Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V. - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-14, 21:10   #2671
mala_19kw
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Mój też nie bardzo słoiczków dzis i wczoraj dostał królika z warzywami bo myslelismy ze miesko posmakuje a tu bez szału banana jabłka ze słoika niet jabuszko mu gotuje a banan wiadomo a ziemniakiem pluł musze spróbowac za jakisz czas znowu
ale wydaje mi sie ze bedziemy gotowac sami

Ucałuj Amelcie

Widze ze nasze dzieci te same smaki maja jutro dynie damy choc dla mnie to ona strasznie smierdzi wogóle julek nie chce kaszki od 3 dni a miałam dawc wiecej bo prawie nic nie przybrał

Pamietamy
Chyba musimy ci pogratulowac

Chybabym umarła ja czesto sprawdzam czy oddycha taka mam schize

Mój jak sie wkurzy to tak zaciska
Jak na mój gust to mi też ta dyniocha capi,ale co poradzę jak dziecko to tak ubóstwia ważne że jemu smakuje smród można znieść

Słuchaj jak nie chce Ci jeść kaszki to zmieszaj chociażby z tą dynią-powinno przejść.

za zębalki i za jutrzejszy wyjazd. Udanej zabawy
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 21:11   #2672
mitabe
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Lady, zapomniałam! Pisałaś o tym ogólnopolskim zjeździe mamusiek? Ja jestem za, bardzo za! Kto jeszcze? Proponuję druga połowa lipca - do końca sierpnia.
Ja chciałabym bardzo
Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
Laseczki, ogłaszam, że sesja z aktualnego semestru zostałam potyrana!!!!
jeszcze tylko dwa przedmioty z tamtego semestru zaległe, licencjata napisać, wpisy pozbierać i mogę się bronić a więc i tak kombos i brak czasu

cholibka, pozżerało mi cytaty, co to ja jeszcze chciałam napisać

Cytat:
Dziewczyny, któraś z Was się mnie pytała o buty do sukni ślubnej - http://i.ebayimg.com/t/next-ivory-ch...j-!~~60_35.JPG o takie.
Piękne

Deli trzymamy kciuki za małą

Authentic gratulacje jakby co

Illusion udanego wyjazdu

Lady nasz dzisiaj tez długo spał w dzien

Mała zawału dostałabym chyba

Wiecej nie pamiętam co chciałam bo czytałam na raty wybaczcie

U nas dzisiaj wizyta u babci (pierwszy raz byliśmy ), a ja skończyłam alergia straszną (to główny powód dla którego mi sie nie spieszylo z odwiedzeniem), mama ma psa... Mam nadzieje, że się nie rozchoruję na zatoki jak zawsze. Pies jest głupi - nie krzyczcie ale tak jest. U nas zawsze był jakiś pies albo kot w domu i każdy "wychowany", a ten to nie wiem lekko trzepnięty. Chciał Kubusia za stopę złapać, nikogo nie słuchał i non stop szczekał. Zamknelismy do w innym pokoju to był spokój. Moim zdaniem on jest niebezpieczny - kiedyś mnie ugryzł bo chciałam na spacer z nim wyjść, a moją mamę ma centralnie w duuup.e. Jedynienslucha się mojej siostry, mimo, ze ona bardzo go ńie lubi hehe.

Pisalyscie o tesciowych, a ja wam powiem, ze chciałabym mieć, mimo wszystko może byłoby mi lżej, bo moja mama poprostu nie ma czasu wtracac się w opiekę, a ja potrzebuję kogos do pomocy czasami i nie mam jak wyjsc nawet do fryzjera. tz moze zostac z malym tylko jak jest ktos, kto bedzie mogl go podniesc i mu podac. U nas jest cienko z dziadkami. Moja mam sama, mój teść tez sam jest i trochę mi szkoda, ze gałganek będzie miał tylko 1 babcię i 1 dziadka.

Dziewczyny ja jutro mam ślub siostry i będę starszą - koleżanka ja wystawiła. Masakra dobrze, ze to cywilny tylko. Sukienkę znalazłam przedwczoraj w szmateksie ale nówka z metką za 25 zł. Miałam problem bo chciałam taką, żeby łatwo małego na przyjęciu nakarmić. Dobrze, ze we wtorek włosy pofarbowalam to odcrostów nie mam. Dobra kończę muszę paznokcie pomalować, a zaraz Kuba wstanie pewnie. Chyba będę po jednym na raty malować .

mitabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 21:12   #2673
LadyWhisper
Zakorzenienie

ezzo, ill, hahaha
mi się marzy taka czarna łazienka no ale tutaj nie będziemy zmieniać póki co, jest w miarę ok, ale w kolorach....zieleni

sypialnia skończona, kuchnia skończona, przedpokój pomalowany

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 21:14   #2674
BlackSanctum
Zakorzenienie

Aha, to myślicie, że powinnam przerwać? Szaja? Help?
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 21:15   #2675
nafiyqa
Zakorzenienie

Akuku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P6140067.jpg (89,8 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P6140069.jpg (94,2 KB, 48 załadowań)

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 21:15   #2676
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
ja pamietam
o ja Cie!!!!!!!!! nie wiem czy to "zaburzenia", nie znam sie ale jesli nie to serdecznie gratuluje!!!!!!!!!!
o matko, ciesze sie jak glupia!
ale njuz!
najlepiej spr to u lekarza...

a co u Was? jak Dzieciatko sie chowa? jakas fotka by sie przydala
Nie wiem, czy Authentic taka ucieszona, o ile dobrze pamiętam to jakieś pierepałki z tżtem miała :/

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Hehe, zdecydowałaś się? To co, tworzymy odrębną frakcję na wątku? Będą mamy tulowe i mamy mietkowe Widzi mi się że te dwurozmiarowe mogą mieć jakiś element pozwalający na powiększenie , może się coś doczepia albo odwija?
Ale mnie się cholernie mietki podobają ja sama przecież kilka dni temu pisałam, że chcę mietka na potem - no ale wyszła sprawa z wyjazdem i niebraniem wózka, stąd już teraz Tula

Jeszcze w Tulikowie mietki śliczne:

http://www.tulikowo.fotolog.pl/

Cytat:

A powiedzcie mi - macie jakieś sposoby, żeby dziecko chętniej jadło? Bo mała nie chce, nic jej nie smakuje, oprócz samej marchewki, przy innych warzywach jest odruch wymiotny i zamknięta gęba na amen. Zdarzył się i płacz ze złości.
Ja pisałam o tym dzisiaj, dałam w siateczkę kawałek banana, potem kawałek kartofla dla nas gotowanego (a więc słonego, chciałam sprawdzić czy może rzecz w mdłości, bo są dzieci lubiące wyraźniejsze smaki niż słoiczki mdłe) no i../ chyba słoiczki w odstawkę pójdą, ew. wyjazdowo będą. Bo anwet ugotowany ziemniak bez soli ma wyraźniejszy smak, niż słoikowy.

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
Black a może, po prostu za szybko? Ja na twoim miejscu wstrzymalabym sie z rozszerzaniem diety,widocznie nie jest gotowa. Z tego co wczytam zarówno wyłączne kp jak i mm można kontynuować do 6 msc życia.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
gorzej, jeśli trzeba rozszerzać bo praca

Cytat:
No ja wiem że można mieć dużo ale mąż by się chyba ze mną rozwiódł Mam dwie Nati, elastyka w czerwono-białe paseczki i tkaną Prowansję. Na razie nosiłam tylko w elastyku bo tkana przy wiązaniu kieszonki wydaje mi się jakaś taka maława, chyba powinnam wziąć jednak L a nie M. Możliwe że odsprzedam bo to funkiel nówka, tyle że prana dwa razy w celu złamania. Pewnie pójdzie bez problemu bo jest naprawdę śliczna. Albo zostawię sobie i spróbuję z wiązaniem do którego nie trzeba tyle materiału. Mt kupię prawie na pewno ale gdzieś za półtora miesiąca bo moja ma dopiero cztery a nie chcę żeby mnie za wcześnie kusiło żeby ją włożyć. Pewnie Lady będzie pierwsza jak się zdecyduje to nam zda relację
o łaaał, Prowansja jest PRZEPIĘKNA też nad nią myślałam

