| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-05-16, 21:53 | #2671 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

Cytat: 
  (A jak się jego w rubryczki nie będzie mieściło to super, będzie tylko moje w rubryczce, bo będzie pierwsze ;p;p;p ubolewać nad tym nie bedę ;p;p) 
				__________________ "Ludzie dbają o tych, którzy dbają o siebie!"   | |
|     | 
|  2013-05-16, 21:55 | #2672 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-07 
				 | 

Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

ale naprodukowałyście !   jestem po 12 h w pracy (na nogach) więc chyba was nie nadrobię   
				__________________ żona 2014   mama 2018   przyszła mama 2020  | 
|     | 
|  2013-05-16, 21:57 | #2673 | |
				 | 

Cytat: 
  Na pewno będzie najpierw posiadóweczka u mnie (albo u mojej przyjaciółki, która się upiera, że nie może to być u mnie w domu :P), a potem pójdziemy do klubu na imprezę i będziemy do rana szaleć  A TŻ sobie pojedzie do swojej miejscowości i tak popije z kumplami. Żadne z nas nie planuje striptizów itp., nasi znajomi też nie planują nam organizować rozrywek. Myślę, że będzie dobrze  Ja UWIELBIAM, wręcz kocham babskie wieczory, pogaduchy, a potem sobie właśnie tak pójść potańczyć - dla mnie to rewelka taki wieczór  Na wspólną imprezę czy grilla w życiu bym się nie zdecydowała. Ja chcę panieński i koniec :PPP 
|     | 
|  2013-05-16, 22:02 | #2674 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-07 
				 | 

Cytat: 
  fanką piłki nożnej nie jestem nawet w 1%  Na Euro nawet żadnego meczu nie obejrzałam. Nie mam zamiaru robić czegoś na siłe, udawać, że coś mi się podoba i to oglądać. kompletnie mnie to nie interesuje, ale kibicowałam Naszym  - na swój sposób i oczywiście przykro mi było jak przegraliśmy, Byłam chyba jedyną dziewczyną, która nie była tym wszystkim podekscytowana. Nie krytykować mnie za to  Także Tż nigdy sobie ze mną meczy nie poogląda  dobrze, że w domu będą dwa telewizory,.. Fajnie, że o nim wspomniał znacznie wcześniej, a nie w dn. kiedy wszystko zaplanowane... wówczas bym się wkurzyła ostro! Tak do 20 bedziemy świętować, a później puszczę chłopa do baru na mecz z kumplami. Tycikata - podoba mi się Good life  wkeciła mi się  i teraz cały czas słucham  ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat: 
  impreza od piatku do niedzieli  a do klubu bałabym się wyjść, bo  nie chciałabym żeby widziano mnie jak wychodzę na czworaka   Edytowane przez KaEs Czas edycji: 2013-05-16 o 22:08 Powód: dopisanie informacji | ||
|     | 
|  2013-05-16, 22:22 | #2675 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2011-03 Lokalizacja: kujawsko - pomorskie 
				 | 

Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20

I ja też   przybijam piątkę!  Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. | 
|     | 
|  2013-05-16, 22:23 | #2676 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Mój TŻ to chyba jakiś specjalnym wyjątkiem jest - jego nie interesują mecze! za to on by mógł oglądać i oglądać boks albo bilarda....  to ja osobiście już wolę mecze  Cytat: 
  wspolną imprezę albo grill to po ślubie zorganizujemy, albo przed ślubem dla tych, co są zaproszeni na wesele, taki "ala wieczorek zapoznawczy"  a najlepiej to i tak i tak  imprez nigdy za wiele  Cytat: 

__________________ Nawet z mapą gubię się bo lubię - Loesje Edytowane przez Tycikata Czas edycji: 2013-05-16 o 22:24 | ||
|     | 
|  2013-05-16, 22:32 | #2677 | ||
				 | 

Cytat: 
 ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat: 
 On to tylko na rowerek sobie wyjść, zdjęcia porobić :P A ja lubię czasami na jakiś meczyk popatrzeć   
				__________________ "Ludzie dbają o tych, którzy dbają o siebie!"   | ||
|     | 
|  2013-05-16, 22:35 | #2678 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-06 Lokalizacja: Niebooo:) 
				 | 

Cytat: 
   idę spać, dobranoc laseczki  TŻ każe napisać że przesyła Wam całuski    | |
|     | 
|  2013-05-16, 22:38 | #2679 | 
				 | 

i vice versa   tyle bab na raz w jednym miejscu to Twoj chłop chyba jeszcze nie widzioł  p.s. dobrze że mój TŻ nie za bardzo wie jak WIELKIE jest to forum  bo by se jeszcze założył konto i siedział w dziale o seksie   
				__________________ Nawet z mapą gubię się bo lubię - Loesje Edytowane przez Tycikata Czas edycji: 2013-05-16 o 22:40 Powód: dopisanie info | 
|     | 
|  2013-05-16, 22:40 | #2680 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-07 
				 | 

