|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla os鏏, kt鏎e interesuj si stylizacj fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog喚bi swoj wiedz, podzieli si do鈍iadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narz璠zia |
|
|
#2671 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 6
|
Dot.: Jaka FRYZURA b璠zie mi pasowa ? - W﹗EK ZBIORCZY ;)
Dziewczyny,
Poprosze o porade. Zdjecie, ktore zamieszczam jest mniej wiecej sprzed pol roku, wlosy sa dluzsze, siegaja ramion, kolor sie nie zmienil, to jest moj naturalny kolor i jest ok. Mam dosc wysokie czolo i policzki na chomik ![]() Chcialabym jednak zmienic fryzure. Czego bym nie chciala, to za mocno ich skracac. Prowadze dosc aktywny tryb zycia i kitka czasami szybko zwiazana w biegu ulatwia mi zycie . Poprosze o porady. |
|
|
|
#2672 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 600
|
Nmoon - dzi瘯uje za odpowied i porad
![]() W豉郾i my郵a豉m co o kasztanowym wi璚 kto wie, by mo瞠 taki w豉郾ie sobie zrobi. Co do grzywki to w sumie musz j mie bo niestety mam du篡 nos od kt鏎ego trzeba jako uwag odwr鏂i .Co do twojej fryzury, to s康z 瞠 jest ci 郵icznie! Masz 郵iczne rysy twarzy. To je郵i chcesz d逝gie, to nie skracaj z d逝go軼i, jedynie pocieniuj i zmie kolor? ![]() Bo je郵i nie chcesz aby inni postrzegali ci jako s這dk to wybierz co mocniejszego, mo瞠 jaki 豉dny br您? ![]() Biedrona - To by這 do mnie bo nie zaczai豉m
|
|
#2673 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 9 124
|
Cytat:
moze z dluzszym przodem grzywka moze byc na bok
|
|
|
#2674 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 9
|
Hej mam problem!!! Kompletnie nie wiem jaka fryzura b璠zie mi pasowa, prosz o pomoc! Tu moje zdj璚ie http://www.fotka.pl/albumy/pieknawtw...ef29bada1#foto ^^
|
|
|
|
#2675 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2676 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 600
|
Ja si mo瞠 jeszcze raz przypomn,
czy kto ma jakie pomys造 na fryzur dla mnie ? ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2047
|
|
#2677 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 235
|
Dot.: eh.. ;/
nie, nie
![]() to zielone to magiczna spinka bo mam taki sprz皻 ![]()
|
#2678 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 4
|
jaka fryzura pasuje do mojej twarzy?
|
|
|
|
#2679 |
|
Przyczajenie
|
Ja te sie przypomne macie cos dla mnie jakas fryzure?
|
|
|
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
sa rozne dlugosci moze byc taki do szyji a przod lekko dluzszy ...nie kazdy bob musi byc do ucha
|
|
#2681 |
|
Przyczajenie
|
Heja, Caskado mog豉by mi te pom鏂 przy fryzurze?? bo chyba si na tym znasz, wi璚 prosz o pomoc.
|
|
|
|
#2682 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
echhh zazdroszcze wam bobow ja nie moge sobie na to pozwolic bo mam krecone wlosy czasem tylko sie wysile i prostuje
|
|
|
#2684 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ok, umowilam sie co prawda dopiero na 17 lipca ale mam zaufanie do tej fryzjerki i poczekam! |
|
|
|
|
#2685 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 2
|
Dot.: Jak "to" wystylizowa ? :D
Jak zrobi tak fryzur?
|
|
|
|
#2686 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 1
|
Jak otrzyma m瘰k fryzur z grzywk?
Witam,
Edytowane przez washingtonplx Czas edycji: 2010-10-29 o 20:28 Pow鏚: poprawa |
|
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 5 872
|
Dot.: Jak otrzyma m瘰k fryzur z grzywk?
hmm
w這sy musz by tak d逝gie, 瞠by zakry造 czo這. wszystko zale篡 od kszta速u i proporcji g這wy. wystarczy jedna wizyta u fryzjera, ale du穎 zale篡 od jako軼i Twoich w這s闚. je郵i s rzadkie/cienkie to efekt b璠zie mizerny. podobnie przy pusz帷ych si w這sach. no i wicherki - sporo ludzi je ma, wtedy trzeba si nam璚zy podczas stylizacji
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 5 872
|
wycieniowa w這sy, wgnie嗆 piank, wysuszy?
|
|
#2689 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 145
|
Dot.: Fryzury z grzebykiem
Witam dziewczyny,
Jestem zainteresowana tym grzebykiem EZ comb, gdzie mo積a go dosta i w jakiej cenie? |
|
|
|
#2690 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam pytanko .. jak wyczarowac taka fryzure... gruba lok闚ka czy raczej wa趾i???
http://1.bp.blogspot.com/_Fy0Pj5ZRsl...ingle_Cool.jpg |
|
|
|
#2691 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 1
|
hej dziewczyny!!!mam dlugie wlosy ale juz mi sie znudzilly...chcialabym taka fryzurke...bedzie mi pasowala??mam okragla twarz...http://forum.szafa.pl/49/1373232/czy-pajuja.html POMOCY!!!dziekuje
Edytowane przez olesika Czas edycji: 2010-06-18 o 18:07 |
|
|
|
#2692 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 2
|
Dzi瘯i
|
|
|
|
#2693 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 64
|
Mam d逝ugie g瘰te br您owe w這sy i zastanawiam sie nad zrobieniem g瘰tej grzywki na ukos lub na bok , chcia豉m si od was dowiedzie jakie s plusy i minusy je郵i chodzi o tak grzywk
![]()
|
|
|
|
#2694 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jaka lepsza fryzuraa d逝gie w這sy z grzywk czy bez....Grzywka plusy i minusy;)
hej. Ja mam te d逝gie, br您owe w這sy i mam grzywk. Z tym, 瞠 mam w這sy cienkie, rzadkie, ale grzywka jest spoko. Je郵i jeszcze masz wysokie czo這, to grzywka, jak najbardziej, do tego w這sy nie "sp造waj" na oczy, bo s zci皻e na grzywk. Ja polecam serdecznie
Zanim zosta豉 pocz皻a-pragneli鄉y Ci, zanim si urodzi豉-kochali鄉y Ci, zanim mine獪 pierwsza minuta Twojego 篡cia-byli鄉y gotowi umrze dla Ciebie:TO JEST CUD 玆CIA! Taki,ktory pokocha nie "za" lecz "pomimo ze" B璠zie mnie kocha dzi bardziej ni wczoraj, ale mniej ni jutro.. |
|
|
|
#2695 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 197
|
Dot.: Jaka lepsza fryzuraa d逝gie w這sy z grzywk czy bez....Grzywka plusy i minusy;)
ja mam grzywk, dosy cienk, prost, a wcze郾iej mia豉m grzywk na bok. Og鏊nie wygl康am lepiej ni bez grzywki, du穎 os鏏 m闚i這 mi, 瞠 to pozytywna zmiana. Reszt w這s闚 mam d逝g, jasny br您. Do wad zaliczam to, 瞠 czasem beznadziejnie si uk豉da, pewnie dlatego, 瞠 moje w這sy s jakby "lekkie", ale i tak wygl康am lepiej ni gdybym jej nie mia豉, tak mi si przynajmniej wydaje ; ))
|
|
|
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
hej
tez mam dlugie wlosy krecone a grzywke mam prawie do ust juz jestem z niej zadowolona moge ja ukladac na rozne sposoby ..u mnie zazwyczaj idzie w ruch prostownica do grzywki stylizuje ja sobie zaleznie od humoru wywijam podkrecam upinam no i duzy plus za to ze jak zwiazuje sobie wloski z tylu to grzywka dluga mi zostaje lubie takie fryzurki typu"nielad" na glowie ...gdybym nie miala grzywki musialabym za kazdym razem jak zwiazuje wlosy byc ulizana czego nie znosze![]() niedlugo lece ja podciac i wystopniowac dlugosc do noska mi starczy
|
|
#2697 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 141
|
Te mam d逝gie br您owe w這sy nawet lekko kr璚one. Jako w zesz造m roku zrobi豉m sobie grzywk na bok i tak mi si spodoba豉 瞠 do teraz j "nosz"
Oczywi軼ie du穎 zale篡 od tego jaki masz kszta速 g這wy. Ja mam okr庵陰 i m闚i, 瞠 do takiego kszta速u nie pasuje, a teraz wygl康am o du穎 lepiej ni wcze郾iej. A w ogole wydaje mi si, 瞠 grzywki s w modzie tak瞠 decyzja nale篡 do Ciebie
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 11 159
|
zazwyczaj wiekszo軼i os鏏 豉dniej jest w grzywce.
Ja mam j od 2 lat i staram si zapu軼i i do teraz mi nie wysz這 bo ciagle do niej wraca豉m. Jednak noszenie grzywki mo瞠 powodwacz powstawanie pryszczy na czole wi璚 to jeden z powod闚 dla kt鏎ego ja upinam. Bo na punkcie twarzy mam obsesj :P Og鏊nie wygl康a bediesz napewno lepiej, tylko mo瞠 sie ona przet逝szcza szybciej itp, ale za to jest wi璚ej mo磧iwo軼i upinania fryzury. Poblem jest wtedy gdy ci sie znudzi, bedziesz czeka lata 瞠by sie jej pozbyc
|
|
|
|
#2699 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 48
|
Ja mam grzywk i j zapuszczam ale zastanawiam si nad jej skr鏂eniem
![]() Zalety: fryzurka b璠zie ciekawsza, b璠ziesz wygl康a豉 m這dzie穎wo, mo瞠sz j uk豉da jak chcesz(d逝窺z) i og鏊nie wielu osobom jest lepiel w grzywce ![]() Wady: mo瞠sz mie problemy ze sk鏎 szczeg鏊nie w lecie, przet逝szcza si szybciej. Ja bym sobie na twoim miejscu zrobi豉 tak z boku 瞠by mo積a by這 j spokojnie spi望 |
|
|
|
#2700 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 3
|
grzywka jest fajna ;-d . ja osobi軼ie spinam j na bok lub do g鏎y, poniewa w czasie silnego wiatru lub "spocenia si'', moja grzywka zaczyna si kr璚i.. ; / . no, a w這sy mam akurat kr璚one, blond pasemka do ramion ;-) .
|
|
![]() |
Nowe w徠ki na forum Fryzury i styling
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:25.

moze z dluzszym przodem
grzywka moze byc na bok

czasem tylko sie wysile i prostuje
w這sy musz by tak d逝gie, 瞠by zakry造 czo這. wszystko zale篡 od kszta速u i proporcji g這wy. wystarczy jedna wizyta u fryzjera, ale du穎 zale篡 od jako軼i Twoich w這s闚. je郵i s rzadkie/cienkie to efekt b璠zie mizerny. podobnie przy pusz帷ych si w這sach. no i wicherki - sporo ludzi je ma, wtedy trzeba si nam璚zy podczas stylizacji