![]() |
#2671 |
Rozeznanie
|
Dot.: Invimed i Invicta Wrocław
Cześć dziewczynki
![]() już po wizycie, bejbuś ma 7 mm, było już widać serduszko ![]() ![]() Trzymam kciuki za pozostałe! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2673 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#2674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2675 |
Rozeznanie
|
Emi, powiedział Ci doktorek skąd ten krwiak się wziął?
#2676 |
Zadomowienie
|
hej, Emi a nie wiesz jakiej wielkości masz tego krwiaczka bo ja mam 8x4mm i nie wiem czy to duży czy mały , wydaje się mały ale tak mysle że w stosunku do wielkości macicy to chyba mały nie jest ... mi kazali leżeć
![]() ![]() jakaś inwazja tych krwiaczków, mi lekarz powiedział że to moglo być od podniesienia czegoś ciężkiego nieświadomie , a nawet od przykucnięcia czy schylenia sie gwałtownego
![]() ![]() nasze 2620 gram szczęścia Edytowane przez gosiek0388 Czas edycji: 2015-02-23 o 16:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2677 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
AMH skomentowała tylko "no szału nie ma"
![]() |
#2678 |
Zakorzenienie
|
Niagra no to gratulacje
![]() Eleo a co u Ciebie?
#2679 |
Rozeznanie
|
Mała ogólnie to bez szału ta babka.. niezbyt przyjemna ale na szczęście konkretna a chyba o to chodzi ..
#2680 |
Zadomowienie
|
Wracam doydomu, jest kwalifikacja, napisze więcej jak będę już w domciu. Będę miała oczywiście do was parę pytan ;]
Niagra, na którą miałaś wizytę? |
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2682 |
Zakorzenienie
|
Eleo gratulacje. Dobrze, że nie mieliście w grudniu czy to kiedy tych 6 tys na in vitro, bo byscie kase wydali niepotrzebnie
![]() Niagra mam nadzieję, ze Tobie przyniesie szczęście dr O. , ale jeszcze bym się nad nią zastanowiła na Twoim miejscu. Poczytaj sobie forum do którego link Ci przesłałam i opinie dziewczyn, które są jej pacjentkami. Ja się nie wypowiadam na jej temat, bo byłam u niej tylko raz. ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- A ja znowu plamienie. Już nie mam siły ![]() MAJU jak wyniki?? Nie każ się martwić o Ciebie
#2683 |
Rozeznanie
|
Eleo, suuuuuper wiadomości
![]() ![]() ![]() Do ostatka się martwiłam - wydać nie potrzebnie ![]() Zapłodniło się nam pięć bąbelków -4 w klasie pierwszej, 1 klasa czwarta.Dwa zamrozili i dwa maluchy podali ![]() ![]()
#2684 |
Raczkowanie
|
Boże dziewczyny ale wy lecicie, ja sue umowilam na Hsg w piątek ale dzis jeszcze okresu brak i znowu dupa wszystko sie przeciągnie
![]() Mam tylko nadzieje ze teraz znowu cykl nie bedzie trwał 40 pare dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Zadomowienie
|
anusia, dzieki za linka do apteki, na pewno skorzystam
![]() emi ![]() niagra, ale faaajnie! anty to oczywiscie ovulastan? w ogole ktos wie, dlaczego wszystkie jedziemy na owulastanie akurat? mala, a owsze, wydalibysmy niepotrzebnie :P kokolatka, przewspaniale! moze beda blizniaki? jak sie czujesz? cichutka, tu chyba zadna z nas nie szla ekspresem, wszystkie mamy na koncie oczekiwanie na @, hsg czy iui... ale w koncu wszystkie sie doczekamy tego upragnionego dzidziusia. mam do was drogie panie pytania: 1. co zadecydowalyscie ws. przechowywania niewykorzystanych zarodkow? ile to w ogole kosztuje? dr mowil o mozliwosci: depozytu, oddania do badan i zniszczenia. Bylam pewna ze kliniki nie niszcza zarodkow :| mialam zapytac w recepcji i zapomnialam ![]() 2. czy poza mala ktos jeszcze wykupil te 3 weryfikacje platne? i dlaczego tak albo nie ![]() w ogole to do kolejnej wizyty wychodzi mi ze mam 10 razy kluc sie gonapeptylem (1 zastrzyk juz za mna, pieklo:/), a facet w aptece dal mi opakowane 7 szt i ja zauwazylam to dopiero w domu ![]() pielegniarka mowila w ogole, ze spokojnie moge ten zastrzyk robic wieczorem, na spokojnie, zeby nie denerwowac sie przed wyjsciem do pracy, a dr mowil, ze rano. Powinnam raczej usluchac lekarza... ale kusza mnie te wieczory. A wy jak kłułyście sie gonapeptylem? anty mam brac w sumie az 26 dni, 13 marca kolejna wizyta: 1ds i dojdzie kolejny lek. na wizycie dr byl podenerwowany, cos tam bąkał na recepcje, ze ciagle musi na cos czekac, ze nie pracuja szybko i sprawnie, przez co jemu sie wszystkie wizyty przesuwaja :| |
