|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Walka z CELLULITEM w miesiąc
Cytat:
![]() Międzyczasie postaram się przygotować do tego mentalnie, i ułoże sobie jakąś diete ![]() ![]()
![]() |
#2702 |
Raczkowanie
|
Witam skromnie moje Panie. Przeczytalam i az mnie oczy pieka od tych wszystkich informacji
![]() Ja walcze z panem C od poltora miesiaca, widzialam Go wczesniej ale jakos nie moglam sie zmotywowac. Widze efekty ale i kupe siniakow na udach. Masuje najpierw szorstka rekawica a pozniej lapie walek skory i ugniatam palcami kawalek po kawalku. Kupilam Eveline czerwony i pali jak cholera, ale trzymam fason. Bardziej po masowaniu. Nie wiem jak dziala jeszcze ten krem, ale wydaje sie ze ok. Natomiast z cala pewnoscia stwierdzam, ze po masazu rekoma rezultaty sa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Raczkowanie
|
Call Girl ja też jestem z okolic Katowic, odezwij się do mnie na PW. Jestem już w trakcie odchudzania ale cellulit nie chce zniknąć całkiem więc przydałoby się trochę basenu albo biegania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2704 |
Raczkowanie
|
No i kupilam te banieczki. Moje nogi wygladaja jak po ciezkiej bitwie z porzadnym kopaniem
![]() ![]() Edytowane przez Centkowana Czas edycji: 2009-08-06 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2705 |
Raczkowanie
|
A jakie te bańki kupiłaś??? Gumowe czy szklane?
#2706 |
Zakorzenienie
|
szklane? a jak niby szklanymi ten masaż robić?
do masażu antycellulitowego używa się gumowych baniek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Przyczajenie
|
Ja juz sie ciesze bo we wtorek jestem w kraju i zdecydowalam sie na zbieg ktory polecila kejt35
![]() ![]() Wiec dziekuje Kejt35 ![]() dam znac jakie efekty sa pozdrawiam wszystkich |
![]() ![]() |
![]() |
#2708 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- No właśnie chciałam sobie kupić bańki, ale wchodząc na allegro zobaczyłam szklane i gumowe i zgłupiałam:P
![]() |
#2709 |
Raczkowanie
|
Paolu kurde..ja się chyba zjawię u Was w Kraku bezpośrednio u Ciebie, dasz mi znać kiedy będziesz i ocenisz mój cellulit i zrobię sobie endermologię u Was..dzisiaj będę po 8 zabiegu..jak sie wczoraj zobaczylam podczas masowania szczotka to sie prawie poplakalam..no masaaakra..mam zamiar zrobic 20 zabiegow w sumie..jesli nie bedzie efektow to nie wiem..mieliscie jakies przypadki,ze nie bylo efektow?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2710 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Troszkę Was podczytuję i chciałam się przyłączyć ![]() Otóż może u mnie trochę nietypowo, bo walczę z cellulitem(oj mam duuuże skłonności), ale jednocześnie nabieram ciałka, bo chcę jeszcze ciut przytyć(miarą są ciuchy, które od x czasu kupuje troszkę za szerokie, no bo chcę przytyć ![]() Swój cellulit już zdążyłam "poznać"(a będzie tej znajomości ze 13 -14 lat ![]() ![]() Cwiczenia jakoś niespecjalnie działają (nie działa rower, sporty walki, intensywne spacery, pływanie) - tzn - mięśnie ładnie podkreślone, ciałko niby ukształtowane, a ten dziad(cellulit) jak siedzi tak siedział ![]() To tak w skrócie, teraz co robię i co zamierzam ![]() robię: -masaże takim szorstkim cosiem - można na sucho i pod prysznicem - 1 dziennie, a często 2 -kremy: eveline chłodzący i termoaktywny, serum ziaji(mają inne składniki aktywne to się uzupełniają) -peeling kawowo cytrusowy z Biochemii Urody - raz w tyg. -dieta - domowe żarcie, unikanie przetworzonej i konserwowanej żywności(swój chleb, wędlinka drobiowa swojska, dużo warzyw, ziaren, róznych olejów, owoców - słodycze jem, ale takie "lepsiejsze" - ciastka owsiane, czekolada naturalna itp) -spacery(dużo łażę) będzie: -ćwiczenia, ale jak zrobi się chłodniej(teraz niestety nie mam sił i czasu - mam małą córeczkę i jak ciepło wybywamy z domu na dalekie spacery) -olejek antycellulitowy z BU, eveline men chciałam spróbować - coś mi się spodobało w składzie - chyba mocniejszy i może coś z oferty Bingo na cellulit, ale oni mają tylko rozgrzewacze ![]() -błoto z morza martwego - miałam wiele razy avonowskie - super działa, ale może kupię innej firmy, obojętnie ![]() efekty są ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Rozeznanie
|
łeeeeeee też mam cellulit
![]() ![]() ![]()
#2712 |
Raczkowanie
|
Ja wyczytałam gdzieś na wizażowym forum, że można masować się taką szczotką okrągłą to układania włosów i tak robię. Tylko najpierw smaruję się kremem anty żeby był poślizg. Efekty widać ale trzeba robić to baaardzo regularnie, efekty po jakimś czasie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Raczkowanie
|
No i poltora cent prawa nozka i centymetr lewa po regularnym stosowaniu banki. Celulit wyglada zupelnie inaczej. Nogi sa gladsze i nie widac tak tych nieregularnosci. Polecam wytrwalym.
A tak wogole,to co tu taka cisza?? Edytowane przez Centkowana Czas edycji: 2009-09-01 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i "na czym" masujesz? jakaś oliwka, czy balsam? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Raczkowanie
|
Dziesiec minut na kazda partie nogi, czyli na udo i lydke po 10 minut osobno. Smaruje najpierw nogi Eveline z fat burnerem, czekam jakies pol godziny az sie dobrze wchlonie a pozniej nanosze oliwke, zwykla dziecinna i masuje nogi banka. Masowanie nie powinno przekraczac 15 minut na kazda czesc ciala. Oczywiscie mowie tu o nogach i brzuchu. Mam nadzieje, ze nikt nie wpadnie na genialny pomysl masowania nerek np
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2716 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() jak wszystkie mam ten sam problem, c... mam na udkach i troche na brzuch, choć zaliczam sie do szczupłych dziewczyn. Diety nie zmieniłam, staram sie jesc tylko dużo więcej warzyw. Co do reszty to posiadam pas wibracyjny oraz rowerek stacjonarny w domy. Jeżdze na nim 30min dziennie, w tym czasie pas mam na brzuszku, potem gdy konczę jeżdzić pas zakładam jeszcze na uda ![]() ![]() rewelacja ![]()
#2717 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Ja niestety też, podobnie jak większość kobiet na świecie mam cellulit, u mnie skupia się on głównie na pupie i tylnej części ud ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2718 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny jak juz wczsniej pisalam zdecydowalam sie na te zabiegi u kosmetyczki i rewelacja!!!!
Dzisiaj mialam 5 zabieg i po c... Ani sladu,nogi sa bardziej elastyczne a o pupie juz nie wspomne ![]() ![]() pozdrawiam cieplutko |
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
Rozeznanie
|
Czy ten wątek jeszcze żyje
![]() ![]() Jak wiele z Was i ja stałam się posiadaczką pana C ![]() ![]() ![]() Mam takie pytanko Dziewczyny. Gdy stosujecie jakiś środek wspomagający walkę to jak go nakładaćie? Na czy bod balsam? ![]() Mój plan zagłady Pana C jest taki - masaż pod prysznicem taką a la szczotką drewnianą (2x1) - poling raz na dwa dni - tonik w rolce na celulit garniera po wieczornym myciu * - czerwona herbata 2-3 dziennie ** - herbata slim max (1x1) - balsamowanie - basen*** *Masaż około 10 minut. Chciała bym stosować częściej ale daje taki efekt chłodzący że po nim tylko pod kołdrę wskoczyć i się do Tż przytulić. ** wreszcie dostałam moją ukochaną herbatę w Anglii ![]() *** pływać nie umię. Gimnastykuje się w wodzie i staram się przy tym nie topić. A jakie zakwasy po tym mam eleganckie ![]() ![]()
#2720 |
Przyczajenie
|
a ja mam taki problem że chce sie pozbyc celulitu oraz ujędnic uda i posladki ale nie chce chudnąć, waze 48 kg przy 162 cm wzrostu Zawsze ważyłam 54). Waga spadła mi nagle bez żadnej diety niewiem czemu ,przez to uda i pośladki mam strasznie sflaczałe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2721 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też pływac nie umiem i chętnie wybrałabym się na aerobic wodny ale niestety w moim mieście nie ma ![]() a w ogóle to witam ![]() ![]() ![]() z cellulitiem walcze od lat a tak konkretnie od stycznia i przyznam że rezultaty marne ![]() ![]() mam nadzieje że do przyszłych wakacji będzie o niebo lepiej ![]() poza tym do cholery odżywiam się zdrowo od stycznia a stan mojej cery nie jest ani trochę lepszy,tak samo cellulitu jakoś nie znika...przestanę nie długo wierzyc w słowa: "jesteśmy tym co zjemy"... xxxSweetPoisonxxx a ile kapsułek dziennie cralinolu brałaś?i ile płaciłaś za opakowanie? może się skuszę tylko że u mnie wiecznie jest problem z kasą ![]()
13.09.2014 Szymonek ![]() jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm) ![]() Edytowane przez małaPaulina Czas edycji: 2009-09-07 o 16:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2722 |
Raczkowanie
|
no i ja się przyłącze do akcji
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Rozeznanie
|
![]() justjula a może ten Twój gwałtowny spadek wagi jest spowodowany jakimś stanem chorobowym? Może warto by było udać się do lekarza? Ja sama na sobie wiem że czasami człowiek się dobrze czuje, ma objawy które nie przypisuje żadnej chorobie a póżniej wychodzi szydło z worka. Czy można wygrać z Panem C? Można tylko trzeba systematyczności i trochę samozaparcia ![]() Warto podjąć walkę ![]() ![]() małaPaulina no ja też nie pływam hi hi U mnie aerobik mają zrobić od pażdziernika. Narazie chodzę normalnie z pływającymi tyle że niepcham się na duże głębokości tylko sama robie różne ćwiczenia w miejscu gdzie jest głębokość 1,5 do 1,7 ![]() ![]() ![]() alwayspecial trzymam kciuki by się udało. A jaki masz plan walki? Będziesz uzywać jakiś specjalnych mazideł ![]() Ja wymasowana i nasmarowana rolką piję sobie czerwoną herbatkę ![]()
juz mnie tu nie ma ![]() Edytowane przez piwusia5 Czas edycji: 2009-09-07 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
Przyczajenie
|
piwusia5, moze sie wybiore do lekarza ale mysle ze to nerwy poprostu. Ale mnie pocieszyłaś mówiac o swojej siostrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Raczkowanie
|
Ojoj, ale tu dawno nie zaglądałam... Tyle się wydarzyło... Miałam operację, "dzięki" temu schudłam 2,5kg, ale też znienawidzony pan C. się powiększył :/ Dlatego wprowadziłam zmasowany atak. Muszę Wam polecić kosmetyki Lirene: stosuję "Intensywne serum antycellulitowe na noc", a rano "Intensywne serum drenujące uda i pośladki". Wmasowuję to od tygodnia i widzę poprawę! Do tego dołączam masaż bańką chińską, która jest przeze mnie znana i lubiana, no i oczywiście ukochaną gąbkę Syrenkę
![]() ![]() ![]()
#2726 |
Przyczajenie
|
![]()
ja chodzilam przez 2 tygodnie na Rolen w Koszalinie i to powoduje ze nie chudzniesz ale pozbywasz sie cellulitu troche pomoglo ale ja byma tylko 4 razy wiec nie widac takiego efekyu jaki chcialam osiagnac
|
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Raczkowanie
|
JA w wakacje odpuściłam przytyłam nawet 4 kg. Nie wiem jakim cudem?
Teraz od września steperek, aerobik, i masażer. Jest chłodno lepiej się ćwiczy, dopatrzyłam się pana C na brzuchu- dosłownie dramat. Zrobiłam sobie rozbieraną sesje w zamałych biodrówkach, brzuszek dynda z boku, boczki się wylewają.... tak więc motywacje mam :P
#2728 |
Wtajemniczenie
|
no ja w wakacje również się z lekka zapuściłam,tzn nie przytyłam nic ale też nie ćwiczyłam;/
cellulit jest straszny ![]() ![]() oczywiście nie stac mnie na żadne zabiegi ale zamierzam chodzic 2 razy w tygodniu na siłownie,raz na basen i raz na saune ale to dopiero od października syrenka oczywiście codziennie obowiązkowo ![]() noo i może lirene na cellulit skoro tak zachęcacie do zakupu ![]() myślałam też o jakiś tabletkach ale póki co nie mam pieniędzy ![]() co do basenu no to właśnie u mnie teraz dużo dzieci chodzi ze szkół a do tego najpłyciej jest mi do szyji ech ale i tak będę chodzic ![]() i mam teraz jeden cel!!pozbyc się albo chociaż zmiejszyc do minimum pana C do następnych wakacji!!! ![]()
#2729 |
Rozeznanie
|
Ja się muszę Wam przyznać że dopiero od niedawna mam możliwość dbania o siebie i dopiero od niedawna to robie. Wcześniej miałam na głowie ważniejsze i trudniejsze sprawy niż wygląd miego uda. Może to trochę dziwne ale pierwszy raz ogoliłam nogi mając 19 lat
![]() Dziś byłam na basenie żle się czuje. Gardło mi nawala, mam dreszcze i smaka na herbatę z cytryną ![]() ![]() Ja dziś rano wymasowałam pod prysznicem, dzielnie piłam herbatkę czerwoną ale nie dam rady się nasmarować. ![]() ![]() justjula wybierz się wybierz Lekarz może i na nerwy coś przepisze. pozdrawiam i życzę wytrwałości w zwalczniu pana C
juz mnie tu nie ma ![]() Edytowane przez piwusia5 Czas edycji: 2009-09-10 o 23:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Rozeznanie
|
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeej
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.