![]() |
#2671 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.7
Cytat:
Nie mam porównania jak jest bez oksytocyny, ale drugi raz bym się nie zdecydowała. Chociaż wiadomo czasem trzeba... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Zadomowienie
|
Ja nie wiem, jak Wy dajecie radę z tymi ciuchami. Wogle to jakaś straszna orka.
Dostałam stosy szmat dla młodego. Uznałam, że posprzątam i przy okazji posegreguję... Zeszły mi 2 godziny na wstępnym (!) przerzucaniu. Zrobiłam 3 kupy: na 0-3 miesiące, na 3-6 i reszta (bo mam tego całe hałdy ![]() ![]() Na dodatek część obiecałam oddać, a wszystko mi się pochrzaniło. Koleżanki mi truły o tym, że to czy tamto zielone body, a ja dostałam zawrotów głowy, bo dały mi po pińćset zielonych body i skąd ja mam wiedzieć które to... ![]() Na dodatek jak metka sprana, albo producent nie był łaskaw napisać na jaki to wiek, to ja nie mam pojęcia. No chyba, że jest wybitnie małe/duże. Masakra ![]() A tu jeszcze poprać, poukładać, umyć wucet, ogarnąć resztą chalupy i na koniec się spakować na jutrzejszy wyjazd. W międzyczasie wypadałoby się wyspać ![]() ![]() Chce ktoś może za free opakowanie termo, takie ze styropianem? Posiadam 2 sztuki. Może ktoś z okolic Krk pragnie, to mogę podać, ewentualnie wysłać bez problemu, choć to taki drobiazg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
https://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p55855-Di..._i_dzieci_5_ml Cytat:
Jestę blondynką ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2674 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Próbowałaś spodnie wysuszyć ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2675 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ogolnie wkrecalas juz TZ-a przez radio? Jak wyszło? Bo chyba przegapiłam posta.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Wtajemniczenie
|
Hej mam chwilkę bo mały śpi to skrobne..
My już po III usg wszystko dobrze dr nie widzi nic niepokojącego.. Zaczęliśmy 28 tydz mlodzian waży 1250 g i jest tydzień do przodu.. Drugi jest kochanym dzieckiem uwielbiam jak mnie przytula i całuje i mówi ,,mama,, ![]() Też muszę się wziąć za przygotowanie wszystkiego ale jakaś niemoc ostatnio mam jestem już gruba i mi ciężko robić cokolwiek jeszcze młody się obrócił i teraz głowę ma u góry i namiętnie wbija ją w mój żołądek! Co do laktatorow to elektryczny Medela polecam.. Muszę wypróbować ten patent z probiotykiem.. Co do porodu wywolywanego oxy to zgodzę się ze jest kur...ws.. bolesny i zzo był wybawieniem dla mnie.. W tej ciąży bym chciała żeby akcja sama się zaczęła..i też bym chciała sn... Onedau zrób sobie w takim razie hemoglobine glikowana masz obraz cukru z miesiąca i będziesz widzieć czy cukry były w normie czy nie.. mi to strasznie ulatwialo życie przy cukrzycy w tamtej ciąży..
[COLOR="Blue"]Skończyłem ROK!!!!: ![]() ,, Ty masz juz ROK -I tysiąc lat masz i więcej. Początkiem i końcem świata jest Twoje malutkie serce. Ty jesteś jabłkiem i drzewem, Obłokiem, gwiazdą, rozumem.-Przez ciebie to, czego nie wiem, Już umiem. Kocham |
![]() ![]() |
![]() |
#2678 |
Zakorzenienie
|
Smika cieszę się, ze wszystko u Was ok
![]() To musi być cudowne uczucie usłyszeć coś tak pięknego od swojego dziecka:Love: Laktator Medela ma super opinie ale zawaliscie drogi jest ;/ Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 | |
Zakorzenienie
|
hello
byłam na badaniach, taka kolejka była do rejestracji, że się nie cackałam i wprost zapytałam czy na pobranie moze kobietę w zaawansowanej ciązy wpisać we wcześniejszą godzinę i się zgodziła, ale uwaga! po cichu to zrobiła masakra nie? moim zdaniem w urzędach, laboratoriach to powinno być takie oczywiste, a potem zdziwienie, że znieczulica taka Cytat:
w domu mam same ubranka 0-3, reszta u rodziców i póki co na nich się skupię wciąż jestem uzależniona od terminu kiedy szafę i komodę nam zamontują - obiecali w połowie miesiąca, więc tego się trzymam
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
Sylwuska ja swoje włosy farbuje farbą z amoniakiem. Po prostu nie wdycham tego za bardzo i tyle. Poza tym to tak małe stężenie ze nawet jak coś się dostanie to wątroba w mig to zutylizuje.
Ja dziś coś kiepska jestem,głowa mnie boli i jeść nie mogę.. Dolinka jeszcze nie,czekam na telefon z radia ale nie wiem czy się doczekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2681 |
Zadomowienie
|
Andriuszka ja w połowie listopada chce spakować torbę
Dolinka kurde nie miałam takiego problemu ![]() Sylwuska dokładnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adka jaka zmiana awatara ![]() ![]() Ja wczoraj pierwszy raz miałam (tak myślę ) przepowiadajace. Położna na SR mówiła ze jak będziemy mieli problem z rozpoznaniem czy to skurcze właściwie czy przepowiadajace to mamy wziąć nospe i iść pod prysznic jak minie to bez paniki :d Koritsi_a ja syndrom wicia gniazda mam już jakiś czas ![]() ![]() Aniqa pokaż zdjęcie szczeniaczka ![]() ![]() Ja musze włosy farbowac a moja farbę wycofali i teraz jestem w kropce :/ boje się żółtka ![]() Mieszkanie posprztane, zakupy zrobione. . Czekam na kuriera i wychodzę do diabetloga Mieli dzisiaj do nas znajomi przyjechać ale niestety ojcu od koleżanki się pogorszyło.. i wszyscy koczuja w szpitalu eh ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Dziewczyny dzisiaj zdejmuje rzęsy (chce mi się płakać na samą mysl ![]() ![]()
#2682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam takie jedne spodnie, że musiałam od razu na kaloryfer kłaść bo inaczej nie szło w nich chodzić wypierz je z dodatkiem octu
![]() |
#2683 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() prawie pol roku siedziala w Polsce, ciekawe czy jej maluch mnie pozna ![]() Bo widziala mnie ostatni raz jak miala 2 miesiace :P usmeiszki byly do ciotki wtedy hehehe ![]() Cytat:
![]() To chyba najpiekniejsza chwila jak sie uslyszy mama od dziecka swojego ![]() Mamusie - czy mozecie to potwierdzic? ![]() Cytat:
![]() powinno byc oficjalnie napisane wczesniej. Cytat:
A czemu zdejmujesz rzesy ?
![]() |
#2684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopiero 2 dni później przejrzałam co dokładnie dostałam, policzyłam i poukładałam w siatce ![]()
![]() |
#2685 | |||||
Zadomowienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziękuję ![]() No właśnie.... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nadrobiłam. Spałam do 11. Wyspałam się. Teraz już jestem po śniadanku i zaraz się walnę pod kocyk przed tv. A co. Będę leżeć dotąd, aż wyzdrowieję ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2686 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Zakorzenienie
|
Dziewcztny a ja nam pytanie
was tez tak ciagnie dolem na linii matek? Mam to w zasadzie od 4/5 mcaale terex corax bardxiej czuje i pytam czy to moze oznaczac cos zlego? I mam takie smienszr uczucie jakby mnie maly lekko laskotal/zaczepial w kosc ogonowa w tylek od srodka? Ktoras tak ma? |
![]() ![]() |
![]() |
#2688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbym przeczytała wcześniej, ze malujecie nawet sobie takimi farbami to pewnie bym i ja tak zrobiła, ale teraz już za pozno. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2689 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
A na linii majtek czasem ciągnie teższczególnie jak zrobię za szybki ruch. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2690 |
Zadomowienie
|
Adka bo mija 11 miesięcy jak je mam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Sylwuska skoro sama miała w ciazy obawy to o co jej chodzi :/:/ nie rozumiem takich ludzi którzy zapominają o swoich zachowaniach .. Siedzę juz w poradni .. mam nadzieje ze szybko pójdzie ![]()
#2691 |
Zakorzenienie
|
Byłam jednak u lekarza. Dostałam (za free) syrop na kaszel i receptę na Duomox, jeśli mi nie przejdzie
![]() |
#2692 |
Zadomowienie
|
Kalusia zdrówka
![]() ![]()
#2693 |
Zadomowienie
|
Przyszla mi ta sukienka na cywilny. W rzeczywistosci wyglada jak firanka, nawet Tz to pltwierdzil
![]() ![]()
#2694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiecie co, kupiłam dziś ciążową rozpinaną koszulę do szpitala w sklepie. Bawełna super jakości, bardzo fajna koszula i cena była niska bo 22 zł, to wzięłam. Ale rozmiar wzięłam na wyrost L, i źle zrobiłam . W domu zmierzyłam i jest za duża. Chyba ją muszę wymienić, bo nawet z tym brzuchem się topię w niej. Nie bierzcie jednak na wyrost tych rozmiarów koszul ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Zadomowienie
|
Karmazynova kurde szkoda tej sukienki bo ładna miała być :/ mam nadzieje ze uda Ci się coś szybko znaleźć
![]()
#2697 |
Zakorzenienie
|
Lekarka powiedziała, że dostała go za free (na pudełku jest naklejka: nie na sprzedaż) ale pojemność taką sama jak w aptece, miałam farta
![]()
![]() |
#2698 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2699 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że Ci przejdzie bez antybiotyku.
![]() |
#2700 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki za rady! Spróbuję jeszcze z tym octem i sodą, potem od razu na kaloryfer. Jak nie pomoże, to będę skazana do końca na leginsy.. Kurujcie się Dziewczyny! Współczuję duomoxu.. ogromne są te tablety. Połowę dzieciństwa na nich przeżyłam przez brak kompetencji lekarzy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:35.