|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#2671 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 6
|
Dot.: Jaka FRYZURA bêdzie mi pasowaæ ? - W¡TEK ZBIORCZY ;)
Dziewczyny,
Poprosze o porade. Zdjecie, ktore zamieszczam jest mniej wiecej sprzed pol roku, wlosy sa dluzsze, siegaja ramion, kolor sie nie zmienil, to jest moj naturalny kolor i jest ok. Mam dosc wysokie czolo i policzki na chomik ![]() Chcialabym jednak zmienic fryzure. Czego bym nie chciala, to za mocno ich skracac. Prowadze dosc aktywny tryb zycia i kitka czasami szybko zwiazana w biegu ulatwia mi zycie ![]() Poprosze o porady. |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 600
|
Nmoon - dziêkuje za odpowied¼ i poradê
![]() W³a¶ni my¶la³am co¶ o kasztanowym wiêc kto wie, byæ mo¿e taki w³a¶nie sobie zrobiê. Co do grzywki to w sumie muszê j± mieæ bo niestety mam du¿y nos od którego trzeba jako¶ uwagê odwróciæ ![]() Co do twojej fryzury, to s±dzê ¿e jest ci ¶licznie! Masz ¶liczne rysy twarzy. To je¶li chcesz d³ugie, to nie skracaj z d³ugo¶ci, jedynie pocieniuj i zmieñ kolor? ![]() Bo je¶li nie chcesz aby inni postrzegali ciê jako s³odk± to wybierz co¶ mocniejszego, mo¿e jaki¶ ³adny br±z? ![]() Biedrona - To by³o do mnie bo nie zaczai³am ![]()
![]() |
#2673 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 124
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 9
|
Hej mam problem!!! Kompletnie nie wiem jaka fryzura bêdzie mi pasowaæ, proszê o pomoc! Tu moje zdjêcie http://www.fotka.pl/albumy/pieknawtw...ef29bada1#foto ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 600
|
Ja siê mo¿e jeszcze raz przypomnê,
czy kto¶ ma jakie¶ pomys³y na fryzurê dla mnie ? ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2047
![]() |
#2677 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 235
|
Dot.: eh.. ;/
nie, nie
![]() to zielone to magiczna spinka bo mam taki sprzêt ![]() ![]()
![]() |
#2678 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
jaka fryzura pasuje do mojej twarzy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
Przyczajenie
|
Ja te¿ sie przypomne macie cos dla mnie jakas fryzure?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
sa rozne dlugosci moze byc taki do szyji a przod lekko dluzszy ...nie kazdy bob musi byc do ucha
![]()
![]() |
#2681 |
Przyczajenie
|
Heja, Caskado mog³aby¶ mi te¿ pomóc przy fryzurze?? bo chyba siê na tym znasz, wiêc proszê o pomoc.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2682 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2684 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ok, umowilam sie co prawda dopiero na 17 lipca ale mam zaufanie do tej fryzjerki i poczekam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Dot.: Jak "to" wystylizowaæ ? :D
Jak zrobiæ tak± fryzurê?
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2686 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Jak otrzymaæ mêsk± fryzurê z grzywk±?
Witam,
Edytowane przez washingtonplx Czas edycji: 2010-10-29 o 19:28 Powód: poprawa |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 872
|
Dot.: Jak otrzymaæ mêsk± fryzurê z grzywk±?
hmm
![]() ![]()
![]() |
#2688 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 872
|
wycieniowaæ w³osy, wgnie¶æ piankê, wysuszyæ?
![]()
![]() |
#2689 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 145
|
Dot.: Fryzury z grzebykiem
Witam dziewczyny,
Jestem zainteresowana tym grzebykiem EZ comb, gdzie mo¿na go dostaæ i w jakiej cenie? |
![]() ![]() |
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#2690 |
Raczkowanie
|
A ja mam pytanko .. jak wyczarowac taka fryzure... gruba lokówka czy raczej wa³ki???
http://1.bp.blogspot.com/_Fy0Pj5ZRsl...ingle_Cool.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
![]() http://forum.szafa.pl/49/1373232/czy-pajuja.html POMOCY!!!dziekuje ![]() Edytowane przez olesika Czas edycji: 2010-06-18 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Dziêki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 64
|
![]()
Mam d³uugie gêste br±zowe w³osy i zastanawiam sie nad zrobieniem gêstej grzywki na ukos lub na bok , chcia³am siê od was dowiedzieæ jakie s± plusy i minusy je¶li chodzi o tak± grzywkê
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2694 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jaka lepsza fryzuraa d³ugie w³osy z grzywk± czy bez....Grzywka plusy i minusy;)
hej. Ja mam te¿ d³ugie, br±zowe w³osy i mam grzywkê. Z tym, ¿e mam w³osy cienkie, rzadkie, ale grzywka jest spoko. Je¶li jeszcze masz wysokie czo³o, to grzywka, jak najbardziej, do tego w³osy nie "sp³ywaj±" na oczy, bo s± zciête na grzywkê. Ja polecam serdecznie
![]()
Zanim zosta³a¶ poczêta-pragneli¶my Ciê, zanim siê urodzi³a¶-kochali¶my Ciê, zanim mineêa pierwsza minuta Twojego ¿ycia-byli¶my gotowi umrzeæ dla Ciebie:TO JEST CUD ¯YCIA! ![]() Taki,ktory pokocha nie "za" lecz "pomimo ze" Bêdzie mnie kocha³ dzi¶ bardziej ni¿ wczoraj, ale mniej ni¿ jutro.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 197
|
Dot.: Jaka lepsza fryzuraa d³ugie w³osy z grzywk± czy bez....Grzywka plusy i minusy;)
ja mam grzywkê, dosyæ cienk±, prost±, a wcze¶niej mia³am grzywkê na bok. Ogólnie wygl±dam lepiej ni¿ bez grzywki, du¿o osób mówi³o mi, ¿e to pozytywna zmiana. Resztê w³osów mam d³ug±, jasny br±z. Do wad zaliczam to, ¿e czasem beznadziejnie siê uk³ada, pewnie dlatego, ¿e moje w³osy s± jakby "lekkie", ale i tak wygl±dam lepiej ni¿ gdybym jej nie mia³a, tak mi siê przynajmniej wydaje ; ))
|
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() niedlugo lece ja podciac i wystopniowac dlugosc do noska mi starczy ![]()
![]() |
#2697 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 141
|
Te¿ mam d³ugie br±zowe w³osy nawet lekko krêcone. Jako¶ w zesz³ym roku zrobi³am sobie grzywkê na bok i tak mi siê spodoba³a ¿e do teraz j± "noszê"
![]() Oczywi¶cie du¿o zale¿y od tego jaki masz kszta³t g³owy. Ja mam okr±g³± i mówi±, ¿e do takiego kszta³tu nie pasuje, a teraz wygl±dam o du¿o lepiej ni¿ wcze¶niej. A w ogole wydaje mi siê, ¿e grzywki s± w modzie tak¿e decyzja nale¿y do Ciebie ![]()
![]() |
#2698 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 159
|
zazwyczaj wiekszo¶ci osób ³adniej jest w grzywce.
Ja mam j± od 2 lat i staram siê zapu¶ciæ i do teraz mi nie wysz³o bo ciagle do niej wraca³am. Jednak noszenie grzywki mo¿e powodwacz powstawanie pryszczy na czole wiêc to jeden z powodów dla którego ja upinam. Bo na punkcie twarzy mam obsesjê :P Ogólnie wygl±daæ bediesz napewno lepiej, tylko mo¿e sie ona przet³uszczaæ szybciej itp, ale za to jest wiêcej mo¿liwo¶ci upinania fryzury. Poblem jest wtedy gdy ci sie znudzi, bedziesz czeka³ lata ¿eby sie jej pozbyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 48
|
![]()
Ja mam grzywkê i j± zapuszczam ale zastanawiam siê nad jej skróceniem
![]() Zalety: fryzurka bêdzie ciekawsza, bêdziesz wygl±da³a m³odzie¿owo, mo¿esz j± uk³adaæ jak chcesz(d³u¿sz±) i ogólnie wielu osobom jest lepiel w grzywce ![]() Wady: mo¿esz mieæ problemy ze skór± szczególnie w lecie, przet³uszcza siê szybciej. Ja bym sobie na twoim miejscu zrobi³a tak± z boku ¿eby mo¿na by³o j± spokojnie spi±æ ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2700 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
grzywka jest fajna ;-d . ja osobi¶cie spinam j± na bok lub do góry, poniewa¿ w czasie silnego wiatru lub "spocenia siê'', moja grzywka zaczyna siê krêciæ.. ; / . no, a w³osy mam akurat krêcone, blond pasemka do ramion ;-) .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.