Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-01, 14:09   #2701
Kasiulka22
Zakorzenienie

Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008'

Cytat:
Napisane przez aneczka2238 Pokaż wiadomość
Za to w moim mieście nie można nigdzie dostać mleka AR Musiałam przez internet zamawiać. A mleko HA jest praktycznie wszędzie gdzie szukałam
O kurcze To będziemy się umawiać i sobie wysyłać w sytuacji kryzysowej

Synuś przecudny, prawdziwy przystojniak!

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 14:25   #2702
wersta
Zakorzenienie

Cytat:
A to mój 6-tygodniowy szkrab Rośnie jak na drożdżach

absolutnie nie wolno sadzać takiego maleństwa!!!
wersta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 14:27   #2703
wersta
Zakorzenienie

http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3480

Sosnowa przeczytaj podpis a cały wątek też jest git
Stary 2008-09-01, 14:29   #2704
Kasiulka22
Zakorzenienie

Moja szkrabica coś zasnąć nie może, cały czas się wybudza... ja padnę, już ścieżkę wydreptałam do łóżeczka

Stary 2008-09-01, 14:29   #2705
anka1900
Zakorzenienie

Smile Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008'

Cytat:
Napisane przez Kurzoslawa Pokaż wiadomość
Witam

Widze że tutaj strasznie spokojnie jest.

Anka ja zawsze mała podfutruje cycem zaraz przed wyjsciem,a tak na wszelki wypadek zabieram ze soba troche herbatki koperkowej do butelki(ale jeszcze mi sie nie zdarzyło jej zaaplikować w trakcie spaceru)
Gosia czy ty myslisz ze moglibysmy wyjsc na glodnego ? nic z tych rzeczy , chodzilo mi o to ze Miki jest glodny juz po pol godzinie jazdy w wozku, no czasem sie zdarzy jak dzis ze sobie spi z pol godziny, wchodzimy do sklepu a on pobudka i ryk jakby go ze skory obdzierano, ludziska sie patrza jak na wyrodna matke, ja wtedy cala spocona bo nie wiem co poczac, czy brac nogi za pas, czy skonczyc zakupy zeby kawalek chleba byl w domu a picia w butelce to nie opyla mi sie brac bo maly wypluwa smoczek i nie chce ciagnac koperku, za nic w swiecie, jak mu wpycham na sile to sie dlawi, wiec dalam sobie z tym spokoj bo boje sie zeby sie nie zakrztusil na amen
Stary 2008-09-01, 14:31   #2706
aneczka2238
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wersta Pokaż wiadomość
absolutnie nie wolno sadzać takiego maleństwa!!!
Posadziłam go tylko do zdjęcia, bo tak słodko wyglądał. Poza tym małym incydentem Oskarek jest zawsze na leżąco albo pionowo.

Oluś

31.12.2014

Wymianka
aneczka2238 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 14:33   #2707
Judi21_84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anisia25 Pokaż wiadomość
Judi, gratuluje tak sobie w nocy myslalam o tobie i Tymciu, super ze nic go nie bolalo i mogl szczerze sie do mamusi usmiechnac z zadowolenia teraz to miej aparat przy sobie, gadaj do niego a usmiech napewno wyzwolisz, pstrykej i dawaj focie ciotkom wizazowym
dokadnie, aparat ciągle w pogotowiu jakby zachciało znów mu się walnąć rogala

moje mleko ostatni raz dostał w piątek rano, chyba dzisiaj już wszystko wyszło z niego bo już wczoraj było lepiej a dzisiaj to już jest jak w niebie... marudzi czasem ale dla mnie to jest raj na ziemii 20 minut leżał dzisiaj z tatusiem w łóżku i patrzył na żyrafę którą tatuś wachlował mu przed oczkami. on od urodzenia tak nie był w stanie leżeć bo ciągle płakał. Jak takie małe rzeczy cieszą... nawet niedawno leżał w łóżeczku i patrzył na karuzelkę z 10 minut wiecei u mnie to do tej pory nie było spotykane więc mam ochotę skakać do nieba ze szczęścia

no i takie to wszystko pokichane-miałam plan odciągać mu moje mleko co najmniej do 6 miesiąca, nie mówię że co 3 godziny bo bym się zajechała ale 2-3 razy dziennie a tu taki klops... zal mi strasznie bo mam dużo pokarmu i mógłby sobie jeść... to jak na złość nie toleruje mojego mleka...

kupiłam cosik Tymciowi"_ bo któraś z was dała linka do podobnego no i skusiła mnie kupiłam
http://www.allegro.pl/item426971649_..._do_wozka.html

jeszcze myślę by kupić te pieluchy do szerokiego pieluchowania ale zobaczę, bo musiałabym ze 3 kupić, bo ciągle z papmków kupa wylatuje więc żeby to miało sens to ze 3 by się przydały a tu jedna osztuje 23 zł.. pomyślę
ja huggisy 80 sztuk płaciłam 36 zł i nas zazwyczaj wszędzie w takiej cenie są.

Judi21_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 14:50   #2708
Kasiulka22
Zakorzenienie

Dziewczyny to u nas w takim razie jakieś straszne zdzierstwo z tymi huggisami. W Auchanie za 38 zł było 60 sztuk o ile się nie mylę i nie wiem tylko czy to były 2-5 kg czy 3-6 kg, a dwójki nie schodzą poniżej czterdziestu paru złotych. Poza tym naprawdę wszędzie czegoś brakuje. W cerfurze ostatnią pakę wzięłam Widać po prostu, że wyż teraz będzie spory

Martusia ja mam jutro wizytę pani socjalnej (gdzie ja perfumy schowam ) umówiłam się na 15:30, także ciekawa jestem, ale fajna babeczka taka młodziutka, bo byłam dziś u niej z papierami wszystkimi. I jest tak jak mówiłaś, trzeba żeby ktoś podpisał, że prowadzimy osobne gospodarstwo domowe i sami się utrzymujemy

Stary 2008-09-01, 15:20   #2709
Mijalea
Zakorzenienie

WItajcie,

Anisia, dzieki, poczytalam sobie w necie i jakos sprobuje opanowac te wielgasna piers...

Kristi- najlepszego w dniu rocznicy...my niedlugo tez bedziemy miec...tylko troche mniejsza cyfre, bo 1

Judi- moj maly smieje sie od jakiegos tygodnia- boski widok!!! A do tego zaczyna rozmawiac, otwiera ustka jakby mial wiele do powiedzenia i wydobywa z siebie rozne dzwieki

Do dziewczyn, ktorych maluchy maja problem z brzuszkiem
: juz kilka osob polecalo mi (oprocz slynnego Sab simplexa) Gripe Water- taki plyn do kupienia w aptece. My problemow co prawda nie mamy ale na wszelki wypadek dzis kupilam, pan aptekarz polecal na kolki!!

Jejku, to wy juz kupuejcie pieluchy nr 3??
Ja po wyprobowaniu dwojeczek jednak wrocilam do jedynek, dwojki sa jakby nadal za duze Poza tym, dostalismy w prezencie Pampki 1, duza pake, wiec tak czy siak wypada je zuzyc

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 15:25   #2710
marticia
Zakorzenienie

No wlasnie ja sama bylam zaskoczona,ze pampers 3 moga byc juz u mnie w uzyciu bo nic nie przecieka i nie wylatuje, a sa wygodne. Do huggisow juz nie wracam, bo powoduja odparzenia u mojego. Kupilam za to dzis Mister Baby, polowa ceny huggisow i pampkow, a podobno swietnej jakosci, no zobaczymy.

Aneczka, ale slicznusi Oskarek. I rzeczywiscie kawal juz z niego chlopa i wyglada na wiecej niz 6 tyg.
marticia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 17:13   #2711
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Marti, ciesze sie ze moglam pomoc polozna mi powiedziala, ze do 3 miesiaca to mozna dziecko rozpieszczac na 1000 sposobow, bo on najbardziej potrzebuje rodzicielskiej bliskosci, dlatego po kapaniu, idzie do naszego loza i tam tez ejst karmiony, zasypia przy cycu, a jak sie wybudza zobaczy ze mamusia jest obok to zasypia dalej, no za wyjatkiem dzisiejszej nocy, bo owszem otworzyl oczy i zamiast je zamknac to sie ozywil i zaczal nadawac aguuuuu i wierzgac nozkami i raczkami hehehe kochany szkrab

w ciagu dnia sypia w lezaczku badz w lozeczku turystycznym... ale czasem uspac moje dziecie to armagedon.. moja noga to zyje juz wlasnym zyciem, hehe kolysze i kolysze ten bujak a piterek udaje ze sciemnia cwaniak

Kristi, ja kupowalam huggisy w zeszla sobote, wiec nie wiem czy promocja nadal obowiazuje

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-01, 17:16   #2712
Kurzoslawa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anisia25 Pokaż wiadomość
ponoc chlodek czy przegrzanie dziecka sprawdza sie dotykajac karczek raczkami i stopkami kaza sie nie sugerowac bo ponoc najczesciej te czesci ciala sa zimne
dokładnie tak

Cytat:
A to mój 6-tygodniowy szkrab Rośnie jak na drożdżach
śliczny szkrab i na tym zdjęciu wyglada jakby miał wiecej niz 6 tygodni

Cytat:
Napisane przez anka1900 Pokaż wiadomość
Gosia czy ty myslisz ze moglibysmy wyjsc na glodnego ? nic z tych rzeczy , chodzilo mi o to ze Miki jest glodny juz po pol godzinie jazdy w wozku, no czasem sie zdarzy jak dzis ze sobie spi z pol godziny, wchodzimy do sklepu a on pobudka i ryk jakby go ze skory obdzierano, ludziska sie patrza jak na wyrodna matke, ja wtedy cala spocona bo nie wiem co poczac, czy brac nogi za pas, czy skonczyc zakupy zeby kawalek chleba byl w domu a picia w butelce to nie opyla mi sie brac bo maly wypluwa smoczek i nie chce ciagnac koperku, za nic w swiecie, jak mu wpycham na sile to sie dlawi, wiec dalam sobie z tym spokoj bo boje sie zeby sie nie zakrztusil na amen
moja mała raz mi urzadziła taką scene w sklepie.
Nakarmiłam ją przed wyjsciem,przysneła wiec ja hop ja do wózka i dawaj na zakupy.I w sklepie w środku wielkiej kolejki do miesnego mała zaczeła sie przerazliwie drzec...ludzie tak sie na mnie gapili jakbym ja katowała
finish był taki ze obsłużono nas poza kolejnościa,a potem gnałam z mała do domu zeby jak najszybciej podpiac ja pod cyca...

Kurzoslawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 17:31   #2713
marticia
Zakorzenienie

ja to chodze na zakupy tam gdzie sa miejsca specjalne dla karmiacyc mam, a raz sie zdarzylo ze w przebieralni karmilam . raz tez nie wytrzymal juz byl straszny bek wiec w parku na laweczce. nosze ze soba caly zestaw chusteczek do piersi i dezynfecji rak

Anisiu a nie masz problemow z jednoczesnym podawaniem piersi i butelki? czy ciagnie dalej z cycuszka poprawnie?
marticia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 18:11   #2714
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Napisane przez marticia Pokaż wiadomość
ja to chodze na zakupy tam gdzie sa miejsca specjalne dla karmiacyc mam, a raz sie zdarzylo ze w przebieralni karmilam . raz tez nie wytrzymal juz byl straszny bek wiec w parku na laweczce. nosze ze soba caly zestaw chusteczek do piersi i dezynfecji rak

Anisiu a nie masz problemow z jednoczesnym podawaniem piersi i butelki? czy ciagnie dalej z cycuszka poprawnie?
w ogole, Piter przez flaszke pije tylko herbatke, a cyca chce ponad wszystkie smoczki i sztucznosci zreszta jak mu sie chce pic to flaszke obali cala, (100ml) a jak glodny to dwa cyce ida w ruch

It is what it is

Stary 2008-09-01, 18:16   #2715
jowisz
Zakorzenienie

ja czekam właśnie aż młoda obudzi się po spacerze. 2 godziny już kima
trzeba będzie kąpiel przesunąć bo musi zjeść na godzinę przed (żeby po nie była tak zachłanna i nie nałykała się powietrza za dużo). ale nie ma tego złego, popatrzę na "na wspólnej" i po serialu się za nią weźmiemy. bardzo mi nie na rękę zmiana pory emisji bo tak wyrobiłabym się z nią do 21, a o 20stej zawsze będę w trakcie
jowisz jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-01, 18:24   #2716
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Napisane przez jowisz Pokaż wiadomość
ja czekam właśnie aż młoda obudzi się po spacerze. 2 godziny już kima
trzeba będzie kąpiel przesunąć bo musi zjeść na godzinę przed (żeby po nie była tak zachłanna i nie nałykała się powietrza za dużo). ale nie ma tego złego, popatrzę na "na wspólnej" i po serialu się za nią weźmiemy. bardzo mi nie na rękę zmiana pory emisji bo tak wyrobiłabym się z nią do 21, a o 20stej zawsze będę w trakcie
Moj tez spi, kąpiel o 20.00 ale czasem o 20.30 wykapie go dopiero jak sie obudzi, bo pozniej bedzie marudny

It is what it is

Stary 2008-09-01, 21:20   #2717
afro_dyta85
Zadomowienie

Witajcie Dziewczyny!Mój Maluszek idzie jutro na pierwszą wizytę do lekarza i szczerze mówiąc to stresa mam większego niż jakbym sama miała iśc... No paranoja jakaś... Sama też się wybiorę niedługo do gina... Na ostatniej ciążowej wizycie rozmawialiśmy o zabezpieczeniach po urodzeniu i mówił coś o tabletkach antykoncepcyjnych a ja nigdy nie wcześniej nie brałam i nie wiem czy się zdecydowac. Ogólnie to chyba dobra rzecz ale czy nie będzie potem problemu z zajściem w ciąże? A Wy jak się zabezpieczacie?

Mój blog

afro_dyta85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 21:33   #2718
maladT
Zakorzenienie

ja się nie zabezpieczam bo nie muszę chlopa brak...
dzisiaj przeszliśmy na pampersy 3 wreszcie mniej uciskają małej nóżki... rzepy sie rozciągają i kupa nie wychodzi na plecy... zapasy 2 już zużyte

Oliwka 07.02.2015
maladT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 22:39   #2719
kristi75
Zakorzenienie

GG do kristi75 Send a message via Skype™ to kristi75

Cytat:
Napisane przez afro_dyta85 Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny!Mój Maluszek idzie jutro na pierwszą wizytę do lekarza i szczerze mówiąc to stresa mam większego niż jakbym sama miała iśc... No paranoja jakaś... Sama też się wybiorę niedługo do gina... Na ostatniej ciążowej wizycie rozmawialiśmy o zabezpieczeniach po urodzeniu i mówił coś o tabletkach antykoncepcyjnych a ja nigdy nie wcześniej nie brałam i nie wiem czy się zdecydowac. Ogólnie to chyba dobra rzecz ale czy nie będzie potem problemu z zajściem w ciąże? A Wy jak się zabezpieczacie?
Ja jadłam tabletki po pierwszym dziecku dość długo ale jak tylko pojawiła się pierwsza myśl o drugim dziecku odstawiłam je i zrobiłam sobie dość długą przerwę zanim zaszłam w ciąże po drugim dziecku nie zażywałam nic bo wiedziałam że jeszcze chcę jedno dziecko z nie dużą odległością
Ale teraz to będę na pewno zażywać jakieś tabletki bo już nie planuję więcej dzieci
kristi75 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-02, 06:59   #2720
piekło
Raczkowanie

Witajcie kochane mamusie
Szybciutko pisze bo cierpie na chroniczny brak czasu-nawet teraz jedną ręką pisze drugą odciągam mleko
Mój Maciuś kończy dzisiaj 3 tygodnie i wszystko by było cacy tylko nie robi kup
Czy jeśli dokarmiam go butelką to mogę mu już podać jakąś herbatkę?Jak tak to jaką?bardzo prosze o odp.
piekło jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 07:49   #2721
anka1900
Zakorzenienie

Smile Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008'

http://www.hipp.pl/index.php?id=34
wydaje mi sie ze koperek jest ok
Stary 2008-09-02, 07:51   #2722
maladT
Zakorzenienie

herbatka z kopru włoskiego z hippa. można stosować od 1 tygodnia życia

kurcze ja nie wiem co jest ale moje dziecko codziennie ma kolkę z rana i tak koło 16-17. już jem naprawdę mało rzeczy a ona nadal ma bóle... podaję espumisan ale czy mogę go dawać codziennie? może to jej zaszkodzi

Oliwka 07.02.2015
Stary 2008-09-02, 08:04   #2723
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Napisane przez maladT Pokaż wiadomość
herbatka z kopru włoskiego z hippa. można stosować od 1 tygodnia życia

kurcze ja nie wiem co jest ale moje dziecko codziennie ma kolkę z rana i tak koło 16-17. już jem naprawdę mało rzeczy a ona nadal ma bóle... podaję espumisan ale czy mogę go dawać codziennie? może to jej zaszkodzi
mozesz podawac go codziennie, po za tym pilnuj by sobie po jedzonku odbiła, porzadnie wypurkala czy zrobiła kupkę. Nam się sprawdza herbatka z kopru, bo łatwiej bąki puszcza. A jak nie ma sensacji żołądkowych to herbatka ulatwiająba trawienie

It is what it is

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-02, 08:11   #2724
wersta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez afro_dyta85 Pokaż wiadomość

brałam tabletki 6 lat i przed ciążą odstawiłam rok wcześniej. niby można od razu starać się o dziecko, ale jakoś uznałam, że poczekam na wszelki wypadek.
na razie tylko gumki, ale na wizycie pogadam z ginem. chciałabym mirenę, ale nie wiem czy się opłaca mi ją zakładać, bo za rok-1,5 chcielibyśmy 2gie dziecko (zależy nam na małej różnicy wieku) i nie wiem czy jest sens zakładać spiralę na tak krótko.
Stary 2008-09-02, 08:16   #2725
maladT
Zakorzenienie

Wersta może poczekaj z tą spiralą... zrobisz sobie dziecko, ładnie i oczywiście bezboleśnie urodzisz a potem sobie założysz...

Oliwka 07.02.2015
Stary 2008-09-02, 08:58   #2726
wersta
Zakorzenienie

Malad no właśnie myślę, że poczekam zobaczymy co powie gin, właśnie się umówiłam na 20 tego dopiero, bo jest na urlopie.

zaraz spadamy z sofijką na nasze 1sze babskie zakupy muszę jej kupić jakiś polarek, czy coś bo rano na spacerze z tochą jest już zimnawo.

dziś nosi 1szy raz prawdziwe damskie rajstopy ażurowe
Stary 2008-09-02, 09:16   #2727
Kurzoslawa
Wtajemniczenie

hey hey

dzisiaj czuje sie jak zdjeta z krzyża...
Zaliczylysmy swoja pierwsza naprawde wyczerpującą noc.
Mała o 20 usneła,o 22 wstała i to byl koniec jej snu aż do 6 rano...coprawda przysypiała troche ale tylko na max 15 min.
Powód tak cudownej nocy...KOLKA...Nastka nawet nie płakała tylko strasznie sie prężyła i jeczała.Noc mineła nam na przyginaniu nózek i leżakowaniu na brzuchu,bo tylko tak udawało jej sie wkoncu puśic baczka.

Nie wyobrażams obie tego dnia...chodze jak zombi a tyle spraw mam do załatwienia że szok

No i o 12 do lekarza,oby cos wymyśliła na ten brak kup u małej.

Piekło
spokojie mozesz podawac herbate z kopru włoskiego i rumianek z hippa wiem że obie sa od 1 tygodnia zyciaJak widzisz u mnie tez kup brak...juz rece zalamuje ptrząc jak mała sie meczy

Kurzoslawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 09:38   #2728
Sosnowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wersta Pokaż wiadomość
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3480

Sosnowa przeczytaj podpis a cały wątek też jest git
Werstaaaaaaa

A może zdjęcie Zofii w rajstopkach?
Sosnowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 09:50   #2729
piekło
Raczkowanie

Dziękuje za odpowiedzi
Kurzosławo wiem co czujesz-mnie też aż serce boli jak widze jak Maciuś się męczy i pojękuje Zobaczymy co będzie po herbatce ale i tak dzisiaj z nim ide do lekarza.Jeszcze na buzi dostał strasznej wysypki-czyżby moje winogrona lub papryka?Jedno z dwóch
piekło jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 09:50   #2730
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

Witajcie kochane mamusie!!

My juz od soboty w domku ale kompletnie nie mialam czasu napisac...Od razu w sobote mialam gosci i w niedziele tez..Nie ma to jak zrozumienie co?
Nie zdazylam Was przeczytac ale dziekuje wszystkim za gratulacje (bo pewnie takie byly?) Chyba, ze ciotka Anisia nie przekazala info, ze urodzilam
Porod nawet nie byl taki tragiczny... W szpitalu bylismy 27 sierpnia o 13-tej, formalnosci potem 40 min na ktg. Od 16 lezalam na porodowce ale bole umiarkowane, od 19-tej troche bardziej sie rozkrecilo, skakalam se na pilce itp. Potem dali mi dolargan i wtedy juz na wyrku bylam jak na haju...Moj maz lał ze mnie bo mialam totalny odlot i bylam mega zadowolona Tak se posciemnialismy do 21,30 (jak dolargan przestal dzialac to juz nie bylo tak fajnie ) Nie wiem kiedy polozna mowi, ze zrobilo sie pelne rozwarcie i robimy probe parcia A ja w panice bo nie wiedzialam jak Ale skoro mialam tylko cisnac jak na kupe? To cislam Proby trwaly 10 min, pojawil sie na dobre moj kochany doktorek i o 22 wyskoczyl moj maly szczurek Bo tak wygladala ta moja kruszyna. Byla w dodatku owinieta pepowina wokol szyjki i dostala 9 pkt. Ale wszystko ogolnie dobrze Teraz tylko mnie dupsko boli wiec pisze na stojaco.
Jeszcze tylko kilka fotek mojej zabki (2 pierwsze ze szpitala, pozostale pare smiesznych minek z domku )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00310.JPG (53,0 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00313.JPG (52,1 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00320.JPG (54,3 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00321.JPG (55,3 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00326.JPG (53,2 KB, 13 załadowań)

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości