Scent Bar LV - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-01, 13:32   #2641
Redhaired Witch
Nindżopesz

Dot.: Scent Bar LV

Ju, trzymam co mogę

A z perfumeryjnej beczki... Opaczyło mi się Messe i sprzedaję Szybko Za to zachciało mi się Gentiane Blanche ale muszę jeszcze potestować.
Casbah i Ogródek też mi się opatrzyły Jestem straszna.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-01, 14:17   #2642
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Zdradzisz potem menu ?
Część była domowa, część cateringowa Z domowych - barszcz, sałatka warzywna, jajo w majo, skrzydełka z kurczaka i paszteciki z pieczarkami, z dowozu - golonka, szaszłyki, karkówka, szynka + ryba w galarecie, faszerowane roladki drobiowe w plastrach boczku, żeberka, gołąbki, surówka z kapustą, porem i kukurydzą + dwa sosy majonezowe Tort i % to już wiadomo
Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Ech, poprosze o kule znowu...
Gucio chory, u mnie lepiej nie mówić

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
boszsz jak mnie chuop wkokufia niczym
na złość bym nie poleciała

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Co by nie było to się uporamy, musimy. To w końcu mój KOT .
Ja wolę zastzryki...jakoś mi się wydaje,że szybciej dzialają, koty pewnie wolą odwrotnie
Ja mam uraz do zastrzyków, odkąd siostry kot ma lekki niedowład tylnych łap
Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
A wczoraj miałam pacjenta ważącego 8 gramów. Tak, osiem, to nie pomyłka
Mysz?
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
... Opaczyło mi się Messe i sprzedaję
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-01, 15:27   #2643
neska951
Zakorzenienie

Joł joł baru
Snad mega wqu fy wyprzedażowej

Cytat:
1. Dzięki serdeczne za polecenie, bo of kors jutro wypad na sklepy Robię sobie risercz, ale błądzę w sieciuni bo w zasadzie wszystko co powinno pomóc to mam - a nie pomaga, o czym dalej

Problem polega na tym, że jednak stosuję ten schemat i nic
Mam dobre produkty do proteinowania, zmiękczania itp i nic. Także hmm, może skuszę się na te polecane?

.
Rachelo w takim razie źle zrozumiałam albo bardziej prawdopodobne pomyliło mi się Byłam pewna że mówiłaś że na jedno mycie dwa różne szampony + dwie różne odżywki to za dużo... A może to Sztazja mówiła nie pamiętam.

Kurcze może zły dobór proteiny jeszcze ....Mam jakieś dziwne wrażenie że mamy podobne włosy bo to co u ciebie źle działa to i u mnie...
Aloes bardzo mnie spusza
Stary 2015-02-01, 15:36   #2644
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Możę za dużo protein używasz, ? Może powinnaś chwilowo odstawić i iść bardziej w emolienty?
..
Moim zdaniem za bardzo włosy schetane...Proteina musi być żeby ubytki we włosie załatać ,potem zmiękczyć to i zabezpieczyć niestety silikonem ...

Gryksu Dla ciebie djęcia pierścionków z cenami , odejmij od nich 30 %+w gratisie zdjęcia kolorów koszul z Carry . Negatyw zapłacił za nie opierdzieleniem że zdjęc nie wolo robić
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20150201_140453.jpg (90,3 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20150201_140450.jpg (90,2 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20150201_140425.jpg (87,4 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20150201_140308.jpg (86,3 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20150201_140249.jpg (69,2 KB, 18 załadowań)
Stary 2015-02-01, 15:40   #2645
neska951
Zakorzenienie

Zdjęcia koszul
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20150201_105610.jpg (191,7 KB, 20 załadowań)
Stary 2015-02-01, 15:51   #2646
Parabelka
Panaroja

snad marazmu ciąg dalszy
Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
ni , taka http://www.wibo.pl/pl/p-331-Pomadka+...ROUGE+a+levres

