![]() |
#2671 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Gianna jaka masz fajna ginekolożkę
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z telefonu... |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Zadomowienie
|
Gianna- no to czekamy
![]() Justine- dziewczyny już pisały- to usg, które może mierzyć z błędami. Amekla: ![]()
#2673 | |
Zadomowienie
|
Cholera, a ja mam robaka
![]() ![]() Ela87, jeszcze raz gratulacje ![]() ![]() justine_87Kochana, Ula ma brzuszek mniejszy o 2 tygodnie i lekarka tez mi powtarzała kilka razy, ze mam się zupełnie nie przejmować ![]() Cytat:
![]() Gianna M No to tylko czekać teraz ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2674 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2675 |
Zakorzenienie
|
Kate i Majeczka
![]() ![]() (t)asia ![]() Justine, jak ja sobie pomyślę, jak mnie bada ginekolog, i że według niego jestem we wcześniejszym tyg. niż to wynika z moich obliczeń to aż mi się włos jeży na głowie, czy w takim razie z moim Maluszkiem wszystko ok i czy wszystkie pomiary są w normie............ Za mną ciężki dzień, nie będę Wam już smęcić, zresztą lepiej chyba będzie, jak się położę i trochę odpocznę...Mam nadzieję że ta noc będzie należała do przespanych. Dobranoc wszystkim ![]()
#2676 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() amelka2006 trzymaj się ![]() przyszła moja pościel w sówki, po 2 tyg od zamówienia. ale tak mi się podoba, że dałam pozytywny komentaż do transakcji. tylko fasolka do karmienia jakaś mała mi się wydaję... może przez mój ciążowy brzucholek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2677 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak masz się oszczędzać to się oszczędzaj, ważne że nie ma powodu do niepokoju, jeśli gin tak mówi Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Podoba mi się ta data ![]() ![]() Cytat:
![]() Obwodem główki bym się nie martwiła, nie jedna z nas tutaj ma wymiary główki/wagi/brzuszka wskazujące na rózne tygodnie ciąży. A jeśli chodzi o lek przeciwpadaczkowy to też nie sądzę żeby az 4 neurologów się myliło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2678 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj będziesz go jeszcze przekupywać ![]() Cytat:
przedwczoraj jak robiłam porządek przed wizyta u gina,do łazienki wszedł mąż i stwierdził że wyglądam jakby mała zaraz miała wyskoczyć. Gin dal nam zielone światło na seks po skończonym 38t,no 'chyba że mąż sie bardzo niecierpliwi to poczekajcię chociaż do soboty i skończonego 37'. Mąż stwierdził że on poczeka i dwa miesiące do końca półogu bo w końcu główką małej delikatna i nie chcę jej nic na niej odgnieść.. Cytat:
Ela gratulacje!!!ogromne!!! Witamy Ole na świecie!! Dziś ktg wyszło prawiew normie. Córi dużo mniej sie ruszała więc pewnie przez to tętno nie skakało. W ogóle z godzinę lezałam i w drzemkę zapadłam. Jutro i w pt znów idę sprawdzić. A w ogóle gin stwierdził że dziś dużo lepiej wyglądam i że w ogóle mogę przychodzić częściej podrzemać na lezance jak w domu nie mam jak. Dodatkowo ochrzanił mnie że przyjechałam samochodem. A jak wyszło że sama sie przywiozłam to już w ogóle mi sie dostało... Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#2679 | ||
Wtajemniczenie
|
justine dziewczyny maja racje, nie martw sie na zapas,bo takie rozbieznosci moga byc z roznych przyczyn I nie czytaj juz nic, bo tylko sie niepotrzebnie nakrecasz
amelka przykro mi Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() to czekamy jeszcze na wiesci od side Ciekawe tylko czy ona z tego gabinetu dzisiaj wyjdzie, jak gin mial szukac rozwarcia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
Za wszystkie mamusie czekające na regularne skurcze trzymam mocno kciuki.
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Kate i Eli serdecznie gratuluje zdrowych córeczek. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
#2681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kochana, musisz jeździć na ktg poleżeć, odpoczniesz i będzie wszystko dobrze ![]()
![]() |
#2682 |
Zakorzenienie
|
Virginia dobrej nocki życzę. Wyspij się.
Maggie super ze na ktg wszystko w porządku i przy okazji sobie przycielas komara :p a niby jak miałaś przyjechać jak nie samochodem? wysłane z fona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2683 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2684 | ||||
Zadomowienie
|
[QUOTE=side85;45226931]dziś o 10:20 przez cc przyszła na świat Majeczka od naszej Kate
waży 3500 i mierzy 56cm ![]() ![]() /QUOTE] ogromne GRATULACJE!!! ![]() cały dzień czekałam na info ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a jak byś miała dostać się do lekarza jak nie samochodem? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2685 | |||||
Zakorzenienie
|
Monia teraz dla odmiany piszę z wanny rozkoszujac sie ciepła kąpielą która trochę mi łagodzi ten ból po lewej stronie
![]() Cytat:
przy Zu huśtawka w ogóle sie nie sprawdziła. Innych bujajacych bajerów nie miała. Za to mata tiny love mała księżniczka od trzeciego tygodnia służyła bardzo bardzo długo Cytat:
My wczoraj fronty do kuchni wybieralismy i tak samo dupnie. Płyty są różne -chciałam jasne lakierówane-ale już okleiny w takim kolorze nie dobierzesz... Irytujace! Cytat:
zobaczysz że po dwóch godzinach będziesz te olbrzymy zmieniać ![]() Cytat:
: ) Cytat:
Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Mmna,moj gin przyjmuje jakieś półtora km od mojego domu na sąsiednim osiedlu. Spacerem jakieś 20minut. Po pierwsze nie chciało mi sie iść,po drugie siły nie miałam a najważniejsze musiałam na zakupy jechać ogromne. Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#2686 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Gianna M trzymamy kciuki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi brakuje półtora tygodnia więc początkiem marca mogę rodzic Cytat:
i jak jesteś bardzo dzielna a cc to nie powód dowstydu! Cytat:
nie martw sie na zapas. To może być błąd pomiaru a jeśli masz być spokojniejsza powtórz usg gdzie indziej: * jestem jednak pewną żewszystko jest dobrze Cytat:
ojej tak mi przykro... ![]() Cytat:
same dobre wieści. Brawo! Tych 9kg tylko okropnie zazdroszczę; ) Cytat:
Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#2688 |
Zadomowienie
|
Mmhym i ag będzie dobrze!!
![]() Virginia spokojnej nocy :-* Maggie ![]() ![]() Dobranoc mamuśki :-* Wysłane z telefonu... |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Moderator
|
Poprasowalam i bola mnie nogi, a jeszcze 2 pralki ciuszkow i posciel zostaly - nienawidze prasowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2690 |
Wtajemniczenie
|
Ela87 no co ty mówisz!!!!! jesteś cudowną mamą cudownej córeczki - co za róznica w jaki sposób przyszła na świat!
nie myśl tak! ![]() amelka przykro mi, ale będzie dobrze, przytulam! ![]() justine jak dziewczyny piszą że i u nich są rózne wymiary to chyba nie ma co panikować ![]() ale jak masz byc spokojniejsza to mozesz skonsultowac to z innym lekarzem zeby nie swirować ![]() mmhym szkoda że robal się przypałętał. słuchaj lekarki i nie zapomnij wyniku do szpitala! co do leżaczka - ja miałam i mam po Malwince z FP leżaczek-bujaczek - byłam super zadowolona - juz wyprany i przygotowany czeka na następce ![]() Gianna no to czekamy! ![]() ![]() elunka miało byc 'u pana G' czyli podglądacza ![]() maggie super że ktg w normie ![]() w sumie to bardzo dobry sposób dzięki temu na odpoczynek ![]() virginia jutro będzie lepszy dzień! ![]() ale mały mi się strasznie wierci! aż mnie to boli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Raczkowanie
|
No i zostawili mnie w szpitalu. Jeszcze mi się skurcze na ktg piszą 60-70 .dostalam kroplowke z magnezem i leżę.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2693 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2694 | |
Zakorzenienie
|
(t)asia gratuluję wizyty, oszczędzaj się i bedzie dobrze
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ela87 podziwiam Cię za Twój spokój, bez paniki i rozpaczy ![]() ![]() justine_87 jeśli się bardzo martwisz to idź na usg, ja nie wiem czy moje dziecko jest wymiarowe bo mi nic gin nie mówi fajnie że się odezwałaś bo się już martwiłyśmy amelka2006 współczuję ![]() ![]() może mężowi uda się z córa przyjechać w weekend to byś do nich wyszła z oddziału i nacieszyła nimi Gianna M ale masz fajną ginekoloszkę ![]() ![]() ![]() virginia dobrej nocki ![]() wiesz że my Cię chętnie wesprzemy ![]() maggie123 ![]() ![]() teQiba nie narzekaj. Ja muszę na klęcząco prasować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Moderator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2696 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A swoją drogą czemu cię ochrzanił że sama przyjechałaś samochodem? Mój mnie też ostatnio pytał czy sama przyjechałam (mam do gina ok 30 min autem) i chyba był zdziwiony trochę, ale co to za różnica czy się siedzi za kierownicą czy na fotelu pasażera ![]() Cytat:
![]() Mi kręgosłup wysiada. Dzisiaj pojechałam z TZ na pocztę i krótkie zakupy i myślałam że nie dojdę do auta... Cytat:
![]()
![]() |
#2697 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() trzymaj się! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2698 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ciekawe jak tam side po wizycie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2699 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2700 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:53.