Mamy styczniowe 2017 na półmetku - czyli część II! - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-09-21, 13:08   #2671
cornflower_girl
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowe 2017 na półmetku - czyli część II!

Cytat:
Napisane przez NiEBiE Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie.
Szyjka 40mm, zamknięta, ogólnie że mną i z dzieciem wszystko dobrze. Tylko jest duży- 534 gram w 21t3d i wg mojego gina to jednak dziewczynka, chociaż nie ma jeszcze pewności .
Ale macie perypetie z płcią
Co do makrosomii, USG ma spory margines błędu - niestety tego nie unikniesz. Jesteś też pod opieką lekarza, więc możesz uniknąć tego problemu

Zjadło mi całe cytowanie
Piękne rzeczy tworzycie. No i niesamowicie zgrabne brzuszki

W nocy wszyscy mieli imprezkę, pan mąż firmową, młodszy w brzuchu, a starszak o 3 nad ranem urządził dwugodzinne bajlando. Tylko ja nie miałam żadnej imprezy.

Kilka z Was pisze o używanych ubrankach - sporo naszej kolekcji jest po kimś. Jak dla mnie bez sensu ubierać dziecko w nowe dizajnerskie ciuszki, skoro i tak je wytłucze - mowa o raczkowaniu lub zabawach na placu zabaw. Ale część chcę mieć takich, które wystarczy na dłużej - ponosi młodsze.

Co do Makaszki - jeśli tam nic Was nie urzekło, mam w obserwowanych też Milutek Handmade, sprawdźcie, kilka świetnych wzorów. https://www.facebook.com/milutekhandmade

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-21, 13:13   #2672
chupacabra88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Moniczi Pokaż wiadomość
Byłam też w przychodni z moim czerwonym kółkiem - i tu niespodzianka, co za wspaniałe potraktowanie! Pani doktor popatrzyła, mówi mi że to wymaga dermatologa, napisała skierowanie i... zadzwoniła do koleżanki, czy mnie przyjmie zaraz bo jestem ciężarna a mam brzydkie coś na dekolcie Zgodziła się, więc od wydruku skierowania do samej wizyty czekałam raptem 8 minut.
No i zgadły niektóre z Was - to grzybica :/ ale na tle hormonalnym - więc nie będzie się rozprzestrzeniać i nie jest zaraźliwa. Dostałam odpowiednią maść i mam smarować oraz cieszyć się, że przyszłam szybko.
o kurcze nie spodziewałabym się, że to grzybiczne. Super zachowanie Pani doktor. Naprawdę trzeba chwalić!

Żona - 27.08.2016 r.
Mama - styczeń 2017 r.
chupacabra88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-21, 13:14   #2673
Kyiia
Zakorzenienie

Cytat:
Uwielbiam sny o jedzeniu, zresztą ciągle głodna jestem okrutnie. Za chwilę zrobię sobie kotleta, fit ziemniaczka z sałatą i jajko.
Wczoraj na kolację zjadłam parówkę, co było dużym błędem, bo zgaga mnie tak dręczyła, że nie mogłam spać :/
Właśnie mama mnie ze snu wyrwała telefonem... śniła mi się siostra jedząca batonika (chyba biała princessa?) i że wzięłam od niej gryza mając w pamięci że w piątek idę na glukozę I że mi nie podszedł ten gryz i go wyplułam I poszłam do pokoju bo miałam czekoladowego grześka zachomikowanego to go wzięłam i jeszcze wzięłam szczypiorek. Siostra przez ten czas wyciągnęła jakieś morele suszone... i zaczęła się dobierać do mojego grześka. A ja siekałam szczypiorek bo chciałam zjeść do kanapki z białym serem...

Ser biały ze szczypiorkiem rozumiem bo lubię i często tak jem. Ale skąd mi się wzięły suszone morele i batoniki? Mlecznej princessy chyba w życiu nie jadłam. Natomiast czekoladowego grześka przynajmniej z 10 lat jak nie więcej...
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.

Kyiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-21, 13:15   #2674
Candid
Zadomowienie

GG do Candid

Cytat:
Napisane przez Konkardia Pokaż wiadomość
Ja bym zjadła tego murzynka o którym któraś z Was wczoraj mówiła...

No właśnie, co z tej makaszki? Bo tam taaaki wybór
No i mi pachnie murzynek ale dzisiaj pójdę po zakupy a jutro będę piekła na szczęście podziele na 3 domy siostrze, rodzicom i teściim to dla mnie zostanie mało więc się nie nażre

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
No dokładnie, to już lepiej nie wiedzieć
a teraz lekarz za kazdym razem mnie sie pyta czy wiemy jaka płeć a ja mówię, ze synek a on: jak ma być synek to jest synek

śliczne zakupy tez chciałam ten kocyk zielony ale do wózka mi nie będzie pasował:P:P
i w koszyku nadal mam to
http://www.makaszka.pl/kocyki-minky/...w/30/3081.html
http://www.makaszka.pl/kocyki-minky/...w/30/3081.html
http://www.makaszka.pl/component/jsh....html?Itemid=0

ale nadal myslę i myslę czy mi to na pewno potrzebne aż na końcu mi wykupia i nic nie kupię
Śliczne minky

Cytat:
Napisane przez Amalte Pokaż wiadomość
Ja zamówiłam:

http://www.makaszka.pl/component/jsh....html?Itemid=0
http://www.makaszka.pl/poduszki-3/ro...ew/6/2532.html
http://www.makaszka.pl/falbany-masku...w/61/2337.html

Właśnie zabrałam się za sprzątanie, ale cos ciężko mi idzie.....
Przy schylaniu bolą mnie wzięzadła()
chyba zrobie sobie herbaty i poczekam aż robota sama się zrobi
Minky ekstra.

I ja się pochwalę makaszkami:

http://www.makaszka.pl/poduszki-3/po...ew/39/916.html

A rożek szare serduszka na mięcie. Już nie ma w ofercie.

Furjatka z kompaktów najlepiej lubie lirene city matt. Jak się po fluidzie pędzlem trochę przypudruję to przez cały dzień mogę nie poprawiać. Tusz do brwi kupiłam w biedrze na stoisku z malowidłami bell i jest super. A do rzęs najbardziej lubię avon big&false lash. A ostatnio dostałam do testowania z wizażu loreal volume million lashes fatale, jest genialny ale jak sprawdziłam cenę -60 zł.
Stary 2016-09-21, 13:36   #2675
iwona335
Zakorzenienie

Surka ale piekny ten dywanik!!
Az mnie kusi taki zrobic. Co do tego potrzeba?
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-21, 13:36   #2676
Konkardia
Wtajemniczenie

Cytat:
Byłam też w przychodni z moim czerwonym kółkiem - i tu niespodzianka, co za wspaniałe potraktowanie!
Super czytać takie relacje!! Brawa dla pani doktor I za pozbycie się dziadostwa.

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
W nocy wszyscy mieli imprezkę, pan mąż firmową, młodszy w brzuchu, a starszak o 3 nad ranem urządził dwugodzinne bajlando. Tylko ja nie miałam żadnej imprezy.
To teraz musisz sobie to jakoś odbić!

Cytat:
Napisane przez Candid Pokaż wiadomość
No i mi pachnie murzynek ale dzisiaj pójdę po zakupy a jutro będę piekła na szczęście podziele na 3 domy siostrze, rodzicom i teściim to dla mnie zostanie mało więc się nie nażre
Eee ja już postanowiłam, że jak zrobię to się nażrę Tylko sprzęt kuchenny z przeglądu odbiorę i będę piec!

Co do glukozy! Dostałyście na nią skierowanie? Bo moja pani doktor coś przebąkiwała o nim, wreszcie w gąszczu papierów mi go nie wydrukowała i muszę się po nie zgłosić w najbliższych dniach. Ale czy jest konieczne? Aaa i podobno w sieci diagnostyk (nie wiem czy korzystacie) jest cytrynowa
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6
Konkardia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-21, 13:48   #2677
ebena
Zadomowienie

Cytat:

Co do glukozy! Dostałyście na nią skierowanie? Bo moja pani doktor coś przebąkiwała o nim, wreszcie w gąszczu papierów mi go nie wydrukowała i muszę się po nie zgłosić w najbliższych dniach. Ale czy jest konieczne? Aaa i podobno w sieci diagnostyk (nie wiem czy korzystacie) jest cytrynowa
No niestety konieczne. Ja mam dosc mały cukier ale nie dało się wymigac. Badanie robi sie okolo24 tc. z tego co pamietam

Ech poszłam po pracy jeszcze raz do Lidla i kupilam dresy ciążowe za 5 zł ostatnie S- choc luzne ale na zime po domu w sam raz . Moze z dupy by zlatywaly ale na brzuchu będą się trzymać

Edytowane przez ebena
Czas edycji: 2016-09-21 o 13:51
ebena jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-09-21, 13:51   #2678
ItsyBitsyTeenieWeenie
@}-,-'-

Obca7, Surka, NiEBiE - dzieki za opinie jakbym wiedziała, ze mam siedzieć pod ich drzwiami...ale tam to na pewno bym zemdlała krótko sie gniewaly, mówiły, ze dbają o swoich pacjentów

Moniczi - fajnie, że potraktowali Cie powaznie, a zarazem jak ksiezniczke 🙂

Konkardia - moim zdaniem musi być 🤔

UWAGA - makaszki uzależniają!! Kto to zaczął? dawać winnego!
ItsyBitsyTeenieWeenie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-21, 13:57   #2679
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
Surka ale piekny ten dywanik!!
Az mnie kusi taki zrobic. Co do tego potrzeba?
Sznurek, szydełko i czas

Cytat:
Możesz zrobić prywatnie, ale jak masz szanse na skierowanie to po co płacić. Robi się pomiędzy 24, a 28 tc.
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-21, 14:02   #2680
Kyiia
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, na kartce od lekarza masz wypisane czy masz wypić 50 czy 75 I czy krew będą pobierać raz czy dwa razy po wypiciu.

Ja dostałam na 75 i że krew na czczo i po 2h... po godzinie lekarce nie potrzebne Z moimi żyłami to będzie wyzwanie. Może przy pierwszym wkłuciu lepszy byłby wenflon?
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.

Kyiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-21, 14:02   #2681
Moniczi
Rozeznanie

Też bardzo się cieszę z takiego potraktowania, a jeszcze bardziej, że to nic poważnego.

Zrobiłam obiad, o którym mówiłam. Był pyszny. Wrócił w całości tuż po odstawieniu talerza - do toalety zdążyłam cudem, no takiej akcji to ja się nie spodziewałam
Moniczi jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-09-21, 14:09   #2682
chupacabra88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ItsyBitsyTeenieWeenie Pokaż wiadomość
UWAGA - makaszki uzależniają!! Kto to zaczął? dawać winnego!
To ja! hehehe

Żona - 27.08.2016 r.
Mama - styczeń 2017 r.
Stary 2016-09-21, 14:09   #2683
NiEBiE
Zakorzenienie

Cytat:
Ja korzystam z Diagnostyka i tam na 100% trzeba skierowanie, bo pytałam.
Dodatkowo jeśli chodzi o glukozę, to ostatnio wydawało mi się, że przychodzi się ze swoją?

NiEBiE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-21, 14:17   #2684
ItsyBitsyTeenieWeenie
@}-,-'-

Ja miałam mieć swoja glukozę, i w aptece akurat nie było cytrynowej. Kłuli mnie 3 razy! Na czczo, po 1h i po 2h. Ręka boli
Stary 2016-09-21, 14:20   #2685
zie_l_ona
Rozeznanie

Cytat:
Ooo właśnie o maszynie dziś myślałam. Skoro jestem na L4 to może się w końcu nauczę szyć? Dzięki za info!

Na stronie lidla jest info, że maszyna i inne artykuły dopiero od 26.09
Mam dokładnie taką maszynę i polecam. Warto też wziąć ten zestaw akcesoriów z nożyczkami. Ja kupiłam też ten z dużym zestawem nici, ale szczerze, to mało się przydaje, bo te szpulki są za małe, żeby coś konkretnego uszyć, więc już lepiej kupić potrzebne kolory w pasmanterii.

Narobiłyście mi smaka na murzynka, ale tym razem się powstrzymam i zamiast tego upichcę fit-marchewkowe

Cytat:
Dodatkowo jeśli chodzi o glukozę, to ostatnio wydawało mi się, że przychodzi się ze swoją?
Serio? Ja wszystkie badania robię w tej sieci i wszystkie są bez skierowania, bo chodzę prywatnie. Dostaję tylko kartkę z listą, którą sama też mogę sobie wypisać...
zie_l_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-21, 14:24   #2686
chupacabra88
Zadomowienie

Ja się tej glukozy też boję. Nie wiem jak to ogarnę. Lekarz kazał mi zrobić mniej więcej w 27 tc. Za tydzień w poniedziałek zaczynamy szkołę rodzenia

Żona - 27.08.2016 r.
Mama - styczeń 2017 r.
Stary 2016-09-21, 14:25   #2687
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Hej dziewczyny Tyle wątków poruszyłyście, że aż nie wiem do którego i do kogo się odnosić, a raptem 2 dni mnie tu nie było

Uwielbiam sny o jedzeniu, zresztą ciągle głodna jestem okrutnie. Za chwilę zrobię sobie kotleta, fit ziemniaczka z sałatą i jajko.
Wczoraj na kolację zjadłam parówkę, co było dużym błędem, bo zgaga mnie tak dręczyła, że nie mogłam spać :/

Zrobiłam też swoje pierwsze zakupy ubrankowe - muszę je robić sekretnie, bo moja teściowa jest z tych przesądnych a nie chcę się narażać na gadanie Nie mieszkamy razem, ale przestrzegłam Tż żeby czasem się nie pochwalił
Ale poleciałam super, wybrałam się z przyjaciółką i do pepco, i na ciuszki, jak to wszystko ogarnę to zrobię zdjęcia

Byłam też w przychodni z moim czerwonym kółkiem - i tu niespodzianka, co za wspaniałe potraktowanie! Pani doktor popatrzyła, mówi mi że to wymaga dermatologa, napisała skierowanie i... zadzwoniła do koleżanki, czy mnie przyjmie zaraz bo jestem ciężarna a mam brzydkie coś na dekolcie Zgodziła się, więc od wydruku skierowania do samej wizyty czekałam raptem 8 minut.
No i zgadły niektóre z Was - to grzybica :/ ale na tle hormonalnym - więc nie będzie się rozprzestrzeniać i nie jest zaraźliwa. Dostałam odpowiednią maść i mam smarować oraz cieszyć się, że przyszłam szybko.
Jestem pod wrażeniem, że tak sprawnie udało się załatwić sprawę! Taka tycia grzybiczka to pół biedy, dobrze, że nic gorszego

Surka, ten dywanik robiłaś ślimakiem czy po rzędach? Ile sznurka Ci zeszło?

Aaale się rozczuliłam, rośnie mi kociara Ogólnie Wiktorię nadal czuję nieregularnie, często tylko wieczorami, ale zauważyłam, że jak mam na kolanach mruczącego kota to się ożywia i kopie Pewnie te wibracje tak działają, bo oba moje koty to duże bydlęta, więc jak mruczą i wtulają się w brzuch to aż czuć te wibracje
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-21, 14:25   #2688
Lidka99
Zadomowienie

Cytat:
Ja robiłam bez skierowania w diagnostyce
Lidka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-21, 14:28   #2689
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez chupacabra88 Pokaż wiadomość
Ja się tej glukozy też boję. Nie wiem jak to ogarnę. Lekarz kazał mi zrobić mniej więcej w 27 tc. Za tydzień w poniedziałek zaczynamy szkołę rodzenia
A ja 27.09 mam spotkanie organizacyjne
I na glukozę też w przyszłym tygodniu idę Słabo mi na samą myśl...
Teraz w piątek idę do gina na NFZ, tylko się pokazać, żeby dał skierowania na badania krwi (mam zrobić powtórkę toxo, a to drogie badania...), a do mojego lekarza prywatnie idę 30.09. Jakby mało było lekarzy i badań w najbliższym czasie to jeszcze będę chyba musiała wybrać się do dentysty, bo albo psuje mi się ząb albo coś złego dzieje się z dziąsłami w jednym miejscu, od kilku nocy spać nie mogę przez ból A ja się panicznie boję dentysty
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-09-21, 14:32   #2690
NiEBiE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zie_l_ona Pokaż wiadomość
Serio? Ja wszystkie badania robię w tej sieci i wszystkie są bez skierowania, bo chodzę prywatnie. Dostaję tylko kartkę z listą, którą sama też mogę sobie wypisać...
Rzeczywiście, mocz, morfologia, toxo robiłam tam bez skierowania, ale w przypadku glukozy powiedziano mi, że muszę te skierowanie mieć.

Stary 2016-09-21, 14:34   #2691
furjatka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Candid Pokaż wiadomość
Furjatka z kompaktów najlepiej lubie lirene city matt. Jak się po fluidzie pędzlem trochę przypudruję to przez cały dzień mogę nie poprawiać. Tusz do brwi kupiłam w biedrze na stoisku z malowidłami bell i jest super. A do rzęs najbardziej lubię avon big&false lash. A ostatnio dostałam do testowania z wizażu loreal volume million lashes fatale, jest genialny ale jak sprawdziłam cenę -60 zł.
nie wiedziałam że lirene jest w kompakcie, myślałam że tylko płynny fluid.

A co do serii volume million lashes - miałam so cuture i faktycznie super, ale cena zbójecka. dzięki
Stary 2016-09-21, 14:36   #2692
zie_l_ona
Rozeznanie

Cytat:
Rzeczywiście, mocz, morfologia, toxo robiłam tam bez skierowania, ale w przypadku glukozy powiedziano mi, że muszę te skierowanie mieć.
Czy oni myślą, że ktoś dla przyjemności takie badanie robi? W przyszłym tygodniu idę, to ich sprawdzę :P
zie_l_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-21, 14:43   #2693
NiEBiE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez furjatka Pokaż wiadomość
nie wiedziałam że lirene jest w kompakcie, myślałam że tylko płynny fluid.

A co do serii volume million lashes - miałam so cuture i faktycznie super, ale cena zbójecka. dzięki
No ale na promocji -49% można kupić

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Wczoraj Tż przy okazji normalnych zakupów kupił mi jakiś super-nawilżający balsam na moje suche nogi, bo stwierdził, że ten który mam jest za słaby.
Kochany, prawda?

Stary 2016-09-21, 14:52   #2694
a6594ed1feebe4acee52c55875557823d72aa50e_6074d104093b7
Konto usunięte

Cytat:
Super czytać takie relacje!! Brawa dla pani doktor I za pozbycie się dziadostwa.

To teraz musisz sobie to jakoś odbić!

Eee ja już postanowiłam, że jak zrobię to się nażrę Tylko sprzęt kuchenny z przeglądu odbiorę i będę piec!

Mi w diagnostyce powiedzieli, że nie mają i nigdy nie mieli swojej glukozy i musiałam lecieć do apteki.

Cytat:
a6594ed1feebe4acee52c55875557823d72aa50e_6074d104093b7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-21, 14:54   #2695
ItsyBitsyTeenieWeenie
@}-,-'-

Cytat:

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Wczoraj Tż przy okazji normalnych zakupów kupił mi jakiś super-nawilżający balsam na moje suche nogi, bo stwierdził, że ten który mam jest za słaby.
Kochany, prawda?

Słodziak trzymaj go mocno, nie puszczaj takiego skarba
Stary 2016-09-21, 15:12   #2696
furjatka
Zadomowienie

Cytat:

Kochany, prawda?
kochany ja mojemu napomknęłam o tej szarlotce co za mną chodzi.. zobaczymy czy ogarnie
Stary 2016-09-21, 15:14   #2697
Konkardia
Wtajemniczenie

Dzięki za odpowiedzi w sprawie glukozy! W takim razie lecę jutro po skierowanie

Cytat:
Zrobiłam obiad, o którym mówiłam. Był pyszny. Wrócił w całości tuż po odstawieniu talerza - do toalety zdążyłam cudem, no takiej akcji to ja się nie spodziewałam
O mamo, bidulka...

Cytat:
[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;65556066]Mi w diagnostyce powiedzieli, że nie mają i nigdy nie mieli swojej glukozy i musiałam lecieć do apteki.[/QUOTE]

Mi właśnie pani dr mówiła, że w diagnostyce mają i że nie trzeba wcześniej w aptece kupować... Specjalnie się dopytywałam. W takim razie najbezpieczniej będzie zadzwonić do mojej konkretnej i zapytać, czy mają

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;65555011]Jakby mało było lekarzy i badań w najbliższym czasie to jeszcze będę chyba musiała wybrać się do dentysty, bo albo psuje mi się ząb albo coś złego dzieje się z dziąsłami w jednym miejscu, od kilku nocy spać nie mogę przez ból A ja się panicznie boję dentysty [/QUOTE] Ja też ostatnio miałam ten problem. Co więcej! Myślałam, że będę miała wyrywaną 8mkę. Na szczęście problem złagodziłam ziółkami. Zrobiłam sobie napar i od kilku dni popijam, płucząc przy okazji jamę ustną. Problem minął!
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6
Konkardia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-21, 15:15   #2698
ebena
Zadomowienie

Cytat:
kochany ja mojemu napomknęłam o tej szarlotce co za mną chodzi.. zobaczymy czy ogarnie
Moj wczoraj dzidziusiowi bajke czytal a potem mnie naoliwil i lekko bolące plecki pomasowal

http://www.rossmann.pl/rossne/promocje
5 pieluch tetrowych kolorowych za 16 zł opłaci się?
a i chyba -3% z kartą rossnę

Edytowane przez ebena
Czas edycji: 2016-09-21 o 15:28
ebena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-21, 15:46   #2699
NiEBiE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ItsyBitsyTeenieWeenie Pokaż wiadomość
Słodziak trzymaj go mocno, nie puszczaj takiego skarba
Jeszcze czego! Ode mnie nie ma ucieczki

Cytat:
Liczysz na to, że upiecze, czy że kupi?

Cytat:
Napisane przez ebena Pokaż wiadomość
Moj wczoraj dzidziusiowi bajke czytal a potem mnie naoliwil i lekko bolące plecki pomasowal

http://www.rossmann.pl/rossne/promocje
5 pieluch tetrowych kolorowych za 16 zł opłaci się?
a i chyba -3% z kartą rossnę
Słodziak.
W Pepco 1 pielucha tetrowa kolorowa kosztuje 3,99, więc się opłaca.

Stary 2016-09-21, 17:25   #2700
furjatka
Zadomowienie

Cytat:
Jeszcze czego! Ode mnie nie ma ucieczki

Liczysz na to, że upiecze, czy że kupi?

Słodziak.
W Pepco 1 pielucha tetrowa kolorowa kosztuje 3,99, więc się opłaca.
Hahaha upiecze... mój mąż on umie tylko drożdżówkę, ale to robi raz na dwa lata a poza tym nie lubi szarlotki. Przynajmniej mi nie zje moooże być kupna!

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Jezu jak mi brzuch twardnieje masakra.. ostatnie 3 godziny w pracy głównie siedziałam, teraz wróciłam do domu i nic lepiej :/ poleże trochę może przejdzie...

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości