|
|
#2701 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II
Cytat:
Tak lubie czerwony, ze przeginam ![]() dziex Cytat:
Fajnie, ze ci sie w koncu cos spodobalo Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziekuje rowniez za komentarz Cytat:
zajme sie tym![]() sabcia_myszka, twoj zestaw uroczy super wszystko ze soba polaczylas podoba mi sie
|
|
#2702 |
|
Rozeznanie
|
Paulinaa, a mi się podoba Rumcajs
(jak go side85 nazwala). buty sa super, sama przymierzam się do kupna takich. a co do czerwieni, ja także mam manie wkomponowywania tego koloru w moje rzeczy. w drugim zestawie podoba mi się 1)czerwien, 2)zestawienie ciuszkow 3) TYTUL zdjęcia ![]() dorkaaa, pierwszym zestawie wygladasz cudnie – świeżo i dziewczęco, bardzo mi się podoba. drugi odrobine za smutny Nasteczka, ty to masz figure. ladny zestaw, dopełniony przez ladna fryzure (tez mecze się czasem z waxem ) Ag_nes, zestaw ladny, tunika pasuje do zakietu i vice versa wklejam moj dzisiejszy, nic specjalnego: 1- zestaw a la guwernantka na obiadku u rodzicow 2- wyjsciowy na zakupy 3- kupiłam dzis ta dzianinowa tunike w vm, ale hm, wydaje mi się, ze wygladam w niej statecznie i grubiutko :/ |
|
|
|
#2703 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W pozostałych też ładnie - Jak zwykle. Ładnemu we wsztskim ładnie
|
|
|
|
|
#2704 |
|
Wtajemniczenie
|
CzarnyElf
Paulinaaa_ dlaczego w końcu??!! mi się zawsze podobasz, w dzień i w nocy kociolek Dziękuję bardzo ( waxa używam aby mi podrosły włoski hehe ale nie wiem czy to naprawdę działa, ale odświeżenie też się przyda. P.S właśnie przegram aukcje z paskiem granatowym- kokardką ) a buu heheOczywiście zestawy bardzo ładne, pokaż mi swoim pięknym paluszkiem w którym miejscu czujesz się grubo?? hehe
|
|
|
|
#2705 | |
|
Wtajemniczenie
|
bluzeczka z butiku, u mnie na przecenie kosztuje 19.90
dziękuję ![]() Cytat:
torebka kupiona zeszłej wiosny na all, ale juz nie pamietam za ile. dziękuję
|
|
#2706 | |
|
Wtajemniczenie
|
jeszcze z tej strony :
Cytat:
![]() no przyznam, teraz tak się przyjrzałam, że zestawik troszkę smutaśny.... ale wystarczył uśmiech na twarzy :P Kociołku, jak zwykle super, i nie gadaj że wyglądasz grubiutko !! od której strony ? bardzo ładnie, szczupło wyglądasz.
|
|
#2707 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2708 |
|
Wtajemniczenie
|
Kociolek, zestawy sliczne, a ta pierwsza sukienka rewelacyjne.
Paulinaa takze podoba mi sie bardzo drugi zestaw , masz piekne wcięcie w talii , ja moge o takim tylko pomarzyc .Ja takze mam manie na punkcie koloru czerwonego i jakbym mogla to nosiłabym go codziennie .
|
|
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że nikogo nie ominę.
Nasteczka, jak zawsze - uroczo. Ładnie dobrana kolorystyka, kroje. Wszystko cacy . Agnes, ze względu na dość niewyraźne zdjęcie ciężko mi jednoznacznie ocenić, ale jeśli żakiet jest gładki, to spokojnie możesz nosić tego longa do niego. Jeśli w prążek, to raczej zrezygnowałabym z połączenia paski + koła. Paulinaa, jakie Ty masz opisy do zdjęć . Ale masz ładne buty .Sabcia, białe dodatki ładnie przełamują całość. Fajne połączenie kolorystyczne. Osobiście nie przepadam za mokasynami. ![]() Dorka, bardzo podoba mi się zestaw z białym sweterkiem. Super wyglądasz Kociolku, uczta dla oka. Akurat dzisiaj poszukiwałam na Allegro czerwonych butów i małej torebki w stylu retro, żeby łączyć obie te rzeczy z czarnymi sukienkami. Bardzo podoba mi się zestaw 1. W tunice z Vero też dobrze wyglądasz, gdzie grubo?! Nie widzę takiego miejsca. Wydaje Ci się!
|
#2710 |
|
Zadomowienie
|
No to teraz ja lecę. Chcę przed Wami sie w szczególności odważyć w moich nowych butach w kolorze czerwonym. Nigdy nie myślałam że będę takowe miała ale widzicie same. Bo to o te buty tu się rozchodzi, kombinowałam bo nie mam za duzo czerwonych ubrań w szafie dlatego kombinowałam:
1. zestaw "sporty but sexy" czyli jeansy i bluzeczka 2. zestaw "szef oszaleje" czyli niby coś w stylu do pracy ale raczej PO pracy, czyli obcisła ołówkowa, czerwony topik i dopasowany żakiet 3. zestaw z bolerkiem też w czerwieniach
|
#2711 |
|
Zadomowienie
|
Dalej:
4. sukienka zebra (mój ostatni nabytek) stwierdziłam że czerwone buty ją ożywiają 5. zestaw ze spódniczką (ma blady "piżamowy kolor" i szyta z koła, ale bardzo mi się spodobała) do tego bolerko i w wersji z białym sweterkiem. To by było na tyle!
|
#2712 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w zestawie numer 2 jakos gryzie mi się ten żakiecik z tą bluzką, wiec zminiałabym żakiet na jakiś jednolity (bo skoro butki nowe to żal rezygnowac z czerwieni )edit:po dokładniejszym oglądnięciu zdjecia to juz sama nie wiem ;P czerwoną bluzke z bolerkiem myśle, ze śmmiało mozesz nosić ![]() edit: widze, ze dodałas nowe zestawy ![]() ostatni zestaw jakos mi się nie podoba, jak dla mnie zbyt piżamowato ale moze to kwestia gustu, tlko bron boze sie nie obrazaj, bo nie o to chodzi
Edytowane przez ojalika Czas edycji: 2007-03-26 o 17:59 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2713 |
|
Zadomowienie
|
ojalika dzięki za opinie - ja się nie obrażam no co Ty
zestaw piżamowy w rzeczywistości wygląda lepiej ale i tak go lubię a że jest piżamowy to sama zauważyłam pozdrawiam Cię!
|
#2714 |
|
Wtajemniczenie
|
iszsza bardzo ladnie sie prezentujesz w 2 zestawie
Swietne czerwone butki Małe co nieco ode mnie ![]() 1. Moj dzisiejszy szkolny zestaw. 2. Z golfikiem wiazanym pod szyja (rajtki mialy byc czarne, ale ze bardzo nie chcialo mi sie ich przebierac sa brazowe )3. Z oslawionym grzybolem z VM. Mam nadzieje, ze tym razem cos widac...
|
#2715 |
|
Rozeznanie
|
n_o_b_o_d_y skad ta sliczna bluzeczka w pasy??
|
|
|
|
#2716 |
|
Rozeznanie
|
Kwiecie-jabloni, dziekuje slicznie
Nasteczka,dzieki, oj, to nie była kokieteria. ta tunika ma jakis taki workowaty kroj – na zdjęciach tego tak dobrze nie widac dorkaa, olcha/pchelka, Paula07, dziekuje ![]() anies5, także dziekuje . najladniesze czerwone butki sa z cutesy (ale nie będę kusic ). czerwone dodatki idealnie pasuja do czarnych rzeczy (do twojej ulubionej szarosci także), ale przyznam, ze bardzo fajnie wyglada takze polaczenie czerni z białymi dodatkami , które ty notabene kiedys prezentowałaś (bialy pasek i pepp toe - bardzo ladnie to wygladalo). komentarz do tuniki jw. iszsza, super czerwone peep toe, ladnie wygladasz w zebrze (choc przyznam, ze nie przepadam za deseniem w zwierzaki). gdzie Hello Kitty ? Nobody, pierwszy i drugi zestaw sliczny (golfik mam praktycznie identyczny ) no i fajne te peep toe, bardzo retro
|
|
|
|
#2717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4010139 mogłabym prosić o fotki butów w przybliżeniu? jeśli można wiedzieć to skąd są?Sympatyczne zestawiki
|
|
|
|
|
#2718 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Bluzka jest z Echo
![]() Cytat:
Cytat:
Dodaje zdjecie bialych butkow, zdjecie czarnych tez chcesz ?
|
|
#2719 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ładne te białe! myslałam ze sa płaskie- ja np nie potrafię zbytnio chodzić na obcasach |
|
|
|
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
HeY Świetne zestawy ubrań tu pokazujecie To może teraz cosik odemnie. Jak wam sie widzą te ciuszki?
|
|
|
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo ładna bezowa spódnica, ale ta czerwona luzka zupełnie mi nie pasuje- wszystko staje sie takie lekko jak dla pan po 60;-) a ta biala koronkowa do etnicznego wzoru-tez nie. Ale spodnica sliczna
|
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze ta koronkowa bluzeczka bardzo mi sie podoba ale juz mi sie znudziło nosić ja tylko do jeansow. To samo z ta czerwona...Moza jakas podpowiedz?
|
|
|
|
#2724 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tez kiedys nie umialam chodzic w butach na obcasie, ale trenowalam przed studnowka i teraz mi to nawet niezle idzie Poza tym to sa moje jedyne buty na obcasie. Wklejam zdjecie czarnych balerinek (w towarzystwie mojego obuwia domowego ) - nic szczegolnego
|
|
#2725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2726 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bardzo fajnie,bluzka swietna,wszystko jak najbardziej dopasowane. moim skromnym zdaniem ![]() Cytat:
moze czysm to rozjasnic albo dodac jakis intentywny akcent? co myslicie?[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;3988551]heh pewnie średnio sie będize podobać ale ja lubie taki styl nie patrzeć na skarpetki i pogniecione rzeczy podoba mi sie ten z zoltym
|
|
|
#2727 |
|
Raczkowanie
|
kociolek jak zwykle bardzo ladnie. Czaaarno
Ja tez strasznie lubie czarny kolor ajjj te twoje czerwone buty to z kąd? te bez koronki ![]() iszsza najbardziej mi sie podoba pierwszy i ten z marynareczką tez ladny bardzo, ale jakas inna bluzeczka moze pod spód ? ![]() dorka piekne te twoje nowe zestawiki! bardzo mi do gustu przypadly! ![]() Mags z czerwonej bluzki do spódnicy bym zrezygnowała, czarna bluzeczka ze spódniczką ladnie sie prezentuje z koronkowa bluzeczke noś do spódniczki w jakims ciemniejszym kolorze i jednolitej![]() nobody najbardziej mi sie podobają dwa pierwsze zestawiki swietna ta biała tunika![]() Ja dodaje swoje cztery cholernia juz tęsknie za latem...oceniajcie, komentujcie! ![]() pozdrawiam wszystkich |
|
|
|
#2728 |
|
Rozeznanie
|
A_K, dziekuje
. butki bez koronki kupilam rok temu na allegro (na zdjeciach tego tak dobrze nie widac, ale maja bardzo intensywny kolor, przez co bardzo zwracaja na siebie uwage ). podobaja mi sie twoje czarne spodnie butki do pary (lubie takie retro buciki). najfajniejszy zestawy to te z sukienka i biala bluzka, w tym z grochami czegos mi brakuje (?). vide czerni, nie wiem, ostatnio caly czas tak sie ubieram, nie powiem, zeby to byla wiosenna kolorystyka , zreszta juz jakas wizazanka na zakupach zapytala mnie, czemu tak ponuro sie stroje , ale z kolorami chyba jeszcze troche poczekam
|
|
|
|
#2729 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Świetny zestaw!Ale pytanie mam trochę off-topic-też miałam grzywkę na bok i teraz męcze się,żeby prosta nie rozjezdzała się na boki-jak swoją przyzwyczaiłaś?
|
|
#2730 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wracając do tematu- fajne te baletki- nigdzie nie mogę znaleźc takich prosciutkich bez udziwnień- bo zawsze albo mają jakiś ohydny motyw albo sa za szerokie w stopie ;/Gratuluję zakupu Twoich! Cytat:
mój faworyt! Do tego fajnie przełamany apaszką- w jeden z moich ulubionych motywów ![]() Cytat:
![]() Po domu chodzę z opaską na głowie- poniej jak ja zdjejmuję grzywka ma łądny kształt- jest podniesiona, a nie przyklapnięta i fajnie układa się w 1 całość ![]() 3mam kciuki za walkę z grzywą ![]() |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.

Od razu dodaję też że bardzo mi się to podoba
Albo zrzuć torebkę, która swoją drogą jest fantastyczna albo zrzuć koszulkę i zamień na jakiś niekrzyczący kolor. Buty szałowe, choć sama nie miałabym odwago założyć czerwonych kozaków.

- Jak zwykle. Ładnemu we wsztskim ładnie
) a buu hehe

.

?