Styczniowe mamusie 2015, cz. V - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-02, 07:33   #2641
Ewka:D:D
Rozeznanie

Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. V

witam z rana ja juz po sniadanku wstalam tak szybko a wyspana na maksa

Ewka:D:D jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-02, 08:00   #2642
Karoloo
<3 <3 <3

Hej

Nawet nie nadrabiam, bo nie mam sily wczoraj mialam fatalny dzień- zepsul sie moj kochany lapek i musze sobie kupić nowy. A lapek to moje narzedzie praxy wiec wczoraj sie mega wynudzilam i bylam tak zla ze myslalam ze sie poplacze

Dzisiaj wolne ale juz od 6 nie spie i ogarniam chate

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-02, 08:09   #2643
bajlaga
Zadomowienie

Dzień dobry

dusiolka dostałam tylko ten Duomox i Gynalgin, nic więcej

aska wszystko jest ok, nie czytaj internetów i nie porównuj nic

lilijka za Twoją wczorajszą 100dniówkę! jesteśmy coraz bliżej

za dzisiejsze wizyty!
bajlaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-02, 08:16   #2644
allgoodthings
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justynalyp Pokaż wiadomość
byłam dzisiaj w rossmanie i jest dużo promocji. kupiłam pampersy. 1 za 17 zł, wychodzi 0,41 zł za sztukę. i te większe też są w promocji. i byłam u lekarza, ale tylko po skierowania i jutro idę na glukozę.
a to Pampers czy inne pieluszki?
Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
Ze strony "Sroka o"

Diazolidinyl Urea - konserwant, niestety podejrzany o toksyczność, gdyż pod wpływem temperatury może „wydzielać” formaldehyd,

Opinia:
Działanie przeciwrozstepowe ma polegać na natłuszczeniu ok jest. Szkoda że natłuszczenie okraszone PEG parabenami i jak dla mnie niedopuszczalnym Diazolidinyl Urea czyli pochodną formaldehydu. Nie polecam w ciąży.

Ja używam Palmersa ale nie czułam ciepła tam gdzie się smarowałam...
jezu :/ wolałam nie wiedzieć. Na formaldehyd nie jestem uczulona, używałam eveline 8w1 i nic nie działo się z paznokciami. Tylko co teraz znaleźć innego co działa i jest w dobrej cenie? Palmer's ma dobre opinie. Na mustelę itp nie stać mnie :/
Cytat:
Napisane przez AsiaW** Pokaż wiadomość
dziewczyny dziękuję za kciuki, jestem przeszczęśliwa

wody się piękni9e uzupełniły, żadnego wycieku nie stwierdzono, szyjka miękka długa (4 cm), dzieciak zdrowy (gin dał mi zdj usg siusiaka więc w razie w mogę go pozwać jak po porodzie przyniosa mi dziewczynkę
nie musze leżeć ale mam się oszczędzac, mam brać luteine 3x1, magnez 2x1, i żurawit bo mam ph moczu 7, a ma być bardziej kwaśne. kolejna wizyta 24.10, zostaje już na chorobowym i się byczę
odpoczywaj na chorobowym dzidzia zdrowa to najważniejsze
nuna ty też odpoczywaj będzie ok.

a ja witam się z pks podjadając chrupki zakryłam się kurtką, żeby nikt nie komentował jak ciężarne się odżywiają
wczoraj ponosiłam trochę dziecko koleżanki (dwuletnie) i mi brzuch co chwile twardniał :/
Stary 2014-10-02, 08:20   #2645
ewka555
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
wczoraj na SR uciekłam, ćwiczyliśmy oddychanie i pozycje aktywnego porodu ...
zaszłam potem do sklepu i kupiłam w końcu Cebuszkę. jest super, dawno się tak nie wyspałam !

biorę się za nadrabianie.
ewka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-02, 08:39   #2646
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Hej znów popisałyście tyle, ze niejestem w stanie nadrobić. Ale poczytam chociaż

Ja wczoraj byłam z naszą nunusią u okulisty, Strasznie to badanie wygląda. Najpierw dziecku kropią oczka co 15 minut, a po 4 kropieniach badają. Rozszerzają powieki i zaglądają do oczka. Malutka tak się biedna spłakała, ze po badaniu zjadła całą butle i jak zasnęła to spałą całą drogę do domu i w domu też spała. Bidulka nasza.

A do mnie przyszłą pierwsza paczka ciuszków. Moze nie za dużo, co to te króre zamówiłam od znajomej, ale nie mogłam się na nie napatrzeć niektóre nowe, a niektóre lekko znoszone, ale co tam.

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-02, 09:04   #2647
dusiolka
Zakorzenienie

Bajlaga ale w aptece nie zaproponowali synbiotyku do tego duomoxu? Chodzi o to ze wybija wszystkie bakterie te złe o dobre a Ty musisz uzupełnić te dobre ...
dusiolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-02, 09:19   #2648
smerfetka2808
Zakorzenienie

hej hej
znowu się nie wyspałam tralala....
właśnie się zważyłam i masakra jakaś
ciekawe ile u lekarza mi pokaże ale wiem że będzie za dużo bo ok 1kg na tydz mi teraz przybyło

Cytat:
Napisane przez simonee Pokaż wiadomość
Smerfetka i teraz decyduj kupić czy nie? Jaka jest prawda
Ja mam oliwke wiec nie muszę nic kupować ale był taki moment ze chciałam kupić masło shea
no ja kupiłam 2 dni temu już
muszę go zużyć...wczoraj nawet reklame w tv widziałam że go reklamowali...

Cytat:
pokazujemy się publicznie w negliżu :P 26t3d.
no super!

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
Po wizycie:
Mały waży 1040 jest mega ruchliwy i nie lubi się badać, chciał wykopać głowice od USG
Ja gorzej, mam nakaz leżenia Moje obawy się potwierdziły....na dodatek po wizycie zaczeło łapać mnie przeziębienie Można brać wapno, witaminę c??
oj bidulko no to teraz musisz uważać jak tylko się da
a Mały wcale już nie taki Mały jest

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość

Ja używam Palmersa ale nie czułam ciepła tam gdzie się smarowałam...
no własnie ja też nic nie czuję żeby mnie rozgrzewal czy coś

Cytat:

wody się piękni9e uzupełniły, żadnego wycieku nie stwierdzono, szyjka miękka długa (4 cm), dzieciak zdrowy (gin dał mi zdj usg siusiaka więc w razie w mogę go pozwać jak po porodzie przyniosa mi dziewczynkę
nie musze leżeć ale mam się oszczędzac, mam brać luteine 3x1, magnez 2x1, i żurawit bo mam ph moczu 7, a ma być bardziej kwaśne. kolejna wizyta 24.10, zostaje już na chorobowym i się byczę

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
Smerfetka ja ostatnio suszarką rozmrażałam
no na to to bym nie wpadła bez kitu
Stary 2014-10-02, 09:24   #2649
Kinqaa
Zakorzenienie

Dobry. ..
Sprawa jedna załatwiona. Jeszcze czekają mnie z dwie rzeczy w tym październiku do wyjaśnienia. Jak przeżyje to będzie cud nad cudami.

Dlatego mniej trochę piszę, bo stracilam werwe do życia. ..

Wczoraj byliśmy po łóżeczko. Jest już u mnie rozkręcone plus materacyk mam juz i nawet przescieradlo ,które ma juz wszyta ceratke

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-02, 09:35   #2650
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez simonee Pokaż wiadomość
Tomorrow mojej przyjaciółce tak właśnie się pojawiły rozstępy koło pępka dosłownie na 2 dni przed porodem
mi 2 tyg przed
Cytat:

Cieszę się, że u CB ok odpoczywaj
Cytat:
Napisane przez elvira44 Pokaż wiadomość
Widze ze rozkminiacie palmersa, ja nie zauwazylam ciepła podczas smarowania. Juz mam końcówkę tubki, a jako nastepny mam zakupiony pharmaceris, skład ma pewnie lepszy bo bez parabenow ale jak z działaniem to nie wiem.

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Bolą was pięty? Bo mnie od chyba tygodnia praktycznie codziennie. Nie wiem czemu bo nie pracuje normalnie, większość dnia siedze na sofie. A bola mnie tak jakbym conajmniej była w jakiejś pracy stojącej przez cały dzien.
ja pięt nie odczuwam

Witam pochmurnie Obiadek mam z wczoraj, wiec nic, tylko się byczyć. Macie do polecenia jakieś fajne książki???
Stary 2014-10-02, 09:40   #2651
Kinqaa
Zakorzenienie

Nuna apropo książek co ja dostałam wczoraj
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1412235616561.jpg (65,5 KB, 28 załadowań)

you have lost a diamond

Stary 2014-10-02, 09:48   #2652
Szczeperka
Wtajemniczenie

Powiem Wam że teraz mam dylemat z tym Palmersem - dobrze że mi się kończy to kupię co innego.
Też używałam odżywki eveline i nic mi się nie działo ale jednak paznokcie a brzuch gdzie zaraz jest dziecko to nie to samo. Chyba nie będę dalej ryzykować

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

Kingaa - co za biblioteczka I super że masz już łóżeczko

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-02, 09:50   #2653
Kinqaa
Zakorzenienie

Szczeperka powiem Ci,ze niektóre rzeczy to bzdury po co np.w pierwszych dniach życia ja mam blokady na gniazdka i szafki zakładać w sensie ,że wiesz przed narodzinami dziecka.
Tak w jednej z tych książek napisali :P

you have lost a diamond

Stary 2014-10-02, 09:56   #2654
Eirene1987
Zakorzenienie

hej synek w końcu nie kaszlał w nocy za to teraz zwymiotował flegmą i śliną. i to już chyba z 7 raz...w sumie dobrze bo przynajmniej na oskrzela to nie idzie. teraz biedaczek leży i wstawać nie chce

Cytat:
Napisane przez Martusia1499 Pokaż wiadomość
eirene no popatrz, ty cierpisz a on się jeszcze śmieje
no dokładnie ale sama jak siebie w lustrze widzę to się śmieję bo chodzę jak 100letnia starowinka

Cytat:
super brzusio

Cytat:
a tych plastrow na oprychę nie wolno?? Ja też jem słodkie codziennie. No to jest silniejsze ode mnie no.... I co ja mam zrobić?? A niby na chłopca się słodkiego nie je

Po wizycie:
Mały waży 1040 jest mega ruchliwy i nie lubi się badać, chciał wykopać głowice od USG
Ja gorzej, mam nakaz leżenia Moje obawy się potwierdziły....na dodatek po wizycie zaczeło łapać mnie przeziębienie Można brać wapno, witaminę c??
ja stosowałam plastry
ja też mam mieć chłopca a jadłabym ciągle słodkie
uważaj na siebie

Cytat:
suuuper

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
wieczorową porą....
Czuję się lepiej, tylko ten katar zaczyna być "groźny". Biorę: Rutinoscorbin, wapno 2x1, na noc brałam eferalgan (czyli paracetamol) i teraz pierwszy raz zakropliłam betadrinem, a i jeszcze uniben (to to samo co tantum verde w aerozolu).

i z tego co pamiętam, to miałam BellaMama podkłady i one miały ten pasek do przylepiania Miałam dwie paczki i to było dla mnie za dużo.... bo potem przeszłam szybko na duże nocne podpaski..... było to dla mnie wygodniejsze... Teraz też tak planuję zrobić
zdrówka się umęczysz
dla mnie też 2 paczki to za dużo było. teraz 1 kupię.

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Nawet nie nadrabiam, bo nie mam sily wczoraj mialam fatalny dzień- zepsul sie moj kochany lapek i musze sobie kupić nowy. A lapek to moje narzedzie praxy wiec wczoraj sie mega wynudzilam i bylam tak zla ze myslalam ze sie poplacze
od pracy odpoczniesz

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Ja wczoraj byłam z naszą nunusią u okulisty, Strasznie to badanie wygląda. Najpierw dziecku kropią oczka co 15 minut, a po 4 kropieniach badają. Rozszerzają powieki i zaglądają do oczka. Malutka tak się biedna spłakała, ze po badaniu zjadła całą butle i jak zasnęła to spałą całą drogę do domu i w domu też spała. Bidulka nasza.
biedna

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
Dobry. ..
Sprawa jedna załatwiona. Jeszcze czekają mnie z dwie rzeczy w tym październiku do wyjaśnienia. Jak przeżyje to będzie cud nad cudami.

powodzenia i nie smutaj się

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-02, 09:59   #2655
simonee
Zakorzenienie

Cześć
Kurier mnie obudził o 09:30!! byłam w szoku jak zobaczyłam która godzina! Miałam rano pięć ciasto marchewkowe ale o 10 przyjeżdża do mnie przyjaciółka i juz chyba nie zdążę

Elvira kupiłaś ten krem z linii dr Eris M macierzyństwo zapobiegający rozstępom?

Charliss zasada jest taka jeśli dziecku nic nie jest to jesz wszystko jeśli ma alergie to wyklucza się dany produkt. Pamiętam jak przyleciała przyjaciółka i zaprosiłam ja na obiad, w sieci szukałam jakiegoś fajnego przepisu dla karmiacych i nic w końcu zadzwoniłam i pytam co ona może jeść? a ona na to ze je wszystko z wyjątkiem chilli
Stary 2014-10-02, 10:00   #2656
smerfetka2808
Zakorzenienie

kurde no ja go kupiłam więc muszę go wykorzystać, myślałam że zapytam dziś lekarza ale skąd on to ma wiedzieć co jest w balsamach na rozstępy? eh...

Kinqa, biblioteka super

Nuna, ja wczoraj wypozyczyłam "kwiat pustyni" i "nigdy w życiu"- Grocholi
dwa różne motywy zobaczymy
Stary 2014-10-02, 10:22   #2657
Martusia1499
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez smerfetka2808 Pokaż wiadomość

no własnie ja też nic nie czuję żeby mnie rozgrzewal czy coś
Pewnie zależy od skóry ale jeśli chodzi o to wydzielanie to raczej nie trzeba nic czuć, wystarczy że krem jest na skórze i już działa na niego ciepło, jeśli to miałaś na uwadze mówiąc że nie czujesz rozgrzewania
Stary 2014-10-02, 10:28   #2658
smerfetka2808
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martusia1499 Pokaż wiadomość
Pewnie zależy od skóry ale jeśli chodzi o to wydzielanie to raczej nie trzeba nic czuć, wystarczy że krem jest na skórze i już działa na niego ciepło, jeśli to miałaś na uwadze mówiąc że nie czujesz rozgrzewania
kurde ale mnie nastraszyłyście
a jak to może działać na dzidziusia?
Stary 2014-10-02, 10:29   #2659
pepa_
Rozeznanie

czesc,
ja tak jak simonee otwieram oczy i 9.30- nie pamietam kiedy tak dlugo spalam i tak w sumie to nie wiem co dzis robic- chyba wybiore slodkie "nicnierobienie" albo wreszcie poczytam ksiazke o dzieciach

Eirene biedny ten Twoj malutki- dorosly jak sie meczy przy chorobie, a takich dzieciaczkow to juz wogole szkoda, miejmy nadzieje ze chorobsko niedlugo odpusci

nuna ja plasterki stosowalam, bez nich opryszczka rozniosla by mi sie na cale usta i pod nos, ale co lekarz to opinia, kuruj sie i lezakuj- niby juz blisko a jeszcze kawalek drogi przed nami

AsiaW- super wiesci mi urolog do zakwaszenia kazal brac wit.C i cos k. 4 ph mam

elvira mi kolezanka kazala cwiczyc stopy w ciazy- ze wzgledu na rozchodzace sie wiezadla i zmiany hormonalne, ale juz mam takie dziury w mozgu, ze nie pamietam co to za cwiczenia mialy byc nastepnym razem jaks sie z nia zobacze do dopytam i niech mi pokaze

ja pod wieczor robie sie jak kaleka, w ciagu dnia wszystko zazwyczaj ok, ale pozniej ani siedziec ani lezec, a najgorzej to sie podniesc z lozka. ten 3 trymestr chyba da nam popalic i zrobi nam sie tu maly istny oddzial geriatryczny ale zawsze w kupie sila wiec damy rade
pepa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-02, 10:29   #2660
Martusia1499
Rozeznanie

Podobno dziecko po narodzinach ma podobny rytm dnia do tego jak było w brzuchu, nie ? W takim razie mam przesr* Już od kilku dni do ok 3 w nocy nie mogę spać bo tak się ta moja żabka wierci a rano budzę się z obolałym brzuchem jakby mnie ktoś co najmniej pobił
Stary 2014-10-02, 10:30   #2661
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Ja chcę być zdrowa!!!
Cytat:
Napisane przez bajlaga Pokaż wiadomość
lilijka za Twoją wczorajszą 100dniówkę! jesteśmy coraz bliżej
kochana nic nie pisałam, że wczoraj studniówka była, moja jest w sobotę
Cytat:
no na to to bym nie wpadła bez kitu
a no widzisz, Polka potrafi zaskoczyć pomysłem
Cytat:
Dobry. ..

Wczoraj byliśmy po łóżeczko. Jest już u mnie rozkręcone plus materacyk mam juz i nawet przescieradlo ,które ma juz wszyta ceratke
nie ma Kini nie ma dużo nadrabiania
Cytat:
Macie do polecenia jakieś fajne książki???
to zależy co lubisz, ja polecam "Burkę miłości"
Cytat:
biblioteczka zgodna ze stanem obecnym
W 2015 22
W 2016 41
W 2017 36

5.02.2011 Córka 52cm, 2500g
2.01.2015 Syn 56cm, 3300g

lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-02, 10:34   #2662
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
nie no takich nie
Cytat:
Szczeperka powiem Ci,ze niektóre rzeczy to bzdury po co np.w pierwszych dniach życia ja mam blokady na gniazdka i szafki zakładać w sensie ,że wiesz przed narodzinami dziecka.
Tak w jednej z tych książek napisali :P
Ej a może te blokady dla Ciebie??
Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
hej synek w końcu nie kaszlał w nocy za to teraz zwymiotował flegmą i śliną. i to już chyba z 7 raz...w sumie dobrze bo przynajmniej na oskrzela to nie idzie. teraz biedaczek leży i wstawać nie chce

ja stosowałam plastry
ja też mam mieć chłopca a jadłabym ciągle słodkie
uważaj na siebie

zdrówka się umęczysz
dla mnie też 2 paczki to za dużo było. teraz 1 kupię.

od pracy odpoczniesz

biedna

powodzenia i nie smutaj się
biedny Nawadniaj go
Cytat:
kurde no ja go kupiłam więc muszę go wykorzystać, myślałam że zapytam dziś lekarza ale skąd on to ma wiedzieć co jest w balsamach na rozstępy? eh...

Kinqa, biblioteka super

Nuna, ja wczoraj wypozyczyłam "kwiat pustyni" i "nigdy w życiu"- Grocholi
dwa różne motywy zobaczymy
Nigdy w życiu to chyba film oglądałam
Stary 2014-10-02, 10:34   #2663
ellyunia
Wtajemniczenie

ale mnie wczoraj wcieło..no ale remonty, zakupy i brak czasu.
Ale w końcu wanna opuściła salon

Elvira mnie wczoraj tak bolały pięty że nie mogłam wyrobić, a wieczorem straciłam kostki i chyba już nie odzyskam do porodu.

Mam beczułki nogi i ręce. Zaręczynowy już jakiś czas temu zdjęłam w obrączkę wczoraj i już chyba jej nie założę
Ciężko mi się chodzi, najlepiej wózek na brzuch by mi się przydał bo mnie przeciąża

Justynalyp urosłyście

Co do wczorajszego tematu pieluch to ja nie planuje robić zapasu. Bo nigdy nie wiadomo jak z rozmiarem. Koleżanki synek miał 3800 jak się urodził i mówiła że już 2 nosi
Na początek na pewno kupię pampers sensitive i chusteczki też sensitiv koleżanki mówiły że są fajne dla dzidzi

ellyunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-02, 10:35   #2664
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

właśnie zjadłam śledzia opiekanego i poprawiłam 2 kromkami chleba z masłem i miodem, zapijam herbatą z sokiem malinowym

Odprowadziłam córę do przedszkola i wybrałam się do Lidla stanąć w szranki z moherowymi beretami...... teraz tylko pytanie, czy kurtka nie okaże się zbyt duża....
Ogólnie kupiłam córci kurtkę (39zł), polarek (19.99zł), 2x2 szt koszulek (komplet 14.99zł) i komplet czapka+szalik+rękawiczki (19.99zł)
W 2015 22
W 2016 41
W 2017 36

5.02.2011 Córka 52cm, 2500g
2.01.2015 Syn 56cm, 3300g

lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-02, 10:36   #2665
Kinqaa
Zakorzenienie

Ellyunia to już nie będzie imprez na pokładzie wanny?!

you have lost a diamond

Stary 2014-10-02, 10:37   #2666
ewka555
Zakorzenienie

Dusiolka, tak czytam, czytam i mogę spytać, jaka Twoja profesja ?

Smerfetka Kwiat Pustyni bardzo fajna ale ja jakoś nie mogę takich drastycznych rzeczy czytać/oglądać w ciąży :P

wróciłam do bio oila !

Znacie jakiś fajny ŁATWY przepis na ciasto ?
no choinka, taką mam ochotę na ciasto i chyba muszę coś zrobić...
może w ciąży a nóż widelec moje zdolności cukiernicze się poprawiły
ewka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-02, 10:37   #2667
Martusia1499
Rozeznanie

Cytat:
kurde ale mnie nastraszyłyście
a jak to może działać na dzidziusia?
Tego akurat nie wiem, wiem tylko , że ta substancja i ciąża to nie jest dobre połączenie
Ale myślę, że nie ma co panikować, następnym razem już go nie kupować, a ten zużyć może na zmianę z czymś innym ? albo odsprzedać trochę taniej ? W końcu przecież kobiety go używają i nic się dzieciom nie dzieje, więc to może coś na zasadzie takiej, że nie wpłynie szczególnie na rozwój dziecka ale nie jest dla niego zdrowe nie wiem, tak to sobie tłumaczę ale czy słusznie ...
Stary 2014-10-02, 10:38   #2668
ellyunia
Wtajemniczenie

Cytat:
Ellyunia to już nie będzie imprez na pokładzie wanny?!
przeniesiemy się do łazienki

ellyunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-02, 10:38   #2669
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Ją tak na szybko z tel.
O co chodzi z tym Palmers'em?

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-02, 10:40   #2670
dusiolka
Zakorzenienie

Ellyunia ja juz od paru tyg nie noszę obrączki i zareczynowego..strasznie mi ręce popuchly.. Ale dziwnie sie czuje bez nich,szczególnie jak jestesmy poza domem;p
dusiolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości