogólnie będę lepiej okres przechodziła bo ostatnio to umierałam normalnie. Idę zaraz kawkę wypić. Przydałoby się jakieś ciacho do tego ![]() ![]() ![]() W ogóle to wczoraj mąż wrócił z fuchy o 20 i oczywiście przywiózł dzieciakom wielką pizze a nam kupił po zestawie obiadowym : frytki, gyros z sosem czosnkowym ,surówka. Także nażarłam się jak świnia na noc ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No my akurat mamy dwa autka wiec problemu nie było. Mieliśmy w marcu sprzedać to drugie autko ale stwierdziliśmy że poczekamy do sierpnia bo teraz dwa auta nam są jeszcze potrzebne - i dzięki bogu nie sprzedaliśmy tego samochodu bo bym musiała dzieci autobusem wozić do przedszkola i wtedy na kurs codziennie bym się spóźniała równą godzine. No i kochana gratuluję tych 55 cm w udzie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja już po killerze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jak sobie radzisz? Dzieci grzeczne?? W jakim one są w ogóle wieku? to same dziewczynki są?? nie płaczą za rodzicami??? Jesteś cudowna że zgodziłaś się zająć nimi, normalnie dla mnie jesteś mega autorytetem! ![]() ![]()
![]() |
#2677 |
Zadomowienie
|
Witam was jako absolwentka liceum
![]() ![]() Póki co posprzątałam w domu, wynalazłam w zamrażarce kluski śląskie i już się nie mogę doczekać obiadu z sosem i karkóweczką ![]() likeawoman nie dość że zgodziłaś się zająć dziewczynkami to oni jeszcze żadnych pieniędzy nie zostawili.. brak słów. paulinka zazdroszczę grillowania, sama mam taką ochotę na kiełbaskę z grilla albo boczek ![]() ![]() madziu u was to jak zwykle ciepło, pamiętam że co roku z monią narzekałyśmy że my marzniemy na północy a Ty się opalasz cały dzień ![]() margot gratuluję spadku w udach! ![]() ![]() sydney witaj ![]() ![]()
#2678 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
Gratuluję absolwentko ![]() Ooooo po takim obiedzie to te 0.4 kg waga może wzrosnąć także uważaj ![]()
![]() |
#2679 |
Zakorzenienie
|
Chciałam dodać nowe zdjęcia a coś się nie da ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() ![]() ![]() ![]() U mnie dziś szykuje się mała impreza rodzinna, przyjeżdża rodzeństwo dziadka, więc pewnie wpadnie mi dziś jakieś ciacho ![]() w dodatku brzuch mnie zaczyna boleć, pewnie jeszcze @ dostanę, bo już na dniach powinnam mieć. Mielnus no witaj witaj ponownie ![]() Margot ![]() ![]() Mureczko hehe no kiedyś tak było, że u mnie często była ładna pogoda jak u Was deszcz, albo na odwrót ![]() ![]() ![]() no i gratuluję spadku ![]() Monia kochana jak masz @ to masz usprawiedliwienie ![]()
#2681 |
Zadomowienie
|
monia noo zleciało tak szybko, sama nie wiem kiedy! Pomyśleć że już tak długo się znamy
![]() Aj no trudno, nie oprę się kluseczkom.Zresztą, nie oszukujmy się.. nawet nie chcę próbować ![]() ![]() Przypominam sobie lektury, ale co przeczytam to zaraz zapominam o czym było.. uwielbiam czytać książki, mam w domu sporą kolekcję ale do lektur to nie ma siły żebym się przekonała ![]() madziu wiedziałam że raz dwa zobaczysz 7 z przodu ![]() ![]()
163cm - 57kg Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie. Edytowane przez murka04 Czas edycji: 2013-04-27 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wrzuciłam zdjęcia, różnicy oczywiście nie ma, ale chciałam mieć jakieś odniesienie do teraźniejszego wyglądu. Kiedy ja schudne ? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() taaa ja mam zawsze usprawiedliwienie ![]() ![]()
![]() |
#2684 |
Przyczajenie
|
Witam, w imieniu moim i moich koleżanek z roku chciałabym poprosić Was moje drogie o wypełnienie tej krótkiej ankiety:
https://docs.google.com/forms/d/18Tj...9JTu0/viewform Pozdrawiam serdecznie Studentka Psychologii na Uniwersytecie Opolskim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No bardzo długo się znamy ![]() ![]() ![]() No zjedz sobie ale nie przesadź z ilością bo potem nawet orbitrek nie pomoże ![]() ![]() Lektury... ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2686 |
Zadomowienie
|
Mel BUM + abs z Mel + 30min hh zaliczone. Chwilę odpocznę i wskakuję na orbitka
![]() ![]() monia jak ja bym chciała się z wami spotkać! Poznać was na żywo, chyba bym nie spała całą noc z emocji ![]() ![]() Nam na maturze na bank dowalą Potop bo nie było już kilka lat, a to najgorsze co może być ![]() ![]()
#2687 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też jak poznałam mojego ex TŻ to byłam chudzinką, ale też chciałam schudnąć. Mimo to jadłam wszystko na co miałam ochotę i to o każdej porze. Przytyłam do 62 kg. W tej chwili ważę jakoś ok 58-59 kg. Do powrotu z PL będę miała 62 ![]() ![]() Co do tego jak pisałaś o swojej motywacji to pięknie, tak z dnia na dzień zmieniłaś podejście o 180 stopni i ja też tak chcę. Jak wrócę w środę 8 maja zaczynam dietę i ćwiczenia na serio. Będę zapisywać w takim kalendarzu ile kcal zjadłam, co poćwiczyłam i będę wklejała na swojego bloga tak żeby każdy mógł zobaczyć, a w razie czego żeby mi było wstyd. Ostatnio przecież tak ładnie się zawzięłam i miałam rozmiar 36 ![]() ![]() ![]() ![]() Na szczęście mam w miarę umięśnione ciałko (pod warstwą tłuszczu) dlatego nie jest ze mną aż tak źle. Gdy byłam młoda trenowałam piłkę ręczną, koszykówkę, siatkówkę, biegi (dlatego tak kocham biegać). Szkoda, że teraz nie mogę trenować no ale czas mi na to nie pozwala i pieniądze. Wolę biegać. Chciałabym biegać 30 min dziennie, codziennie ![]() ![]() Widzisz, Ty naczynałaś z 65, ja z 62. Tylko że Ty chudniesz, a ja znów tyję. Nie będę teraz rozpaczać. Chcę się cieszyć chwilą i wakacjami. Po wakacjach wracam zmotywowana i pełna powera ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2688 |
Zadomowienie
|
30min na orbitku zaliczone. Lecę do Tż miłej soboty kochane
![]()
#2689 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() meeedzik ![]() i marzę bym pod koniec tego roku sama mogła się takim wynikiem pochwalić ![]() Marzyć mogę ![]() Cindy hm powiem Ci tak...stres rozładowuje sprzątając i porządkując otoczenie (nawet zioła w szafce są alfabetycznie ułożone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak od siebie jeszcze dodam, że nie zakładaj z góry, że w Polsce przytyjesz 3kg...takie myślenie sprawi, że faktycznie się może tak stać "bo skoro zawsze w domku tyje to nie będę się ograniczać bo i tak przytyje" - mam nadzieję, że mnie rozumiesz ![]() ![]() murka ![]() monia trudna sprawa jak mąż w najbardziej łakomych porach takie jedzonko przynosi ![]() Śmigaj na siłownie to i gyros straszny nie będzie i do lata spokojnie do swoich 57kg wrócisz ![]() Zapomniałam o tym drugim autku - faktycznie szczęśliwie, że zostało z Wami. Dziś jeszcze grzeczna do tej pory z jedzeniem byłam ale ostatecznie to wieczorem się okaże, jak zawsze ![]() ![]()
#2690 |
Zakorzenienie
|
#2691 |
Zakorzenienie
|
Mureczko hehe co do lektur to ja chyba żadnej nie przeczytałam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tobie też na pewno się uda ![]() A co do baterii i lapka, to ja w starym miałam taką słabą bat. że cały czas musiał być w prądzie, żeby w ogóle działał ![]() Monia na pewno uda Ci się osiągnąć tą 7 ![]() ![]() ![]() Ooo jak by było cudownie spotkać się z Wami na żywo ![]()
#2692 |
Zakorzenienie
|
Margot a ja wierzę, że uda Ci się osiągnąć wagę 47 kg
![]() ![]() ![]()
#2693 |
Zadomowienie
|
meedzik, to mnie tez przypilnuj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym, najadlam się bo mam okres i Pacman mnie zlapal totalny. pocwicze, to cośtam sie spali ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Medziku, a ja sie jeszcze zpaytam, bo już mialam się Ciebie dawno o to pytać, ale mi z glowy zawsze wylatuje
![]() ![]()
![]() |
#2694 |
Wtajemniczenie
|
meeedzik faktycznie
![]() ![]() Tak racjonalnie patrzą co i 55kg da mi radość ![]() Dziś dieta ładnie -1200kcal ![]() ![]() Zaraz pod prysznic i do łóżeczka i zaległości w serialach nadrobię, choć mały procent ![]() kolorowych ![]() a i jadę do Wrocka w poniedziałek( no tak na 90% ![]() ![]()
#2695 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() O dziwo nie płaczą za rodzicami,tak jakby wcale ich im nie brakowało. Wczoraj przyjechała moja mama,więc będę miała troszkę loozu ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- aleś się wysiliła...Gadaj tu szybko,co tam u Ciebie?
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Przyczajenie
|
Hej! Mój wczorajszy "jadłospis":
śniadanie: 2 kromki chleba razowego, 2 plastry polędwicy, łyżeczka margaryny i sałata, 2 śniadanie: kromka chleba razowego z łyżeczką niskosłodzonego dżemu, obiad: zupa pomidorowa i sałatka z papryki, ogórka i małej garstki ryżu, podwieczorek: winogrona, kolacja: warzywa z patelni bez tłuszczu Nie miałam czasu na cwiczenia, więc zrobiłam wieczorem w domu po 20 przysiadów i brzuszków ![]() Plan na dzisiaj: śniadanie: 5dkg kabanosów i 2 kromki chleba razowego 2 śniadanie: 15dkg galaretki owocowej obiad: pieczony dorsz, 2 ziemniaki i pomidor podwieczorek: filiżanka pomidorówki kolacja: 2 kromki chleb razowego z chudym twarożkiem i rzodkiewką Do tego 1,5l wody i litr soku bez cukru. Wiem, że to sporo, ale nie chce na początek narzucac głodówki, żeby szybko nie zrezygnowac ![]() Znacie może jakieś dobre warzywka na patelnię? Wczoraj kupiłam z Hortexu, ale były same ziemniaki i trochę marchewki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]()
#2698 |
Zadomowienie
|
I ja dzień dobry
![]() Niestety nic nie ćwiczyłam, przez jakieś przeziębienie jestem słaba, jak coś robię w domu to od razu się pocę, i nogi mnie bolą, i padam jak kawka wieczorami. ![]() Postanowiłam nie dietować wcale już, poprzestanę na tym, co mam, bo dziś zmierzyłam udo i wyszło mi 49,5, to strasznie mało jak na mnie, a talia się nie zmienia na mniejszą, więc chyba taki już mój urok. Nie da się, to nie, nie mogę przecież mieć samych kości zamiast rąk i nóg, dla chudej talii ![]() I tak ostatnio jem normalnie, to znaczy wszystko na co mam ochotę, choć raczej zawsze w moim odżywianiu nie było zbyt często miejsca na cukier i na białe pieczywo. ![]() ![]() Jak tylko wyzdrowieję, to wrócę do basenów dla kondycji, i rolki wyciągnę ![]()
#2699 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Pipson to zaraz dostaniesz baty za te laysy i ciacho ![]() ![]() ![]() A co do Twojego pytania, to NIGDY nie miałam napadów obżarstwa, jakoś zawsze wiem ile mogę sobie pozwolić i kiedy powiedzieć basta, możliwe że to dlatego, że nie miałam nigdy wielkiego rygoru i czasem nawet o 23 w nocy pozwalałam sobie maks na 5 chipsów czy orzeszków, gdy Tż przy mnie jadł ![]() ![]() Nie mam pojęcia od czego to zależy, chyba mam tak zakodowane w głowie co mi wolno a czego nie ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że i Tobie uda się nad tym zapanować i trzymam kciuki ![]() ![]() Margot a no widzisz ![]() ![]() ![]() Like po weekendzie na pewno już nie będzie tej długo czekanej siódemki ![]() ![]() ![]() A Ciebie kochana podziwiam, że tak świetnie radzisz sobie z dziećmi ![]() ![]()
Edytowane przez meeedzik Czas edycji: 2013-04-28 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:00.