|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matura 2008 to bzdura bo mamy Dżastina cz.IV
Black, wlasnie, a Ty masz tak faaaaaajnie xD
|
#2702 |
|
Adwokat diabła
|
Fajnie
toć ja umieram z nerwów ;Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa
|
|
#2703 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cogito kosztowało 8,60 z trzeciej klasy są: Ludzi bezdomni, Chłopi, Przedwiośnie, Granica,Ferdydurke,Dzuma, Tango, Zdązyć przed Panme Bogiem, Inny świat, i jeszce wiersze. Jak o cos konkretnego ci chodzi to napisz sparwdze czy jest. Cytat:
NApenwo będzie dobrze zdaj. Napisz później jak było
|
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie nie chce odjesc od kompa
![]() Black to czekamy na relacje
|
#2705 |
|
Adwokat diabła
|
Powiem Wam tak, nie wiem o której wrócę :P
dobra idę się malować, bo batonik przyjeżdża około 13'sej a ja w proszku
|
|
#2706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziekuje za info o cogito. w takim razie musze jutro isc kupic sobie bo wydaje sie ciekawe Robie arkusz z matmy ale co chwila i tak na wizaz patrze
|
|
|
|
|
#2707 |
|
Adwokat diabła
|
C'ya
![]() wasza nerwuska ucieka ;*
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kobietki
![]() Własnie sobie zmierzyłam czas mojej prezentacji - 13 minut. Chciałabym,żeby mi to jeszcze jakiś nauczyciel sprawdził bo nie wiem czy mam to dobrze napisane ![]() Plany na dziś - Hydrosfera + zadania z tego rozdziału ![]() i jak się uda jakieś streszczenia musze zacząć czytać
|
#2710 | |
|
Rozeznanie
|
Powiem tak: Ciocia wyszla z inicjatywą wspolnej pizzy i baletow,ale widze,ze mam chyba najdalej
e-myszka ja jestem z lubuskiego,z malego miasta kolo Zielonej Gory ![]() Cytat:
![]() Zmykam do lozka czytac vademecum z biologii , AHOJ
|
|
|
#2711 |
|
Zadomowienie
|
moorf co zdajesz ?? Bioloe ?? JA też jak tam ci powtórki ida ??
|
|
#2712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwlaszcza ze sa 2 do wyboru ![]() robie sobie arkusik z maja 2005, i chyba nie jestem taka glupia xD nawet idzie (tylko ze ja chce wszystko na szybko, a na maturce bede miala cale 3 h )bedzie dobrze... nie boje sie juz niczego, oprocz ustnego niemca, ale juz od dzisiaj postaram sie do siebie gadac...
|
|
#2713 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
moj plan na dzisiaj: -hista operon europa i swiat w latach 1945-90 przeczytac - vademecum operon z tego dzialu poczytac -repetytorium maturzysty ten sam okres, greg i mam nadzieje, ze wszystko bede umiala spiewajaco ![]() a jak starczy czasu powtorki z wosu moze jakies testy z wosu lub histy |
||
|
|
|
#2714 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiadomo, jak ktoś jest zdolny i potrafi wiele wynieść z samych lekcji to nie musi poświęcać wiele czasu na naukę. Tez uważam, że geografia jest najłatwiejszym przedmiotem jaki można sobie wybrać na maturę, jednak trzeba się tego nauczyć! Nie wszystko odczyta się z mapy, wykresu. Wiedza też jest potrzebna. A co do angielskiego... Poświęcając codziennie 15 minut na język bardzo się go poprawia! Język wymaga systematyczności. Tak jak pisała Villemka, listeningi i readingi dużo dają. Ja dzięki nim nauczyłam się wybierać poprawną odpowiedź z 4 prawie takich samych. Wielokrotnie naprawdę są bardzo podchwytliwe. Na początku miałam z tym problem. Ale teraz po ostukaniu się z testami jest dużo lepiej. Codziennie też staram się poznać jakieś nowe słówka. Te z repetytorium to dla mnie podstawa. Ile osób na wątku ! 19?
|
|
#2715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko nestety malo sie takich trafia :P dlatego napisalam ze czesto chłopcy nie rozumieja tego ze dziewczyna chce spedzic czas tylko z nimi
|
|
|
|
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczęta
![]() Ja dziś zaczynam powtórki z polskiego ( wiem, że wczas Co do angielskiego, to zgadzam się, trzeba być systematycznym, ja nie jestem, ale gadanie z Tż robi swoje ostatnio jestem perfidna i jak on coś powie nowego, to mówię "just a second" i zapisuję to w zeszycie Co do spędzania czasu sam na sam, to on chce tylko ze mną, ale jak w Anglii idziemy do pub'u to nie wiem skąd zjawiają się jego koledzy
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#2717 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Rozbawiłaś mnie z tym "just a second"
|
|
#2718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dzięki mojej okrutności, mój angielski jest flawless (chciałabym), jak to Tż stwierdził ostatnio
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#2719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
matura jest tak skonstruowana, ze nie sprawdza tylko znajomosci jezyka, ale tez znajomosci rozwiazywania testow... przeciez myslac pozorami, to wszyscy ludzie mowiacy po polsku powinni miec z czytania ze zrozumieniem 100%... a nie maja xD wenedka moj polski nie jest flawless a Ty coo
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2720 | |
|
Zakorzenienie
|
Wstałam i zdążyłam nawet obejrzeć jeden odcinek House'a
![]() PLAN na dziś (wczoraj nie zrobiłam nic do matury ):- przeczytać Konstytucję - skończyć czytać średniowiecze (zostało mi jakieś 10 stron )- przeczytać coś z nowożytności i XIX wieku - i jakby starczyło czasu to może społeczeństwo z WOSu... BTW ja naprawdę idę na medycynę albo na farmację za rok Przecież ludzie poprawiają maturę po kilka razy, żeby się dostać na wymarzone studia, ten rok to nic straconego, moim zdaniem ![]() Kiedyś leczyłam się w szpitalu dziecięcym w Zabrzu i pamiętam te tłumy młodych lekarzy/studentów medycyny, jedna sympatyczna studentka medycyny przeprowadzała ze mną wywiad, ze mną i z moją mamą, pytała o różne (medyczne) rzeczy, też bym tak chciała... ![]() Da się wyryć w rok biologię i chemię Jutro idę do szkoły tylko na 2 historie do tamtej klasy i wracam do domu Nie chce mi się bez sensu siedzieć na 2 polskich i pp ![]() Czyli ok. 12 będę w domu i zasiądę do powtórek... Cytat:
) i nie umiałam nic odczytać z tej mapy, do której jest duża część zadań na podstawie ![]() JESZCZE JEDNO - Macie jakieś zdjęcia dziewczyn ubranych w takie getry? Szukałam na modzie, ale nic nie znalazłam, a nie mam czasu zagłębiać się w ten wielostronicowy wątek o getrach, bo tam są chyba tylko legginsy ![]() Chodzi mi o coś takiego: http://www.allegro.pl/item346408523_...olet_hit_.html
|
|
#2721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nija ja mam takie getry czarne i powiem Ci że to fajnie wygląda jak ubierzesz, ale bynajmniej ludzie na Ciebie się dziwnie patrzą ..ogólnie ja to miałam w czterech literach i chodziłam sobie w nich ![]() fajnie wygladają do spódniczki, fajnie wyglądają do szpilek i spodni
|
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
na przykłąd ...
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
Vill, ja nie wiem, nooo
Ale chyba zacznę robić te testy bo rzeczywiście nie wystarczy, by angielski był flawless Nija_ kochana, mam znajomą na farmacji i naprawdę nie wystarczy obkuć się chemii i biologii... jest tam bardzo dużo fizyki.. Odradzam, szczerze mówiąc. Wydaje się, że chemia jest łatwa do wykucia, ale moim zdaniem jest tam dużo wyjątków i takich tam. Zresztą, jak nie kochasz obu przedmiotów, to ciężko może być.
|
|
|
|
#2724 |
|
Zakorzenienie
|
a raczej te...
![]()
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
U mnie pogoda okropna (ale adekwatna do humoru). Ja przez tą mature fiksuje. Śniło mi się, że pytał mnie mój historyk z dat i nie wiedziałam daty powstania styczniowego i cała klasa się ze mnie śmiała, że matury nie zdam. Wstałam i się rozpłakałam, ze ja naprawde nic nie umiem ![]() Wczoraj nic prawie sie nie uczyłam ( co to jest 10 stron podręcznika z wosu). Dzisiaj od rana wos, wos i wos. Teraz jestem na procesie karnym i cywilnym. Dzisiaj mam zamiar zrobic jak najwięcej z wosu i jeszcze powtórzyć jakieś lektury do polskiego. Nawet moja ukochana czekolada z dużymi orzechami mi humoru nie poprawila;( Wracam do nauki. |
|
|
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
Marta nie przejmuj się, ja też mam czasem takie dni, ale na pewno coś umiesz i na pewno zdasz maturkę
![]() ja też uciekam do nauki kurde spałąm do 12 a przez tą pogodę dalej chce mi się spać ...
|
#2727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale sa i takie nasze dinozauryCytat:
dobra ide juz do nauki.. no ide.. |
||
|
|
|
#2728 |
|
Zakorzenienie
|
Nija tez chcialam kupic sobie ale nie wiem do czego bym je nosila :P
Mialam na kompie takie swietne zdjecie getrow ale nie moge znalezc teraz Ale tu masz pokazane na nodze: http://idg.allegro.pl/show_item.php?item=334156922 Zaraz postaram sie znalezc tamto zdjecie
|
|
|
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam bleda w zadaniu (stereometria ofc) i nie moge znalezc ; (
i to tylko jedno male 2 i by bylo zadanie dobrze : (
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
pretty bo mnie o to poprosil bo sam nie mial pojecia jak sie za to zabrac a co mi szkodzi od razu se lekturki przypomne;p tzn siedzielismy razem w bibliotece w piatek a dzis zostalo tylko mi skonczyc itd
jutro mam nadziej emu dam i odda![]() skonczylam pisanie na brudno wiec ide teraz sie zajme swoja nauka tylko jaka hmm
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.

toć ja umieram z nerwów ;D

bo dzis nauka musi wrzec 

19?