|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2581 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
AAAA muszę się pochwalić, właśnie dostałam maila od promotora, że akceptuje moją pracę mgr!! Jupiii
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2582 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Ja ugotowałam pyszny sos do spaghetti, z tym że jestem na SB i sobie odkładam do miseczki, dolewam gorącej wody i mam zupkę
![]() A wczoraj wracam o 19 do domu, zaglądam do gara a tam wybełtany makaron z sosem. Pytam TŻ co to, a on: a to tak żeby nie mieszać na talerzu ![]() I w ten sposób TŻ ma spaghetti na 3 dni a ja zęby w ścianę ![]()
#2583 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2584 |
Zakorzenienie
|
Pokaze, jak bede skonczone i wydrukowane
![]() Mamy bialy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2585 |
Zakorzenienie
|
![]() Tylko allegro/sklepy ZIAJA/sklepy z kosmetykami Ziai. Ale bardzo polecam, bo ta seria ma fajne produkty. Peeling mocny/bardzo mocny jest świetny ![]() Docik - on mówi, że nie robiłby problemu gdybyście tak siedzieli z Twoimi rodzicami. No nie robiłby, bo dla niego to normalnie i on kompletnie nie rozumie w czym jest problem. Dziwi mnie to, że 2 lata jesteście ze sobą, czyli nie 20, że wszystko Wam jedno kto z wami siedzi. Tylko to powinien być jeszcze ten czas 'nienasycenia' się sobą nawzajem, długich rozmów, przytulania, spędzania czasu SAMYM. Jezuuuu, przecież on tę matkę ma 6 dni w tygodniu. Ciebie JEDEN. Naprawdę nie może się od niej odkleić? ![]() Ja kiedyś zwróciłam TŻtowi uwagę na to, że czasem mega dłuuuuugo siedzimy u jego rodziców albo siostry, kiedy wie, że np. idę na 6tą do pracy, albo po prostu mam weekend i chcę pobyć z nim, a nie od np. 14 do 20 siedzieć z jego rodziną. I teraz już zwraca uwagę na to, czy jestem już znudzona, czy nie. Mamy umówione znaki ![]() ![]() ![]() Najlepsze jest to, że w odwrotnej sytuacji to nie działa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2586 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tesciow, bardzo sie lubimy, ale nie spedzamy ze soba duzo czasu. Treaz sie odwiedzamy moze raz na miesiac. A jak mieszkalam jeszcze w Holandii i czasami przyjezdzalam do TZta do domu (on jednak czesciej do mnie) to czasami ogladalismy cos wszytscy raze, czasem nie. cale szczescie oni sa dosc normalni ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zbieram się na "spacer", a po drodze pójdę oddać sukienke do Reserved ![]() ![]() dziś TŻ późno wraca bo dopiero koło 20, więc zanudziłabym się w domu ![]() Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2013-05-16 o 13:47 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2588 |
Zakorzenienie
|
Dzięki wam bardzo za wysłuchanie, zrozumienie i sorki za spamowanie
![]()
#2589 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają!
Paris Kolejna 16-tka
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Docik współczuję, sytuacja jest naprawdę nieciekawa. A najgorsze w tym wszystkim jest to, że Tż nie widzi problemu i nawet nie próbuję przeciwstawić się matce. A ona bardzo to wykorzystuje. Moim zdaniem jeśli Tż teraz tego nie zmieni i nie "odetnie pępowiny", to po ślubie tym bardziej tego nie zrobi, a zwłaszcza że macie mieszkać z teściami. Ja co prawda też nie raz jak jadę w tygodniu do Tż to spędzam trochę czasu sama z Jego siostrą albo mamą ale to dlatego, że Tż ma inne obowiązki i nienormowany czas pracy, ale nie przeszkadza mi to zupełnie. Chociaż my spotykamy się dość często, bo po kilka razy w tygodniu ale jakbyśmy spotykali się tylko w weekendy to nie wyobrażam sobie żebyśmy cały czas spędzali z jego rodziną. Czasem sami w sobotnie wieczory organizujemy takie "posiadówki" przy drinku z rodzicami i rodzeństwem Tż ale jest to wspólna inicjatywa i nikt mnie nie przymusza do tego, ani nie narzuca swojej obecności. Jak np. my idziemy do pokoju Tż, a jego siostra jest w swoim i choćby się nie wiem jak nudziła to nie przyjdzie do nas niezaproszona, szanując przy tym naszą prywatność. Tak samo każdy inny domownik i odwrotnie. My też nikomu "w paradę" nie wchodzimy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2590 | ||||||
Blond forever!
|
Cytat:
Goście z mojej rodziny będą mieć noclegi, za które płacimy my. Cytat:
Nie myśleliście, aby poszukać Kościoła gdzieś bliżej sali? Ja jechałam na wesele z Kościoła 20km i uważam, że to było daleko... W przyszłym roku to TŻ będzie ze mną już po ślubie na swoich urodzinach ćwierćwiecza ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A jak pojawi się Wam dziecko? Będzie wtrącania co nie miara... My z rodzicami TŻ rzadko spędzamy wspólnie czas, czasem jakaś kolacja... Albo w przelocie gadamy i to raczej my z TŻ zabiegamy o ich towarzystwo, np proponujemy wspólnego oglądanie filmu niż na odwrót ![]() Cytat:
Filmy tylko na kompie, więc nie trzeba siedzieć z przyszłymi teściami na jednej kanapie w jednym pokoju...
![]() ![]() |
![]() |
#2591 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie ja jestem strasznie lansiarska i hipsterska bo mam jeszcze Iphona i Ipoda ![]() ![]() Ide sie polansowac... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2592 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mój P. jest bardzo zajawiony na ich produktach, ma już drugiego Maca, iPhone no i iPada..Ugryzione jabłko to świętość ![]() Cytat:
![]() Ja dziś będę robić naleśniki ze szpinakiem i fetą ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2593 |
Zakorzenienie
|
Może chodzi o to, że sporo osób kupuje Apple, bo... jest Apple, czyli dla lansu. Np. bratowa Tż- po kij jej iPhone? Ano, bo to iPhone5.
Tak sam kupowanie macbooków dla samego ich kupienia jest bez sensu trochę. Kupując swoją Tośkę, w sklepie były też macbooki- ceny od 4000-5000zł. Mogłabym sobie macbooka kupić jedynie dla lansu właśnie, bo Tośka w zupełności mi wystarczy. I jest prawie 2 razy tańsza. Dla mnie to trochę zdzierstwo. Chyba że rzeczywiście kompute z takimi parametrami jest potrzebny komuś. No ale tylko moje skromne zdanie, z powodu którego zarzekłam się, że nigdy nie kupię nic produkcji Apple ![]() helcia, to mój brat malował ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#2594 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co nie znaczy, ze Iphone czy Ipad nie sa mi przydatne. Sa i to bardzo, uzywam ich praktycznie caly czas. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiadomo- nie moje pieniądze, ale ja sama ta bym nie zrobiła.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2597 |
Zakorzenienie
|
No ja np. kompa używam tylko do przeglądania neta i pisania prac na uczelnię
![]() Więc kupiłam coś prostego, o dobrych parametrach ale nie za 5000, bo po co? TŻ ma dobrego HPka, ale on obrabia zdjęcia itd. więc jemu jest lepszy komp potrzebny. |
![]() ![]() |
![]() |
#2598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2599 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() Teraz czeka mnie jeszcze wybór bukietu i sukienki ![]() ![]() Ta gipsówka jest taka droga, czy jaka cholera ![]()
Edytowane przez positive rebel Czas edycji: 2013-05-16 o 15:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2600 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny,
widzę, że temat zszedł na spędzenie czasu z teściami. Niestety ja też mam z tym problem, tż za bardzo jednak ich słucha (tzn najpierw się ze mną zgadza, a potem pod ich wpływem zmienia zdanie, często nawet mnie nie informując ![]() Poza tym byłam dzisiaj z mamą pierwszy raz mierzyć suknie. Do tej pory chciałam grecką, a tu się okazuje, że najlepiej wyglądam w księżniczkach ![]() Teraz czuję się trochę zagubiona, muszę pochodzić po innych salonach, żeby w ogóle wybrać jakiego fasonu szukam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2601 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie strasz z ta gipsówką! ja chciałam kościół nią obficie ubrać ![]()
![]() |
#2602 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Cywilny robimy malutki, tylko dla najbliższej rodziny. Mam już buty i mierzyłam sukienkę, chyba się zdecyduję ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2603 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kurcze, a nie wyśmiejecie mnie jak wam pokażę zdjęcie sukienki, nad którą się zastanawiam?? ![]()
![]() |
#2604 |
Zakorzenienie
|
Dawaj kiecuszkę!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2605 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to pogrubione - to wytłumaczenie jest mega dziwne... przecież ślub nie jest żadną granicą, dniem, kiedy nagle odsuwasz się od rodziców i oddajesz się małżonkowi. ta zmiana jest długa i zaczyna się już przed ślubem.. a jak siedzicie z tą teściówką to rozmawiacie na jakieś tematy, czy tylko patrzycie w tv? próbowałaś tżta przekupić seksem? ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
także Docik, kochana, trzymam za Ciebie kciuki, bo nie możesz sobie pozwolić na takie traktowanie... ![]()
![]() |
#2606 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2607 |
Zadomowienie
|
od 3 dni mam straszny bieg, ale jak najbardziej wszystko co się u Was dzieje ogarniam
![]() ![]() w sobotę spotkanie rodziców na obiedzie u moich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2608 |
Rozeznanie
|
Proszę
![]() ![]() PS. Wybaczcie trampki i skarpetki ![]()
#2609 |
Zakorzenienie
|
za 15 miesięcy o tej porze będę już żoną
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2610 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zgrzeszyłam, kupiłam sobie tłustego i kalorycznego oscypka i wszamałam w 2 sekundy ![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.