Cytat: 
   Nachodziłam się już w swoim życiu i na wszystkich na których byłam dziewczyny, które mało piją opiły panieński jak trzeba  są takie zabawy: jak zgadniesz to Goście piją, jak nie zgadniesz to przyszła Pmka, no i oczywiście pytania są tak  zadawane by było po równo    a ja na swoim panieńskim nie będę wydziwiać!   szalona noc w gronie tylko dziewczyn  bez striptizerów i tym podobnych (ohydnych) rzeczy  Dobranoc   | |
|     | 
|  2013-05-16, 22:43 | #2681 | |
				 | 

Cytat: 
  szalona noc z dziewczynami, zacząć od domówki a potem wyruszyć na miasto do klubu-taka jest moja wizja wieczoru  i też bym nie chciała aby jakiś wycackany wygolony i naoliwiony goguś machał mi swoim przyrodzeniem przed nosem  a feee   
				__________________ Nawet z mapą gubię się bo lubię - Loesje | |
|     | 
|  2013-05-16, 22:46 | #2682 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: tam gdzie maki, chabry i bociany 
				 | 

Cytat: 
  w ogóle mam bzzzzzzzzzzzzzzzzzziika na pkt białych gadzetow  Cytat: 
   | ||
|     | 
|  2013-05-16, 22:48 | #2683 | |
				 | 

Cytat: 
  wie tylko że są PM 2014 no i 2013 bo czytam relacje   | |
|     | 
|  2013-05-16, 22:55 | #2684 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2012-05 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
  Mecze to tylko, jak tata go namówi, ato się zdarza od święta. Za to snookera mógłby oglądać codziennie   
				__________________ | |
|     | 
|  2013-05-16, 22:56 | #2685 | |
				 | 

Cytat: 
  ale to dobrze, poprzedni tż zmuszał mnie do oglądania meczy  Branoc! | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-05-16, 22:57 | #2686 | |
				 | 

Cytat: 
  co za nudy  na szczęście TŻ nie protestuje kiedy ja bez pytania podchodzę do TV i zmieniam kanał   
|     | 
|  2013-05-16, 23:04 | #2687 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2012-05 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
  W sumie to nawet zaczynam powolutku kojarzyć co i jak i uważam, że fajny taki elegancki sport. Wolę oglądać smokingi niż jak przepoceni faceci ganiają za piłką po boisku   
				__________________ | |
|     | 
|  2013-05-16, 23:05 | #2688 | |
				 | 

Cytat: 
 ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Ja na imprezach jeśli w ogóle coś piję to max dwa drinki przez całą noc. Moje kumpele o tym wiedzą i nikt mnie nie będzie zmuszał do picia przez jakieś zabawy czy w jakikolwiek inny sposób, a nawet jeśli - mam swój rozum   
|     | 
|  2013-05-16, 23:09 | #2689 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: tam gdzie maki, chabry i bociany 
				 | 

hahahhaa, padłam    | 
|     | 
|  2013-05-16, 23:11 | #2690 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: G 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
   mój wie, że są PMki i forum włosowe   Cytat: 
   Cytat: 
  zawsze, jak czuję, że już jest zbyt dużo wypite to po prostu nie piję więcej i tyle  także ja się nie boje o jakieś 'kompromitujące' sytuacje. a jeśli ktoś nie ma ochoty pić to ja to zazwyczaj szanuję i nigdy nie zmuszam głupimi tekstami typu 'ze mną się nie napijeszzzzzzzzzzz?'... 
				__________________  2016: 22 2017: 22 2018: 12 | ||||
|     | 
|  2013-05-16, 23:12 | #2691 | |
				 | 

Cytat: 
  ja wolę boisko z przepoconymi facetami  garniaki to mi się tak kojarzą...z pracą...i z zachowaniem niektórych osób, które je noszą - niezbyt dobrze   
|     | 
|  2013-05-16, 23:16 | #2692 | |
				 | 

Cytat: 
  poza tym , sport jest po to by sie czlowiek czul swobodnie, wyluzowal itd...  U mnie w domciu ogladaja snooker, ale mnie to usypia i nic na to nie poradze:P | |
|     | 
|  2013-05-16, 23:20 | #2693 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-08 Lokalizacja: Tarnow 
				 | 

Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20

Cytat: 
 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. 
				__________________ | |
|     | 
|  2013-05-16, 23:21 | #2694 | 
| Zakorzenienie | 

Właśnie wróciłam z pracy. Ale jestem wyje... zmęczona :/  Dziś trochę poszantażowałam i molestowałam mojego kierownika fajny koleś  Może dzięki temu jutro będę miała lajcik w pracy  I w ogóle to jaką miałam dziś zwałę... Podszedł do mnie w pracy ten koleś który w walentynki do mnie podbijał. No i z tekstem: "I jak, nadal chcesz wziąć z nim ślub? Nie rozmyśliłaś się? Ja taki fajny jestem i dałbym Ci wszystko" Pierwsze co pomyślałam to "taaa wszystko, przecież wiem ile zarabiasz, w końcu pracuje w tej firmie co ja i wiem ile ma na godzine"  jeden wielki LOL   | 
|     | 
|  2013-05-16, 23:32 | #2695 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.

Dociku,dzis udalo mi sie doczytac post o twojej tesciowej,dopiero skonczylam trening wiec na szybko przez tel przelecialam tylko.  Moim zdaniem jestes troche w patowej sytuacji i jesli tz nie pojmie o co cho to moze byc ciezko i rzeczywiscie nie ma sie co ludzic ze po slubie cos sie zmieni. A moze zastosowac to samo z twoja mama...? Ugadaj sie z nia ze tak zrobicie zeby tztowi nosa utrzec i jedzcie na caly dzien do twojej mamy i caly dzien spedzcie z nia przed tv   Ja na szczescie mam przecudownych tesciow,zycze kazdej z was takich   | 
|     | 
|  2013-05-16, 23:40 | #2696 | |
				 | 

pjona   Cytat: 
  mam tak samo  oni są tacy niemęscy dla mnie   
|     | 
|  2013-05-16, 23:59 | #2697 | 
| Zakorzenienie | 

Ja też nie lubię striptizerów   tzn już, bo jak miałam 17naście lat to byłam na występie chippendales i tak piszczałam, że na tydzień straciłam głos  za to lubie patrzeć jak właśnie Ci przepoceni mężczyźni biegają za piłką, sexy są  my na takie ważniejsze/ciekawsze mecze lubimy popatrzeć, na polską lige nie  Mój Tata był zapalonym fanem piłki nożnej  a co do upijania się  to teraz już się tak nie upijam, ale zdarzało mi się, że urywał mi się film, rzygałam jeszcze na imprezie, spałam w piwnicy, na jakieś ławce w parku, czy na klatce schodowej itd  ale teraz to się fajnie wspomina, no ale już jestem stateczna bardziej, więc teraz takie akcje nie wchodzą w grę  przez 4lata związku TŻ widział mnie mega pijaną tylko raz  a podpitą to często bo mi jedno piwko wystarczy i mam wesoło  a teraz nie pije W OGÓLE bo żem na diecie jest   Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2013-05-17 o 00:00 | 
|     | 
|  2013-05-17, 00:09 | #2698 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-08 
				 | 

Cytat: 
  jak uda mi się ustalić godzinę 16 to będzie wypas  Pamiętaj o naszej podróży poślubnej!  Cytat: 
  Mój też wie o forum, zazwyczaj pokazuję mu jakie mamy tytuły wątków   | ||
|     | 
|  2013-05-17, 00:14 | #2699 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2013-03 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

kurcze wszystkie tak zdrowo żyją (rowery, diety, ćwiczenia) a ja nic sobie nie robię   nie ukrywam, że chciałabym schudnąć 5kg i wrócić do mojej stałej wagi 54, niestety przybyło mi od hormonów, rzuciłam miesiąc temu a nadal czuję się jak słoń  od poniedziałku idę na dietę i będę biegać! POSTANOWIONE ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- w związku z tym, że już 17.05.2013 to mogę się pochwalić, że za miesiąc mija 7 lat odkąd jesteśmy razem z TŻ    | 
|     | 
|  2013-05-17, 00:20 | #2700 | ||
				 | 

Cytat: 
  i zdaje się, że też malujesz paznokcie na czerwono?  wiesz co to znaczy  pamiętam o naszej podróży  ale tak realnie myśląc to naprawdę fajnie by było  niee no, nastolatki go akurat nie kręcą  akurat mój woli starsze od siebie dziewczyny, i jego exy też były starsze. ja to jakiś wyjątek jezdem  Cytat: 
  mam tak samo jak Ty  idę spac bo jutro w pracy znowu nie ogarnę   
				__________________ Nawet z mapą gubię się bo lubię - Loesje | ||
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum ślubne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:19.