|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Cytat:
Niestety co przyzwyczajenie to przyzwyczajenie, jak tak to się marzy o spaniu do południa, a jak przyjdzie okazja to za nic nie można pospać ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2672 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Witam sie w Nowym Roku. Wczoraj w prac bylo tyle zamieszania ze nie dalam rady do
Was zajrzeć . Kochane zycze Wam wszystkim Wszystkiego co najlepsze. Lekkich powodów i przespanych nocy Sent from my GT-I9300 using Wizaz Forum mobile app
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|
|
|
#2673 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czasem delikatne i rzadko, a innego dnia kopie jak szalone dziś właśnie mąż czuł już drugi raz także ruchy już coraz bardziej intensywne Ale dziś cisza na zewnątrz.... Byliśmy na spacerku a potem oglądaliśmy film leniuchowo dziś
|
|
|
|
|
#2674 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Zaraz szału dostanę, dziecko dopiero co zasnęło a ci walą jeszcze tymi petardami co chwila
Cytat:
a potem się kapnęłam, że mogło też chodzić o to że macie wracać póki mąż jest w stanie wracać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Coś jest w tym, że to było rok temu, bo nawet mój tata zauważył, że mi brzuch urósł Cytat:
my już prawie wstawaliśmy o tej porze ![]() Cytat:
![]() U nas też tak zawsze było z pierwszym stycznia, ale są jednak plusy mieszkania z rodzicami
|
|||||
|
|
|
#2675 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze raz zdrówka dla Kubusia Śliczny Cytat:
![]() Zmieniłaś image Cytat:
O o Paulka bardzo dobrze powiedziane |
|||
|
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bede zmykala spac. Czuje jak oczka mi sie same zamykaja.
Dobrej nocy ![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#2677 |
|
Zadomowienie
|
Martuszka u mnie roznie :P przez swieta do niedzieli szalala, a teraz od 3 dni cisza, pewnie obrocila sie i ulozyla inaczej i dlatego nie czuje nic, albo zaczela buszowac jeszcze pozniej jak ostatnio, bo zwykle zaczynalo sie kolo 23 lub polnocy :P
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2678 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Kurcze..no i zdrówka dla Hani Mila już w domku, wykąpana, właśnie zasypia, a ja idę lukać z mężem na film
|
|
|
|
|
#2679 |
|
Rozeznanie
|
Sylvunia słodziutki mały brzusio
Edytowane przez lolitka888 Czas edycji: 2014-01-01 o 20:15 |
|
|
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
A jeszcze dziewczyny co do mojego sylwestrowego menu
pisałam Wam, że sie obkupiłam w dwa szampany brzoskwiniowy i truskawkowy i soczki - jeden o smaku mojito a drugi o smaku margarity no i miałam ambitny plan żeby to wypić dzisiaj otworzyłam za to te soczki i margarita smakuje jak wygazowana oranżada, więc okropnie, ale mojito nie jest złe szampan truskawkowy natomiast tak samo masakrycznie słodki i zapychający jak ten brzoskwiniowy ja jednak się nie nadaję na takie zamienniki jak pić to pić a jak nie można to nie oszukiwać samej siebie i już dlatego nigdy nie wypiłam i nie wypiję piwa bezalkoholowego np Ja dzisiaj sama niestety, bo mój mąż znowu sobie pojechał na squasha, więc pewnie poszłabym spać zaraz gdyby nie to, że się kimnęłam jak Hania spała i teraz mi się średnio chce spać ![]() Miłego wieczoru dziewczyny |
|
|
|
#2681 |
|
Zadomowienie
|
Kasian u mnie przez caly rok potrafia strzelac petardami :/ a mieszkam w takim miejscu gdzie huk bardzo sie nosi, w tym roku to juz zaczeli na trzy dni przed Sylwestrem, a dzis to nawet od rana
jakos wczesniej nie zwracalam na to uwagi, ale teraz majac malego brata jak widze, jak sie czlowiek meczy przy jego usypianiu a tu budza go takie rzeczy az sie we mnie gotuje, szczegolnie, ze teraz wychodza mu zabki trzonowe i spi bardzo niespokojnie, wiec Ci sie nie dziwie, a sama tez sie zastanawiam czy tym ludziom rzeczywiscie pieniedzy nie szkoda :P przynajmniej u mnie wieczorem nie raz juz widzialam jak patrol policyjny wypisuje mandaty takim delikwentom, ale widocznie to malo daje :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2682 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wróciłam od dziadka z urodzin, były zakłady kto mieszka w brzuszku ![]() 8 osób głosowało że chłopaki a 5 że dziewczynki Za dwa tygodnie sie dowiemy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
kasian86 >> co do tych soków to mi bardzo smakuje ten PINA COLADA
