Plotkowy dla porzuconych - część II - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-30, 08:49   #2701
Izaluka
BAN stały

Dot.: Plotkowy dla porzuconych - część II

Bry Miłego dzionka
Izaluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-30, 09:00   #2702
plina
Zadomowienie

Bry!!

Czekam na telefon od kolegi, a jak nie to z dziewczynami dzień spędzę.
G. odpisał, że niby wszystko jest ok... ale dla mnie i tak coś nie gra.

Na deser mam film "Pokuta" .

Udanego dnia wszystkim życzę .
plina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-30, 09:49   #2703
Camilla
Zakorzenienie

Berek!

Jamaico współczuje, musisz coś zrobić z Fado, nie może być tak, że będziesz uzależniać swój wolny czas od jego humorów. Teraz jest mały więc można przymknąć oko, ale co jeśli mu to zostanie jak juz bedzie dorosłym psem?

Astro już rozumiem Ja tez pozbyłam się z avka mojej twarzy Najpierw był widoczek a teraz to...Myslę, teraz żeby znowu go zmienic

Ja się dzisiaj super wyspałam, bo wczoraj jakoś tak średnio, tzn. głowa mnie bolała przez większość dnia.
Dzisiaj chyba M. jechał na tzw. "polowanie sylwestrowe" ostatnie w tym roku. Boje się, żeby na nim się nie doprawił W końcu jutro ylwester....

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-30, 09:50   #2704
_Jamaica
Wtajemniczenie

bry
Odpiałam łyzwiarzowi dopiero dzis, ze u mnie wszystko dobrze, i ze co u niego, jakie plany na sylwestra. Odpisał, fakt faktem ze zaraz , nei po 12godzinach jak ja ale bardzo wylewnie
"Wyjedzam do Wrocka na rynek. Zycze ci fajniej niedzieli papa."

co za głąb

Cytat:
Napisane przez Camilla Pokaż wiadomość
Dzisiaj chyba M. jechał na tzw. "polowanie sylwestrowe" ostatnie w tym roku. Boje się, żeby na nim się nie doprawił W końcu jutro ylwester....
facetowi nie przegadasz nie ma co
_Jamaica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-30, 09:58   #2705
Camilla
Zakorzenienie

Jamaico to łyżwiarz nie oberwie dzisiaj z łyżwy A szkoda

jesteśmy razem

Stary 2007-12-30, 10:11   #2706
_Jamaica
Wtajemniczenie

oberwie oberwie
do wrocka jedzie jutro. tak mi sie zdaje. bo pytalam co robi na sylwestra
Stary 2007-12-30, 10:12   #2707
kasia5558
Wtajemniczenie

Jamaica czemu on w kazdym smsie pisze papa? jak mnie irytuja tacy ludzie ktorzy co chwila pisza PAPA dla mnie to brzmi jak "spieprzaj nie chce mi sie z toba pisac smsow";/
oczywiscie jestem przewrazliwiona

Snil mi sie taki klub z mlodosci, do ktorego czesto chodzilam, ah jaki sentymentalny sen. I mnostwo znajomych blizszych i dalszych z tamtych czasow... a potem oczywiscie eks
kasia5558 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-30, 10:18   #2708
Izaluka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kasia5558 Pokaż wiadomość
a potem oczywiscie eks
Jak miło

Ale mam lenia

A łyżwiarz jakiś dziwak.

Ja kolejny raz przeszukuję naszą-klasę.pl i fotkę.pl w poszukiwaniu ''kogoś'' Bo jednak się namyśliłam i chętnie bym mu dała numer telefonu. Niestety nigdzie go nie ma Ale ja się nie poddaje A jak już go znajdę przyrzekam, że będzie mój Dobrze, że chociaż imię znam... (tylko teraz zaczynam się zastanawiać, czy może ja źle nie usłyszałam )
Stary 2007-12-30, 10:25   #2709
kasia5558
Wtajemniczenie

Któż to? <tupie>
Stary 2007-12-30, 10:49   #2710
Izaluka
BAN stały

Taki B. (o ile faktycznie jego imię to B., bo się nie skupiłam jak mówił ) Kiedyś mi się przyglądał w pracy, ja jemu też. Ostatnio odważył się i przyszedł po numer telefonu... Ale ja jestem tak genialna, że powiedziałam nie (chociaż mi się spodobał )
On: Masz chłopaka?
Ja: Nie.
On: To dlaczego nie?
Ja: Bo nie.

Jestem pustak Teraz doszłam do wniosku, że fajnie by było go poznać Tylko wiadomo, po porażce z odmową nr telefonu przestał przychodzić do klubu
Stary 2007-12-30, 11:01   #2711
Camilla
Zakorzenienie

Oj Iza widze, że dzikusek się z Ciebie robi powoli

Kasia ja "papa" tak samo odbieram jak Ty, albo zwrot "pozdrawiam" brzmi tak dla mnie oschle i hmm..zimno?

A ja się wkurzyłam troche na przyjaciółkę, bo mi pare dni temu napisała, że znalazła fajne okazje first minute na przyszłe wakacje na Krete.(rzeczywiscie wychodzi tanio jak na all inclusive w hotelu 4*)..Wszystko ładnie pieknie, ale ona chyba zapomina, że u mnie jest znacznie gorzej z $ niż u niej, bo mi rodzice nie dołożą do wakacji jak jej często dokładają...Poza tym na dzien dzisiejszy moje oszczednosci to 0 zł Pochłoneły je Turcja, święta i sylwester Poza tym ja bym wolała do Egiptu, bo po Europie juz sie troche najeździłam, no i ja nie wiem czy w te wakacje (a właściwie to będzie wrzesień) będe jeszcze z M
Wewnętrzna ostrożność oduczyła mnie robić tak dalekosiężne plany

jesteśmy razem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-30, 11:19   #2712
Izaluka
BAN stały

Cytat:
Oj Iza widze, że dzikusek się z Ciebie robi powoli

Tak, zdecydowanie dzikus Bo która normalna, wolna dziewczyna* odmawia podania numeru, gdy widzi zainteresowanie chłopaka, który jej się podoba

Kamila też bym Ci nie radziła robić takich planów do przodu. Nigdy nie wiadomo jak to będzie Może będziesz chciała wakacji z M.? Może z przyjaciółką się pokłócisz? Może... Nigdy nic nie wiadomo

*chyba tylko ta żyjąca z traumą rozstania
Stary 2007-12-30, 11:25   #2713
Camilla
Zakorzenienie

Iza pogadam z przyjaciółką, póki co to była wymiana smsów, a tutaj warto pogadac
Tak poza tym ja wiem czym jest trauma, ale nie wolno pozwolic na to, żeby trauma zapanowała nad Tobą, to Ty powinnaś panować nad nią

Wczoraj zapomniałam odpowiedzieć na jedno z pytań:
Martinko sama nie wiem czy moge już traktować M. jak TŻ-ta, nadal odnosze wrazenie, że jeszcze jest za wczesnie (a mineły 2 miesiące)

jesteśmy razem

Stary 2007-12-30, 11:33   #2714
kasia5558
Wtajemniczenie

Iza ja kiedys pracowalam z takim facetem - zakochalam sie w 15 sekund. A on byl taki cudny, odprowadzal mnie na autobus po pracy, odsuwal krzeslo zebym sobie usiadla, puszczal oczka <buja w oblokach>
A ja co? Robilam wszystko, zeby mnie znienawidzil. Bo wydawal mi sie zbyt fajny, zeby cos z tego wyszlo happy endu nie bedzie, jak zaczelam byc dla niego chamska po prostu dal sobie spokoj.
Takze niestety uparte książątka która beda wskakiwaly oknem jesli nie puscimy ich drzwiami, chyba sie juz nie zdarzaja.

Mam nadzieje ze odnajdziesz B. (jak to brzmi) i przynajmniej milo spedzicie czas

Camilla ja tez niestety jestem przeciwna takim dalekosieznym planom...wszystko sie tak szybko zmienia, z dnia na dzien.
A i "pozdrawiam" brzmi dla mnie bardzo oficjalnie i tez na zasadzie "skonczmy juz ta wymiane smsow"
Stary 2007-12-30, 11:40   #2715
Camilla
Zakorzenienie

