|
|
#2671 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No to mam kolejne 3 paczki - koszule, staniki i wkładkę do fotelika
|
|
#2672 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2673 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja dałam za nią 28zł, a u nas ok 80...
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym się z samochodu do budki z goframi dokulała a tak serio to wyciągiem na kasprowy chyba też nie bardzo,żeby wjeżdżać bo za duża różnica ciśnień? Florence siadła na ambicje z tą wyprawką i zaraz Tija będzie gotowa.. chyba zbliża się s i e r p i e ń
|
|
|
|
|
#2676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przydałaby się jakąś sukienka, bo moja przez rosnący brzuch robi się coraz krótsza ![]() Ziuta, piękny brzuszek. Koszula extra! |
|
|
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
Goframi bym nie pogardziła.
Już widzę minę lekarza na wiadomość, ze jadę w góry. Do szpitala by mnie kobieta położyła, żeby mnie zatrzymac. ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Spoko. Przecież nic się nie stało. To że mamy wszystko nie znaczy, ze gotowe. łóżeczko nadal w kawałkach, wózek rozebrany do prania i nie złozony. Ale wszystko w domu. |
|
|
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2680 | |||||||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Życie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
za zdrówko Małgosi i obyście szybko wyszły i mogły się już cieszyć sobą na spokojnie w domku.Cytat:
Cytat:
za synka, najgorsze już chyba za Wami. Daj znać jak po wizycie.Cytat:
![]() U mnie na sr były 2 zajęcia z cwiczeń, jedne to była teoria, a na następnych były ćwiczenia z tż na sali gmnastycznej- ja wykorzystać piłkę, krzesło, łóżko i tżeta oczywiście do łagodzenia bólu. Może u Ciebie też będą jeszcze jedne zajęcia? Koniecznie pokaż co uszyłaś! Cytat:
Cytat:
za wizytęCytat:
Cytat:
![]() Jak na moje +2,5kg to jest ogromny Cytat:
![]() Cytat:
![]() asicuha bardzo ładne ciuszki Ponawiam pytanie. Nie wiecie nic o elektronicznej niani z ikea? PS zapomniałąm się pochwalić że mamy wózek Edytowane przez ziuta. Czas edycji: 2016-07-06 o 12:55 |
|||||||||||||
|
|
|
#2681 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, przelecialam pobieznie i zmykam, bo ostatnio doba jakas taka krotka...Jak Wy to robicie, ze jestescie na biezaco?
Dziekuje za komplementy, kiedys na klubie napisalam, ze na Was to zawsze mozna liczyc w kwestii podbudowania ego, kochane jestescie! Ja, niestety, zdjec nie widze. Jedynie okragly brzuszek Pati Wieczorem wejde na kompa to obczaje reszte zdjec.Tinkerr-nie no, juz widac, ze ciaza dzieciowa, a nie spozywcza Chyba, ze zaloze jakis oversize, to wtedy rzeczywiscie nie widac. Generalnie, gdzie nie poleze-na warsztaty, sr itp., to wywoluje sensacje, ze taki brzuch maly Jedna z dziewczyn zapytala, czy sie nie martwie, ze to juz 8 miesiac, a ja brzucha nie mam, ze moze cos jest nie tak? Bo ona ma wiekszy w 7, a i tak kazdy jej mowi, ze za maly, wiec na moim miejscu bardzo by sie martwila. Odpowiedzialam, ze nie mam tendencji do martwienia sie na zapas (co nie do konca jest prawda :p) i ze jestem pod opieka lekarzy i ich slucham, a nie ciotek/w ujkow. Przyjemniaczek ze mnie, wiem, ale wkurza mnie takie bezzasadne straszenie ![]() Btw. slicznie pomalowana kocia dama Swiniaczku, rozumiem, ze zamierzasz byc mama chustowa? Czy dopiero sie przymierzasz? Ja, jesli bede czula sie pewnie to chce nosic w chuscie od pierwszego dnia pobytu w domu. Nie moge sie doczekac! Zono-dobre z ta idealna wizja wczesnego macierzynstwa. Wlasnie smialysmy sie kiedys z siostra z tego, chociaz, tak powaznie, presja zeby zaraz po porodzie wygladac jak po roku regularnego fitnessu wcale nie jest fajna i wiele kobiet lapie doly. Lece do klubu ogladac zdjecia Malgosi! Moja kolezanka urodzila. Porod-masakra. Wywolywany oksytocyna, miala zopa i gaz, ale mowi, ze i tak bolalo Po 8 h rozwarcie zatrzymalo sie na 5cm i zrobili jej cesarke. Mam nadzieje, ze nas takie przezycia omina... Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez znowuzapomnialamhasla Czas edycji: 2016-07-06 o 13:12 |
|
|
|
#2682 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam gina na NFZ, ze tak powiem możliwości kontaktu poza wizytami umowionymi za bardzo nie mam.... Pytałam czy moge jechac, powiedziała ze tak, ale juz nie spytałam czy moge włazić gdzies wyzej |
|
|
|
|
#2683 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Teraz zostało wyczyścić wózek (gondole z zewnątrz i stelaż), wyprać pościel, osłonkę na materac, koszule. Spakować torbę, ubrać łóżeczko i ustawić wszystko na przewijaku.---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
Niestety te wywoływane porody bardzo często kończą się cc Dlatego ja dopóki nie będzie wskazań nie zgadzam się na wywoływanie.
|
|
#2684 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, właśnie odebrałam paczkę od kuriera- staniki do karmienia 😂 bardzo babcine 😂 hahaha... tż padnie jak mnie w tym zobaczy, ale cóż liczy się wygoda, przynajmniej w tych pierwszych dniach
wszystkie rzeczy Bartka wyprane i wyprasowane gromadzenie wyprawki uważam za zakończone!!! 😂 Dziś przyjeżdżają rodzice tż z tej okazji upiekłam miodowy placek królewski. Na obiad leczo 😝 |
|
|
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
Odebrałam badania. Hemoglobina podskoczyla. Ufff
|
|
|
|
#2688 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurde, ze nie widzę zdjeć :pała: Ja mojemu powiedziałam, ze dzisiaj kolejna laska z forum zaczęła rodzic: On:przedwcześnie? Ja:no...36tydzien On:wypisz sie z tego forum!! ![]() ![]() ![]() A koleżance mojej czop odszedł. Ale ona ma termin na 19 lipca. Dziś u nas co chwile pada. Nic mi sie nie chce i oczy mi sie zamykają.... A na 17 SR i karmienie piersią. Nie chce mi sieee:P Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2689 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Super, ze obedzie sie bez zelaza ![]() Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2690 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2691 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Chociaż ja chciałabym z wywoływaniem czekać do 2 tygodni po TP.
|
|
#2692 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że któregoś ranka jak będę wychodzić do pracy uda mi się w końcu fotkę zrobić i Wam wysłać ... Brzuszek to tam pikuś ale moje uda ... no szkoda gadać ... Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2693 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieciaczki czasem negatywnie reagują na oksytocyne i trzeba też ściąć. Tętno im spada przy skurczach. To wiadomo jest wskazanie. A jak wiemy to samo CC negatywnie wpływa na laktacje. Takie błędne koło.
|
|
#2695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powodzenia
|
|
#2696 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Super, że tak się zainteresowała szefowa. ![]() Cytat:
Byłam w Bieszczadach chyba w 27 tc i tam troszkę pod górkę chodziłam i było ciężko. Ale może się lepiej czujesz, masz więcej sił, lepszą kondycję itp., a Morskie Oko to umówmy się, nie są jakieś hardkory. :PJeszcze trochę takich spraw mnie czeka jak Żonę + trochę prania, prasowania, ale przynajmniej wszystko w domu. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za wyprawkę!To świetnie. ![]() http://allegro.pl/materac-do-wozka-k...297303113.html Teraz sprzedająca ma same niebieskie jak coś.
|
||||
|
|
|
#2697 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja nie wiem nic.. Cytat:
ja bym nawet jechać się na tym etapie bała i na pewno nie wybierałabym się w góry..ale moje samopoczucie jest do d..zazwyczaj Cytat:
moja koleżanka miała ostatnio wywoływany poród.. była tydzień po tp, wszystko pozamykane, żadnych skurczy,twardnień nic.. podłączyli jej balonik i na samym baloniku rozkręciła się cała akcja,bez oksy.. ale ona to ma organizm solidny..ciąże znosiła śpiewająco...może to bez znaczenia,ale jakoś tak obstawiałam ,że gładko pójdzie poród.. Cytat:
kolejna z gotową wyprawką.. Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2698 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Koszmar dla mojego żołądka. :/ ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2699 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2700 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wlasnie sie bronię chociaż już ledwo siedzę. I tak spałam z przerwami do 12. Ale wczoraj nie ucięłam sobie drzemki w dzień i super mi sie zasnęlo, w ogóle sie nie męczyłam dlatego tak sie bronię. Obiadu nie robię nie chce mi sie - mam jeszcze zupę a na drugie kupie cos w garmażerce. Tylko naczynia mnie wpieniaja i chyba zaraz pójdę bo nienawidzę mieć takiej sterty. Wkurzylismy sie z TZ bo bylismy dwa tyg temu w banku złożyć pismo o wydanie karty dla niego i niby miała przyjść w ciagu 4-5 dni a do dzisiaj nie ma wiec kazałam mu zadzwonić. Okazało sie ze bank wysłał jaj następnego dnia po wizycie i niby poczta ma czas do piątku. Tyle, ze nie widziałam naszej listonoszki od jakeogos czasu i podejrzewam ze albo jest jakiś praktykant i zgubił albo gdzieś indziej wsadził albo co innego sie mogło wydarzyć? Kurde siedzę całymi dniami w domu i wcześniej nie było problemu wszystko dochodziło i listonoszka przychodziła w tych samych godzinach. A jak sie okaże ze nie dojdzie to znowu to samo czyli zastrzec kartę i znowu do banku o wydanie nowej noszzz... Jak będę szła na SR to zajdę na pocztę i cos czuje ze może być awantura bo to normalnie jakieś jaja sa:PWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.

Zero wsparcia dla żony !! no ale w sumie ty też nie masz za dużego to może temu 

Do tej pory zawsze uzywałam tamponów i przeraża mnie myśl, że mam się przerzucić na jakieś wielgachne podpaski i będą się ze mnie wydobywać tego typu wydzieliny przez kilka tygodni
. Powiedziałam, że owszem, dziś lekarz mi wystawił zwolnienie, ale logiczne, że jeszcze nie doniosłam. Chciała, żebym wysłała scan mailem a doniosła jak zwykle w ciągu 7 dni. Zaniosłam po czterech chyba i pieniążki były w terminie
Mała nie ma też odruchu ssania,wie ciężko z karmieniem, ale staram się jej odciagac. Wczoraj mogłam ją przytulic na dłużej bo prawie godzinę i powiem Wam że to było najpiękniejsze uczucie od dawna
za zdrówko Małgosi i obyście szybko wyszły i mogły się już cieszyć sobą na spokojnie w domku.

<3
albo co innego sie mogło wydarzyć? Kurde siedzę całymi dniami w domu i wcześniej nie było problemu wszystko dochodziło i listonoszka przychodziła w tych samych godzinach. A jak sie okaże ze nie dojdzie to znowu to samo czyli zastrzec kartę i znowu do banku o wydanie nowej noszzz... Jak będę szła na SR to zajdę na pocztę i cos czuje ze może być awantura bo to normalnie jakieś jaja sa:P