|
|||||||
| Notka |
|
| W這sy kr璚one: piel璕nacja, fryzury, inspiracje Forum dla os鏏 z kr璚onymi w這sami. Rozmawiamy o stylizacji i piel璕nacji lok闚. Wejd, podziel si do鈍iadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narz璠zia |
|
|
#2671 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 368
|
Dot.: Piel璕nacja lok闚, loczk闚 i fal, niech si kr璚! :) Cz窷 XXI
Cytat:
zawsze takie afro chcia豉m, moje maj tendencj do skr璚ania si w grube lokasy cudowne masz spr篹ynki! i oczywi軼ie wida efekty w這somaniactwa ![]() Moje dzi fajne, kremowa豉m wczoraj balsamem kakaowym z Isany i s takie 豉dne po prostu - poskr璚ane jak lubi, lekkie, b造szcz帷e Za to farba mi si wyp逝kuje, a farbowa豉m 2 tygodnie temu, nie wiem co si sta這, bo ju z 5 razy farbowa豉m tym Wellatonem i by這 ok, nic si nie wyp逝kiwa這 , trafi豉m na jak御 kiepsk seri czy co
|
|
|
|
|
#2672 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 439
|
vidia9, dzi瘯uj bardzo
odk康 s milutkie w dotyku a nie szorstkie jak szczota bardzo je sobie ceni
|
#2673 |
|
Moderator
Wiadomo軼i: 3 203
|
Wiecie co, tak mnie choroba roz這篡豉 瞠 z os豉bienia to si zaraz na czworakach czo貪a b璠
martakoow - Ty to masz te w這sy sza這we, szkoda 瞠 ju si nie kr璚 tak ale zawsze 豉twiej zakr璚i jak wyprostowa ![]() Pannalokowana-pi瘯ne s! |
|
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 9 549
|
|
|
|
|
#2675 |
|
Konto usuni皻e
Wiadomo軼i: 9 207
|
|
|
|
|
#2676 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 9 866
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 9 866
|
Produkty, kt鏎e kupi豉m:
1. Krem do w這s闚 b/s Hollywood Beauty - pierwszy za陰cznik; wczoraj wieczorem na這篡豉m, dzi rano zmy豉m. Na razie ci篹ko mi si wypowiedzie o efektach. Po na這瞠niu w這sy by造 lekko wilgotne i mi瘰iste, krem si fajnie wch這n掖 nawet w moje r璚e. Ale na pewno nie do u篡wania jako typowe b/s, bo mocno obci捫a, raczej jako maska. T畝 te wczoraj wysmarowa豉m, dzi rano po u篡ciu szamponu z pktu 3. by zadowolony ze swoich w這s闚. 2. Krem do w這s闚 d/s Hollywood Beauty - drugi za陰cznik; u篡豉m dzi podczas mycia w這s闚, o efektach ci篹ko mi si wypowiedzie, ale zdecydowanie by這 czu, 瞠 jako wp造wa na w這sy, bo by造 zupe軟ie inne w dotyku po sp逝kaniu. Ponownie, takie mi瘰iste. 3. Szampon Fructis Triple Nutrition dla T畝, ale mo瞠 ja te go sobie czasami u篡j. 4. 3min maska Fructis Triple Nutrition 5. Serum przeciw puszeniu Fructis Sleek & Shine 6. Szampon Neutrogena Anti-Residue - wygl康a mi to na mega rypacz, ale ja teraz pakuj na w這sy ton silikon闚 i stwierdzi豉m, 瞠 mo瞠 mi si co takiego przyda np. raz na 2 tygodnie 7. Od篡wka Hask Keratin Protein - mam nadziej, 瞠 tym razem keratynowa nie tylko z nazwy... Trzeci za豉cznik. 8. Szampon Head&Shoulders Itchy Scalp Care - wiem, 瞠 to czyste z這, ale ju mnie wkurza m鎩 lekki 逝pie, a szkoda mi by這 kasy na jaki szampon leczniczy. Mo瞠 ten sobie da rad szybko. :P Ca陰 si陰 woli powstrzyma豉m si przed kupieniem tego: Fructis Triple Nutrition Miracle Dry Oil, bo mam ju za du穎 olejk闚. xD W domu mam jeszcze 2 pseudo-arganowe. :P |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#2678 | |||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 472
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
cenny sprz皻Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------
|
|
|
#2679 |
|
Konto usuni皻e
Wiadomo軼i: 5 219
|
Polecicie cos na lupiez?
|
|
|
|
#2680 |
|
Moderator
|
ㄆpie ju prawie znikn掖 po olejowaniu skalpu i peelingu! Ale z szampon闚 to usun掖 mi kiedy szampon z lidla brzoskwiniowy w takim wielkim opakowaniu, mo積a go kupi za 4 z這te chyba.
krolewnasmieszka - ta maska ma keratyne po zapachu dopiero wi璚 w baaardzo ma造m st篹eniu... mo瞠 praktycznie nie dzia豉 ten sk豉dnik
Edytowane przez Klaudenc Czas edycji: 2015-01-07 o 11:12 |
|
|
|
#2681 |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 645
|
|
|
|
|
#2682 | |||||||||
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 151
|
Odpowiadam na starsze posty, to moje zaleg這軼i:P Reszt nadrobi p騧niej.
Cytat:
Cytat:
Jakie masz?Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2683 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 159
|
Cytat:
|
|
|
#2684 |
|
Kazar Lady
Wiadomo軼i: 22 900
|
specjalistyczny szampon, kt鏎y zawiera sk豉dniki p/grzybicze ( 逝pie jest spowodowany grzybem)
mia豉m kiedy od dermy pr鏏ke takiego czego, po pierwszej aplikacji problemu sie pozby豉m nie polecam szampon闚 typu h&s bo pieknie wyp逝kuja kolor z w這s闚 oliwki nawil膨, zamaskuj ale problemu nie usun. Swietnie sobie radz przy tzw ciemieniusze,( to nie jest problem tylko malutkich dzieci, moja c鏎ka ma malutko w這s闚 i nie mam mo磧iwo軼i czesa ich grzebieniem i takie 鄴速e placki sie jej robi w pobli簑 szw闚), kt鏎a czasem wygl康a jak 逝piez |
|
|
|
#2685 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#2686 | |
|
Kazar Lady
Wiadomo軼i: 22 900
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2687 |
|
Konto usuni皻e
|
Nie wiem czym si to odr騜nia, ale jak wdzia豉m czarn koszule to mia豉m ca陰 w bia造ch p豉tkach po p馧 godzinie :/
|
|
|
|
#2688 |
|
Zadomowienie
|
No ja rozumiem ale wszystko co bia貫 i sie sypie klasyfikuje sie potocznie jako 逝pie. A to wcale tak byc nie musi.
|
|
#2689 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 099
|
A noo, mi wszelkie bingo 鈍ietny skr皻 robi
z shea i algami, kuracja arganowa, spirulina i keratyna, mleczna z elastyn Cytat:
![]() Przepi瘯na fryzurka! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
Moja ulubiona to ta z lnem i rumiankiem, miodowa z cytryn mnie puszy.Do stylizacji - zale篡, co lubi Twe w這si皻a. 疾le s fajne, cho nie wszyscy je lubi, s mleczka, kremy ![]() Cytat:
Cytat:
U mnie troszk za s豉bo doci捫a豉 po kilku u篡ciach, ale skr皻 by po niej ok nawet. Wola豉m jednak maroka雟k ![]() Cytat:
![]() Ja nie widzia豉m a takich efekt闚 olejowania, jak z pocz徠ku zmywa豉m slsiakiem niestety. Du穎 豉dniej by這 po myciu od篡wk albo hippem Ale co tam pewnie da ![]() Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#2690 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 099
|
Cytat:
Cho z takimi g豉dkimi i prostymi to mniej roboty i problem闚 ![]() Nie widzia豉m ![]() Musz w garnierach 豉dowa ten palmowy wsz璠zie no Co do zimy i puchu - pociesz, 瞠 sama mam a tym problemy, przedstawiam jeden z moich gorszych puszkowych dni
|
|
|
|
|
#2691 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 9 549
|
Nie komentowa豉m chyba wcze郾iej, fryzura faktycznie super, ale dopiero teraz zobaczy豉m te lu幡e loki nad karkiem. Brrr, mnie by szlag trafi!
Podoba mi si to, ale sama nie cierpi takich wychodz帷ych kosmyk闚 w upi璚iach. Przy twarzy ewentualnie jakie mog by, byle nie za lini brody. ![]() Cytat:
Ale wiadomo - nie to co wcze郾iej. ![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
Cytat:
Tylko delikatny przyklap od czapki, ale taki zdecydowanie do zniesienia.
|
|||
|
|
|
#2692 | ||
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 451
|
Cytat:
Aktualnie nadal si pusz, ale nie str帷zkuj tak bardzo (bo wcze郾iej to a kluski si robi造) Zamiast silikon闚 wcieram codziennie 2 kropelki oleju, wiem, 瞠 to prawie 瘸dne zabezpieczenie, ale nie znios posilikonowych str帷zk闚 na g這wie ![]() Mycie od篡wk si moim w這som przejad這, bo zaraz kluski si z d逝go軼i robi, niczego delikatnego nie mam, wi璚 rypi slsiakiem z olejem jojoba w sk豉dzie (z Yves Rocher), w這sy po myciu nie skrzypi, wi璚 licz, 瞠 nie jest 幢e Mo瞠 zainwestuje w co delikatniejszego, ale p鏦i co mam inne zachciewajki, kt鏎e mnie goni priorytetem (ko鎍z帷y si olej, brak emolientowych masek, szampon poczeka) ![]() Dzi瘯uj za odpowied! Cytat:
![]() Dzi by taki mr霩, 瞠 suche w這sy mi si bia貫 zrobi造 Mo瞠 to od pary wodnej wydychanej w powietrzu, bo blisko buzi by造 Niestety, musia豉m je rozpu軼i, bo do czapki zwi您ane ani nie pasuj, ani ich nie upchn pod czapk, jako to musz prze篡
Edytowane przez zagubiona94 Czas edycji: 2015-01-07 o 18:57 |
||
|
|
|
#2693 | |
|
Moderator
|
Cytat:
A je郵i to tylko przesuszony skalp to olejek na skalp do zmi瘯czenia sk鏎ek i peeling kwestia tego 瞠by umie rozr騜nic czy to prawdziwy 逝pie, czy to co potocznie sie nim nazywa a jest tylko suchym nask鏎kiem
|
|
|
|
|
#2694 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 439
|
Cytat:
Co racja to racja. TheUnlike, U mojego taty, kt鏎y faszerowa si wszystkim co tylko mu przepisano wysz這 co by這 w aptece na 逝pie, 瞠 jednak to w wi瘯szo軼i sucha sk鏎a g這wy. Wybierz jaki 豉godz帷y olejek, z tego co pami皻am amla dzia豉 koj帷o, tak samo jak bodaj瞠 olejek lniany. I pami皻aj, 瞠 rycynowy mo瞠 wysusza jeszcze bardziej
od 21.09.2012 鈍iadoma piel璕nacja MOJE WΜSY 10.11.2013r: grzywka 20cm, bok 24 cm --> docelowo ~50cm (za 這patki) Edytowane przez PannaLokowana Czas edycji: 2015-01-07 o 20:33 |
|
|
|
|
#2695 |
|
Moderator
|
Olej mo瞠 by jakikolwiek opr鏂z rycynowego w豉郾ie. Dobry jest palmowy na suchy nask鏎ek, kosztuje tanioch a na skalp jest dobry (garnier aik go du穎 ma), czy oliwa, co takiego ci篹szego i bardziej t逝stego. Nawet je郵i w這sy danego oleju nie lubi to na sam skalp starannie na這穎ny nie zaszkodzi
Zim 豉two o przesuszenie sk鏎y dlatego warto spr鏏owa, a je郵i nie podzia豉 i b璠zie to typowy 逝pie to ju leczy tak ma軼i czy szamponem. Najbezpieczniejszy pono jest lniany na grzybki albo z orzeszk闚 ziemnych bo grzybki te si olejami mog naje嗆 i si namno篡, a gdzie wyczyta豉m 瞠 te 2 oleje nie daj grzybkom a takiej po篡wki i ten z orzeszk闚 nawet pomaga w walce z 逝pie瞠m
|
|
|
|
#2696 |
|
Konto usuni皻e
|
Ok to na poczatek przetestuje olejki, a jak nie pomoga kupie szampon do lupiezu
Dziekuje za rady
|
|
|
|
#2697 |
|
Zadomowienie
|
Unlike je郵i juz sie b璠ziesz bawi w p/lupiezowe to polecam goraco zoxin med.
Kupi豉m szampon z mydlnicy lekarskiej bo wychwalany na kwc zobaczymy czy skalp si ucieszy
|
|
#2698 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 198
|
Cytat:
![]() A co do masek i od篡wek to proteinowe latte z biovaxa u篡wam raz na tydzie i og鏊nie stwierdzam 瞠 ca趾iem dobrze wygl康aj po niej. A tak to z od篡wek mam Yes to carrots, Jason z jojob i drug z algami. Ale teraz przewa積ie u篡wam tej marchewkowej. Mam jeszcze maski z biovaxa t z olejami br您ow i do suchych i zniszczonych i Waxa Kamille ale jego cz瘰to lubi dawa z olejem na noc tak samo zreszt robi z ta br您ow z biovaxa bo jako po myciu si 鈔ednio u mnie sprawdza. ![]() Ale na razie chyba troch przystopuj np z mieszaniem masek z olejami na noc bo musz przetestowa kt鏎e oleje mi pasuj a kt鏎e nie bo teraz z tym wszystkim naraz to raczej nie dojde do 豉du co jest ok dla w這s闚 a co nie...
|
|
#2699 |
|
Konto usuni皻e
|
http://ecospa.pl/kategoria/oleje-roslinne-zimnotloczone - umar豉m na widok tego ile do spr鏏owania jeszcze przede mn
|
|
|
|
#2700 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 820
|
Cytat:
Ja z tego mam: arganowy, jojoba, ry穎wy, ze s這dkich migda堯w, kokosowy, rycynowy, awokodo, pestek granatu, tamanu, nasion truskawki, sezamowy, i kilka(na軼ie) innych, kt鏎ych tutaj nie ma
|
|
|
![]() |
Nowe w徠ki na forum W這sy kr璚one: piel璕nacja, fryzury, inspiracje
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.

zawsze takie afro chcia豉m, moje maj tendencj do skr璚ania si w grube lokasy
i oczywi軼ie wida efekty w這somaniactwa

.

cenny sprz皻
Jakie masz?

Mo瞠 to od pary wodnej wydychanej w powietrzu, bo blisko buzi by造