|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
Ja nie śpię, ale zaraz idę sobie.
Natomiast ad pierścionków - mnie osobiście przeszkadza, jeśli oczko / koszyczek są przytwierdzone do obrączki jakby z góry - bez bocznych łączników z obrączką. Czy że żaden z tych, ktore wklejałaś mi (ale to zaznaczam jeszcze raz - moje osobiste zdanie) nie pasuje. Może i z tego powodu bardzo lubię wszelkie sygneciki - kiedy obrączka i oprawa oczka jest całościowa. No i jeszcze nie lubię, jeśli oczko jest ujęte w małą ilość "łapek" - 4 czy 6. Albo łapki geste, albo kamień wprawiony całościowo po obwodzie. Wklejam koszyczek swój, który spełnia te warunki. Od razu mówię, jest srebrny i kosztował na All mniej niż 5o zeta ![]() a wygląda, jak mówi Red, zacnie ![]() pierścopn 001 (Small).jpg pierścopn 002 (Small).jpg pierścopn 003 (Small).jpg
|
#2672 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A w sumie to wszystko od konkretnego modelu zależy - mój gust nieprzewidywalny jest i niesprecyzowany, stąd też przeglądam sobie w te i nazad różne strony biżuteryjne Edit: ten Twój to klasyka gatunku ![]() Spadam pod prysznic ---------- Dopisano o 03:08 ---------- Poprzedni post napisano o 01:26 ---------- I macham na dobranoc Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2015-02-02 o 01:27 |
|
|
|
|
#2673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znad kawy |
|
|
|
|
#2674 | |
|
Zakorzenienie
|
Znad earl greya
Now you're talking! ![]() Ametyst to jest to! (Ale jestem subiektywna albowiem przechodzę właśnie "okres fioletowy" w swym życiu ) No i pierścionek dobrze jest jak pasuje do osoby - Justyno zatem ![]() Do mnie pasują tylko brylanty Ale to prawda akurat Mam zakwasy !!! Zaraz spadam ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
Ale mi się miło wczoraj zrobiło jak przesypywałam mąkę jaglaną do pojemnika - czytam etykietę a tam adres firmy zgadnij jaki aż się zainteresuję pełną ofertą.
|
|
|
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
A się cholerstwo silne uczepiło i przejść nie chce opitoliłam już 3 czosnki, litr miodu i kilka febrisanów i nic ![]() A dziś jadę na laser, będę tam babce kichać i smarkać
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-02-02 o 09:51 |
|
|
|
#2676 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Nie byliśmy u lekarza PK
![]() Joł baru ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
Może się odczepi ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
Jakie kamloty? Super że srebrny zabierzesz na spotkanie? Plizzz---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Kamień ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
![]() Co do łapek to tez zależy od ogólnego wrażenia
|
|
#2677 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Cytat:
Ramienia ![]() Trzymajcie kciuki, Jedziemy zaraz z Bolką...miao być po poludniu, ale jakoś nie mogę czekać, bo mam wrażenie że jest odrobinę gorzej, niz wczoraj...ślinić się mocniej zaczęła.... |
||
|
|
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2679 | ||
|
Zakorzenienie
|
to się nazywa osobliwy powód do radości
Cytat:
zdrówka Cytat:
i |
||
|
|
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2681 |
|
Nindżopesz
|
Macham znad znużenia dietą po tygodniu -_- Znaczy codziennie rąbię rybę albo jakieś sałatki z owoców morza i już mnie to obrzydza.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2682 | |
|
Zakorzenienie
|
Mój mąż tarzał się po podłodze a po wszystkim powiedział że mu słabo i niedobrze
![]() :brzyda l:![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
![]() Nie narzekaj ![]() ![]() ![]() Baru poleci mi bar coś do rozcieńczania lakieru zgęstniałego? Miałam jeden taki preparat, ale on mi zepsuł lakier
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-02-02 o 10:48 |
|
|
|
|
#2683 |
|
Nindżopesz
|
A małży ostatnio nie mogę jeść bo mnie obrzydzają jak jakieś robaki
Ślimaków też nie, że glizdowate, czyżbym robiła się na starość delikutaśna?
|
|
|
|
#2684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trza atomek wymieniać
|
|
#2685 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Nie wiem, czy w Rossie będzie, w SP raczej.
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
Ten właśnie miałam ... Po rozcieńczeniu lakier odpryskiwał i nie chciał schnąć ...
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
ja płatki owsiane na wodzie, ale z kako i słodzikiem - pycha
![]() Jak mam iść na zabieg na twarz, jak z nosa ciurkiem leci? Ale lipa
|
#2688 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
:może to kwestia lakieru?Inglot ma w swojej ofercie rozcieńczalnik, ale nie znam, to ciężko polecić.
|
|
#2689 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie iść? Na co idziesz? ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
|
|
#2690 | |||||
|
Zakorzenienie
|
![]() weź przed jakiś modafen albo sudafed, nie są za zdrowe, ale doraźnie nieźle blokują katar. w pracy się musiałam ratować Cytat:
![]() ![]() nocami oglądam seriale ![]() Cytat:
a wirus ostatnio rzeczywiście bezgorączkowy mnie łamało w kościach, bolały mięśnie, głowa, gardło, dusiło, a temperatura nie rosła. Cytat:
![]() Cytat:
i fogle szafa wibo prawie pusta ![]() Cytat:
2. pozwoliłam się odprawić dopiero jak zdobył bilety na wyprzedany koncert ![]() podejrzewałam już od jakiegoś czasu, a ostatnio sam się przyznał, że go kręci jak jestem osa
|
|
#2691 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie będę przez zasrany katar przekładać zabiegu na kwiecień, bo dopiero wtedy następna tura, wtedy nie zdążę zrobić 4 zabiegów przed lipcem (a latem zabiegów na twarz nie robią przez zbyt ostre słońce) i się będzie całość wlekła przez następną jesień i zimę więc muszę dzisiaj iśćChoć nie miałam oprychy od pół roku mimo chorób i antybioli, dziffne A w 2013 miałam co miesiąc, obojętnie czy zdrowa czy chora czyżby częste całowanie sprzyjało opryszcze?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-02-02 o 12:04 |
||
|
|
|
#2692 |
|
Wtajemniczenie
|
Miłęgo dnia całemu Baru
Majuta trzymaj się! ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Ju bardzo ładny pierścionek Najbardziej to podobają mi się takie prawie obrączki z małym kamyczkiem w środku. Ale i tak nie noszę nic. Jeden drogi prawie utopiłam w wucecie ![]() Na inny gapiłam się bez przerwy. Pomalowane paznokcie i pierścionki to nie dla mnie Poza tym mnóstwo ludzi nie nosi ani obrączek ani zaręczynowych.
|
|
#2693 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Sluchajcie, jest super Wet stwierdził,że róznica kolosalna, na lepsze oczywiście, wszystko pięknie się goi. Najbrzydsza rana na języku czysta , ładnie się zrasta, jęzorek rózowiotki i normalnych rozmiarow Znowu dostala trzy zastrzyki, no i stwierdzil, że już można by jej podawać antybiotyk w domu jesli bym bardzo chciala. Ale, nie, będziemy jeżdzić na zastrzyki bo jednak lepiej jej tego pyszczka nie urażać . Więc dostala jeden o przedlużonym dzialaniu i mamy jechać na nastepne w czwartek. No...chyba,że zacznę świrować znowu, ale mam zakaz, bo nic się nie ma prawa dziać złego ( tfu, tfu). Oczywiście smarowanie i psikanie caly czas w domu
|
||
|
|
|
#2694 |
|
Piers do przodu
|
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2015-02-02 o 12:35 |
|
|
|
#2695 |
|
Wtajemniczenie
|
Katty
---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Anastazjo, super!
|
|
#2696 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Katty
Stazja, dobrze, ze kici lepiej
|
#2697 | |||||||||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jest dołączony niemiecki certyfikat (ze zdjęciem) i piszą tylko "ametyst", więc zakładam, że naturalny Edit: w polskim opisie stoi "naturalny ametyst, wym. 8 x 10mm" ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2015-02-02 o 12:53 |
|||||||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2698 |
|
Piers do przodu
|
Żyła się rozchodzi promieniście ale mniej boli - w środę będę na kłuciu to skonsultuję
|
#2699 |
|
grozi wypollizowaniem
|
znad pomiarów własnego cielska,
zmierzylam sie pierwszy raz po ciazy i jestem w szoku biodra-przed ciaza 91- teraz-86 oudo-przed-52- teraz 47 talia-przed 71-teraz 68
|
|
#2700 | ||||
|
Panaroja
|
snad zdechu i ogólnej niechęci
![]() Cytat:
Cytat:
2. co do słonia C to jakoś czuję się osobiście dotknięta jego obecnością w środku zimy kiedy nie ma sniegu i mam chandrę 3.otóż to ![]() właśnie wcale nie jest jaskrawa , jest taka- jakby tu rzec - normalna ![]() bo to jakaś nowa nowość chiba , u mnie sie dopieroco pojawiła . Cytat:
Zaraza jakaś zaczyna mnie brać najpierw Śnieżka słabowała i jeszcze smarcze , potem małża ścięło , oczywiście uporczywie cały czas twierdził że nie jest chory tylko ma alergię ![]() I zapomniałam że miałam się odchudzać ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
![]() tego jeszcze nie było - przed chwilą mignęła mi u góry fizażu reklama wózków widłowych
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.

A w sumie to wszystko od konkretnego modelu zależy - mój gust nieprzewidywalny jest i niesprecyzowany, stąd też przeglądam sobie w te i nazad różne strony biżuteryjne
Edit: ten Twój to klasyka gatunku 
Niestety, taka cena rozjaśniania. Teraz są rude i na razie niech będą
opitoliłam już 3 czosnki, litr miodu i kilka febrisanów i nic 
zdrówka
i
klask i:

:może to kwestia lakieru?
A w 2013 miałam co miesiąc, obojętnie czy zdrowa czy chora