![]() ![]() |
![]() |
#2686 |
Konto usunięte
|
Co do pytań:
1. nie chodzi o zarodki, a o komórki pobrane podczas pick up. Ja niszczyłam. Mi Gruszka mówiła, że komórki się ciężko rozmrażają. Mi pobrali 16, z czego 8-9 było dojrzałych, więc tylko kilka poszło do zniszczenia. W sumie dobrze, bo i tak mam 4 mrozaczki i nie wiem co z nimi zrobię jak nie wykorzystam. 2. ja weryfikacji nie brałam i nie żałuję. 3. gonapeptyl rano! Potem wieczorem będzie menopur. |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Zakorzenienie
|
Eleo bierz rano Gonapeptyl, bo później będziesz sie kłuła 2 razy dziennie a Menopur wieczorem wstrzykujesz. Rób jak lekarz kazał. Jutro więcej Ci napiszę. Ide spać, bo zła jestem na to plamienie więc je prześpię
Acha to fakt Gonapeptyl nieprzyjemny we wstrzykiwaniu ble
#2688 |
Zadomowienie
|
Dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Konto usunięte
|
Ja tam wolałam gonapeptyl niż menopur, ale to chyba tylko ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2690 |
Raczkowanie
|
Ja tylko póki co miałam kontakt z Gonapeptylem, i wogole nie odczułam żadnego szczypania .
|
![]() ![]() |
![]() |
#2691 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() -Jeżeli chodzi o weryfikacje to nie żałuje ani jednej złotówki na to wydanej, bo po pierwszej miałam o wiele za mały PRG i dzidzi by się nie utrzymało na tak małym poziomie. Miałam zwiększoną dawkę. Estradiol tez miałam za mały. To nie chodzi tylko o to żeby Ci lekarz potwierdził czy jestes w ciąży czy nie, bo to sama widzisz po rosnącej becie HCG. - Ktoś się machnął z receptą albo dr albo farmaceuta, ale jak zadzwonisz do Invicty i powiesz sytuację to recepta już będzie czekała na Ciebie w rejestracji u babek ![]() - Lekarze często są wkurzeni na babeczki z recepcji, że czegoś nie zrobiły albo pokićkały ![]() ![]() Cichutka no różnie ludzie reagują na leki. DLa mnie gonapeptyl był okropny, a Menopur podczas wstrzykiwania w ogóle nie czułam czyli wręcz przeciwnie jak Danae ![]()
![]() |
#2692 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
![]() Mała ach te plamienia... kurcze tyle strsu robią .. mam nadzieję że nic poważnego się nie dzieje ... wypoczywaj ile się da ![]()
![]() |
#2693 |
Konto usunięte
|
Możesz chodzić jak Ci godzinowo pasuje. Ja chyba jako jedyna miałam wszystko i Gruszki i nie miałam styczności z innymi lekarzami.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niagra ja Cię nie chcę straszyć. Piszę to dla Twojego dobra ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2695 |
Raczkowanie
|
U mnie niestety wynik zly
![]() ![]()
5 lat starań 2012-laparotomia-usuniecie torbieli na obu jajnikach 2013-HSG-lewy jajowod drozny,prawy niedrozny 2014-start INVIMED, stymulacja bez efektu, histeroskopia usuniecie polipa(wynik-stan przednowotworowy ![]() 2015-styczen-kontrolna histeroskopia-? |
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Rozeznanie
|
Wiem kochana... nie odbieram tego złośliwie.. cieszy mnie każda wiadomośc.. nawet ta niekorzystna.. zawsze wolałam gorzką prawdę od slodkiego kłamstwa ..
![]() - na kwalifikacje umowic sie do kogoś innego - tylko Dr J przeprowadza transfery?
#2697 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kochana, mysle ze tu nie mozna mowic o winie, o tym, ze spotyka cie to wszystko za cos (ze cos zrobilas albo nie zrobilas). Tak po prostu juz jest, na wiele rzeczy nie mamy wplywu, a gdybysmy wiedzieli, ze upadniemy, to bysmy usiedli ![]() jestesmy z toba, mimo ze tylko wirtualnie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2698 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2699 |
Zakorzenienie
|
MAJU kochanie tak bardzo liczyłam na dobre wieści od Ciebie
![]() ![]() Aż jestem wkur.... że musisz przez to przechodzić. Trzymaj się skarbie jakoś ![]()
#2700 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.