|
|
#2641 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LV
Ju, trzymam co mogę
![]() A z perfumeryjnej beczki... Opaczyło mi się Messe i sprzedaję Szybko Za to zachciało mi się Gentiane Blanche ale muszę jeszcze potestować. Casbah i Ogródek też mi się opatrzyły Jestem straszna.
|
|
|
|
#2642 | |||
|
BAN stały
|
Część była domowa, część cateringowa
Z domowych - barszcz, sałatka warzywna, jajo w majo, skrzydełka z kurczaka i paszteciki z pieczarkami, z dowozu - golonka, szaszłyki, karkówka, szynka + ryba w galarecie, faszerowane roladki drobiowe w plastrach boczku, żeberka, gołąbki, surówka z kapustą, porem i kukurydzą + dwa sosy majonezowe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
|
|
|
#2643 | |
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru
Snad mega wqu fy wyprzedażowej ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Byłam pewna że mówiłaś że na jedno mycie dwa różne szampony + dwie różne odżywki to za dużo... A może to Sztazja mówiła nie pamiętam. Kurcze może zły dobór proteiny jeszcze ....Mam jakieś dziwne wrażenie że mamy podobne włosy bo to co u ciebie źle działa to i u mnie... Aloes bardzo mnie spusza
|
|
#2644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gryksu Dla ciebie djęcia pierścionków z cenami , odejmij od nich 30 %+w gratisie zdjęcia kolorów koszul z Carry . Negatyw zapłacił za nie opierdzieleniem że zdjęc nie wolo robić ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcia koszul
|
#2646 | ||||||||
|
Panaroja
|
snad marazmu ciąg dalszy
![]() Cytat:
Cytat:
wolę apokalipsę niż poharatany kredens po dziadkach ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#2647 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strasznie szybko Cytat:
![]() 2. Bidulek Może dostal iglą w nerw jakis przypadkowo o ile to wogle mozliwe? Cytat:
Ale wydaje jej się,że dwa szampony na jedno mycie to może być zdecydowanie za dużo, na każdy włos...a dwie odżywki i szampon jaknajbardziej ok, albo nawet 3 czy 4 odżywki, jak to u mnie czasem. Odżywka /maska przed myciem, sampon, odżywka /maska ds , płukanie, odżywka bs kremowa i na to jeszcze psikacz jakiś z silikonami ![]() Cytat:
Moje wlosy muszą mieć silikon...niby bez są fajne, miękkie, gładkie, ale jak nie daję przez dłuższy czas to jednak się lamia, kruszą i rozdwajają...i żadne oleje,odżywki, nie pomagają wtedy... 2. Ale dla czego nie wolno? Gdzieś czytalam w necie,że wolno wlaśnie, no i nie ma zapisu, ktory twierdzi że nie wolno...chyba,ze mi się pomyliło, ale wątpię... Nesko, Ty masz ten fluid Syoss do włosów tak? Orientujesz się, czy w Rossmanie można go kupić? ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Wogle na fali dyskusji wlosowych wzięło mnie na zabawę dziś...najpierw na kilka godzin olej arganowy, potem dołożenie bingo z glinką, kilkoma kroplami gliceryny i lyżką kakao, mycie żelem dowcipnym, potem Kallos czekoladowy z gliceryną i kakao...i tak sobie siedzę i za jaką godzinę pojdę splukać
|
||||
|
|
|
#2648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak tak jak napisałam moja Mama z bardzo rozjaśnianymi włosami stosuje ten schemat i u mniej gra 2 Co do protein to fakt źle dobrane robią masakrę , a trafione w 10 czynia cuda ![]() 3 Ja mam Ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...d-miracle.html Używam go po oczyszczaniu twardym szamponem.Podobno szampon i zwykła odżywka są 4 Co do silikonów to stosuję gliss kura ale tylko wtedy jak mi się po suszeniu robi puch.... Używam chyba też nie standardowo bo z odległości całego ramienia tak że końcówka chmurki wypuszczonej przez psiurkacz lekko osadza się na samym puchu... Nigdy przy skórze głowy. Co do puchu to niestety jeśli chce mieć nie puch muszę suszyć suszarką nie ma rady ... Ju Dla Gucia i W . Zadaj W aleric na noc i orofarm w psiurkaczu
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-02-01 o 16:18 |
|
|
|
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
Kule mają moc!
Gucio odżył - żartuje (oczywiście o kupie), je normalnie, z Pepą się przeszedł - a ja maluję.
|
#2650 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wyglądałam na umierającą na jakąś cieżką chorobę. To teraz mam. ![]() Dzięki raz jeszcze Cytat:
luzik ![]() Nie mogą być takie same - bo moje są rozjaśniane wielokrotnie, a Twoje nie. Piszesz że prawie natura Nieważne, obecnie zasypiam z duszą na ramieniu kiedy zaczną wyłazić i się kruszyć A w tej chwili jestem po ćwiczeniach Jutro chyba herbaty nie utrzymam w rękach. Ale może się troszki tłuszczu wytopiło ![]() Cytat:
me too ![]() Aaaale jakoś to słoń C mi dzisiaj rozjaśniło świat, na niby i na chwilę, ale zawsze lepiej niż było. 2. No tak, w sumie ordnung ...
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-01 o 16:18 |
||||
|
|
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2652 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
Nie jest za jaskrawa ?---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Cytat:
2 Moje są w połowie rozjaśniane co 12 cm Doszłam do wniosku że takie same bo mega skłonność do puszenia no i moja Mama która ma cały czas mocno rozjaśniane i też została zakwalifikowana do włosów szklistych i też ma skłonność do mega puszu .
|
|
#2653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz w przerwie riserczuję maseczki meeeeeega nawilżające (ja nie mogę niczego z Ziaji i innych zapychaczyz zcyklu perfecta etc) Moja tłusta cera zrobiła się od ogrzewania sucha. Niiiic mi nie pomaga. ![]() Mam ochotę na jakąś mega nawilżającą kurację. |
|
|
|
|
#2654 |
|
Zakorzenienie
|
wygraliśmy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
#2655 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Kolory poprawiły się znacznie, przynajmniej dwie koszule całkiem w moim stylu ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Osobiście bardzo niespotykanie wyglądał ten z palca serdecznego...No i zauważyłam że mam odciski pościeli na lakierze... A że jest triochrom to kolor ukrył ![]() 2 no wiem Przecież wiele razy tam robiłam w Carry i było ok. Gdybym przy nim była to bym sprzedawczynię opierdzieliła. 3 Kolory są bardzo fajne mamy jeszcze dwa zdjęcie ze sklepu ale wizaż nie chciał ich opublikować ![]() :conf used:
|
|
#2657 |
|
Piers do przodu
|
Justynko super wieści
Nesko pierdzionki śliczne - najładniejszy ten w średniej cenie
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
- 30 % :d
|
#2659 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() On nawet sklepowi nie robił tylko koszulom
|
|
#2661 |
|
Wtajemniczenie
|
Ju
![]() Nesko, najtańszy pierścionek bardzo ładny ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Redzik, mam głównie szypry, retro-aldehydy, trochę kadzideł w odlewkach - chyba wszystko, co znasz albo czego nie lubisz ![]() mam gust zbliżony do Neski, jeśli chodzi o "starocie" i do Parabelki szypry, dryndusy mogę jeszcze poszukać, co tam poukrywane gdzieś siedzi
|
|
#2662 |
|
niecnotliwa dziewica
|
W temacie włosów,właśnie się ufarbowałam
przy braku bieżącej ciepłej wody wymaga to nieco zachodu,ale efekt jest tego wart - przynajmniej siwizną nie straszę.Ju,dobrze,że Guciowi lepiej ![]() A pogoda była cudna,nawet pościel na balkonie wysuszyłam! I pachnę kolejną różą,i nadal mi się podoba. W ciąg wpadłam,czy co?
|
#2663 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, teraz śpi - już od 18stej. Ma taki styl chorowania - przesypia najpierw dobę, potem z przerwami na jedzenie i łazienkę - a potem otwiera oczy, przeciąga się i oznajmia "Jestem już zdrowy"
Trochę chrypi, ale tak stylowo ![]() Dziękuję Cytat:
Cud - od kiedy zaczęłam malować zapachy, W. nie kręci nosem na nic. A mnie się tak węch wyczulił, że potrzebuję odrobineczkę (tych starych potworów) Cytat:
A temperatura jak? Żyjesz? Śniło mi się, że zamówiłam na jutro, na godz. 11stą wizytę u fryzjerki - żeby mi zrobiła platynowy blond
|
|
#2664 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jedyne co mnie powstrzymuje przed zrobieniem znowu blondu to właśnie zniszczone włosy.
Niestety, taka cena rozjaśniania. Teraz są rude i na razie niech będą
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2665 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Opinie ma naprawde fajne, będę polować na promocję. Tak samo jak na Biovaxy i...tymbardziej,ze Rossmana mam przy samej robocie, to jak już wrócę.... ![]() ![]() 2. Ja Glisskura nie używam od dawna. Jakoś żaden mi nie podszedl za bardzo...też psikam z duzej odległości, na długość wyciągniętej dłoni ;-) Moje się nie puszą wogole, nigdy Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
![]() Taki odcień wlosow robi mi paskudny, zdrowo rozowy odcień skóry... Rudy wbrew pozorom robi mi szlachetny, blado zloty odcień. A czarny blady w kierunku zieleni. Czyli nie mam wyjścia
|
|||||
|
|
|
#2666 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Temperatura +10,daję radę,tyle że ręce mi marzną. I nie chce mi się gotować,chociaż mam świeży gaz i mogłabym poszaleć kulinarnie.
Tylko karkówkę upiekłam - ta wersja zamarynowana w miodzie,czosnku i sosie sojowym wyjątkowo mi smakuje
|
#2667 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
oglądałam emocje były
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2668 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() --- Neska, a taki, z ametystem?
|
|
|
|
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
Być może ja mam, ewentualnie jakieś piątki, sprawdzę jutro
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2670 |
|
BAN stały
|
Śpicie?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.

Szybko
Za to zachciało mi się Gentiane Blanche ale muszę jeszcze potestować. 

?
Z domowych - barszcz, sałatka warzywna, jajo w majo, skrzydełka z kurczaka i paszteciki z pieczarkami, z dowozu - golonka, szaszłyki, karkówka, szynka + ryba w galarecie, faszerowane roladki drobiowe w plastrach boczku, żeberka, gołąbki, surówka z kapustą, porem i kukurydzą + dwa sosy majonezowe

Byłam pewna że mówiłaś że na jedno mycie dwa różne szampony + dwie różne odżywki to za dużo... A może to Sztazja mówiła nie pamiętam.

wyglądałam na umierającą na jakąś cieżką chorobę. To teraz mam.
Ale może się troszki tłuszczu wytopiło
me too 
Czyli organizm zwalczył co miał