Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-01, 19:30   #2671
agaaga89
Zakorzenienie

Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
U nas impreza całkiem udana. U znajomych było w sumie 10 osób więc fajna ekipa. Szkoda, że nie wszyscy z naszej paczki..no ale nie udało się Wróciliśmy do domu po 3 i w sumie to mój mąż chciał wracać, bo ja się jeszcze dobrze bawiłam Ale powiedział "kocchhanrie wracaajmy teraz póki ja jesce jestem w staanie" Więc zapakowaliśmy się do auta..10 minut i byliśmy w domku.

Moja Milcia u dziadków balowała do 22. Oczywiście ja dziś zamiast korzystać i pospać to obudziłam się przed 9 i to by było na tyle ze spania... Może jeszcze później utnę sobie drzemkę.
Ha ha, dobrze, że miał na tyle świadomości, że jeszcze kojarzył, że już jest z nim źle
Niestety co przyzwyczajenie to przyzwyczajenie, jak tak to się marzy o spaniu do południa, a jak przyjdzie okazja to za nic nie można pospać

Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość
mój tż obudził się z tekstem na ustach: od dziś nie piję ciekawe...
Hahaha

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
Zapomniałam Wam napisać jaki wczoraj zaje.fajny tekst walnęłam do mojego tż, do tej pory mi głupio

Leżeliśmy sobie na łóżku, oglądaliśmy koncerty sylwestrowe i występował jakiś koleś (nie pamiętam jak się nazywa), no i oczywiście mój mąż wyskoczył z tekstem czy mi się podoba, to pokiwałam głową że tak na co Ł. zapytał czemu jego wybrałam bo on zupełnie inaczej wygląda od tego na scenie. No to zaczęłam się produkować, że zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia itp no i ostatnie zdanie "wygląd nie jest najważniejszy"....
Myślałam, że się zapadnę pod ziemię, Ł. oczywiście mi się podoba, jest bardzo wysoki, dobrze zbudowany no i ma to coś a ja palnęłam taki tekst.
Na szczęście on wszystko obrócił w żart i zaczął się śmiać...
Przez mój budyniowy mózg walnęłam tekst roku
Napewno domyślił się, że nie miałaś nic złego na myśli, w końcu to jego kochasz, jemu przysięgałaś wierność i uczciwość To, że wziął poprawkę na Twój tekst roku świadczy o tym, że z pewnością czuje się przez Ciebie kochany i mimo tego co czasem palniesz, wie, że jest dla Ciebie najlepszy i najpiękniejszy o

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 19:55   #2672
monijaaa
Zadomowienie

Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

Witam sie w Nowym Roku. Wczoraj w prac bylo tyle zamieszania ze nie dalam rady do
Was zajrzeć .

Kochane zycze Wam wszystkim Wszystkiego co najlepsze. Lekkich powodów i przespanych nocy
Sent from my GT-I9300 using Wizaz Forum mobile app

01.10.2013 Dwie piękne kreseczki

15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek
Ja pod sercem Cię nosiłam,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
monijaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 19:58   #2673
martuszka0
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
Witam sie noworocznie

Wszystkiego najlepszego w tym wyjatkowym dla Nas roku

Sylwestra spedzilam ze znajomymi tzta, wrocilismy po 3 do domu az sie sama dziwie, ze tyle wytrzymalam i ze zdolalam jeszcze wrocic samochodem o dziwo nie bedac zmeczona .

Kochane mam pytanie, wiecie moze kiedy mniej wiecej ruchy dziecka zaczynaja byc regularne ?

Sent from my HP Slate 7 using Wizaz Forum mobile app
Ja od kilku tygodni czuję codziennie. Jutro u nas 23t czasem delikatne i rzadko, a innego dnia kopie jak szalone dziś właśnie mąż czuł już drugi raz także ruchy już coraz bardziej intensywne a jak u Ciebie????

Ale dziś cisza na zewnątrz.... Byliśmy na spacerku a potem oglądaliśmy film leniuchowo dziś
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 20:00   #2674
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Zaraz szału dostanę, dziecko dopiero co zasnęło a ci walą jeszcze tymi petardami co chwila po co to komu, nie żal kasy na to?

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość

U nas impreza całkiem udana. U znajomych było w sumie 10 osób więc fajna ekipa. Szkoda, że nie wszyscy z naszej paczki..no ale nie udało się Wróciliśmy do domu po 3 i w sumie to mój mąż chciał wracać, bo ja się jeszcze dobrze bawiłam Ale powiedział "kocchhanrie wracaajmy teraz póki ja jesce jestem w staanie" Więc zapakowaliśmy się do auta..10 minut i byliśmy w domku.

Moja Milcia u dziadków balowała do 22. Oczywiście ja dziś zamiast korzystać i pospać to obudziłam się przed 9 i to by było na tyle ze spania... Może jeszcze później utnę sobie drzemkę.
Hehe ja na początku sobie pomyślałam, że macie wracać póki mąż jest w stanie jeszcze wykorzystać wolną chatę a potem się kapnęłam, że mogło też chodzić o to że macie wracać póki mąż jest w stanie wracać

Cytat:
Napisane przez sylvuniaa84 Pokaż wiadomość
Witam sie w Nowym Roku
Cała noc nie spałam przez TŻ chrapal niemiłosiernie ! Ale miałam nerwy.Jak by nie to ze byłam nie u siebie to bym go z wyrem na balkon wyniosła...ale spaliśmy u rodziców.
Nie ogarniam juz tego chrapania to mnie wyprowadza z równowagi...cała noc w nerwach.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Jak mój mąż chrapie to bez skrupułów bo budzę, czemu on ma się wyspać skoro ja nie mogę?
Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość

biedna córcia, miejmy nadzieję że to tylko chwilowe

bo to było rok temu
No niestety nie chwilowe, bo nie jest nic lepiej, jutro idziemy do lekarza

Coś jest w tym, że to było rok temu, bo nawet mój tata zauważył, że mi brzuch urósł

Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość
W domu byliśmy przed 4 i dopiero się obudziłam jakieś 20 min temu pierwsze co zrobiłam to musiałam zajrzeć do Was!!!! Więc rozpoczęłam Nowy Rok z mamuśkami moimi

A u szwagierki było bardzo fajnie, ich mała (w marcu 2 lata) szalała i tańczyła a przed 21 zasnęła, choć ok 23 budziła się przez pojedyncze strzelanie, a już o 24 nic ją nie ruszyło my o 24 otworzyliśmy szampana jabłkowego (nasi chłopcy solidarnie się z nami go napili) , zagraliśmy w grę planszową i powrót do domu

Jak fajnie obudzić się dziś bez kaca hihi

A dziś może na spacerek? Ładne słoneczko u nas
To zaszaleliście do 4 w życiu bym nie wytrzymała my już prawie wstawaliśmy o tej porze

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość

Kasian zdrówka dla Hani, oby do jutra przeszło

Co do szampana to mój tż zapomniał o zwykłym :p i pili wszyscy picolo, w sumie dobrze, w końcu lepiej nie mieszać

Młody śpi ja też padłam na godz przy nim, tż się budzi :p

U was też pierwszy stycznia to taki dzień na przetrwanie?:p
Kiedyś jeździliśmy do rodziców na rocznice ślubu od paru lat nie obchodzą :P

Wysłane z mojego MIST przy użyciu Tapatalka
No niestety jutro idę z Hanią do lekarza, bo nie jest lepiej, tylko gorzej buuu

U nas też tak zawsze było z pierwszym stycznia, ale są jednak plusy mieszkania z rodzicami
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 20:00   #2675
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:
Napisane przez Magdi555 Pokaż wiadomość
Świetna decyzja Potem, jak Hanulek przejdzie na biegowy to ten odziedziczy Tosia Puky to świetna firma i szybko się sprzeda, ewentualnie
Buziak dla biednej Hani!
No ja myślę, że decyzja dobra

Jeszcze raz zdrówka dla Kubusia

Cytat:
Napisane przez sylvuniaa84 Pokaż wiadomość
Brzuchol moj

Śliczny

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Ja też zaliczyłam drzemkę 2 godz Oskar się po godz przebudził z płaczem , 10min go uspakajałam , chyba mu się te huki z nocy śniły.

Powiem Wam że wypiłam kieliszek szampana biedronkowego truskawkowego , a czuję się jak na kacu Głowa mnie boli i ogólnie nic mi się nie chce.
Ja też się cały dzień tak czułam jakbym na kacu była to przez niewyspanie pewnie

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
Witam sie noworocznie,
sylvuniaa84 piękny brzusio
Zmieniłaś image

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość

Napewno domyślił się, że nie miałaś nic złego na myśli, w końcu to jego kochasz, jemu przysięgałaś wierność i uczciwość To, że wziął poprawkę na Twój tekst roku świadczy o tym, że z pewnością czuje się przez Ciebie kochany i mimo tego co czasem palniesz, wie, że jest dla Ciebie najlepszy i najpiękniejszy o

O o Paulka bardzo dobrze powiedziane
Stary 2014-01-01, 20:07   #2676
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Ja bede zmykala spac. Czuje jak oczka mi sie same zamykaja.
Dobrej nocy

Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 20:09   #2677
Seleniti
Zadomowienie

Martuszka u mnie roznie :P przez swieta do niedzieli szalala, a teraz od 3 dni cisza, pewnie obrocila sie i ulozyla inaczej i dlatego nie czuje nic, albo zaczela buszowac jeszcze pozniej jak ostatnio, bo zwykle zaczynalo sie kolo 23 lub polnocy :P

Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 20:10   #2678
ilkas
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość

Hehe ja na początku sobie pomyślałam, że macie wracać póki mąż jest w stanie jeszcze wykorzystać wolną chatę a potem się kapnęłam, że mogło też chodzić o to że macie wracać póki mąż jest w stanie wracać
hahaha aż w tak dobrym stanie to niestety nie był. Nie było co wykorzystywać
Kurcze..no i zdrówka dla Hani Mam nadzieję, że to nic poważnego.

Mila już w domku, wykąpana, właśnie zasypia, a ja idę lukać z mężem na film
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 20:10   #2679
lolitka888
Rozeznanie

Sylvunia słodziutki mały brzusio

Edytowane przez lolitka888
Czas edycji: 2014-01-01 o 20:15
lolitka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 20:14   #2680
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

A jeszcze dziewczyny co do mojego sylwestrowego menu pisałam Wam, że sie obkupiłam w dwa szampany brzoskwiniowy i truskawkowy i soczki - jeden o smaku mojito a drugi o smaku margarity no i miałam ambitny plan żeby to wypić niestety po wypiciu połowy tego szampana brzoskwiniowego tak się zapchałam tym gazem chyba, ze nie byłam w stanie potem już nic pić ani jeść dzisiaj otworzyłam za to te soczki i margarita smakuje jak wygazowana oranżada, więc okropnie, ale mojito nie jest złe szampan truskawkowy natomiast tak samo masakrycznie słodki i zapychający jak ten brzoskwiniowy ja jednak się nie nadaję na takie zamienniki jak pić to pić a jak nie można to nie oszukiwać samej siebie i już dlatego nigdy nie wypiłam i nie wypiję piwa bezalkoholowego np

Ja dzisiaj sama niestety, bo mój mąż znowu sobie pojechał na squasha, więc pewnie poszłabym spać zaraz gdyby nie to, że się kimnęłam jak Hania spała i teraz mi się średnio chce spać

Miłego wieczoru dziewczyny
Stary 2014-01-01, 20:20   #2681
Seleniti
Zadomowienie

Kasian u mnie przez caly rok potrafia strzelac petardami :/ a mieszkam w takim miejscu gdzie huk bardzo sie nosi, w tym roku to juz zaczeli na trzy dni przed Sylwestrem, a dzis to nawet od rana jakos wczesniej nie zwracalam na to uwagi, ale teraz majac malego brata jak widze, jak sie czlowiek meczy przy jego usypianiu a tu budza go takie rzeczy az sie we mnie gotuje, szczegolnie, ze teraz wychodza mu zabki trzonowe i spi bardzo niespokojnie, wiec Ci sie nie dziwie, a sama tez sie zastanawiam czy tym ludziom rzeczywiscie pieniedzy nie szkoda :P przynajmniej u mnie wieczorem nie raz juz widzialam jak patrol policyjny wypisuje mandaty takim delikwentom, ale widocznie to malo daje :/

Stary 2014-01-01, 20:38   #2682
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Pięknie to napisałaś

Wróciłam od dziadka z urodzin, były zakłady kto mieszka w brzuszku
8 osób głosowało że chłopaki a 5 że dziewczynki
Za dwa tygodnie sie dowiemy

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 20:39   #2683
asiulka_22
Zakorzenienie

kasian86 >> co do tych soków to mi bardzo smakuje ten PINA COLADA wcześniej był taki z Hortexu >> ale wogóle nigdzie go nie mogę znaleźć.... pychotka.
szampana piłam truskawowego również.... i jak mnie mój wkręcił.... wypiłam kilka kieliszków , a mój tak " a czy ty wiesz że on ma tyle procent co mocne piwo??? sama zobacz : 6,8 %, ja biore czytam i rzeczywiście.... ale soku owocowego hehehe/ jakos tak/.
toast wznosiłam % Dorato.
p.s co do jedzonka sylwestrowego to mieliśmy również karkóweczke z grila
/ i ruloniki z łososia tż / synkowi mojemu smakowało bo poczułam go kilka razy hehe
---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

paulka0212 >> ja myśle że parka będzie

Edytowane przez asiulka_22
Czas edycji: 2014-01-01 o 20:43
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 20:47   #2684
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Niestety nie ma szans bo to ciąża jednojajowa

24.09.2013 3w1

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

Stary 2014-01-01, 20:48   #2685
asia27100
Zakorzenienie

asiulka ja wlasnie dzis dopijam drugi karton pina colady z biedronki

naszego szampana brzoskwiniowego nawet nie otworzylismy, za to zalapałam sie na truskawkowego i tak jak myslalam - był okropny!

dziś mam totalny dzien lenia i mimo, że spalam do 13.30, mysle czy nie udac sie do sypialni....

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 20:49   #2686
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Zaraz szału dostanę, dziecko dopiero co zasnęło a ci walą jeszcze tymi petardami co chwila po co to komu, nie żal kasy na to?

No niestety jutro idę z Hanią do lekarza, bo nie jest lepiej, tylko gorzej buuu
Olaf sie strasznie boi, no ale myślę, że jutro już spokój będzie

Zdrówka dla Hanulki

Cytat:
kasian86 >> co do tych soków to mi bardzo smakuje ten PINA COLADA wcześniej był taki z Hortexu >> ale wogóle nigdzie go nie mogę znaleźć.... pychotka.
szampana piłam truskawowego również.... i jak mnie mój wkręcił.... wypiłam kilka kieliszków , a mój tak " a czy ty wiesz że on ma tyle procent co mocne piwo??? sama zobacz : 6,8 %, ja biore czytam i rzeczywiście.... ale soku owocowego hehehe/ jakos tak/.
/ i ruloniki z łososia tż / synkowi mojemu smakowało bo poczułam go kilka razy hehe
---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

A mi Tż wyniósł tego szampana i dupa blada tylko kieliszek wypiłam Kupię sobie jutro i nadrobię
Tez miałam ten sok, smakował z kazda szklanką coraz lepiej Ale bardziej podszedł mi kiwi jakiś, tez z Biedry

Asiulka teraz trza sie przyzwyczaić

Mam motywacje mamuśki dla Was

http://pudelekx.pl/ciezarna-baletnic...859-g1#galeria

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 20:56   #2687
gosius91
Zakorzenienie

Ufff, i po kapieli - zaraz do łozeczka. Mmrrr (A TZ nadal nie wie czy idzie do pracy nie moze sie dodzwonic, nikt nie odbiera - zobaczymy...)

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Aż się włosy jeżą na głowie:

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019409,...?ticaid=111f25

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...wiadomosc.html

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest!
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 21:05   #2688
asiulka_22
Zakorzenienie

madziuuula >> ta baletnica przy tym co wam pokaże poniżej to pikuś.... Pan pikus hehe
PATRZCIE NA TO >>>>>>>>
[IMG][/IMG]
a tutaj link do video : http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=47934

JAK DLA MNIE TO NIEODPOWIEDZIALNA WARIATKA !!!
Stary 2014-01-01, 21:08   #2689
meniaa94
Wtajemniczenie

Cześć Wam ... przepraszam,że tak długo się nie odzywałam,ale dosłownie nie miałam jak .
Po pierwsze te problemy z kręgosłupem,później musiałam wyjechać na kilka dni ... nie miałam dostępu do neta,jeszcze z ciocią ganiałam po lekarzach,ma zapalenie mięśnia sercowego od boleriozy ... sama dostałam 2 antybiotyki bo mam fatalny mocz jak to stwierdził mój ginekolog,mam łykać witaminę C bo mam za wysokie PH moczu i do tego magnez bo dostaję skurczów łydek i mówił żeby dmuchać na zimno i łykać ... W ogóle ostatnio się tyle rzeczy zwaliło na raz,ale powoli wszystko dochodzi do ładu .
Życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku !
I jeszcze raz przepraszam,że nawet na chwilę nie wpadłam napisać ...
Stary 2014-01-01, 21:08   #2690
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

W ciągu godziny 4 razy szłam do Hani.. budzi się z płaczem takim zachrypniętym przy każdym kaszlnięciu jutro z samego rana zapisujemy do lekarza, niestety zapisy dopiero od 8 ja się boję czy to się nie skończy na IP

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
Kasian u mnie przez caly rok potrafia strzelac petardami :/ a mieszkam w takim miejscu gdzie huk bardzo sie nosi, w tym roku to juz zaczeli na trzy dni przed Sylwestrem, a dzis to nawet od rana jakos wczesniej nie zwracalam na to uwagi, ale teraz majac malego brata jak widze, jak sie czlowiek meczy przy jego usypianiu a tu budza go takie rzeczy az sie we mnie gotuje, szczegolnie, ze teraz wychodza mu zabki trzonowe i spi bardzo niespokojnie, wiec Ci sie nie dziwie, a sama tez sie zastanawiam czy tym ludziom rzeczywiscie pieniedzy nie szkoda :P przynajmniej u mnie wieczorem nie raz juz widzialam jak patrol policyjny wypisuje mandaty takim delikwentom, ale widocznie to malo daje :/

No ale mandaty mandatami, przeciez te same petardy są chyba drogie nie? i to zazwyczaj dzieciaki się w to bawią, skąd oni biorą na to kasę.. ja rozumiem Sylwester, raz w roku itp, ale po co to robić tydzień przed i tydzień po

Cytat:
Pięknie to napisałaś

No to czekamy

Cytat:

No ja nie przepadam za drinkiem pina colada, bo dla mnie za słodki, dlatego soczku nie wzięłam

Cytat:
Olaf sie strasznie boi, no ale myślę, że jutro już spokój będzie

Zdrówka dla Hanulki

A mi Tż wyniósł tego szampana i dupa blada tylko kieliszek wypiłam Kupię sobie jutro i nadrobię
Tez miałam ten sok, smakował z kazda szklanką coraz lepiej Ale bardziej podszedł mi kiwi jakiś, tez z Biedry

Asiulka teraz trza sie przyzwyczaić

Mam motywacje mamuśki dla Was

http://pudelekx.pl/ciezarna-baletnic...859-g1#galeria
No Hania na szczęście jeszcze się nie boi, no ale zwraca uwagę na te wystrzały

Karnawał jest to codziennie możemy pić szampana, kto bogatemu zabroni?

A ta baletnica to chyba przesada
Stary 2014-01-01, 21:13   #2691
asiulka_22
Zakorzenienie

gosius91 > ja oglądałam kiedyś w tv jak kobieta była w ciąży / 6 miesiąc/ i miała tez chyba wypadek,,, cięzki stan itp. wszytskie funkcje zyciowe ustały / ale pewna część mózgu pracowała/ śpiączka, i podtrzymywanie życia tylko przez aparature.... była swego rodzaju inkubatorem dla dziecko - które jak lekarze mówili rozwijało się prawdidłowo,
matce podawali oczywiście kroplówką niezbędne składniki tak by dziecko mogło się rozwijać... dotrawali w takim stanie do 9 mies, lekarze wyciagneli dziecko...matka został odłączona od aparatury....[*]
----------------
Paulka >> ups.... ale wtopiłam...zapomniała że pisałaś że dzieciaczki jednojajowe.....
kasian86 >> dużo zdrówka dla Hani.... oby szybko jej przeszło

Edytowane przez asiulka_22
Czas edycji: 2014-01-01 o 21:16
Stary 2014-01-01, 21:16   #2692
Nikii89
Zakorzenienie

Sylvunia śliczny brzuszek

Seleniti to zależy chyba od organizmu i ogólnie , bo ja jestem w 21tc a tak od 2tyg czuję już codziennie brzdąca

Carolyna mój mąż taki tekst mówi po każdej grubszej imprezie Oczywiście postanowienie to jest do następnej imprezy

Kasian pewnie niektórzy nie dotrwali wczoraj do północy z powodów % i teraz strzelają. Ale fakt mnie tez to wkurza , a tym bardziej nie rozumiem strzelania dzień –dwa przed sylwestrem.

Musiałam wziąć kąpiel dla odświeżenia i o wiele lepiej się czuję A teraz z TŻ kończymy szampana truskawkowego
Stary 2014-01-01, 21:20   #2693
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

dobry wieczór kochane
wczoraj mała padła już przed 20 bo nie miała żadnej drzemki w ciągu dnia, nie wiem skąd ona tyle siły wzięła
my na spokojnie sylwester z polsatem, ledwo wytrzymałam do 24.. wypiłam tego szampana truskawkowego z biedry ale średnio mi smakowałi to był nasz sylwester, drugi już z rzędu taki sam

a dziś pełne lenistwo, oglądamy z Tż jakiś film i pewnie też zaraz pójdziemy spać jak się skończy.

Kasian zdrówka dla Hani , biedulka

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 21:25   #2694
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Asiulka tą teź kiedyś widziałam masakra...

Kasian no taaaa te bezprocentoee alko takie drogie :p ja mojego w kaufie za 4zł kupowałam nie za 5 jak Ty w biedronje

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

A właśnie skoro styczeń :p zaczełam patrzeć na foteliki
Kasian jaki macie do bazy dla Hanny teraz? bo Ciebie pamiętam:p
Bo Olin ma kiddiego z pasem brzusznym i dla drugiego też chyba chce taki więc nie wiem czy tetaz upierać sie na baze...

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 21:33   #2695
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Paulka >> ups.... ale wtopiłam...zapomniała że pisałaś że dzieciaczki jednojajowe.....

Lekarz powiedział że tylko cud może sprawić że będzie parka, a ja w cuda wierzę

kasian86 zdrówka dla Hanusi! Trzymam kciuki żeby lepiej się poczuła

Sent from my LT26i using Wizaz Forum mobile app

24.09.2013 3w1

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

Stary 2014-01-01, 21:34   #2696
pomarancza24
Zadomowienie

Kasian zdrowka dla corki

Cytat:
Pięknie to napisałaś

Ja stawiam na chłopaków, takie mam przeczucie

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Ufff, i po kapieli - zaraz do łozeczka. Mmrrr (A TZ nadal nie wie czy idzie do pracy nie moze sie dodzwonic, nikt nie odbiera - zobaczymy...)

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Aż się włosy jeżą na głowie:

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019409,...?ticaid=111f25

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...wiadomosc.html
Masakra

Cytat:
madziuuula >> ta baletnica przy tym co wam pokaże poniżej to pikuś.... Pan pikus hehe
PATRZCIE NA TO >>>>>>>>
[IMG][/IMG]
a tutaj link do video : http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=47934

JAK DLA MNIE TO NIEODPOWIEDZIALNA WARIATKA !!!
Widziałam to w ddtvn, rozmawiali na ten temat, można ćwiczyć ale to jest przesada!

Cały dzień w łóżku, jutro wolne

Edytowane przez pomarancza24
Czas edycji: 2014-01-01 o 21:35
pomarancza24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 21:35   #2697
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:
kasian86 >> dużo zdrówka dla Hani.... oby szybko jej przeszło

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Kasian pewnie niektórzy nie dotrwali wczoraj do północy z powodów % i teraz strzelają. Ale fakt mnie tez to wkurza , a tym bardziej nie rozumiem strzelania dzień –dwa przed sylwestrem.

Musiałam wziąć kąpiel dla odświeżenia i o wiele lepiej się czuję A teraz z TŻ kończymy szampana truskawkowego
A no pewnie masz rację, że mogli nie dotrwać. Ale ja w takim wypadku bym się wstydziła z domu wychodzić i jeszcze pokazywać sąsiadom poprzez strzelanie jaką mam słabą głowę

Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość
dobry wieczór kochane
wczoraj mała padła już przed 20 bo nie miała żadnej drzemki w ciągu dnia, nie wiem skąd ona tyle siły wzięła
my na spokojnie sylwester z polsatem, ledwo wytrzymałam do 24.. wypiłam tego szampana truskawkowego z biedry ale średnio mi smakowałi to był nasz sylwester, drugi już z rzędu taki sam

a dziś pełne lenistwo, oglądamy z Tż jakiś film i pewnie też zaraz pójdziemy spać jak się skończy.

Kasian zdrówka dla Hani , biedulka
O matko Iga od rana do 20 nie spała? Wow! Hania dzisiaj się o 13 obudziła, a po 18 już latała z ręcznikiem, że chce iść się kąpać

Nasz sylwester wyglądał podobnie jak Wasz, tyle, ze ja nie dotrwałam do 24 ale dokładnie tak samo było w zeszłym roku
Ale na polsacie nie oglądaliśmy, na chwile tylko przełączyłam ale jak zobaczyłam Joannę Liszowską w takim specyficznym stroju to po chwili szoku przełączyłam na tvn

Cytat:

Kasian no taaaa te bezprocentoee alko takie drogie :p ja mojego w kaufie za 4zł kupowałam nie za 5 jak Ty w biedronje

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

A właśnie skoro styczeń :p zaczełam patrzeć na foteliki
Kasian jaki macie do bazy dla Hanny teraz? bo Ciebie pamiętam:p
Bo Olin ma kiddiego z pasem brzusznym i dla drugiego też chyba chce taki więc nie wiem czy tetaz upierać sie na baze...

Łe no ja to zaszalałam, bo kupiłam nawet 2 za 5zł

My mamy teraz fotelik Maxi Cosi Pearl on jest od 9 do 18kg tylko ten pasuje do fazy familyfix, którą mamy. Niestety wadą jest to, ze bez bazy nie można go przypiąć pasami, no ale jak jeździmy wszędzie i tak jednym samochodem tylko to nie jest jakiś wielki problem.

W ogóle dziewczyny przez Hanusi chorobę zapomniałam Wam się pochwalić, że dzisiaj Tosieńkę poczułam w końcu czekała łobuziara do nowego roku
Stary 2014-01-01, 21:38   #2698
Seleniti
Zadomowienie

Kasian ja tez tego nie rozumiem i chyba nie zrozumiem... gratuluje ruchow widzisz czulam, ze tak bedzie

Stary 2014-01-01, 21:45   #2699
martuszka0
Rozeznanie

asiulka_22 jeśli kobieta jest aktywna fizycznie i wcześniej dużo chodziła na siłownię i podnosiła ciężary to podczas ciąży nadal może to robić tylko wiadomo, z mniejszym obciążeniem i z rozsądkiem. Ja zanim zaszłam w ciążę właśnie zakochałam się w ćwiczeniach siłowych, ćwiczyłam regularnie i trochę ubolewałam nad tym, że musiałam przerwać po prostu wolałam się wstrzymać, choć mój trener zapewniał, że mogę chodzić. A po porodzie jak tylko dojdę do siebie mam plan wrócić do ćwiczeń

kasian za ruchy. Oby Hani nic poważnego nie było....
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 21:51   #2700
asiulka_22
Zakorzenienie

kasian86 >> Gratuluje "puknięcia" przez córcie!!

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

martuszka0>> oczywiście, zgodze się z Tobą co do aktywności fiz. przed i podczas ciąży... jakieś lekkie ćwiczenia kardio, biegani itp. nie mam nic przeciwko, ale już podnoszenie ciążarów? jak dla mnie to przesada!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości