![]() |
#2701 |
Konto usunięte
|
Dot.: gossip girl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2702 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witaj z powrotem Lolly, zaczynałam się martwić. XOXO ![]() Już się nie mogę doczekać, aż obejrzę nowy odc. ale na razie pierwszeństwo ma GA z tamtego tygodnia, trochę się opuściłam bo miałam obronę, tak więc teraz proszę mi mówić mooniqa master ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2703 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Może małe party z tej okazji? ![]() ![]() Nie martw się, zaglądam na forum. Obecnie jestem na etapie szukania laptopa więc, niedługo nie będę mieć żadnych przeszkód w dostępie do internetu. A ja czekam na napisy i jak zwykle nic ![]() Wracając do poprzedniego odcinka, ołłł jeaaa mała Jenny została królową. Nareszcie zmądrzała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2704 |
Rozeznanie
|
A dziękuję, dziękuję
![]() ![]() Party? No pewnie! Najchętniej gdzieś pod budynkiem NYU ![]() "I'm Chuck Bass, but you are my Master" ![]() Może dryndniemy do B, to nam urządzi sushi imprezę, hehehe. Co do Jenny to fakt objęcia przez nią tronu też mnie cieszy. ![]() Te jej nowe kuleżanki trochę mi działają na nerwy, tak samo jak była ekipa B. ![]() w tym odcinku najbardziej mnie rozwalił tekst S: "Nie idę do Brown mamo, jeszcze nie wiem kim jestem, próbuję odnaleźć siebie" czy coś w tym stylu. No śmiechy warte, niech się puknie dziewczyna w głowę. Powłóczy się po NYC i pójdzie na uczelnie z podkulonym ogonem. ![]()
![]() |
![]() |
#2705 |
Zakorzenienie
|
Pozwólcie że się przyłączę ;d
Więc jak słyszę te całe refleksje S. to mnie coś bierze;P Nie jedzie do Brown bo nie wie kim jest, musi najpierw wiedzieć kim jest, dopiero wtedy może studiowac. No co za! ![]() Chuck jak zwykle boski ![]() S pasuje do C.B. ![]()
![]() Edytowane przez Frutti Czas edycji: 2009-10-14 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2706 |
Konto usunięte
|
Mnie jeszcze cieszy fakt, że B. będzie chciała objąć panowania w N.Y.U hio hio hio
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2707 |
Rozeznanie
|
Hehe z S się zrobiła jakaś pusta lala
![]() Natomiast Dana nigdy nie lubiłam, no może trochę w 1 sezonie, ale po zerwaniu z S moja sympatia do niego odleciała daleko. Nie dlatego, że nie są razem tylko po prostu po tym fakcie D zaczął się szarogęsić. ![]() No a B znowu powraca do żywych ![]() Ale uwaga, nadchodzi Dżodżina ze swoim nowym koleszką bratem Dana (zawsze zapominam imienia, Scot?)
![]() |
![]() |
#2708 |
Zakorzenienie
|
Dan taki sredni jest ;/ od samego poczatku. Tak samo jak V. ale ta książkowa, bo jest całkowicie inną osobą w książce.
![]() |
#2709 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2710 |
Zakorzenienie
|
12 części!
![]()
![]() |
#2711 |
Konto usunięte
|
O matko, prawdziwa fanka z Ciebie
![]() I jak, bardzo różni się serial od książkowej rzeczywistości? Ja po obejrzeniu Zmierzchu przeczytałam książkę i bardzo się zawiodłam na filmie. A jak jest z GG? Edit: Skąd miałaś książki? Są w bibliotekach? Edytowane przez 201701251209 Czas edycji: 2009-10-14 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2712 |
Zakorzenienie
|
A więc ksiązki są i w bibliotekach i w internecie. Mam wszytskie części w e-booku, więc jakby ktos chciał to mogę powysyłać
![]() Co do różnic pomiędzy serialem a książką jeśli chodzi o postacie to: -Chuck, Blair, Serena, banda B. jest taka sama -Jenny to mała brunetka o kręconych, czarnych, nie długich włosach z miseczką DD. Marzy jej się kariera modelki. -Nate w sumie ten sam, tylko N. z książki jest fanem marichuany. -Dan zamyślony pisarz, szalony, kochający papierosy. -Vanessa dziewczyna która by odróżniać się od innych ścięła włosy na zero, jak odrastały dalej je obcinała. Związkowo nie ma nic wspólnego z Natem. Kręci filmy o NY, upper east side itd. same sukcesy jej to przynosi. -Eric jest starszy od S. studiuje w Brown, kiedy one chodzą do Constance. -Aaron (przyrodni brat B.) przez jakis czas był z S. jest fanem ekologii itd. ;d to chyba tyle o postaciach. W jakimś kolejnym poscie opisze jak z niektórymi watkami ;P
![]() Edytowane przez Frutti Czas edycji: 2009-10-14 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2713 |
Zakorzenienie
|
ja czytam ksiazke, ale jestem dopiero w polowie 7 czesci
![]()
![]() |
![]() |
#2714 |
Zakorzenienie
|
ja też czytam teraz 7 czesci, tylko że za drugim razem ;] musiałam sobie poprzypominać
![]()
![]() |
#2715 |
Konto usunięte
|
Z Twojego opisu widzę, że książki muszą być interesujące. Pewnie się je lekko i przyjemnie czyta.
Dan i papierosy ![]() ![]() Poczekam aż coś jeszcze napiszesz i może się zgłoszę na PW po e-booki ![]() Promo GG s03e06: http://www.youtube.com/watch?v=00SQkhpu3TE Enjoy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- to ja bym prosila kolezanke o 11 i 12 czesc bo nie mam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2717 |
Zakorzenienie
|
agatka masz swoje czy pożyczasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2718 |
Zakorzenienie
|
ooo kogo ja widze
![]()
![]() |
![]() |
#2719 |
Zakorzenienie
|
no nic szkoda, popytam w bibliotekach koło mnie albo tutaj w Krakowie;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2721 |
Zadomowienie
|
Frutti - jeśli można to ja bym poprosiła
![]() ![]()
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2722 |
Rozeznanie
|
Witam miłe Panie z rana.
O wszystkich różnicach między książką GG, a telewizyjną wersją czytałam bodajże na Filmwebie i dużo dziewczyn narzekało, że serial bardzo odbiega od książkowego oryginału. ![]() Dobrze, że nie przeczytałam najpierw książki, bo wyłączyłabym serial w połowie i narzekała, że Amerykanie jak zwykle muszą coś zepsuć. ![]() ![]() Wydaję mi się, że świat przedstawiony w książce mógł bardziej przypominać rzeczywistość, a na ekranie jest większa doza przepychu. Mam rację? Tym czasem umieszczam parę zdjęć do obgadania. Serena - piękny fryz ![]() Serena&Dan - Dan, ale lok ![]() Vanessa - a la elegancki bezdomny, oh god ![]() Chuck - niezłe rurki ![]() Jenny - Topielica welcome back ![]()
![]() |
![]() |
#2723 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co do zdjęć: Serena - piękna i idealna jak zawsze. Kiecka jakaś dziwna, dół wygląda jak strusi kuper ![]() Serena i Dan - nawet nieźle się razem prezentują. Vanessa - a cóż to za dziwny płaszcz ma na sobie? Wygląda w nim na kilka kg więcej. Ale po V. nie spodziewam się za dużo ![]() Chuch - grrr nie znoszę facetów bez skarpet ![]() Jenny - o tak topielica wróciła w pełnej krasie. Chociaż? Włosy ma trochę ogarnięte. Bardzo mroczny ma ten swój look. Chętnie bym ją widziała w czymś bardziej kobiecym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2724 |
Zakorzenienie
|
Blake + Penn wygladaja pieknie razem
![]() mam nadzieje ze ich zwiazek potrwa dluzej niz serial ! W ogole Blake lively jest piekna ![]() +dla plotkary
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2725 |
Zakorzenienie
|
E-booki poszły
![]() Hmm Blake ma piękne buty od Ch. Louboutin'a <3 Marzą mi sie takie, tylko czarne ![]()
![]() |
#2726 |
Raczkowanie
|
no buty są świetne ^^
a też słyszałam, że książki bardzo odbiegają od filmu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2727 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny macie może napisy do 5 odcinka? Nie mogę znaleźć
![]() |
#2728 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie ma jeszcze napisów. Może jutro będą. Chyba, że angielskie Cię interesują to na napisy24 są jakieś. Edytowane przez 201701251209 Czas edycji: 2009-10-15 o 19:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2729 |
Zakorzenienie
|
Ja bym książek z filmem w ogóle nie porównywała... Niewiele wspólnych wątków widzę.
![]() |
#2730 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się w sumie to i to, ale jednak wolę książkę. Oryginał to oryginał
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.