wcześniej był taki z Hortexu >> ale wogóle nigdzie go nie mogę znaleźć.... pychotka.szampana piłam truskawowego również.... i jak mnie mój wkręcił.... wypiłam kilka kieliszków , a mój tak " a czy ty wiesz że on ma tyle procent co mocne piwo??? sama zobacz : 6,8 %, ja biore czytam i rzeczywiście.... ale soku owocowego hehehe/ jakos tak/. toast wznosiłam % Dorato. p.s co do jedzonka sylwestrowego to mieliśmy również karkóweczke z grila / i ruloniki z łososia tż / synkowi mojemu smakowało bo poczułam go kilka razy hehe ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- paulka0212 >> ja myśle że parka będzie Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2014-01-01 o 20:43 |
|
|
|
#2684 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety nie ma szans bo to ciąża jednojajowa
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
asiulka ja wlasnie dzis dopijam drugi karton pina colady z biedronki
![]() naszego szampana brzoskwiniowego nawet nie otworzylismy, za to zalapałam sie na truskawkowego i tak jak myslalam - był okropny! dziś mam totalny dzien lenia i mimo, że spalam do 13.30, mysle czy nie udac sie do sypialni....
|
#2686 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrówka dla Hanulki Cytat:
![]() Kupię sobie jutro i nadrobię ![]() Tez miałam ten sok, smakował z kazda szklanką coraz lepiej Ale bardziej podszedł mi kiwi jakiś, tez z Biedry ![]() Asiulka teraz trza sie przyzwyczaić ![]() Mam motywacje mamuśki dla Was ![]() http://pudelekx.pl/ciezarna-baletnic...859-g1#galeria
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff, i po kapieli - zaraz do łozeczka. Mmrrr
(A TZ nadal nie wie czy idzie do pracy ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Aż się włosy jeżą na głowie: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019409,...?ticaid=111f25 http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...wiadomosc.html |
|
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
madziuuula >> ta baletnica przy tym co wam pokaże poniżej to pikuś.... Pan pikus hehe
PATRZCIE NA TO >>>>>>>> [IMG] [/IMG]a tutaj link do video : http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=47934 JAK DLA MNIE TO NIEODPOWIEDZIALNA WARIATKA !!! |
|
|
|
#2689 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Wam ... przepraszam,że tak długo się nie odzywałam,ale dosłownie nie miałam jak .
Po pierwsze te problemy z kręgosłupem,później musiałam wyjechać na kilka dni ... nie miałam dostępu do neta,jeszcze z ciocią ganiałam po lekarzach,ma zapalenie mięśnia sercowego od boleriozy ... sama dostałam 2 antybiotyki bo mam fatalny mocz jak to stwierdził mój ginekolog,mam łykać witaminę C bo mam za wysokie PH moczu i do tego magnez bo dostaję skurczów łydek i mówił żeby dmuchać na zimno i łykać ... W ogóle ostatnio się tyle rzeczy zwaliło na raz,ale powoli wszystko dochodzi do ładu . Życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku ! I jeszcze raz przepraszam,że nawet na chwilę nie wpadłam napisać ...
|
#2690 | ||||
|
Zakorzenienie
|
W ciągu godziny 4 razy szłam do Hani.. budzi się z płaczem takim zachrypniętym przy każdym kaszlnięciu
jutro z samego rana zapisujemy do lekarza, niestety zapisy dopiero od 8 ja się boję czy to się nie skończy na IP Cytat:
ja rozumiem Sylwester, raz w roku itp, ale po co to robić tydzień przed i tydzień po Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Karnawał jest to codziennie możemy pić szampana, kto bogatemu zabroni? A ta baletnica to chyba przesada
|
||||
|
|
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
gosius91 > ja oglądałam kiedyś w tv jak kobieta była w ciąży / 6 miesiąc/ i miała tez chyba wypadek,,, cięzki stan itp. wszytskie funkcje zyciowe ustały / ale pewna część mózgu pracowała/ śpiączka, i podtrzymywanie życia tylko przez aparature.... była swego rodzaju inkubatorem dla dziecko - które jak lekarze mówili rozwijało się prawdidłowo,
matce podawali oczywiście kroplówką niezbędne składniki tak by dziecko mogło się rozwijać... dotrawali w takim stanie do 9 mies, lekarze wyciagneli dziecko...matka został odłączona od aparatury....[*] ---------------- Paulka >> ups.... ale wtopiłam...zapomniała że pisałaś że dzieciaczki jednojajowe..... kasian86 >> dużo zdrówka dla Hani.... oby szybko jej przeszło Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2014-01-01 o 21:16 |
|
|
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
Sylvunia śliczny brzuszek
![]() Seleniti to zależy chyba od organizmu i ogólnie , bo ja jestem w 21tc a tak od 2tyg czuję już codziennie brzdąca ![]() Carolyna mój mąż taki tekst mówi po każdej grubszej imprezie ![]() Kasian pewnie niektórzy nie dotrwali wczoraj do północy z powodów % i teraz strzelają. Ale fakt mnie tez to wkurza , a tym bardziej nie rozumiem strzelania dzień –dwa przed sylwestrem. Musiałam wziąć kąpiel dla odświeżenia i o wiele lepiej się czuję A teraz z TŻ kończymy szampana truskawkowego
|
|
|
|
#2693 |
|
Wtajemniczenie
|
dobry wieczór kochane
wczoraj mała padła już przed 20 bo nie miała żadnej drzemki w ciągu dnia, nie wiem skąd ona tyle siły wzięła ![]() my na spokojnie sylwester z polsatem, ledwo wytrzymałam do 24.. wypiłam tego szampana truskawkowego z biedry ale średnio mi smakował ![]() a dziś pełne lenistwo, oglądamy z Tż jakiś film i pewnie też zaraz pójdziemy spać jak się skończy. Kasian zdrówka dla Hani , biedulka |
|
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
Asiulka tą teź kiedyś widziałam masakra...
Kasian no taaaa te bezprocentoee alko takie drogie :p ja mojego w kaufie za 4zł kupowałam nie za 5 jak Ty w biedronje Wysłane z mojego MIST przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- A właśnie skoro styczeń :p zaczełam patrzeć na foteliki Kasian jaki macie do bazy dla Hanny teraz? bo Ciebie pamiętam:pBo Olin ma kiddiego z pasem brzusznym i dla drugiego też chyba chce taki więc nie wiem czy tetaz upierać sie na baze... Wysłane z mojego MIST przy użyciu Tapatalka
|
#2695 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lekarz powiedział że tylko cud może sprawić że będzie parka, a ja w cuda wierzę ![]() kasian86 zdrówka dla Hanusi! Trzymam kciuki żeby lepiej się poczuła Sent from my LT26i using Wizaz Forum mobile app
|
|
#2696 | |||
|
Zadomowienie
|
Kasian zdrowka dla corki
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cały dzień w łóżku, jutro wolne Edytowane przez pomarancza24 Czas edycji: 2014-01-01 o 21:35 |
|||
|
|
|
#2697 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nasz sylwester wyglądał podobnie jak Wasz, tyle, ze ja nie dotrwałam do 24 ale dokładnie tak samo było w zeszłym roku Ale na polsacie nie oglądaliśmy, na chwile tylko przełączyłam ale jak zobaczyłam Joannę Liszowską w takim specyficznym stroju to po chwili szoku przełączyłam na tvn Cytat:
![]() My mamy teraz fotelik Maxi Cosi Pearl W ogóle dziewczyny przez Hanusi chorobę zapomniałam Wam się pochwalić, że dzisiaj Tosieńkę poczułam w końcu
|
|||
|
|
|
#2698 |
|
Zadomowienie
|
Kasian ja tez tego nie rozumiem i chyba nie zrozumiem... gratuluje ruchow
widzisz czulam, ze tak bedzie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2699 |
|
Rozeznanie
|
asiulka_22 jeśli kobieta jest aktywna fizycznie i wcześniej dużo chodziła na siłownię i podnosiła ciężary to podczas ciąży nadal może to robić
po prostu wolałam się wstrzymać, choć mój trener zapewniał, że mogę chodzić. A po porodzie jak tylko dojdę do siebie mam plan wrócić do ćwiczeń ![]() kasian za ruchy. Oby Hani nic poważnego nie było....
|
|
|
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
kasian86 >> Gratuluje "puknięcia" przez córcie!!
![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- martuszka0>> oczywiście, zgodze się z Tobą co do aktywności fiz. przed i podczas ciąży... jakieś lekkie ćwiczenia kardio, biegani itp. nie mam nic przeciwko, ale już podnoszenie ciążarów? jak dla mnie to przesada! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

Wróciliśmy do domu po 3 i w sumie to mój mąż chciał wracać, bo ja się jeszcze dobrze bawiłam
Ale powiedział "kocchhanrie wracaajmy teraz póki ja jesce jestem w staanie"
Może jeszcze później utnę sobie drzemkę.
ciekawe... 

dziś właśnie mąż czuł już drugi raz 

Potem, jak Hanulek przejdzie na biegowy to ten odziedziczy Tosia 

jakos wczesniej nie zwracalam na to uwagi, ale teraz majac malego brata jak widze, jak sie czlowiek meczy przy jego usypianiu a tu budza go takie rzeczy az sie we mnie gotuje, szczegolnie, ze teraz wychodza mu zabki trzonowe i spi bardzo niespokojnie, wiec Ci sie nie dziwie, a sama tez sie zastanawiam czy tym ludziom rzeczywiscie pieniedzy nie szkoda :P przynajmniej u mnie wieczorem nie raz juz widzialam jak patrol policyjny wypisuje mandaty takim delikwentom, ale widocznie to malo daje :/ 

ja rozumiem Sylwester, raz w roku itp, ale po co to robić tydzień przed i tydzień po