![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wirtualna przyjaźń 5
Emmi, zdrówka dla TS
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2702 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2703 |
Zakorzenienie
|
Emmi
![]() Jejku, tyle stresu, bardzo współczuję. Dziękuję za życzenia, dla Was zdrowia! ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Adusia, a jak Ty się trzymasz? -------------- Ania dobrze wasz dom stoi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2704 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2705 |
Zakorzenienie
|
Adusia tak mi te tulipanki podobają się, zrobię i każdemu na talerzyk położę.
Szczypiorek nawlokę patyczkiem do szaszłyków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2706 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferuś,
każdemu na talerzyk. Świetny pomysł! ![]() Mam taki grubszy szczypior i patyczkiem szaszłykowym chyba nie dałoby się. Nacięłam więc czubkiem nożyka i następnie powiększyłam otworek słomką do picia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2707 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2708 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2709 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, dziękuję za życzenia. Dla Was też pięknych, Rodzinnych i Zdrowych Świąt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2710 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2711 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Jak tam moje Drogie Przyjaźnie? Żyjecie? Cały tydzień przygotowań, godzinę przy stole ![]() U mnie tak było, no może trochę dłużej, ale miło było i do następnych świąt ![]() -------------- Pogoda przecudna, słońce, ciepło, każdy czerpie coś dla siebie. Wyszłam na tarasik, zauważyłam, że po nocy winobluszcz wypuścił już duże pąki, niebawem zarośnie i będzie pięknie. Siedzę sobie z Łatą, ona śpi, ale jest zaopiekowana ![]() --------------- W święta prawie nic nie jem, taki dziwak ze mnie, napatrzę się, nawącham i tyle.....Także przytycie nie grozi mi ![]() --------------- Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze ![]() Emmi ? Pozdrawiam Wszystkich, no i co? Jutro na śmingusowej kawce, herbatce spotykamy się? ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2712 |
Zakorzenienie
|
Witam ❤
Ja dzisiaj niemal cały dzień w łóżku 🤬 wszystko mnie boli. Włącznie ze skórą. Temperatura ledwo 37,8. Ale wzięłam paracetamol, bo głowę to mi rozsadzało. O... I tak zaczęłam. Święta 😉 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2713 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Witajcie w świąteczny, leniwy ale miły poranek 😍 🌷☘️🌷☘️🌷☘️🌷☘️🌷☘️🌷☘️ 🌷☘️🌷☘️ Aniu przykro, jak się dzisiaj czujesz? Jakaś wirusówka? Wracaj szybko do zdrowia 😘 ☘️🌷☘️🌷☘️🌷☘️🌷☘️🌷☘️🌷☘️ 🌷☘️🌷 ☕☕🍵🍵🍰🥐🥞🍧🍨🍦🥗 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2714 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() My już po świątecznym śniadaniu. Dzisiaj czuję się jak nowo narodzona ![]() Cyferko, jak święta lecą? Sobotę miałaś ciężką w pracy, to teraz odpoczywasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2715 |
Zakorzenienie
|
Hej Aniu
![]() Świetna wiadomość, może przemęczona byłaś. Dobrze, że mogłaś trochę poleżeć. ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ Ja dzisiaj odpoczywam, nic nie planuję, oprócz wizyty u mamy. Dzieci też wracają dzisiaj do siebie, do nas wpadną pewnie na chwilę pożegnać się. Starsze są jeszcze na wjeździe, jutro wracają do domu. Kotkami zajmuje się Wiki 😊 Wszyscy zadowoleni. 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- Ptaszek zaczął trelować po 3, obudził mnie, ale nie miałam mu tego za złe, przepięknie to robił. Jeszcze szuka swojej partnerki, od kilku dni słychać go od świtu do zmierzchu Podejrzewam Rudzika 😊 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2716 |
4 pory roku i ja piąta
|
Witajcie
![]() Właśnie MM zawołał na żurek, więc tyle co się przywitam. Świąteczny mięliśmy wczorajszy dzień, dzisiaj to już tak na luzie. Nawet nie mam pomysłu na obiad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2717 |
Zakorzenienie
|
Cyferko, czyli planujesz cały dzień odpoczywać. I bardzo dobrze
![]() Mąż z dziećmi ogląda film "o psie który jeździł koleją". Chętnie obejrzała bym z nimi, ale jak mnie denerwuje to ciągłe kometnowanie tego co się dzieje w filmie ![]() ![]() ![]() Mówisz Cyferciu, że Wika ma zajęcie z kotkami ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Emmi, witaj ![]() My żurek jedliśmy wczoraj cały dzien, wqiec dzisiaj na śnaidanie już sałatki, jaja, roladki z szynki... Na obiad wyjęłam indyka, skrzydło, podudzie i filet. Skrzydło i podudzie upiekę pewnie, a filecik moze dzieciom kotleciki zrobię? Jeszcze nie mam pomysłu, na razie mam wyjęte mięso. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2718 |
Zakorzenienie
|
Hej Emmi
![]() Miło Cię widzieć ☘️ Tak, wczoraj bardzo świątecznie, dzisiaj luzik. Obiad z tego co zostało. Może zupę jakąś ugotuję, jak mi się zechce 😆 ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ Pogoda piękna, słoneczna i nie wieje tak jak wczoraj. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2719 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2720 |
Zakorzenienie
|
Cześć Adusia
![]() Jak Ci święta mijają? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2721 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Aniu,
całe szczęście, że już Twój organizm pokonał chorobę. Pewnie faktycznie to jakaś krótko trwająca wirusówka. Wcale nie dziwię się, że filmów nie lubisz oglądać z komentującym towarzystwem. Ja również wolę w ciszy, bo jakaś gaduła przeważnie odezwie się w wyjątkowo kluczowym momencie i człowiek wątek traci. ![]() Z tego powodu oglądam filmy oraz słucham radia (podkasty, audycje, Teatr Polskiego Radia) mając słuchawki. Wtedy jest dla mnie pełen komfort. A najlepsze są słuchaweczki bezprzewodowe i takie znoszące szumy. Często kupuję. Nie są produktem zbyt trwałym, więc gdy zaczynają nawalać, sprawiam sobie nowe. Ostatnio nabyłam takowe w Action. Cena rewelacyjna, niecałe 40 zł. Tylko miałam z nimi problem, bo sama nie potrafiłam ich sparować z tabletem. I tu, kilka dni temu, mi pomógł mi zięć. Słuchaweczki działają jak burza. ![]() ===== Cyferciu, a więc Wiki dalej pomaga. Fantastycznie! Kwitnie wzajemna współpraca. Dzieci Twoje pomagają jej, a ona im. Brawo! ![]() ===== U nas świąteczny zamęt i obżarstwo prawie skończone. Dzisiaj po południu wpadną synowa z synem. Ale z wielkim zastrzeżeniem, że tylko i wyłącznie na kawę. ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Może dopiszę... To zastrzeżenie wypłynęło od synowej i syna, a nie ode mnie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2722 |
Zakorzenienie
|
Hej Adusia
![]() Jakie mądre masz dzieci 😊 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 Wiki pomaga w tej kwestii bardzo, zarobi pieniążka 😆 I wiem, że młodzi nie będą żałować. Relacje między córką i matką pomalutku poprawiają się, są już rozmowy. Oby było coraz lepiej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2723 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2724 |
4 pory roku i ja piąta
|
Ściskam Was
![]() Dobrego dnia życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2725 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferko,
ich relacje prostują się. Miło to słyszeć. Oby wszystko wróciło do normy. Przykre, że między mamą a dzieckiem jest taka bariera. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2726 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2727 |
Zakorzenienie
|
Adusia, ja przy dzieciach to na słuchawki sobie nie pozwolę
![]() ![]() Cyferko, fajne wieści, ze mamą dziewczynki zaczyna się powoli układać. Oby tak dalej. Emmi, raz jeszcze zdrówka dla Was i TS ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2728 |
Zakorzenienie
|
Papież zmarł.
Watykan potwierdził. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2729 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Aniu,
no tak... gdy Mania u nas jest to i ja nie korzystam ze słuchawek... źle bym się czuła, że zapraszając wnuśkę do naszego domu odcinam się (słuchowo) od niej... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2730 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferko,
tak, też słuchamy. Wielka strata dla całego świata. Papierz Franciszek, pomimo piastowanego najwyższego stanowiska, pozostał normalnym i skoromnym człowiekiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 4 (0 użytkowników i 4 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.