Cytat:
[/COLOR]Szaja myślisz że to chodzi o to wywijanie góry panela? Myślałam o tym ale nie jestem pewna bo jak oglądałam zdjęcia to góra wszędzie wyglądała tak samo a tylko przy niektórych pisało że są dwurozmiarowe. Ta góra chyba w każdym mt da się wywinąć. Ale może rzeczywiście to w tym rzecz.
tak na chustoforum czytałam

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
I tak jeszcze musze czekac az glowka Kuby calkowicie nie bedzie latac...
a to już lada moment

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
dziewczyny czy Wasze dzieci chowają jeszcze kciuk do środka pięści?

nie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Ilusion wyslałam na fb zdjęcie

Mała, co do twojego przeżycia, ja np często podchodze sprawdzić czy oddycha... tzn teraz i tak już jest tak że jak Hania zaśnie to ide do salonu i siedze np 2h bez nasłuchiwania ale keidyś non stop. No ale np wczoraj miałam podobną sytuacje do Twojej, nachylam się nic nie słyszę czy dycha dotykam jakaś taka nieruchoma, no ale westchnęła se i ok ale noralnie aż mnie przytkało... niestety już do końca życia będziemy drżeć o te nasze małe skarby

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

o toto ! identyko! a co ciekawe ogólnie nie wkłąda kciuka do buzi

to samo mam...
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 21:17   #2677
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Dziewczyny bardzo dziękuję za kciuki za jutrzejsze wesele. Jutro też możecie trzymać Wpadnę dopiero w niedzielę bo jutro nie będę miała kiedy, pół dnia będę się pięknić hahaha Obiecuję za te kciuki zdjęcie wstawić jak się zaprezentowaliśmy.
A teraz uciekam spać. Dobranoc
Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
Gratulacje za piekna ocene

Szacuneczek dla mlodego, dla mnie to marzenie ... To moje jeczydlo szarpidlo usypia na lezaco przy cyuinaczej nie ma opcji ... Na dodatek wije sie przy nim jak dziecko rosmery, serio jakby w nia jaki szatan wstapil ...

Wiecie jakos jak Lenova napisala o tym napieciu, to zaczynam sie bac o mala .. MOja jak sie wkurzy, a nerwus jest straszny, zaczyna sie wyginac, ryk i wykrecanie, nie zaciska piesci, ale przekreca sie na brzuch, najczesciej wkurza sie w wozku i w bujaku i nie ma sie jak przekrecic i wyglada to strasznie, taka powykrecana Ide niedlugo na 3 szczepienie to poprosze chyba o skierowanie do neurologa, nie zaszkodzi sprawdzic ...

A tak wogole to musze wam sie do czegos przyznac i ostrzec ... Niekotre juz wiedza bo na FB pisalam ... Mloda mi spadla z kanapy ... Jak bylam u rodzicow na szczescie z kanapy niskiej jakies 30 cm i na poduszke i dywan ... tzn sadla na oduszke z ktorej sie sturlala i rypla na dywan ... ale bylo ja slychac jak uderzyla ... uspilam ja jak zawsze przy cyku, a ze nie przenosze jej od razu do lozeczka, bo sie budzi, to zostawilam ja na kanapie jak zawsze ... zabezpieczylam 1 poducha spala jakies 25 min kompletnie sie nie ruszala wiec myslalam ze bedzie oki ... poszlam doslownie na 5 min do kuchni i nagle slysze bum... i ryk taki, boze laski nigdy nie slyszalam takiego wrzasku ... Mimo, ze bylam po tej laparoskopii swiezo, ledwo lazilam, to bieglam do niej ... lzy jej ciekly jak grochy, ale wzielam obejrzalam, utulilam, do cyca dalam i od razu usnela ... wiecie nigdy nie balam sie tak bardzo, mialam mega potworne wyrzuty sumienia ... ryczalam jakies 2 godziny po tym, starzy mnie nie mogli uspokoic ... przez moja glupote mogla jej sie krzywda stac ... mialam duzo szczescia ... Nie zostawiajacie waszych dzieciaczkow na lozku samych, zaslonietych innymi poduchami niz te nasze motherhood ... sa juz silne i przeturlanie sie przez zwykla poduche nie stanowi problemu ... ja jestem najlepszym przykladem bezmozgowosci

A tak poza tym bylismy dzis w lesie na spacerze i jest wysyp grzybow u nas ... bylo tyle falszywych, ze zaczelam szukac normalnych, ale TZ na mnie darl sie, bo bylismy jeszcze z 2 psami, wiec nie moglam w las wejsc ... mimo wszytsko 1 znalazlam ... czy to nie za wczesnie na grzyby
o kurka

Laseczki, idę spać, bo przeca rano pobudka ;]
ale to był luxus wstawać nawet o tej 8
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-14, 21:18   #2678
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje za piekna ocene

Szacuneczek dla mlodego, dla mnie to marzenie ... To moje jeczydlo szarpidlo usypia na lezaco przy cyuinaczej nie ma opcji ... Na dodatek wije sie przy nim jak dziecko rosmery, serio jakby w nia jaki szatan wstapil ...

Wiecie jakos jak Lenova napisala o tym napieciu, to zaczynam sie bac o mala .. MOja jak sie wkurzy, a nerwus jest straszny, zaczyna sie wyginac, ryk i wykrecanie, nie zaciska piesci, ale przekreca sie na brzuch, najczesciej wkurza sie w wozku i w bujaku i nie ma sie jak przekrecic i wyglada to strasznie, taka powykrecana Ide niedlugo na 3 szczepienie to poprosze chyba o skierowanie do neurologa, nie zaszkodzi sprawdzic ...

A tak wogole to musze wam sie do czegos przyznac i ostrzec ... Niekotre juz wiedza bo na FB pisalam ... Mloda mi spadla z kanapy ... Jak bylam u rodzicow na szczescie z kanapy niskiej jakies 30 cm i na poduszke i dywan ... tzn sadla na oduszke z ktorej sie sturlala i rypla na dywan ... ale bylo ja slychac jak uderzyla ... uspilam ja jak zawsze przy cyku, a ze nie przenosze jej od razu do lozeczka, bo sie budzi, to zostawilam ja na kanapie jak zawsze ... zabezpieczylam 1 poducha spala jakies 25 min kompletnie sie nie ruszala wiec myslalam ze bedzie oki ... poszlam doslownie na 5 min do kuchni i nagle slysze bum... i ryk taki, boze laski nigdy nie slyszalam takiego wrzasku ... Mimo, ze bylam po tej laparoskopii swiezo, ledwo lazilam, to bieglam do niej ... lzy jej ciekly jak grochy, ale wzielam obejrzalam, utulilam, do cyca dalam i od razu usnela ... wiecie nigdy nie balam sie tak bardzo, mialam mega potworne wyrzuty sumienia ... ryczalam jakies 2 godziny po tym, starzy mnie nie mogli uspokoic ... przez moja glupote mogla jej sie krzywda stac ... mialam duzo szczescia ... Nie zostawiajacie waszych dzieciaczkow na lozku samych, zaslonietych innymi poduchami niz te nasze motherhood ... sa juz silne i przeturlanie sie przez zwykla poduche nie stanowi problemu ... ja jestem najlepszym przykladem bezmozgowosci

A tak poza tym bylismy dzis w lesie na spacerze i jest wysyp grzybow u nas ... bylo tyle falszywych, ze zaczelam szukac normalnych, ale TZ na mnie darl sie, bo bylismy jeszcze z 2 psami, wiec nie moglam w las wejsc ... mimo wszytsko 1 znalazlam ... czy to nie za wczesnie na grzyby
o kurcze ! no to całe szczęście nic sie nie stało! moja tylko raz zrobiła obrót 360 stopni z pleców na brzuc z brzucha na plecy i wylądowała poza kocem na panelach na strachu się skonczyło ale teraz juz szerzej rozkłądam.
Ale np siostrze mojego ex synek spadł z przewijaka na podłoge bez dywanu masakra od razu IP i miloon badań ale podobno wszystko ok. Ona nawet męzowi się nie przyznała co się stalo. Jednak teraz jest taki okres że dziecko może mimo że sie nie przekręca przekręcic sie w kazdej chwili akurat w ciagu tej minuty nieuwagi.

Dziewczyny ale ejstem wku******* chyba nie musze pisać czemu?
Stary 2013-06-14, 21:21   #2679
aska27adopcje
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
ezzo, ill, hahaha
mi się marzy taka czarna łazienka no ale tutaj nie będziemy zmieniać póki co, jest w miarę ok, ale w kolorach....zieleni

sypialnia skończona, kuchnia skończona, przedpokój pomalowany
Lady moi tesciowie maja czarna lazienke, tzn wanne, kibelek, umywalke, plytki czarno biale na podlodze .. uwierz mi porazka straszna ... jesli ktos lubi sprzatac i ma na to czas oki, rozumiem ... ale chyba przy dziecku malym to nie ma sensu, widac kazdy zaciek ... w sumie odkad jestem z TZ te 15 lat, nigdy ta lazienka nie byla czysta tak na blysk ... mimo, ze jest umyte to jednak te zacieki powoduja ze sie wydaje brudna ...
Stary 2013-06-14, 21:24   #2680
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Hhahahaah

średnio po 6 zł za sztukę eee nie drogo same nexty h&m i zara
6zł to sporo-ale zależy też za co. Ja zawsze chodziłam w poniedziałki bo wtedy 50% zniżki i kiedyś wydałam 70zł ale obkupiłam męża,siebie,tate i małego to chyba był 7-8 miesiąc ciąży a ja z tymi siatami

No i rzeczy dla dzieci w poniedziałki są po 1-2 także można naprawdę duże łowy poczynić. Muszę się wybrać bo nie mam praktycznie bodziaków -wszystko na styk a nie lubie go tak na siłę w coś pchać.
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2013-06-14, 21:25   #2681
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Nie przejmuj się. Też mam mieszkanie urządzone nowocześnie i o ile rodzice i teściowie powiedzieli nawet że łądnie to męża babcia prawie na zawał zeszła że jak to tak na szaro salon można pomalować i czarne meble kupić a w szarej łazience to jak w piwnicy i "pluła" mi po ścianach tzn. mówiła tfu tfu jak brzydko.
O, faakens

Cytat:
średnio po 6 zł za sztukę eee nie drogo same nexty h&m i zara
Wiesz, mnie lumpy tak rozpiescily, ze za wiecej niz 2-3zl za sztuke nie biore

Aska, kiepska sprawa z tym upadkiem..
Dobrze, ze nic powaznego sie nie stalo!!

Mojej mamy znajomej coreczka spadla z toalety na kafelki w lazience (odlozyla ja na kibelek po kapaniu ). Na szczescie tez wszystko jest ok......

Stary 2013-06-14, 21:28   #2682
bokeh
Zakorzenienie

jejku dziewczyny kumacie siostra tż miała termin na 2 czerwca dalej nic a lekarz każe czekać :/ i w ogole g se z tego robi
Stary 2013-06-14, 21:29   #2683
nafiyqa
Zakorzenienie

Bosz, druga godzine wybieramy wzor Tuli :/
TZ sie uparl, ze nie moze byc brazowa, bo jemu braz kojarzy sie UWAGA z bieda
Ja nie wiem co to ma znaczyc!!!

Ja nie chce szarych szelek, wiec zostaja czarne, a te z kolei maja brzydkie wzory...

Stary 2013-06-14, 21:29   #2684
litllesweetangel
Lurker ;)

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Kurde, ale powiem wam, ze ja taka lekko fiznieta jestem, przed spaniem robie autentycznie obchod, najpierw kota, bo jest najbardziej mobilna i z lozka nie moge kontrolowacwiec sprawdzam, czy kota dycha, potem Pietraszko z mezem. I w nocy jak nie slysze malego i M.to rece na brzuchy albo szturcham, zeby sprawdzic. Jak w nocy do kibelka ide to i kote po drodze sprawdze..... Blagam, nie smiejcie sie
Z mama i siostra jak mieszkalismy to to samo robilam i z nimi, potrafilam stanac nad lozkiem w srodku nocy i sluchac, czy oddychaja

Tez mam takiego schiza ze sprawdzaniem, zwlaszcza jak ktos chrapie i sie zapowietrza... A do kluski co chwila podchodze i odkrywam-patrze czy oddycha, bo pod kocykiem czesto nie widac.

Cytat:
aaaaaa jeszcze chciałam powiedzieć, że ugotowałam ostatnio Oli obiadek
Jedna marchewka, pietruszka, ziemniak i różyczka kalafiora. Zblendowałam (dodałam do tego trochę tego wywaru z warzyw). W smaku moim zdaniem ok, no ale ja dziwna jestem, bo mnie np. nie odrzuca dynia z ziemniakiem czy ten szpinak, sama bym wtranzoliła I z tego wyszły jakieś 3,5 słoiczka po obiadku dzieciowym typu bobovita. I będę sama gotowała, bo to zaden problem kupić np. trochę cielęcinki i wrzucić wszystko do wody
A sluchaj, co robisz z tymi sloiczkami, zamrazasz?
Cytat:
Ja bym chyba przerwała, bo wydaje mi sie, ze dziecko daje wyraźny sygnał, ze jeszcze nie jest gotowe, sugeruje sie książka "bobas lubi wybór", nie wiem jednak czy są jakieś przeciwskazania do przerwania rozszerzania diety,

Pomimo tego, ze dostaje od małego mocno podpalić, to tez planuje sie zafasolkowac na koniec tego roku lub w przyszłym
Mika dziękuje za link do pieluszek.

Wzięłam dzisiaj rodziców, pokazać im jak mieszkanie sie wykancza i sie nasmialam, a rodzice teraz trawia, jak to tak można, ze łazienka taka szaro czarna, ze do tego płytki na podłodze czarne a jak jeszcze usłyszeli, ze ściana i kawalek sufitu w sypialni tez bedzie czarny to juz wogole za głowę sie złapali,jak wracalismy to tata powtarzał "no tak, urządzacie sie tak jak wam sie podoba", ja mówię, ze oczywiście, przecież to my będziemy tam mieszkać, a on na to, ale gości przecież będziecie przyjmować i tak w tym czarnym ?
Ooo musi byc ladnie, masz jakies foto? Poka jak sie urzadzacie

Cytat:
o kurcze ! no to całe szczęście nic sie nie stało! moja tylko raz zrobiła obrót 360 stopni z pleców na brzuc z brzucha na plecy i wylądowała poza kocem na panelach na strachu się skonczyło ale teraz juz szerzej rozkłądam.
Ale np siostrze mojego ex synek spadł z przewijaka na podłoge bez dywanu masakra od razu IP i miloon badań ale podobno wszystko ok. Ona nawet męzowi się nie przyznała co się stalo. Jednak teraz jest taki okres że dziecko może mimo że sie nie przekręca przekręcic sie w kazdej chwili akurat w ciagu tej minuty nieuwagi.

TzBokeh znowu cos odwala?

Ciocia dzis u mnie byla, ale super rzeczy przyniosla! 3 sukieneczki, kurteczke na jesien, takie mini haremki <3

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 21:30   #2685
elllmi
Zakorzenienie

hej
dzieć mnie dzisiaj zmiażdżył, jestem padnięta, nadrobiłam tylko do 80 strony; no i TŻ przyjechał właśnie, to nie wiem, czy się w weekend pokażę tutaj

Debrah, dobrze, że się udało, pewnie kamień z serca

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
a to nie u ciotki, ale i tak 5 min drogi ode mnie

Cytat:
Elmi a od Ciebie do Niedzicy to daleko????
no za blisko to nie jest, jakieś 60-70 km chyba

Cytat:
Dziewczyny mm, jak wy to logistyczne organizujecie?
ja tylko w weekendy mam TŻ, więc przygotowanie mleka mam opanowane do perfekcji wcześniej nalewam sobie wodę do butelek i odmierzam mleko do pojemniczków, więc potem całe przygotowanie trwa góra 30 sekund; wiadomo, że trochę płacze wtedy, ale krótko

Cytat:
Hania jest nimożliwa, daliśmy ja do bujaczka, no a ona taka dziwnie spokojna poważna rozśmieszamy ją a ona nic... dałam ją na mate nic..... no to tz poszedł do pracy wzięłam ją a ona kupa po plecy !!! już wczoraj tak było i dziś tak było ona chyba lubi siedzieć w kupie

ale powiem Ci, że odkąd rozszerzam młodemu dietę, to tak znienacka robi kupy i czasem też nie wiem, że pielucha pełna, bo nie daje znaków

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-14, 21:30   #2686
s i l v e r
Zakorzenienie

Jednak dziś już nie dam rady nadrobić tych pińcet stron :/ Zmęczona strasznie jestem. Na szczęście jutro weekend więc MOOOOOŻE nie będziecie dużo pisać. Jutro rano do fryz. a potem do parku jedziemy ze znajomymi więc znooowu mnie cały dzień nie będzie :/

Aha. I małe sprostowanie Napisałam że muszę jutro wcześniej wstać bo na 8 do fryzjera. Ale pewnie Daria mnie obudzi o 5-6 i będzie po spaniu. A u fryzjera na tym fotelu to pewnie zasne na dodatek strasznie mnie usypia jak ktoś mi się włosami bawi.

Może jutro trochę nadrobie jak znajdę chwilke

Dobra laski, ja lecę spać. Dobranoc

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2013-06-14 o 21:32
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 21:32   #2687
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:

Co zmalował?
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2013-06-14, 21:32   #2688
Konto usunięte

Cytat:
Laseczki, ogłaszam, że sesja z aktualnego semestru zostałam potyrana!!!!
jeszcze tylko dwa przedmioty z tamtego semestru zaległe, licencjata napisać, wpisy pozbierać i mogę się bronić a więc i tak kombos i brak czasu

cholibka, pozżerało mi cytaty, co to ja jeszcze chciałam napisać
brawo klaski

Cytat:
Dziewczyny, któraś z Was się mnie pytała o buty do sukni ślubnej - http://i.ebayimg.com/t/next-ivory-ch...j-!~~60_35.JPG o takie.
zarąbiste!

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy powinnam powiedziec dobry wieczor, dobranoc czy dzien dobry?
Pobudka o 4, karmie Yae na spiocha, ale zdziwiona mine miala, jak cyca dostala bez poprzedzajacej go syreny, i ruszamy do Kioto.
Bede oszczedzac baterie, to nadrobie po powrocie.
Prosze o kciuki dla tz!
Spokojnej nocki!
spokojnej podróży

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Zapomniałam napisac mamy dwie jednynki na dole znaczy dopiero widac punkciki i dzis bylismy na Morfologii i mój niunius prawie wogole nie płakał a mi sie słabo zrobiło ale juz nic nie mowiłam a i oczywiscie pediatra nam dała skierowanie i mowi dam wam na morfo a ja madra nawet na nie nie popatrzyłam i dzis w labie pani mowi a mocz a ja nie moczu nie mamy a pani ale jest napisany no i do domku czekałam na siury i znów do lab ide nas pakowac bo jutro rano do Krk mam nadzieje ze uda sie wyjechac wmiare wczesnie zebysmy na slub zdazyli
gratuluję

Cytat:
A, zapomnialam - dzisiejszy egzamin = 4+

PS Nie wiemy z TZ jaki wybrac kolor Tuli
gratulacje

Na razie chyba każda inny ma?
Mnie się te gitary podobały bardzo, dla chłopaka fajne

Cytat:

Asiu, takie rzeczy wliczone są w macierzyństwo, wiesz przecież
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 21:33   #2689
aska27adopcje
Zadomowienie

Dziewczyny wiecie moze skad moge sciagnac Kac Vegas 3, bo na chomiku nie ma zadnej porzadnej wersji .. sa tu moze jakies piratki ???

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-14, 21:37   #2690
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny wiecie moze skad moge sciagnac Kac Vegas 3, bo na chomiku nie ma zadnej porzadnej wersji .. sa tu moze jakies piratki ???
na kinolive jest
Stary 2013-06-14, 21:39   #2691
nafiyqa
Zakorzenienie

szaja, mi tez sie gitary najbardziej podobaja, ale NIE, bo brazowe, a dla TZ to bieda :/ Nie kumam.

silver, nie bylas czasem ostatnio u fryzjera?

Stary 2013-06-14, 21:39   #2692
aska27adopcje
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
na kinolive jest
kochana a moglabym Cie poprosic o linka do niego ezposrednio, bo ja nie umiem szukac
Stary 2013-06-14, 21:41   #2693
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
szaja, mi tez sie gitary najbardziej podobaja, ale NIE, bo brazowe, a dla TZ to bieda :/ Nie kumam.

to ja mam biede :/
Stary 2013-06-14, 21:41   #2694
calawdeszczu
Wtajemniczenie

przeczytałam calusi dzień, ale zanim dotarłam do konca to mam gały na zapałkach. Dzisiaj miałam jakiś dzien z może jutro napisze w k. o co kaman.

chętnie bym coś pocytowała, ale ten rumun od bijkory nie dojechał i nic z tego.. a ja już padam na ryjca.

jutro rano wybywamy z chaty, wiec pewnie bede wieczorem, wiec nie produkujcie tyle co dzisiaj

Deli, trzymam kciuki, żeby Amelka nie wylądowała w szpitalu!!

idę spać. dobranoc...

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 21:43   #2695
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Akuku
Mówisz że kisisz ogóreczka?
Te stópki tycie

I jak w tym wiadereczku się kąpie? Wygodnie? Lepiej jak w wanience? Ile zapłaciłaś za nie? (przepraszam za milion pytań ).
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2013-06-14, 21:44   #2696
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
to ja mam biede :/
Taki ma gust zje**ny, nie wiem o co mu chodzi z ta bieda!

Ja chcialam gitarki, to ktore Ty masz albo: http://www.tublu.pl/zawsze-blisko/no...la-cranes.html

Stary 2013-06-14, 21:45   #2697
Konto usunięte

Bijkora! gdzie Rumuni, ja się pytam???

Nawijko, a takie szare z białymi kółkami na czarnym tle? też fajne, myślałam.
Stary 2013-06-14, 21:49   #2698
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Bosz, druga godzine wybieramy wzor Tuli :/
TZ sie uparl, ze nie moze byc brazowa, bo jemu braz kojarzy sie UWAGA z bieda
Ja nie wiem co to ma znaczyc!!!

Ja nie chce szarych szelek, wiec zostaja czarne, a te z kolei maja brzydkie wzory...
Dinusie są czarne

ano tż bokeh :/ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :[

napisal mi sms "spóźnie się" po czym nie odiera telefonów ani nic a dla mnie spoznie sie to typu uciekl mi autbus a nie ide se na piwo no ja pier***** nie strzymam

nie wiem może se znalazł jakąś dupe i do niej chadza dwa razy w tygodniu bo kurde ile można wychodzić :/

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41329039]Bijkora! gdzie Rumuni, ja się pytam???

Nawijko, a takie szare z białymi kółkami na czarnym tle? też fajne, myślałam.[/QUOTE]

to są ptaszkiiiii
Stary 2013-06-14, 21:50   #2699
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:

Byłam w kwietniu, 2 miesiące temu. Robiłam pasemka żeby zejść z tego ciemnego koloru. Już mam odrosty :/ A jutro będzie mi nakładać jeden kolorek.
Stary 2013-06-14, 21:56   #2700
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
kochana a moglabym Cie poprosic o linka do niego ezposrednio, bo ja nie umiem szukac
to sie nazywa teraz alekino.pl

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości