![]() |
#2671 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. V
Cytat:
![]() Kinqaa no brakuje ostatnio Ciebie na tym wątku! ![]() mam nadzieję, że wszystkie sprawy pozałatwiasz i będzie już ok ![]() elvira mnie bolą pięty, gdy dużo chodzę, ruszam się, uporczywy ten ból, ostatnio staram się leżeć i leżeć więc moje pięty także odpoczywają ![]() Eirene zdrówka dla Syna ![]() lilijka a bo sugeruję się Twoim babystrology ![]() ![]() ja czasami nie umiem się podnieść z łóżka, czuję się jak połamana, robi się nieciekawie, a gdzie styczeń ![]() Edytowane przez bajlaga Czas edycji: 2014-10-02 o 09:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Zakorzenienie
|
Ewka sorki ale nie;d i nie pytaj znowu dlaczego bo odp bedzie podobna;d
---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Bajlaga oczywiscie ze tak ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 | |
Zakorzenienie
|
hej
zajrzałam na moment i lecę do pracy, jeszcze tylko 5 dni Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
Bajlaga eh trudny październik przede mną... jeszcze się nawarstwilo przed narodzinami. Ale co poradzę. ..tłumacze sobie - co będzie to będzie
![]() Nie ten klimat co w salonie ![]() ![]()
#2675 |
Zakorzenienie
|
Bajlaga mi plecy nawalaja szczególnie pod wieczór..nie wiem co to bedzie przez te 3mies;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Rozeznanie
|
ewka nic mi teraz nie przychodzi do głowy bo miałam ochotę na szyszki i tylko nimi od wczoraj się zajadam
![]() ![]()
#2677 |
Zakorzenienie
|
A i bryke będę miała na Boze Narodzenie pod chojanka
![]() ![]()
![]() |
#2678 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2679 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ellyunia u mnie w pokoju, gdzie będzie sypialnia stoi lodówka i piec ![]() ![]() ![]() Kinqaa mam nadzieję, że wszystko się poukłada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
Bajlaga a przez co nakaz lezenia?bo chyba nie doczytalam czegoś
|
![]() ![]() |
![]() |
#2681 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2682 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
z tego co ja slyszalam to mustela jeszcze gorsza chemia niz palmers, chyba ze w nowym skladzie. Ja zostaje przy moim elancylu, na allegro znalazlam za 90 zl/400 ml, w superpharm to samo 240 zl ![]() a dlugo sie u Was czeka na realizacje zamowienia wozka? u mnie miesiac;/wiec jak w 2 tygodniu listopada zamowie to akurat przed siwetami bede miala w domu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2683 | |
Rozeznanie
|
Mniej więcej o to:
Cytat:
![]()
![]() |
#2684 |
Zakorzenienie
|
Dusiolka, okkk rozumiem
![]() Kinqaa to trzymam kciuki, żeby wszystko poszło po Twojej myśli ![]() no u mnie niestety pazdziernik tez bedzie nieciekawy, dlatego myślę już, żeby listopad przyszedł ![]() Martusia kiedyś robiłam, ale już nie pamiętam jak ![]() ![]() co do pleców, to póki chodzę cały dzien, to jest ok, ale jak wieczorem się położę na plecach, to tż musi mnie na boczek przewrócić, bo jakby "zastygają mi ledźwie" haha... cóż, czuję się jak babcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Zakorzenienie
|
charliss - u mnie FL/BPD, ale nie stresuj się, sprawdziłam 2 poprzednie usg i wszystko było ok, zresztą dziecko w różny sposób się rozwija czasem głowka rośnie szybciej, mczasem nóżki, pózniej sie to wyrównuje , gdyby coś było nie tak to lekarze by nam powiedzili, niepotzrebnie wprowadziłam zamieszanie
![]() allgoodthings, smerfetka, eirene, nuna - dziękuję ![]() pepa - dziękuję, może też z tą wit c spróbuję ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2686 |
Wtajemniczenie
|
Witam sie z rana, zaraz ide na sniadanko
|
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Zakorzenienie
|
dobra idę zjeść drugie śniadanie i smigam do lekarza, mam samochód ale muszę jechac autobusem bo tam zywcem nie ma gdzie zaparkować
![]() Martusia,kurde gdyby tak było to faktycznie wycofali by go ze sprzedaży a nie ![]() ![]() aa wlaśnie to już wiem dlaczego mnie rano brzuch boli od środka ![]() ![]() Lilijka, pięknie pięknie ![]() ![]() Kinqa, uhuhu to prezent jak marzenie bedziesz mieć ![]()
#2688 |
Zakorzenienie
|
ja się na tym nie znam, ale co z formaldehydem zwartym w lakierach do paznokci? czytam, ze prawie każda z Was maluje paznokcie w ciąży, a mój lekarz pierwsze co to zabronił mi w ciąży. No chyba, ze wszystkie wybieracie lakier bez tego składnika.
Ja nie chce żeby brzmiało to jak oskarżenia, nie znam się na tym z chemii jestem noga, tak z ciekawości się zastanawiam skoro temat formaldehydu na tapecie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Zadomowienie
|
Dobry
![]() Wróćmy na chwilę do podróży komunikacją miejską i ustępowania miejsca. Wsiadam sobie dziś do metra, jeszcze przed godzinami szczytu, więc wszystkie miejsca zajęte ale da się wejść do wagonu (dla dziewczyn spoza Warszawy info- nie zawsze da się wejść ![]() ![]() Nie jechałam daleko, spokojnie mogłam sobie postać, nigdy też się nie rzucam na wolne miejsce, ale dziś lekko...osłupiałam. ![]() Do dziewczyn, które zaczęły już zajęcia w SR, chodzicie same czy tż Wam towarzyszą? ![]() ![]()
#2690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chodzę z moim tż. Tzn u nas w srody są wykłady teoretyczne-zajęcia dla par, i tak np. wczoraj każda po kolei podchodziła na środek i położna pokazywała różne pozycje w czasie skurczów. więc jak tż miał stanąć za mną i złapać mnie jakby pod pachy, a ja jakby kucnąć, to wszyscy się śmiali, bo tż ma 2 metry i musiał razem ze mną kucnąć :P A w piątki mamy gimnastykę - tylko ciężarne przychodzą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2691 | |
<3 <3 <3
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2692 |
Zakorzenienie
|
I mi się np. podoba to, że tż chodzi ze mną, bo nie ma pojęcia o dzieciaczkach, nie ma siostrzeńców, bratanków itd, więc uczy się razem ze mną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Zadomowienie
|
jestem byłam na glukozie i powiem szczerze, że to było dobre. Chciałam się zarejestrować do okulisty i co słyszę, nie ma numerków, dopiero na styczeń. Zaczęłam się śmiać i mówię, wtedy to ja już po porodzie będę. Więc do lekarki z pytaniem czy mnie przyjmie tak dodatkowo. Nie ma problemu, ale czemu dopiero teraz zaczęłam o tym myśleć. Myślę sobie a kiedy miałam, 10 lat temu już się zapisać na wizytę? Powiedziałam tylko, że myślałam, że czasy się zmieniły. I mam wizytę w wolnym terminie 20 listopada. A iść prywatnie nie zamierzam, bo za cenę wizyty to kupię masę pampersów. Zmieniły się priorytety, oj zmieniły.
A te pampersy w rosmanie, to Pampersy. Ja kupiłam jedynki zielone. A co do porodu to tak sobie myślę, żeby zrobić wszystkim psikusa i jak się zacznie, to pojadę sama do szpitala, sama urodzę i dopiero powiem, że my już rozpakowane. Ale z drugiej strony, będzie mi bardzo przykro i smutno, że samej. Ale z kolejnej strony, myślę, że jak przyjdzie co do czego to będę to miała gdzieś, z kim, gdzie, tylko będzie mnie interesowało aby jak najszybciej urodzić. |
![]() ![]() |
![]() |
#2694 |
Zakorzenienie
|
Charliss ja idę bezpośrednio do sklepu ,wiec chyba muszą mieć na zapleczu w kartonach
![]() ![]() Ewka też chcę listopad uwierz... ![]()
#2695 |
Wtajemniczenie
|
Dusiolka mi też dziwnie bez moich skarbów
![]() ![]() Kingaa to super wieści ![]() ![]() Marixtell mój ze mna był na jednych zajęciach, a teraz chwilowo ma inne zajęcia ale niebawem wraca na zajęcia ![]() Bajlaga mój też sam walczy z remontem ![]()
#2696 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2697 | |
Zakorzenienie
|
A mnie pachwiny mega bolą, kolebię się jak kaczka przy chodzeniu
![]() Ogólnie jestem rozbita, zmęczona, przeziębiona, a trzeba jeszcze wytrzymać do 30 października. Przyłożyłam kurtkę do tej zeszłorocznej i nie widziałam dużej różnicy. Eh nie mogę się doczekać aż mała wróci z przedszkola, ja wieczorem z pracy i będę mogła jej to przymierzyć. Cytat:
smerfetka hehe lubię "ubierać" małą w Lidlu w ich ciuchy. Bluzki są dobrej jakości, kurtka też nam się sprawdziła w zeszłym roku. Miałam jeszcze chętkę na komplet bielizny, ale na teraz ma, a że te były ciemnych kolorów, to jednak wolę się wstrzymać, bo na wiosnę to jaśniejsze kolorki. Staram się kupować dla niej coś na wyrost w rozmiarze. Bo jak śmiga to nie mam problemu, że trzeba wszystko na raz kupić i coś już w szafie jest. ![]() Marixtell to zależy, czy Twój Tż będzie chciał być przy porodzie rodzinnym. Bo niektóre szpitale wymagają zaświadczenia o tym, że było się razem na SR. ![]() Co do ustępowania miejsc. To właśnie zawsze te 70-latki schorowane ustępują, reszta ma to w nosie, albo nagle udaje, że świat betonu jest fascynujący ![]()
![]() |
#2698 | ||
Zakorzenienie
|
synek ciągle wymiotuje... samą wodą i żółcią i flegmą... jak mu nie przejdzie jadę z nim o 16 do pediatry. pije dużo ale zaraz wymiotuje tą wodę. dałam mu nawet trochę coli powiedział że lepiej a za chwilę znów brzuch boli. teraz znów usypia...
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
co do sr ja chodziłam z mężem ![]()
![]() |
#2699 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2700 |
Wtajemniczenie
|
Simonee ten mam:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.