|
|
#2701 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Witajcie, Włosomaniaczki
Fajne fajne ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdobry
a ja sie dzis wyspałam ![]() i wczesniej przyszłam ze szkoły, bo poszłam z 2 ostatnich lekcji, dlatego ze miały byc skróceone lekcje, a jednak nie skrócili ![]() a ja nie miałam stroju na wf i nic nie umiałam na spr ![]() wreszcie wolne choc to szybko minie
|
|
|
|
|
#2703 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrówka A gdzie dokładnie za granice wybywasz jeśli można wiedzieć![]() ![]() Cytat:
A teraz nam pięknie śnieg sypie, a za dwa dni wiosna przecież![]() Tobie też zdrówka ![]() Cytat:
To teraz tylko pozostaje życzyć sukcesów w związku ze zmianą stylu życia na zdrowszy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
To już wiem skąd te moje problemy z zalogowaniem się![]() Udało się - dostałam prace
|
|||||
|
|
|
|
#2704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluje |
|
|
|
|
|
#2705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
olej powinien być nierektyfikowany (przepraszam, ze poprawiam )No w końcu Witaj kolejna Marzenko![]() Pierwsza Marzenko- muszę sie powchawlić, ze nabyłam ta herbatkę Vitaxu Beauty Program- boska jest
|
|
|
#2706 | |
|
Zakorzenienie
|
No dokładnie stąd
![]() Super Szczerze gratuluję ![]() To kiedy zaczynasz ? I co dokładnie będziesz robiła?Cytat:
Chciałoby się rzec, a nie mówiłam ![]() Ja też ją uwielbiam
|
|
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
a co ta herbatka ma takiego w sobie, ze ją tak chwalicie
|
|
|
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
Jak na razie smak i aromat- o działaniu się nie wypowiem bo dopiero zaczynam
![]() Milko gratulacje
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko to: http://www.vitax.com.pl/linia_progra...wie.php?num=97
i do tego ten pyyyyyyszny smak
|
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
ja przy was zbankrutuje i całymi dniami bede siedziała w domu, piła zioła i nakładała mixy na włosy
ja nadal poszukuje maty, a tą herbatke etz kupie ale jak mnie jeszcze raz któras czyms skusi to nie daruje |
|
|
|
|
#2711 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko dowiaduje sie o jakiś wizażowych nowościach i odrazu coś kupuje Cholera trzeba skończyć z tym nałogiem![]() Cytat:
I trochę tam zostanę![]() Tylko qrde ubolewam że będę dużo rzadziej na forum I później jak raz na tydzień wejdę to bedę miała do czytania ze 30 stron! Zlitujcie się i mniej piszcie
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2713 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Dziewczyny
Cytat:
Super zakupy ![]() Cytat:
Witam ![]() Gratuluję ![]() A ja się pochwalę, że dzisiaj w końcu kupiłam swojego pierwszego wax'a
|
||
|
|
|
|
#2714 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() nie przepraszaj, to ja powinnam przeprosić walnęłam byka, chociaż wiedziałam co i jakCytat:
Wiedziałam, że dostaniesz tą pracę. Gratuluję bardzo, bardzo. ![]() |
||
|
|
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
Virko, na Wizażu nie ma żadnego wątku o tej herbatce Vitax Beauty Program (?), prawda? Gdzie mogę poczytać o jej cudownych właściwościach testowanych na Wizażankach?
( jak to zabrzmiało... )
|
|
|
|
|
#2716 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za miłe przyjęcie koleżanki
Mam o sobie coś napisać - tzn. o swoich włosach czy o swoim życiu -pytam się bo nie chcę walnąć jakiejś gafy![]()
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
Jolie moja droga, a olej kokosowy używany stricte do włosów może być frakcjonowany??
I jeszcze jedno mam pytanko, olejek migdałowy dobry będzie do włosów suchych i zniszczonych?? Kosmarko- Marzenko o sobie, o sobie. My tutaj plotkujemy i poznajemy inne maniaczki. Nie ma nakazu rozmów tylko o włosach, chociaż zdecydowanie grają one pierwsze skrzypce i w tym wątku ![]() ![]() ![]() P.S. Siedzę, jak przystało na włosomaniaczkę z folią na głowie, a pod folią same dobroci dla zdrowia i wzrostu włosów. |
|
|
|
|
#2718 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale ci zazdroszczę! O ja! *_________________* Biotyna a biostymina to to samo? Jeśli nie, jak działa poszczególne? Cytat:
Gdzie na wizazu jest o tej masaeczce czosnkowej? Siedziałam z rzepą 30 min, aż przestała piec, umyłam babydreamem i ot to jestem. |
||
|
|
|
|
#2719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Beautomaniaczki Dziewczyny jutro rano chce zafundowac cos moim włosom, rzućcie jakis pomysł maseczki
|
||
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2720 |
|
Zadomowienie
|
Jaki kolor włosów, jakimi składnikami funduszami dysponujesz, jaki ich stan? ;>
|
|
|
|
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
Frakcjonowany= rektyfikowany/destylowany, czyli odpada bo z tego co wiem (tak przyjmniej mi gdzies się cos obija w głowie), to nie zawiera on tych wyższych kwasów tłuszczowych, które to tak dobrze wpływają na kudełki. Ten frakcjonowany zawiera tylko średniej długości glicerydy i wg. ecospa nadaje sie na skórę (masaże etc) ponieważ nie jest taki tłusty i nie zapycha
|
|
#2722 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Hello Kosmarka, jak fajnie, z każdym dniem grono nam się powiększa
Cytat:
![]() Pochodzę z miasta które jest perłą wschodu , znaczy się Lublin ![]() A ślub niemal dokładnie 2 i 1/2 roku temu ![]() Ech, to były czasy... Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chce nic kupowac bo rano nie zdąże, chodiz o zwykłą maseczke, mam olej kokosowy, olejki etryczne itd![]() a chce zamówić dzis tą szczotke dzisiaj i doradzcie czy wziąść tą http://khaja.go3.pl/pl/index.php?p=p...-do-wlosow-ewa- czy tą http://khaja.go3.pl/pl/index.php?p=p...o-wlosow-maria- |
|
|
|
|
|
#2724 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do szczotek, ja się zastanawiam nad Marią, bo akurat mi podchodzi długość włosia i kształt szczotki. |
||
|
|
|
|
#2725 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A to są szczotki z włosia? Qrcze też rozmyslałam jakieś pół roku temu nad kupnem porządnej szczotki, ale jakoś nie mogłam się zdecydować. Mam swoja ulubioną zakupioną w The Body Shop i tylko jej uzywam Ale osobiście obstawiałabym tą drugą
|
|
|
#2726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2727 | ||
|
Raczkowanie
|
Witam was
![]() Cytat:
![]() A co do "wątku obrączkowego" to ja swoją zakładam "od Święta" i mąż też. Po prostu nigdy nie nosiłam biżuterii w domu bo było mi w niej nie wygodnie ,ale to raczej kwestia przyzwyczajenia niż wygody.Też robiliśmy na zamówienie ,bo teraz jubilerzy raczej robią tylko na miare (zresztą tanio nas to wyniosło,bo u mamuśki w sklepie ) Ze wzoru z apartu jak znajde na ich stronie to wkleje link Cytat:
Zamówienie w mazidłach MEGA nieźle zaszalałaśBARDZO Gratuluje
|
||
|
|
|
|
#2728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
NIE MAM NAFTY ![]() A JAKIEJ ODZYWKI? ![]() Cytat:
VIRKA JĄ MA I POLECAŁA![]() TAK Z NATURALNEGO WŁOSIA ![]() TAKA SZCZOTKA TO NA DŁUGO BĘDZIE WIĘC OPŁACA SIE ZAINWESTOWAC
|
||
|
|
|
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny używałyście oleju laurowego na wlosy??? Ponoć przyspiesza porost włosów
i pomaga zwalczać łupież. Powoli się napalam...tylko miejsca w szafce brak na te wszystkie mazidła już. Trzeba będzie i szafkę dokupić |
|
|
|
|
#2730 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.

Chociaż mam nadzieje, że nie będę musiała
Ale żeby aż 15

A gdzie dokładnie za granice wybywasz jeśli można wiedzieć
Udanych zakupów
Ćwiczę co dzień lub co drugi dzień wieczorkiem, a dziś wybieram się na taniec. No i mam jakąś motywacje by zdrowiej żyć... dużo soczków marchewkowych, sałatek, owoców i... od jakiegoś czasu nie sięgam już po papierosy...
(mam powazne wątpliwości, czy uda mi się ja jeszcze kiedyś ujrzeć i zastosować

I później jak raz na tydzień wejdę to bedę miała do czytania ze 30 stron! Zlitujcie się i mniej piszcie

.