No ja też ja też wole nie robić takich planów.
Napisałam przyjaciółce, że ja nie wiem czy bede we wakacje nadal spotykac sie z M. że oduczyłam sie robic tak dalekosięzne plany (ona ze swoim facetem jest od maja wiec moga se planowac wakacje). Mam nadzieje, że mnie zrozumie.
Ja wole ciułać na Egipt Nawet jesli miałabym tam pojechać sama

jesteśmy razem

Stary 2007-12-30, 11:50   #2716
Astra24.
Rozeznanie

Bry
Dzisiaj napisała moje kolezanka, że się zdecydowała jednak jechac z nami na Sylwestra.
Wczoraj prosiłam ją, żeby dała mi znać do 18ej, bo o tej godzinie mieliśmy się spotkac ze znajomymi M a oni też byli chętni na wyjazd. Siedzieliśmy w pizzerii trochę, no ale smsa od niej nie było, więc uznałam z M, że olała sprawę. Po 22ej! napisała smsa, że miała się odezwać, ale jeszcze nie wie, więc napiszę mi jutro (?!?!?!) Nic nie odpisałam. Dzisiaj ona do mnie, że wczoraj nie wiedziała, bo znajomi byli długo u niej i nie mogła na gg pogadać na temat Sylwka ze swoim chłopem z Iraku. No ale napisałam, że już mamy skład i nie ma miejsca, że nie mogliśmy trzymać znajomych w niepewnosci dzień przed Sylwkiem, bo każdy chce sobie jakoś zaplanować.

Powiedziałam M, że jak bedę chciała ją zabrać na jakąs impreze kiedyś to ma mnie wziąć na kolano i sprać.
Stary 2007-12-30, 12:21   #2717
_Jamaica
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Astra24. Pokaż wiadomość
Bry
Dzisiaj napisała moje kolezanka, że się zdecydowała jednak jechac z nami na Sylwestra.
Wczoraj prosiłam ją, żeby dała mi znać do 18ej, bo o tej godzinie mieliśmy się spotkac ze znajomymi M a oni też byli chętni na wyjazd. Siedzieliśmy w pizzerii trochę, no ale smsa od niej nie było, więc uznałam z M, że olała sprawę. Po 22ej! napisała smsa, że miała się odezwać, ale jeszcze nie wie, więc napiszę mi jutro (?!?!?!) Nic nie odpisałam. Dzisiaj ona do mnie, że wczoraj nie wiedziała, bo znajomi byli długo u niej i nie mogła na gg pogadać na temat Sylwka ze swoim chłopem z Iraku. No ale napisałam, że już mamy skład i nie ma miejsca, że nie mogliśmy trzymać znajomych w niepewnosci dzień przed Sylwkiem, bo każdy chce sobie jakoś zaplanować.

Powiedziałam M, że jak bedę chciała ją zabrać na jakąs impreze kiedyś to ma mnie wziąć na kolano i sprać.

no nie cierpie takich ludzi i dobrze zrobiłas ze wziełas tych znajomych

A mnie smutno. Każdy facet jaki pojawia się w moim życiu wzbudza wspomniania po T.
które sa jeszcze żywe...
Stary 2007-12-30, 12:44   #2718
gwendolyn
Rozeznanie

hej dziewuszki, szczęśliwego sylwestra życzę!!!
U mnie masakra, znajomi zawiedli wszyscy- zostałam zostawiona na lodzie, w sylwestra zostaję najprawdopodobniej w domu, a atmosfery w domu nie mogę znieść, siedzę i ryczę tylko, nie moge odpocząć, nie mogę się wyspać, wciąż tylko awantury, pretensje i budowanie we mnie poczucia winy,że nie jestem taka jak powinnam być, nie zachowuje się i nie wyglądam jak powinnam, mam wszystkiego dosyć, a w poniedziałek idę do pracy...
gwendolyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-30, 12:57   #2719
kasia5558
Wtajemniczenie

Astro bardzo dobrze zrobilas, lepiej sie chyba nie dalo

Gwen - a czemu taka atmosfera?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-30, 13:05   #2720
gwendolyn
Rozeznanie

Niestety u mnie taka atmosferka to norma, a nasila się w okresach świątecznych (dużo spraw do załatwienia,zrobienia, wyjazdy itd- przez to co się dzieje zazwyczaj w tym czasie u mnie nie znoszę świąt-w wigilię wzięłam dyżur w pracy by mieć święty spokój i ominąć część rodzinnego piekiełka), moja mama odreagowuje stresy niestety na mnie. Poza tym ponoć w naszej rodzince ja jestem ta najgorsza, więc dlaczego by mi nie dokopać.
Stary 2007-12-30, 13:07   #2721
Camilla
Zakorzenienie

Astra bardzo dobrze zrobiłaś A co na to Twoja koleżanka, że nie jedzie z wami?

Gwen ja rozumiem Cie doskonale, u mnie w domu w pewnym momencie była taka atmosfera, że nie miałam w ogóle ochoty wracać po pracy, zreszta wiecej mnie nie było w chacie niz byłam. Z czasem jakos mineło, atmosfera się uspokoiła. Postaraj sie uwagi rodziców wpuszczac jednym a wypuszczac drugim uchem, nie reagować, nie dawac sie sprowokować.Przecież znasz swoją własną wartość!
Moze cos sie da jeszcze z sylwkiem zrobić? A jesli nie, to gratuluje "wspaniałych" znajomych Ja na szczescie mam takich, którzy nawet 2 dni temu dzwonili do mnie i zapraszali na sylwka, jesli nie mam żadnych planów
A tak w ogóle ściskam Cie mocno

Mykam do kościoła.

jesteśmy razem

Stary 2007-12-30, 13:12   #2722
gwendolyn
Rozeznanie

No znajomi wspaniali swoją droga, odzywają się jesli jestem im do czegoś potrzebna, no wlaśnie znajomi bo przyjaciół na których mogę liczyć chyba u mnie brak( chociaż wiem,że sama ideałem nie jestem, to nie zdarzają mi się takie "wpadki" jak im o niektórych pisałam niedawno), Kiedy 2 lata temu organizowałam sylwka w domu, chętnych było mnóstwo, a teraz cisza jak makiem zasiał. Plany miałam takie,że już właściwie na doczepnego miałam iść z koleżanką do znajomych jej faceta, ale później byłam u mojej przyjaciółki, która pół wieczora namawiała mnie żebym przyszła do niej na imprezę. Zatem odwołałam tamtego sylwestra (na którym i tak byłabym takim piątym kołem u wozu), dzwonię do mojej friend wczoraj wieczorem i pytam czy się składamy, czy coś mam zrobić, kupić, a ona mówi mi że zapomnieli?! mi powiedzieć,że sylwester nieaktualny...
Czuję się w tej chwili potwornie samotna- przyjaciół brak, jednej jedynej osoby brak, w rodzienie stan wojny, cudownie

A cala sytuacja z moją friend wkurza mnie przez to,że o tym sylwestrze że będzie powiedziała mi dopiero w piątek wieczorem, potem był szantaż emocjonalny p.t."no jak to do mnie nie przyjdziesz, tyle czasu się przyjaźnimy, postaraj się dla mnie" itd, a potem gdybym zadzwoniła nie dowiedziałabym się, że z tego sylwestra nici, pojechałabym 31 do nich i zastałbym pozamykany dom.
Stary 2007-12-30, 13:35   #2723
Astra24.
Rozeznanie

Ta moja koleżanka napisała, że trudno, że za późno się odezwała...
Stwierdziłam, że nie ma co się rozczulać, chciałam dobrze, powiedziałam jej chyba w czwartek o tym wyjeździe, więc miałaconajmniej 2 dni na zastanowienie się. Zresztą...w zeszłym roku mnie czekała perspektywa siedzenia w domu w sylwka a ona jechala z facetem i znajomymi do zakopca i nawet nie zapytała.
W wakacje to samo, jak ona była sama to z moim ex zabraliśmy ją nad morze, w te wakacje jak nie miałam żadnych planów to ona nawet nie zapytała mimo, ze jechała do Mielna. Znając życie jak jej facet przyjedzie to widzieć jej nie będę przez długi czas.
Stary 2007-12-30, 15:25   #2724
Izaluka
BAN stały

Ale tu dziś cisza

Polecam Wam fotkę Niny i jej ''fryzjera'' na naszej-klasie.pl

Ja chyba uczyć się powinnam, a mam takiego lenia
Stary 2007-12-30, 17:11   #2725
_Jamaica
Wtajemniczenie

musze mocno naostrzyc dzisiaj łyzwy
Stary 2007-12-30, 17:35   #2726
Nina_84
Rozeznanie

GG do Nina_84

Prawda,że profesjonalnie?
Dzięki za komentarze, na specjalne okazje mogę wynająć (ostatnio się zastanawialiśmy, czy nie powinien się przekwalifikować )

A teraz na łyżwyyyy
Nina_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-30, 18:14   #2727
Izaluka
BAN stały

Tylko sobie nóg nie połamcie łyżwiarki

Ja zaraz idę robić zapiekankę makaronową i odpalam DVD z jakimś filmem Kurde powinnam się uczyć... Mam tyle egzaminów

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...220400&page=14
Na końcu strony możecie zobaczyć w czym idę jutro do pracy Proszę o ewentualne rady i zachęcam do przedstawienia Waszych kreacji

Miłego wieczoru Kochane
Stary 2007-12-30, 18:29   #2728
_Magda
BAN stały

Cytat:
Kasia ja "papa" tak samo odbieram jak Ty, albo zwrot "pozdrawiam" brzmi tak dla mnie oschle i hmm..zimno?
Ja też tak odbieram "papa".
Cytat:
Napisane przez gwendolyn Pokaż wiadomość
dzwonię do mojej friend wczoraj wieczorem i pytam czy się składamy, czy coś mam zrobić, kupić, a ona mówi mi że zapomnieli?! mi powiedzieć,że sylwester nieaktualny...
.

Szok.Mam nadzieje,że ją porządnie objechałaś za to?

Ja nawet nie wiem dokładnie czy nie zostane sama na sylwestra.Kumpela,z którą miałam spędzić-na oglądaniu filmów,jedzeniu,piciu i gadaniu-jest chora i nie wie czy przyjedzie.
A "przyjaciółka",z którą wcześniej planowałam też mnie troche wystawiła...Wiecie,miałam ją za best friend na chwile obecną,wiedziała wszystko co się u mnie działo,ufałam jej.Wiedziała jak zależy mi żeby nie siedziec na sylwka w domu-bo taki był poprzedni sylwester,w domu z rodzicami we łzach,bo rozstałam się wtedy z eksem.Umówiłyśmy się,że będziemy w Poznaniu razem,a kilka dni przed świętami gdy nasza koleżanka spytała co robimy w sylwestra i ja odpowiedziałam,ze razem będziemy to ona na to,że ona jeszcze nie wie czy nie zostanie w domu u siebie.Ja w szoku,a ona,że jak mi tak zależy to może przyjechac itp.Tak mi się przykro zrobiło,jakby mi łaske jakąś robiła,no masakra,aż się poryczałam wtedy.Na szczęście zdążyłam się umówić z inną kumpelą(tą co chora jest)...
_Magda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-30, 18:42   #2729
Izaluka
BAN stały

Madzia to mam nadzieję, że Ci wyjdzie chociaż z tą chorą koleżanką, skoro tamta robi łaskę. A Zuza co robi? W sumie fajna taka wizja Sylwka w domu Chciałabym, ale z jakimś facetem [ ale nie z facetem w sensie moim, tylko jakimś rozrywkowym kumplem, który zabijałby mnie swoimi tekstami ]. Spędzić całą noc na pogaduchach, śmianiu się, pichceniu, oglądaniu horrorów i komedii na przemian

Myślałam, że gdzieś na Ryneczek się większą ekipą wybieracie?
Stary 2007-12-30, 19:02   #2730
_Magda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Izaluka Pokaż wiadomość
Madzia to mam nadzieję, że Ci wyjdzie chociaż z tą chorą koleżanką, skoro tamta robi łaskę. A Zuza co robi? W sumie fajna taka wizja Sylwka w domu Chciałabym, ale z jakimś facetem [ ale nie z facetem w sensie moim, tylko jakimś rozrywkowym kumplem, który zabijałby mnie swoimi tekstami ]. Spędzić całą noc na pogaduchach, śmianiu się, pichceniu, oglądaniu horrorów i komedii na przemian

Myślałam, że gdzieś na Ryneczek się większą ekipą wybieracie?

Zuza u siebie w domku.Tak samo druga współlokatorka.

Możliwe,że o którejś tam godzinie się wybierzemy do centrum, jeden pub w którym pracuje moja koleżanka może otworzą tak "normalnie" dla ludzi.
A z ekipą to jest tak,że niestety jak się jest w tak podeszłym wieku jak ja to już większość znajomych pozaręczana,pożeniona i spędzają sylwka ze swoimi ukochanymi,a o imprezie nie ma co marzyć
A co do faceta to jakbym miała z kumplem spędzić to pewnie w końcu bym go zmolestowała,bo napalona chodze ostatnio
_Magda jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości