|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Kolejny wątek będzie nosił nazwę: | |||
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz. XII |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Rodzić juz nadchodzi czas - przerażenie jest wśród nas! |
1 | 2,04% |
JEDNE TULĄ JUŻ MALUSZKI, DRUGIE JESZCZE MAJĄ BRZUSZKI |
19 | 38,78% |
1,2,3 do rozpakowanych dołącz TY! |
0 | 0% |
Dzieci w brzuchu, dzieci w wózkach - poczekalni to końcówka! |
7 | 14,29% |
RĘCE SKŁADAM, MODŁY WZNOSZĘ - CHCĘ MIEĆ PORÓD JAK NEMOSEK |
22 | 44,90% |
Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r.
Agateczka gratuluję
#2672 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r.
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2673 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2674 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2675 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a zdjęć nie ma ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2676 |
Wtajemniczenie
|
a czy ktoras wie co u lineczki?
#2677 |
Rozeznanie
|
Agateczka Gratulacje!!!!
![]() Paulina super że Mała wychodzi,własnie dziś tż mówiłam że tomusibyć cięzkie tak jak ty i Dzidzia wracac do domu bez Maleństwa....naprawde się ciesze ![]() my dzis na spacerku i u tesciów cieplutko nawet więc samaprzyjemność a wogole dlaczego ja nie mam Was na FB? Trele??? ![]() właczyłam sobie nawilzacz bo dzisiaj w nocy jakas maskara była. okno żeby otworzyc to za zimno kaloryfer hajcował, gardło i nos miałam strasznie przysuszony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2678 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
TreleMorele - Matka Cierpiętnica ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- O mamo !!! Jaki tu spokoj .. Ja wracam z shoppingu, trzeba bylo kupic pampersy bo sie koncza , a akurat promocja 2 kupujesz - trzecie gratis. W 4 tyg poszlo 320 pampersow ![]() Do tego jakies wkladki porzadne - TT sa beznadziejne . Przeciekaja I do tego robi sie w nich cos paskudnego po calej nocy blehhh .. Teraz kupilam Medela I zobaczymy .. Dzien sie jeszcze nie skonczyl , ale dziecko moje dzis anioł. Obudzila sie w autobusie w korku I nawet nie pisneła .. Godzine patrzala w sufit. Pozniej w sklepie to samo .. Mama mna dzis potrzasla ze za cieplo ja ubieram. I chyba ma racje.. Straszne mam problemy z tym co ubrac jej zeby nie bylo za cieplo I za zimno ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2679 |
Rozeznanie
|
Szukałam nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny a mi sie zrobily rozstepy wieksze niz z lena...z lena na boczkach a teraz na srodku brzuchu z 4 po lewej i 4 po prawej makaaabra a co to bedzie dalej do konca ciazy jeszcze z 3 tyg... zalamka...
#2681 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2682 |
Zadomowienie
|
Agateczka - Gratulacje !
![]() ![]() Paula - super że Was do domku wypisują ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2683 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2684 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A tego typu się bujają jak się dziecko rusza???? http://allegro.pl/fisher-price-lezac...654322574.html http://allegro.pl/fisher-price-lezac...671348081.html albo taki.... http://allegro.pl/fisher-price-lezac...639949890.html kurczę muszę coś wybrać, bo kolezanki się zaoferowały sprezentować i mam im dać znać jaki chcę. Cytat:
I jak tam? Cytat:
Tak myślałam że już urodzilaś! GRATULACJE!!!! Dzielna z Ciebie kobietka! Niech Maja rośnie zdrowo! Chyba wszystkie wątkowe Maje już na świecie ![]() Szkoda że się zdjęć nie udało wrzucić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziwne, że te wkładki TT Ci nie podpasowały, Dzidzia zachwalała. Daj znać później jak te z Medeli. Cytat:
![]() ![]() Ja wczoraj u siebie zauwazyłam, że wyszła kresa od wzgórka łonowego tak mniej więcej do połowy odleglości między pępkiem a piersiami. Już myślałam, że się nie pojawi, a tu taka niespodzianka w 9 miesiącu. Teraz tylko się modle, zeby przez te 4 tyg rozstępy nie wyskoczyły.
![]() |
#2685 |
Zakorzenienie
|
Trele u mnie maz przegrzewa mlodego... ja ubieram body spoichy sksrpety niedrapki czapke i kombinezon jak jest taka pogoda... maly jest cieply ale nie goracy .. no oczywidcie czasem ubieram spodnie i kaftanik ... ale poki co jest cirplo...
---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Trele Twoja mala duzo sika :d albo moj malo... bo ja dopiero 300 zuzylam w tym samym czasie ;d Kacper od 16 nie spi i na cmentarzu taki spiew nam zapodal ze szok :d EDIT- PRZECZYTAŁAM ZE ZUZYŁAS 430 PAMPOW, A PISZE 320 WIEC W SUMIE TYLE SAMO, DLATEGO TAKI KOMENTARZ ![]()
.. Edytowane przez ryba91 Czas edycji: 2013-11-02 o 05:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2686 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
pokazuje mi jakiś błąd z tymi zdjęciami, jutro zmienię rozszerzenie i będę próbowała do skutku.
![]() |
#2688 |
Zadomowienie
|
Melduję się nadal w dwupaku. Skurcze dochodzą do 85%. Nadal czekają z cc. Kręgosłupa już chyba nie mam- mam wrażenie, że mogę powyjmować przez skrórę poszczególnę kręgi. Dają mi na ból ketonal w kroplówkach co 6h.
![]() Wątpię, by jutro było obiecane cc. Przetrzymają mnie pewnie do poniedziałku. Umieram. |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2691 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trele- edit. Przeczytalam ze zuzylas 430 pampersow.. w zwiazku z czym taki moj komentarz ![]() W lidlu maja byc pampersy za 88 zl mega paka chyba 186szt. Jutro sprawdze dokladnie ![]()
![]() |
#2692 |
Zadomowienie
|
Agateczka gratuluje.
PaulinaIzabela super wiesci! Nasturcjabadz dzielna. Trzymam kciuki U nas dzien jak codzien. Rano jak zwykle przeboje cukrem. Jak doszlam do siebie to zrobilam generalne porzadki w kuchni. Zuzinka bardzo grzeczna, Ola skopuje mi ipada z brzucha ![]() Jeszcze tylko 17 dni do naszej kruszynki Edytowane przez rusalka12 Czas edycji: 2013-11-01 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas jest teraz 14 stopni ale sipi deszcz I dosc wieje. Majka jezdzi w gondoli. Ubrałam ja dzis tak : body z krotkim , koszulka z dlugim , cieniutki sweterek I kurtka. Rajstopki , spodnie I skarpetki. Oczywiscie czapeczka, ale cienka. Jak ja wyjelam w knajpce do karmienia to byla prawie ze ugotowana .. Chyba ta kurtka jest na porzadna zime , a gondola bedzie tez swoje grzała bo jest ocieplana.. Zaczne ja ubierac na cebulke , albo zmienie kurtke na ciensza a ta w razie czego będę wozic ze soba ![]() Zwatpilam czy ja jestem szurnieta czy ona ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2694 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a Ty jak byłas ubrana hehe ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- a wąłsnie TRELE a jakich zuuzyłas bo pewnie pisałas a ja nie doczytałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | |
Zakorzenienie
|
Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r...
Cytat:
Musze zmienic kurtke na ciensza I powinno byc git. Teraz sobie tak mysle ze w gondoli ona ma ten kocyk z LaMillou. Nie jest nim przykryta , tylko na nim lezy , ale to tez pewnie ja w jakims stopniu grzeje. Ale ja głupia ![]() Ale o co pytasz? Pampersy? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Majeczka ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Trele_Morele Czas edycji: 2013-11-01 o 22:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r..
no ten kocyk to mysle że też ciepli zwłaszcza w plecki. Mysle że lepiej troszke lżej ubrac i Majcie przykryć w razie w. bo jak sie bedzie grzec to zaraz jakis przeciąg czy cóś....
tak o pampersy pytałam....bosie jak idiotka obkupiłam rozm1 i 2 heheh |
![]() ![]() |
![]() |
#2697 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r..
Cytat:
Kupiłam dwójki I sa ok, ale zastanawiam sie czy nie kupic malej paczki trójek i zobaczyc jaka miedzy nimi jest roznica. Poki co nosimy dwojki. Jedynek juz bym chyba nie zapieła nawet ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2698 |
Rozeznanie
|
to mnie pocieszyłas hehe. ja własnie tez juz za 3 sie rozgladam. Piotrek wazył 5kg w 5 mies a Ten to sie jescze okaze przy porodzie taki heheh
|
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
Rozeznanie
|
Cześć, witamy się wieczornie! Poczytam co u Was, bo u mnie dziś kiepski dzień
![]() Ale zdjęć powstawiałyście ![]() Trele_Morele świetna ta Twoja mała czarownica ![]() Beatkaale wielki kocurek się wydaje na tym zdjęciu ![]() ![]() koala19, gratulacje ogromne dla Ciebie i Basi ![]() Jaka się mała przez sen fajnie uśmiecha ![]() ![]() ktosiula ![]() ![]() lineczka najważniejsze, że jesteście obie w dobrej formie ![]() oleńkajak tam? jabłuszka pomogły??? nasturcja ![]() ![]() xxxMikixxx ![]() domi golasek ![]() ![]() aaby oby Kurczaczkowi przeszło ![]() ![]() rusalkasłodki mały Zuzik ![]() ![]() halwaya śliczna córeczka ![]() Aagateczka87 gratulacje dla Ciebie i Majeczki ![]() paulinaizabela super wieści ![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- zwariowane-serduszko w sumie Leoś by mógł się dziś w nocy zdecydować ![]() ![]() ![]() ![]() Zbieram się do spania, dobrej nocy dziewczynki ![]()
#2700 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a mnie chyba coś bierze... mała się wierci jak nigdy krzyż po lewej stronie zaczyna tak boleć że ciężko mi wstać z łóżka boli w lewej pachwinie i brzuch zaczyna jak przy miesiączce... zaczynam się bać
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:39.