Cytat:
Jesteście okrutne To nie kocia wina że ciśnienie spadło i mu wszystko spod łap leci
Biedactwo moje
dobra dobra , jak został opitolony spał grzeczniutko
Cytat:
Może zdejmijcie wszystko z kredensu zanim nastąpi apokalipsa?
wolę apokalipsę niż poharatany kredens po dziadkach
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
spod śniegu, znad kapiącego kataru i z roboty

Ale miałam dziś podniecający i niegrzeczny sen...
Poszłam do cukierni i wpierdzieliłam kilka obłędnie słodkich ciastek z masą
Dieta to zuoooo

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Hej Weekend wreszcie. Koniec miesiąca znów mnie zmiażdżył...

Skąd, siedzi na doophie w Warszawie i straciła głos. Oraz jest kulawa na rękę. I musi wyzdrowieć do poniedziałku, bo przejmuje opiekę nad bardzo chorą koleżanką, której za żadne skarby nie może sprzedać bakcyla, bo to ją zabije.
Poza tym niebawem robię naloty na Poznań A na Budapeszt już w piąteczek

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

Cytat:
głaski dla kotka!

Ech, poprosze o kule znowu...
Gucio chory, u mnie lepiej nie mówić

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
A wczoraj miałam pacjenta ważącego 8 gramów. Tak, osiem, to nie pomyłka
noworodek myszy
Cytat:
Z Guciem jeszcze nie wiemy - czy grypa żołądkowa, czy zatrucie. Gorączki nie ma, ale bidak straszny
Ostatnią noc wstawałam do Niego co chwila, mam nadzieję, że tym razem będzie/my spać spokojnie
A poza tym niewesoło - W. stracił głos, a w poniedziałek ma ważny casting, a tylko szeptem może mówić - a ma zaśpiewać piosenkę. To ostatni etap - przez sito odsiali kilkudziesięciu kandydatów, zostało paru - w tym On
I w ogóle kicha, tak ogólnie

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-01, 16:01   #2647
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Ju, trzymam co mogę

A z perfumeryjnej beczki... Opaczyło mi się Messe i sprzedaję Szybko Za to zachciało mi się Gentiane Blanche ale muszę jeszcze potestować.

Strasznie szybko
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Część była domowa, część cateringowa Z domowych - barszcz, sałatka warzywna, jajo w majo, skrzydełka z kurczaka i paszteciki z pieczarkami, z dowozu - golonka, szaszłyki, karkówka, szynka + ryba w galarecie, faszerowane roladki drobiowe w plastrach boczku, żeberka, gołąbki, surówka z kapustą, porem i kukurydzą + dwa sosy majonezowe Tort i % to już wiadomo

Ja mam uraz do zastrzyków, odkąd siostry kot ma lekki niedowład tylnych łap

:
1. Najchętniej z tego zestawu zeżarlabym tort

2. Bidulek Może dostal iglą w nerw jakis przypadkowo o ile to wogle mozliwe?

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Joł joł baru
Snad mega wqu fy wyprzedażowej

Rachelo w takim razie źle zrozumiałam albo bardziej prawdopodobne pomyliło mi się Byłam pewna że mówiłaś że na jedno mycie dwa różne szampony + dwie różne odżywki to za dużo... A może to Sztazja mówiła nie pamiętam.

Kurcze może zły dobór proteiny jeszcze ....Mam jakieś dziwne wrażenie że mamy podobne włosy bo to co u ciebie źle działa to i u mnie...
Aloes bardzo mnie spusza
1. Stazja sobie nie przypomina, żeby mowiła Ale wydaje jej się,że dwa szampony na jedno mycie to może być zdecydowanie za dużo, na każdy włos...a dwie odżywki i szampon jaknajbardziej ok, albo nawet 3 czy 4 odżywki, jak to u mnie czasem. Odżywka /maska przed myciem, sampon, odżywka /maska ds , płukanie, odżywka bs kremowa i na to jeszcze psikacz jakiś z silikonami

Cytat:
Moim zdaniem za bardzo włosy schetane...Proteina musi być żeby ubytki we włosie załatać ,potem zmiękczyć to i zabezpieczyć niestety silikonem ...

Gryksu Dla ciebie djęcia pierścionków z cenami , odejmij od nich 30 %+w gratisie zdjęcia kolorów koszul z Carry . Negatyw zapłacił za nie opierdzieleniem że zdjęc nie wolo robić
1. Możliwe że jest tak jak piszesz, może proteiny złe...

Moje wlosy muszą mieć silikon...niby bez są fajne, miękkie, gładkie, ale jak nie daję przez dłuższy czas to jednak się lamia, kruszą i rozdwajają...i żadne oleje,odżywki, nie pomagają wtedy...

2. Ale dla czego nie wolno? Gdzieś czytalam w necie,że wolno wlaśnie, no i nie ma zapisu, ktory twierdzi że nie wolno...chyba,ze mi się pomyliło, ale wątpię...

Nesko, Ty masz ten fluid Syoss do włosów tak? Orientujesz się, czy w Rossmanie można go kupić?

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Wogle na fali dyskusji wlosowych wzięło mnie na zabawę dziś...najpierw na kilka godzin olej arganowy, potem dołożenie bingo z glinką, kilkoma kroplami gliceryny i lyżką kakao, mycie żelem dowcipnym, potem Kallos czekoladowy z gliceryną i kakao...i tak sobie siedzę i za jaką godzinę pojdę splukać
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-01, 16:13   #2648
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

1. Stazja sobie nie przypomina, żeby mowiła Ale wydaje jej się,że dwa szampony na jedno mycie to może być zdecydowanie za dużo, na każdy włos...a dwie odżywki i szampon jaknajbardziej ok, albo nawet 3 czy 4 odżywki, jak to u mnie czasem. Odżywka /maska przed myciem, sampon, odżywka /maska ds , płukanie, odżywka bs kremowa i na to jeszcze psikacz jakiś z silikonami

1. Możliwe że jest tak jak piszesz, może proteiny złe...

Moje wlosy muszą mieć silikon...niby bez są fajne, miękkie, gładkie, ale jak nie daję przez dłuższy czas to jednak się lamia, kruszą i rozdwajają...i żadne oleje,odżywki, nie pomagają wtedy...

Nesko, Ty masz ten fluid Syoss do włosów tak? Orientujesz się, czy w Rossmanie można go kupić?

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Wogle na fali dyskusji wlosowych wzięło mnie na zabawę dziś...najpierw na kilka godzin olej arganowy, potem dołożenie bingo z glinką, kilkoma kroplami gliceryny i lyżką kakao, mycie żelem dowcipnym, potem Kallos czekoladowy z gliceryną i kakao...i tak sobie siedzę i za jaką godzinę pojdę splukać
1 no właśnie nie pamiętam kto i z góry
Jednak tak jak napisałam moja Mama z bardzo rozjaśnianymi włosami stosuje ten schemat i u mniej gra U mnie z ciężko , musiałam wypracowac sobie swój własny ale na bazie tego

2 Co do protein to fakt źle dobrane robią masakrę , a trafione w 10 czynia cuda

3 Ja mam Ten
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...d-miracle.html
Używam go po oczyszczaniu twardym szamponem.Podobno szampon i zwykła odżywka są Można go kupić w Rossie ale warto poczekać na przecenę bo wtedy jest po 11-13 zł. No i jest wydajny swój kupiłam rok temu ponad

4 Co do silikonów to stosuję gliss kura ale tylko wtedy jak mi się po suszeniu robi puch.... Używam chyba też nie standardowo bo z odległości całego ramienia tak że końcówka chmurki wypuszczonej przez psiurkacz lekko osadza się na samym puchu... Nigdy przy skórze głowy.
Co do puchu to niestety jeśli chce mieć nie puch muszę suszyć suszarką nie ma rady ...

Ju Dla Gucia i W . Zadaj W aleric na noc i orofarm w psiurkaczu: magia:

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2015-02-01 o 16:18
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-01, 16:13   #2649
justynaneyman
Zakorzenienie

Kule mają moc!
Gucio odżył - żartuje (oczywiście o kupie), je normalnie, z Pepą się przeszedł - a ja maluję.

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-01, 16:15   #2650
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ju, trzymam co mogę

Nie jesteś, Ogródki sie szybko opaczają

Cytat:

1. No tak, rozjaśniacz robi swoje niestety
Moje z chemii widzą tylko odżywki, bo nawet farbowanie od wielu lat to tylko i wyłącznie henna prawdziwa, to i bezproblemowe moga sobie być.....
. No wlaśnie...to ten dokladnie, opnie niby podzielone , ale większość zachwycona
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-hydrator.html

Coś wymyślimy, spoko.

2. No ja też mam nadzieję...najbardziej teraz mnie przeraża, zę trzeba jej b będzie amputowac kawałek języka, albo co, bo rana nie będzie się chciala ladnie zagoić, a jakoś nie widzę żeby kot nawet domowy mogł bez jezyka żyć...wiem, wymyślam teraz, nawet nikt nie powiedzial nic w tym kierunku, ale to tak jak by moje dziecko jest ...no to sobie wkręcam juz trochę ...
Zgadza się, moje problemy włosowe wynikają wyłącznei z faktu że je zniszczyłam rozjaśniaczem (milion razy i na to farby bo same nie dały rady do blondu ino na rudo) No ale zapuściłam swój naturalny włos i ohyda, szare, zielonkawe tluste kosmyki oraz siwe wyglądałam na umierającą na jakąś cieżką chorobę. To teraz mam.

Dzięki raz jeszcze

Cytat:
J

Aloes bardzo mnie spusza
Musiało się pomylić, mogłam też niejasno napisać luzik

Nie mogą być takie same - bo moje są rozjaśniane wielokrotnie, a Twoje nie. Piszesz że prawie natura Nieważne, obecnie zasypiam z duszą na ramieniu kiedy zaczną wyłazić i się kruszyć

A w tej chwili jestem po ćwiczeniach Jako, że sportu nie lubię to wnosiłam na 3 kondygnację płyty OSD Jutro chyba herbaty nie utrzymam w rękach. Ale może się troszki tłuszczu wytopiło

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
snad marazmu ciąg dalszy

dobra dobra , jak został opitolony spał grzeczniutko
1. me too

Aaaale jakoś to słoń C mi dzisiaj rozjaśniło świat, na niby i na chwilę, ale zawsze lepiej niż było.

2. No tak, w sumie ordnung ...

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-02-01 o 16:18
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-01, 16:17   #2651
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Kule mają moc!
Gucio odżył - żartuje (oczywiście o kupie), je normalnie, z Pepą się przeszedł - a ja maluję.

Czyli organizm zwalczył co miał

I od razu Tobie lepiej Tak trzymać
Stary 2015-02-01, 16:23   #2652
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Kule mają moc!

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

Nie jest za jaskrawa ?

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Cytat:

Musiało się pomylić, mogłam też niejasno napisać luzik

Nie mogą być takie same - bo moje są rozjaśniane wielokrotnie, a Twoje nie. Piszesz że prawie natura Nieważne, obecnie zasypiam z duszą na ramieniu kiedy zaczną wyłazić i się kruszyć

A w tej chwili jestem po ćwiczeniach Jako, że sportu nie lubię to wnosiłam na 3 kondygnację płyty OSD Jutro chyba herbaty nie utrzymam w rękach. Ale może się troszki tłuszczu wytopiło

1

2 Moje są w połowie rozjaśniane co 12 cm Doszłam do wniosku że takie same bo mega skłonność do puszenia no i moja Mama która ma cały czas mocno rozjaśniane i też została zakwalifikowana do włosów szklistych i też ma skłonność do mega puszu .
Stary 2015-02-01, 16:28   #2653
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

2 Moje są w połowie rozjaśniane co 12 cm Doszłam do wniosku że takie same bo mega skłonność do puszenia no i moja Mama która ma cały czas mocno rozjaśniane i też została zakwalifikowana do włosów szklistych i też ma skłonność do mega puszu .
Aha, rozumiem

Teraz w przerwie riserczuję maseczki meeeeeega nawilżające (ja nie mogę niczego z Ziaji i innych zapychaczyz zcyklu perfecta etc)

Moja tłusta cera zrobiła się od ogrzewania sucha. Niiiic mi nie pomaga.

Mam ochotę na jakąś mega nawilżającą kurację.
Stary 2015-02-01, 16:30   #2654
neska951
Zakorzenienie

wygraliśmy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stary 2015-02-01, 16:31   #2655
gryx82
BAN stały

Cytat:
Gryksu Dla ciebie djęcia pierścionków z cenami , odejmij od nich 30 %
Dzięki, kochana jesteś To Aren?
Cytat:
+w gratisie zdjęcia kolorów koszul z Carry . Negatyw zapłacił za nie opierdzieleniem że zdjęc nie wolo robić
A tabliczka z przekreślonym aparatem wisi? Pierwsze słyszę, że zdjęć robić nie wolno Kolory poprawiły się znacznie, przynajmniej dwie koszule całkiem w moim stylu
Cytat:
2. Bidulek Może dostal iglą w nerw jakis przypadkowo o ile to wogle mozliwe?
Chodziłem z nim przez tydzień na zastrzyki (pół roku nawet nie miał wtedy), pojęcia nie mam, dlaczego tak się stało
Stary 2015-02-01, 16:39   #2656
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki, kochana jesteś To Aren?

A tabliczka z przekreślonym aparatem wisi? Pierwsze słyszę, że zdjęć robić nie wolno Kolory poprawiły się znacznie, przynajmniej dwie koszule całkiem w moim stylu
1 Aren Osobiście bardzo niespotykanie wyglądał ten z palca serdecznego...
No i zauważyłam że mam odciski pościeli na lakierze... A że jest triochrom to kolor ukrył

2 no wiem Przecież wiele razy tam robiłam w Carry i było ok. Gdybym przy nim była to bym sprzedawczynię opierdzieliła.

3 Kolory są bardzo fajne mamy jeszcze dwa zdjęcie ze sklepu ale wizaż nie chciał ich opublikować :conf used:
Stary 2015-02-01, 16:50   #2657
Katty_p13
Piers do przodu

Justynko super wieści a jak W.??

Nesko pierdzionki śliczne - najładniejszy ten w średniej cenie
Stary 2015-02-01, 16:52   #2658
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katty_p13 Pokaż wiadomość

nesko pierdzionki śliczne - najładniejszy ten w średniej cenie
- 30 % :d
Stary 2015-02-01, 16:54   #2659
gryx82
BAN stały

Cytat:
1 Aren Osobiście bardzo niespotykanie wyglądał ten z palca serdecznego...
Oryginalny, fakt
Cytat:
No i zauważyłam że mam odciski pościeli na lakierze...

Cytat:
2 no wiem Przecież wiele razy tam robiłam w Carry i było ok. Gdybym przy nim była to bym sprzedawczynię opierdzieliła.
Wiem, że kiedyś zabronione było robienie zdjęć mostów i budynków użyteczności publicznej (że o wojskowych nie wspomnę), ale w sklepie, bez przypadkowych ofiar uwiecznionych na zdjęciu? Śmiech na sali
Stary 2015-02-01, 16:57   #2660
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Oryginalny, fakt

Wiem, że kiedyś zabronione było robienie zdjęć mostów i budynków użyteczności publicznej (że o wojskowych nie wspomnę), ale w sklepie, bez przypadkowych ofiar uwiecznionych na zdjęciu? Śmiech na sali

On nawet sklepowi nie robił tylko koszulom
Stary 2015-02-01, 18:09   #2661
tricolor
Wtajemniczenie

Ju

Nesko, najtańszy pierścionek bardzo ładny

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Redzik, mam głównie szypry, retro-aldehydy, trochę kadzideł w odlewkach - chyba wszystko, co znasz albo czego nie lubisz

mam gust zbliżony do Neski, jeśli chodzi o "starocie" i do Parabelki szypry, dryndusy

mogę jeszcze poszukać, co tam poukrywane gdzieś siedzi
Stary 2015-02-01, 19:20   #2662
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

W temacie włosów,właśnie się ufarbowałam przy braku bieżącej ciepłej wody wymaga to nieco zachodu,ale efekt jest tego wart - przynajmniej siwizną nie straszę.

Ju,dobrze,że Guciowi lepiej

A pogoda była cudna,nawet pościel na balkonie wysuszyłam! I pachnę kolejną różą,i nadal mi się podoba. W ciąg wpadłam,czy co?
Stary 2015-02-01, 19:35   #2663
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli organizm zwalczył co miał

I od razu Tobie lepiej Tak trzymać
Dziękuję, teraz śpi - już od 18stej. Ma taki styl chorowania - przesypia najpierw dobę, potem z przerwami na jedzenie i łazienkę - a potem otwiera oczy, przeciąga się i oznajmia "Jestem już zdrowy"

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Justynko super wieści a jak W.??
Trochę chrypi, ale tak stylowo
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość

Redzik, mam głównie szypry, retro-aldehydy, trochę kadzideł w odlewkach - chyba wszystko, co znasz albo czego nie lubisz

mam gust zbliżony do Neski, jeśli chodzi o "starocie" i do Parabelki szypry, dryndusy

mogę jeszcze poszukać, co tam poukrywane gdzieś siedzi
O rany, retro aldehydy - ja mam zamiar nabyć White Linen.
Cud - od kiedy zaczęłam malować zapachy, W. nie kręci nosem na nic.
A mnie się tak węch wyczulił, że potrzebuję odrobineczkę (tych starych potworów)

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
W temacie włosów,właśnie się ufarbowałam przy braku bieżącej ciepłej wody wymaga to nieco zachodu,ale efekt jest tego wart - przynajmniej siwizną nie straszę.

Ju,dobrze,że Guciowi lepiej

A pogoda była cudna,nawet pościel na balkonie wysuszyłam! I pachnę kolejną różą,i nadal mi się podoba. W ciąg wpadłam,czy co?
Margot! Normalnie powinnaś startować w programie o szkole przetrwania czy coś takiego. Podziwiam.
A temperatura jak? Żyjesz?

Śniło mi się, że zamówiłam na jutro, na godz. 11stą wizytę u fryzjerki - żeby mi zrobiła platynowy blond

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-01, 19:35   #2664
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Jedyne co mnie powstrzymuje przed zrobieniem znowu blondu to właśnie zniszczone włosy. Niestety, taka cena rozjaśniania. Teraz są rude i na razie niech będą

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-01, 19:48   #2665
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
3 Ja mam Ten
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...d-miracle.html
Używam go po oczyszczaniu twardym szamponem.Podobno szampon i zwykła odżywka są Można go kupić w Rossie ale warto poczekać na przecenę bo wtedy jest po 11-13 zł. No i jest wydajny swój kupiłam rok temu ponad

4 Co do silikonów to stosuję gliss kura ale tylko wtedy jak mi się po suszeniu robi puch.... Używam chyba też nie standardowo bo z odległości całego ramienia tak że końcówka chmurki wypuszczonej przez psiurkacz lekko osadza się na samym puchu... Nigdy przy skórze głowy.
Co do puchu to niestety jeśli chce mieć nie puch muszę suszyć suszarką nie ma rady ...
1. No wlaśnie o tym myślalam, dzięki
Opinie ma naprawde fajne, będę polować na promocję. Tak samo jak na Biovaxy i...tymbardziej,ze Rossmana mam przy samej robocie, to jak już wrócę....

2. Ja Glisskura nie używam od dawna. Jakoś żaden mi nie podszedl za bardzo...też psikam z duzej odległości, na długość wyciągniętej dłoni ;-) Moje się nie puszą wogole, nigdy
Cytat:
Kule mają moc!

Cytat:
Aha, rozumiem

Teraz w przerwie riserczuję maseczki meeeeeega nawilżające (ja nie mogę niczego z Ziaji i innych zapychaczyz zcyklu perfecta etc)

Moja tłusta cera zrobiła się od ogrzewania sucha. Niiiic mi nie pomaga.

Mam ochotę na jakąś mega nawilżającą kurację.
Niestety nie pomogę...mi wystarczają oleje, żel ha, krem jakikolwiek byleby nie miał parafiny i silikonu w skladzie i peeling 1- 2x w tygodniu...no i teraz salicyl w olejku na noc, który jednak jes super dla mnie...i tyle...cera mi się jakimś cudem zrobila bezproblemowa....obstawia m,ze to zasluga kwasu foliowego, to i też to że przestały mi kudły lecieć....

Cytat:
Chodziłem z nim przez tydzień na zastrzyki (pół roku nawet nie miał wtedy), pojęcia nie mam, dlaczego tak się stało

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Jedyne co mnie powstrzymuje przed zrobieniem znowu blondu to właśnie zniszczone włosy. Niestety, taka cena rozjaśniania. Teraz są rude i na razie niech będą
Heh, mnie skutecznie powstrzymuje to że wyglądam jak świnka pigi w blondach jakichkolwiek
Taki odcień wlosow robi mi paskudny, zdrowo rozowy odcień skóry...
Rudy wbrew pozorom robi mi szlachetny, blado zloty odcień. A czarny blady w kierunku zieleni. Czyli nie mam wyjścia
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-01, 19:54   #2666
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Temperatura +10,daję radę,tyle że ręce mi marzną. I nie chce mi się gotować,chociaż mam świeży gaz i mogłabym poszaleć kulinarnie.

Tylko karkówkę upiekłam - ta wersja zamarynowana w miodzie,czosnku i sosie sojowym wyjątkowo mi smakuje
Stary 2015-02-01, 22:11   #2667
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

2. No ja też mam nadzieję...najbardziej teraz mnie przeraża, zę trzeba jej b będzie amputowac kawałek języka, albo co, bo rana nie będzie się chciala ladnie zagoić, a jakoś nie widzę żeby kot nawet domowy mogł bez jezyka żyć...wiem, wymyślam teraz, nawet nikt nie powiedzial nic w tym kierunku, ale to tak jak by moje dziecko jest ...no to sobie wkręcam juz trochę ...
na pewno wszystko będzie dobrze
Cytat:

Cytat:
Kule mają moc!
super
Cytat:
wygraliśmy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oglądałam emocje były

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-02-01, 22:24   #2668
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Tylko karkówkę upiekłam - ta wersja zamarynowana w miodzie,czosnku i sosie sojowym wyjątkowo mi smakuje
Trza będzie w końcu wypróbować, już któryś raz wychwalana jest w barze
---

Neska, a taki, z ametystem?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ametyst.jpg (82,1 KB, 28 załadowań)
Stary 2015-02-01, 22:44   #2669
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

Baru ma ktoś do sprzedania 10 ml szklany atomek???
Być może ja mam, ewentualnie jakieś piątki, sprawdzę jutro
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-01, 23:51   #2670
gryx82
BAN stały

Śpicie?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości