Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-07, 20:22   #2701
yerba
Raczkowanie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Agolku, obraz powinien pasować do jasnych ścian i do kolorystyki którą podałaś. Poza tym jest ładny i optymistyczny Chociaż ja raczej wolę swoje zdjęcia na ścianie (w sensie pstrykane przeze mnie ), ale w mieszkaniu, które ma być wynajmowane będzie na pewno stanowić miły akcent.

Nefre, słusznie mówisz, jak by mnie ktoś mocno zdenerwował też bym nie popuściła (szkoda, że nie możesz od razu "koledze" pokazać co o nim myślisz ).
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 20:47   #2702
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość
Ewusia, super z tym Mediolanem!! czyli tez mialas dzien z cyklu poszukiwanie biletow hihi i jak tu watpic, ze rodzina...
też sobie to pomyślałam jak zobaczyłam ze Ty też jedziesz

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
Jestes szalona mowie Ci, jestes szalona'' wybaczcie,ze cytuje slowa tej jakze dennej piosenki ale nie przyszlo mi nic bardziej odpowiedniego do glowy

super Ewcia!!!

czasem trzeba coś dziwnego zrobić teraz nie gadamy o niczym innym właśnie koresponduję z panem z hotelu w sprawie noclegów

Cytat:
jak u was z temperaturami?dalej masakra?... U mnie plus 4
u nas nadal do minus 10

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
NIedługo wpadne i nadrobie
no ja myślę

Cytat:

potrzebuje waszej szczerej opinii na temat tego obrazu (swietna ta strona wogole z obrazami). Chce go kupic do tego naszego loftu bo juz od lutego bedzie wszystko gotowe do wynajecia. ten ma byc do sypialni (drewniana podloga,jasne sciany-magnolia, brazowe meble)

http://www.newmedia-art.pl/shop,show,1114

od tego jakies fajne roletki na okna pomaranczowe albo bordowe.

co sadzicie? szczerze prosze
świetny obraz, naprawdę ja bym brała bez dłuższego namysłu

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Ewusia - no Wyście poszalały! Yerbuś wycieczka, Ty wycieczka! ;D Wam to dobrze! Baw się
już się nie mogę doczekać (szkoda ze to za 2 miesiące dopiero )

Cytat:

W ogóle wynikła taka nieprzyjemna sytuacja.. Moja najlepsza kumpela napisała mi, ze się strasznie na mnie zawiodła itp. Otóż zerwała ona ze swoim chłopakiem i ten chlopak, gdy byłam w swoim mieście, tyle razy pytal mnie o pewna informację, a ja byłam nieugięta i nie mówiłam nic na ten temat. Chodzilo o moją kumpelę. I co? W koncu on sie skądś dowiedzial i jak tylko pojechalam do siebie to ten wypalil mojej kumpeli, ze to JA mu tę informację podałam! Mnie ścięło z nog. Na szczęscie z kumpela mam wszystko wyjasnione,ale frajerowi nie popuszczę i ma u mnie gwarantowanego plaskacza. Jak może wciskać komus,ze ja coś powiedziałam? Cwaniak, bo jestem teraz daleko to nie mogę w miarę tego wyjasnić, ale jak tylko wrócę to nie ręczę za siebie Pierwszy raz ktoś tak mnie zagrzał. Dedykuję mu piosenkę Kazika "Dla skur****** nie ma litości!". No - skończyłam.
co za cham normalnie żeby Cię tak przed kumpelą oczernić nie odpuszczaj mu na pewno

Dziś dla odmiany cały dzień byłam na uczelni (kiedyś trzeba ), wróciłam dopiero przed 20 po angielskim. Na kolosie coś tam napisałam, chyba nie będzie tragedii poza tym nadal się ekscytuję Mediolanem, podejrzewam ze przejdzie mi dopiero jak już naprawdę wszystko załatwimy, będziecie musiały znosić moje ekscytacje

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 20:57   #2703
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

tylko się melduję, jestem dzisiaj padnięta nie wzięłam okularów z domu i mnie oczy bolą

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 21:06   #2704
LoLcIa123
Zakorzenienie

Witam
Melduje co u mnie,otóż zaryzykuje stwierdzeniem,że z żołądkiem nieco lepiej za to męczą mnie gazy okrutne no i strasznie boli mnie reka lewa od nadgarstka do łokcia niekiedy ramienia,tak mi pulsuje,wydaję mi się że to może byc od tego ,że odmroziłam ją trochę w Krakowie,oczywiscie serce tak samo mi 'bituje' więc czuję się nieco 'wyrzuta' niczym stara babcia,a poza tym to żadnych nowości.w szkole jakoś idzie,bo musi,z Tż-etem wszystko ok

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 00:33   #2705
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
tylko się melduję, jestem dzisiaj padnięta nie wzięłam okularów z domu i mnie oczy bolą

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Witam
Melduje co u mnie,otóż zaryzykuje stwierdzeniem,że z żołądkiem nieco lepiej za to męczą mnie gazy okrutne no i strasznie boli mnie reka lewa od nadgarstka do łokcia niekiedy ramienia,tak mi pulsuje,wydaję mi się że to może byc od tego ,że odmroziłam ją trochę w Krakowie,oczywiscie serce tak samo mi 'bituje' więc czuję się nieco 'wyrzuta' niczym stara babcia,a poza tym to żadnych nowości.w szkole jakoś idzie,bo musi,z Tż-etem wszystko ok
oj Karolinko, nie syp się nam boś młodziutka

śnieg sypie ze świata nie widać a ja się chyba położyć idę, jakaś jestem zmęczona cy coś

dobranoc

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-01-08, 07:46   #2706
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Dzień dobry i miłego dnia życzę ;*

Dzisiaj nie jadę tramwajem -przejdę się

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 08:08   #2707
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Dziś dla odmiany cały dzień byłam na uczelni (kiedyś trzeba ),

Armageddon blisko...

wróciłam dopiero przed 20 po angielskim. Na kolosie coś tam napisałam, chyba nie będzie tragedii poza tym nadal się ekscytuję Mediolanem, podejrzewam ze przejdzie mi dopiero jak już naprawdę wszystko załatwimy, będziecie musiały znosić moje ekscytacje
kurcze no, ja tez bym sie cieszyla... Ja nie wiem czy w tym roku na wakacje pojade...zalezy czy TZ bedzie mial prace... jak nie to chyba do polski tylko.. albo z kumpela gdzies dalej..

Cytat:
Dzień dobry i miłego dnia życzę ;*

Dzisiaj nie jadę tramwajem -przejdę się
Bardzo dobra decyzjaruch na swiezym powietrzu

Cytat:
Witam
Melduje co u mnie,otóż zaryzykuje stwierdzeniem,że z żołądkiem nieco lepiej za to męczą mnie gazy okrutne
ja myslalam,ze to mgla rani byla a to TY!!? a tak na serio to mam nadzieje,ze ci przejdzie szybko

no i strasznie boli mnie reka lewa od nadgarstka do łokcia niekiedy ramienia,tak mi pulsuje,wydaję mi się że to może byc od tego ,że odmroziłam ją trochę w Krakowie,oczywiscie serce tak samo mi 'bituje' więc czuję się nieco 'wyrzuta' niczym stara babcia,a poza tym to żadnych nowości.w szkole jakoś idzie,bo musi,z Tż-etem wszystko ok
ehh co sie porobilo.. poloz sie i odpocznij jesli mzesz sobie na to pozwolic..

dzien dobry wszystkim,

ale spalam dzis,gdyby nie zegarek to nie ma mowy zebym wstala poludniem.. Kurcze juz piatek jutro,jakos ciezko mi w to uwierzyc bo ten tydzien leci na leb na szyje. Oczywiscie to bardzo dobrze,zeby nie bylo watpliwosci

ide wziasc prysznic i spadam

MIlego

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-08, 09:06   #2708
Spaza
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

Spaza-Powodzenia z nauką. Dasz radę [sic!]
Co do koleżanki to brak słów No,ale Ja też jestem ponoć 'dziwna i mogę się nie znać :P
Cytat:
Mysle, ze zycie jeszcze zweryfikuje tok myslenia Twojej kolezanki i szczerze mowiac zupelnie nie rozumiem tego typu "planów", a co gorsza - ich realizacji za wszelką cenę. To niedojrzałe, a w dodatku to świetny przepis na... porażkę. (co innego planowac dziecko i slub z kims konkretnym, a co innego z kimkolwiek, ale w tym i tym czasie)
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew
oj Kochana, cóż my możemy zrobić, jedynie trzymać kciuki za Twoją koleżankę aby jej się wyprostowało to krzywe spojrzenie na świat..bo to jest robienie krzywdy nie tylko sobie ale i temu przyszłemu dziecku niestety

dziękuję dziewczyny wczoraj jeszcze z nią na ten temat pisałam, coraz bardziej jestem zszkowana tym co ona pisze dążenie do wypełnienia "planu" za wszelką cenę... czuję się jakbym rozmawiała z zupełnie z kimś innym

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew
Dziewczynki, normalnie ale numer jak tylko skończyłam pisać rano posta to zadzwoniła kumpela że one nie idą na zajęcia, więc mi nie trzeba było 2 razy powtarzać i wylądowałyśmy wszystkie u mnie na całe popołudnie "wagary" były niezwykle owocne bo oprócz tego ze omówiłyśmy wszystkie sprawy bieżące, zwłoki nie cierpiące to jeszcze okazało się ze jedna z nas jedzie w marcu do Mediolanu w ramach swojej pracy (na jakieś targi) a my wymyśliłyśmy że jedziemy z nią i już mamy nawet bilety na samolot zabukowane, noclegów szukamy i witaj Italio
Tylko na 4 dni w prawdzie ale i tak to będzie przygoda coś czuję nie ma to jak porządny babski wypad
ale fajnie kocham włochy w mediolanie też byłam i bardzo mi się podobało

wczoraj spędziłam ponad 10 h na uczelni
niestety z zaliczenia o którym pisałam dostałam 4- i jeśli chcę mieć na koniec ocenę, która uprawnia do zdawanie egz we wcześniejszym terminie to muszę iść poprawiać to na 4,5 (muszę mieć z obu semestrów na koniec co najmniej 4,5)

ps. wiecie może za co orzeszek ma bana?
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 11:06   #2709
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

ja odpowiem na szybko - https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post10323592

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 11:27   #2710
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze no, ja tez bym sie cieszyla... Ja nie wiem czy w tym roku na wakacje pojade...zalezy czy TZ bedzie mial prace... jak nie to chyba do polski tylko.. albo z kumpela gdzies dalej..
nawet jak do polski to zawsze coś, zwłaszcza ze dla Ciebie Polska jest teraz prawie egzotyczna

Cytat:
ale spalam dzis,gdyby nie zegarek to nie ma mowy zebym wstala poludniem.. Kurcze juz piatek jutro,jakos ciezko mi w to uwierzyc bo ten tydzien leci na leb na szyje. Oczywiscie to bardzo dobrze,zeby nie bylo watpliwosci
no, tydzień za tygodniem... dopiero poniedziałek a zaraz piątek trochę mnie to niepokoi w obliczu mojej nie zaczętej magisterki

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość

ale fajnie kocham włochy w mediolanie też byłam i bardzo mi się podobało
ooo to może mi opowiesz co tam warto zobaczyć

Cytat:
niestety z zaliczenia o którym pisałam dostałam 4- i jeśli chcę mieć na koniec ocenę, która uprawnia do zdawanie egz we wcześniejszym terminie to muszę iść poprawiać to na 4,5 (muszę mieć z obu semestrów na koniec co najmniej 4,5)
ale mają wymagania

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
też mi się wydawało ze to za ten wątek... ale ja tu nie widzę czegoś aż tak strasznego żeby od razu ban był ale może nie jestem obiektywna
edit: już wiem o co chodzi, o usuniecie zdjęć ... nie zauważyłam tego na początku

Zbieram się jak sójka za morze muszę iść o biblioteki i parę rzeczy załatwić na mieście, miałam wyjść przed południem a tu jak do 13 wyjdę to będzie dobrze

miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2009-01-08 o 11:29
Stary 2009-01-08, 17:25   #2711
schism_
Zadomowienie

Guten Tag ;D

Ewusia-Italia ,echh tylko pozazrościć
Spaza- Przesadzają z tymi wymaganiami Oo No ,ale życzę Ci,aby wszystko się ułożyło jak należy

U mnie tradycyjnie dni pełne wrażeń
Wczoraj z matką i jej bratem zlądowaliśmy 'tam' i się zaczęło. prócz dr'a przylazł student/praktykant (5 rok a już zaobrączkowany ;< ),drugi lekarz i przystąpili do dzieła. Pomiary,przymiarki, aż zaniepokojeni stwierdzili,że kto wie a trza będzie wyciąć część przeszczepu co by się zmieściło wiadomo co.
Potem jeden z nich wziął w obroty swą klocowatą lustrzankę i zaczęli [strykać mi zdjęcia wzdłuż i szerz ,a raczej środka Na końcu profilowe i en face. Mam nadzieję,że wspomniany pan wie czym jest photoshop bo wyszłam deliaktnie mówiąc nieatrakcyjnie ==' Pewnie mogłam odmówić,aczkolwiek na początku przygody podpisałam istny pakt,że zgoda na leczenie jest równoznaczna ze zgodą na wykorzystanie do celów dydaktycznych ;| W każdym razie mam nadzieję,że nie upublicznią tego nigdzie indziej nizli do pracy kongresowej jednego z asystentów

Po tych niezbyt sympatycznych doświadczeniach kupiliśmy bilety na kolejkę i relaksu w Złotych Tarasach przyszedł czas ;p
Rodzina zważywszy na me traumatyczne doświadczenia miała jakiś takiś gest i nabyłam to i owo. W tym wymarzoną broszkę Swarovskiego w kształcie błyskawicy Z połowicznej przeceny ( e kto 'normalny' by dał za takie nic 345zeta Oo),za to dwuletną gwarancją i uprzemą ekspedientką ,która wylazła z lady by wręczyć mi pakunek z nią.
Oo #2
Potem niechybnie wlazłam do Zary. Mimo tłumów bałaganu,zdołałam zachowac resztki zdrowego rozsądku i za 1/3 ceny kupiłam niebityczne platformy ,wg rodzicielki przypominające końskie kopyta,ale pal licho
Nastepnie 'zwiedziłam' Empik,dorwawszy spasły podręcznik dot. chirurgii szczękowo-twarzowej. Ciekawe to to Niektóre fotografie 'niekoniecznie' :f Klasycznie w takich momentach obudził się we mnie żal,że nie obrałam medycznego profilu kształcenia nizli...mówi się trudno ;p Za leniwa jestem,a i grosze z tego marne więc dziękuję uprzejmnie _^_
Po powrocie przed 23 resztkami sił opadłam na łóżko i odsypiałam do 11 (jak zwykle )

Szczęście,że zajęć mej grupy nie było,
aczkolwiek zawitałam na uniwerek w celu pożyczenia do skserowania od kolezanki knigi o antropologii kulturowej ktoraej zawartośćsie przyda na nadchodzacym kolokwium.
Obiad skonsumowałam ' na słodko' w zadymionej tytoniem przytulnej naleśnikarni i zawitałam w domu.
Fajnie ,że rozpętała się niezła zawieja śnieżna to jutro człek będzie przypominał bałwana od tych zasp ;P

Hmm powizażuję ciut a dalej się zobaczy.
Miłego
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-08, 20:20   #2712
enda____
Rozeznanie

Cytat:
PS. ENDA! Widzę Cię!
.....az mi serce stanelo ..pozdrawiam goraco )))))))))

... hmm
enda____ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 21:56   #2713
tamonita
Zakorzenienie

Dobry wieczór
Mam w końcu chwilkę wolniejszą, bo TŻet wyszedł dziś wcześniej, więc piszę.
U mnie wszystko bardzo dobrze, fajnie... Pod względem miłości moge nawet powiedzieć, że cudownie.. (tfu, tfu odpukać !) Zakochana jestem, zresztą ze wzajemnością, z tego co widze.. Czuje miłość, którą on mi okazuje ahh.. Zakochałam się dziewczynki... Niedługo studniówka, potem najprawdopodobniej jedziemy do Anglii na ferie.. Pod uwagę nawet nie bierzemy z TŻetem, że moglibyśmy się rozstać.. Ja bez niego żyć nie mogę Nie wierzyłam, że mnie jeszcze spotka takie coś noo...

Poza tym.. w szkole dobrze, chyba nawet poprawiłam matme Muszę się jednak wziąść za prezentacje ustną z polskiego...
A teraz idę się chyba połozyć, bo TŻ codziennie późno wychodzi i tylko dzis troche wczesniej, bo od rana razem bylismy... muszę się chyba w końcu wyspac..

Dobranoc
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-09, 00:25   #2714
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

U mnie tradycyjnie dni pełne wrażeń
Wczoraj z matką i jej bratem zlądowaliśmy 'tam' i się zaczęło. prócz dr'a przylazł student/praktykant (5 rok a już zaobrączkowany ;< ),drugi lekarz i przystąpili do dzieła. Pomiary,przymiarki, aż zaniepokojeni stwierdzili,że kto wie a trza będzie wyciąć część przeszczepu co by się zmieściło wiadomo co.
Potem jeden z nich wziął w obroty swą klocowatą lustrzankę i zaczęli [strykać mi zdjęcia wzdłuż i szerz ,a raczej środka Na końcu profilowe i en face. Mam nadzieję,że wspomniany pan wie czym jest photoshop bo wyszłam deliaktnie mówiąc nieatrakcyjnie ==' Pewnie mogłam odmówić,aczkolwiek na początku przygody podpisałam istny pakt,że zgoda na leczenie jest równoznaczna ze zgodą na wykorzystanie do celów dydaktycznych ;| W każdym razie mam nadzieję,że nie upublicznią tego nigdzie indziej nizli do pracy kongresowej jednego z asystentów

no cóż, wygląda na to ze będziesz sławna
Cytat:

Po tych niezbyt sympatycznych doświadczeniach kupiliśmy bilety na kolejkę i relaksu w Złotych Tarasach przyszedł czas ;p
Rodzina zważywszy na me traumatyczne doświadczenia miała jakiś takiś gest i nabyłam to i owo. W tym wymarzoną broszkę Swarovskiego w kształcie błyskawicy Z połowicznej przeceny ( e kto 'normalny' by dał za takie nic 345zeta Oo),za to dwuletną gwarancją i uprzemą ekspedientką ,która wylazła z lady by wręczyć mi pakunek z nią.
Oo #2
Potem niechybnie wlazłam do Zary. Mimo tłumów bałaganu,zdołałam zachowac resztki zdrowego rozsądku i za 1/3 ceny kupiłam niebityczne platformy ,wg rodzicielki przypominające końskie kopyta,ale pal licho
widzę że zakupy jak zwykle udane

Cytat:
Napisane przez enda____ Pokaż wiadomość
a co tam u Ciebie?

Cytat:
Dobry wieczór
U mnie wszystko bardzo dobrze, fajnie... Pod względem miłości moge nawet powiedzieć, że cudownie.. (tfu, tfu odpukać !) Zakochana jestem, zresztą ze wzajemnością, z tego co widze.. Czuje miłość, którą on mi okazuje ahh.. Zakochałam się dziewczynki... Niedługo studniówka, potem najprawdopodobniej jedziemy do Anglii na ferie.. Pod uwagę nawet nie bierzemy z TŻetem, że moglibyśmy się rozstać.. Ja bez niego żyć nie mogę Nie wierzyłam, że mnie jeszcze spotka takie coś noo...
papużki-nierozłączki słodko (chociaż osobiście nie preferuję, lubię przestrzeń mieć dla siebie w sporych ilościach )
oby się pięknie układało dalej

U mnie dzień jakoś zleciał byłam tu i tam, nawet kilka obiektów na wyprzedażach capnęłam (m.in nową czapkę i szalik z okazji mrozów ), a wieczorkiem nawet na fitness się zebrałam, bo miałam chodzić a już dawno nie byłam
przed chwilę się posprzeczałam z TŻ-em, pierwszy raz (ogólnie słabe mamy statystyki, raz na 8 miesięcy ) i to o taką głupotę ze głowa mała na szczęście już po burzy i znów jest ok wkurzam się na siebie, bo jestem nerwowa ostatnio bardzo i boje się ze to się może odbijać na innych ale jako ze jest zima, to ja winię za wszystkie zła tego świata i tym razem tez uważam że to przez to ze jest zimno i ciemno

kończę zaraz siedzenie przy kompie i idę spać

dobranoc

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-01-09, 12:14   #2715
yerba
Raczkowanie

Witajcie Kochane

Ewuś - ja się też cieszę z mojego wyjazdu, bo jadę do mojej najlepszej koleżanki ze studiów na calutki tydzień i będziemy szaleć jak dawniej. Pal licho już gdzie, choć oczywiście atrakcje turystyczne też mnie cieszą - toż ja uwielbiam zwiedzać...

A teraz uwaga - eks przyjechał do Polski na kilka dni Chce się spotkać W zasadzie to miała być chyba niespodzianka, ale wsyzstkiego się domyśliłam hah... Uhhh, czy zycie musi byc takie skomplikowane..?
Stary 2009-01-09, 13:06   #2716
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
byłam tu i tam, nawet kilka obiektów na wyprzedażach capnęłam (m.in nową czapkę i szalik z okazji mrozów )

gratulacje!
, a wieczorkiem nawet na fitness się zebrałam, bo miałam chodzić a już dawno nie byłam ja etz musze znowu od przyszlego tygosnia bo juz sie wylewam na wszystkie strony..a okres 4 dzien sie spoznia i jestem jak bomba z opoznionym zaplonem..
przed chwilę się posprzeczałam z TŻ-em, pierwszy raz (ogólnie słabe mamy statystyki, raz na 8 miesięcy ) i to o taką głupotę ze głowa mała na szczęście już po burzy i znów jest ok wkurzam się na siebie, bo jestem nerwowa ostatnio bardzo i boje się ze to się może odbijać na innych mam to samo teraz.. ale jako ze jest zima, to ja winię za wszystkie zła tego świata i tym razem tez uważam że to przez to ze jest zimno i ciemno
Cytat:
A teraz uwaga - eks przyjechał do Polski na kilka dni Chce się spotkać W zasadzie to miała być chyba niespodzianka, ale wsyzstkiego się domyśliłam hah... Uhhh, czy zycie musi byc takie skomplikowane..?
dzieki tem jest ciekawsze

hej laleczki,

ja walsnei lunch jem. Fajnei ze juz piatek,weekend zapowiada sie jednak nudno bo:
a)jest paskudnie na dworze
b)nie mam kasy i nie wiem czy dotrzymam do konca miesiaca (wszelka pomoc finansowa lub zywnosciowa mile widziana)
c) a+b

beda film,jakies gotowanie i takie tam.. nuda..

a co wy planujecie?

buziaki!
Stary 2009-01-09, 14:15   #2717
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Agolku
Planuje leniuchowacile sie da, ale ten piękny plan psuje mi farmakologia
Poza tym to tez nie mam kasy, cos pieniazki nie przychodzą
ahjo...

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-09, 14:25   #2718
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Ewuś - ja się też cieszę z mojego wyjazdu, bo jadę do mojej najlepszej koleżanki ze studiów na calutki tydzień i będziemy szaleć jak dawniej. Pal licho już gdzie, choć oczywiście atrakcje turystyczne też mnie cieszą - toż ja uwielbiam zwiedzać...
super się zapowiada w takim razie
Cytat:
musi być skomplikowane i co? spotkacie się?

Cytat:

ja walsnei lunch jem. Fajnei ze juz piatek,weekend zapowiada sie jednak nudno bo:
b)nie mam kasy i nie wiem czy dotrzymam do konca miesiaca (wszelka pomoc finansowa lub zywnosciowa mile widziana)
c) a+b

a co wy planujecie?

buziaki!
ja też nie mam kasy, bo oszczędzam (od dziś oczywiście bo wczoraj wszakże były zakupy ), dlatego imprezowania chyba nie będzie, chociaż jutro jadę do TŻ-a na więc w sumie nie wiadomo
a dziś zamierzam przeczytać tonę materiałów do magisterki mam nadzieję ze mi sie uda

Cytat:
Agolku
ahjo...
przyjdą pieniążki w końcu

Rano oczywiście się dowiedziałam ze zajęć nie mam, ale jak już się zebrałam to poszłam na uczelnię i w sumie całkiem owocnie spędziłam czas w bibliotece w związku z nabytymi materiałami powinnam coś naukowego robić, ale na razie zbieram się w sobie
i myślę nad obiadem

miłego popołudnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-01-09, 17:39   #2719
madame_apple
Zadomowienie

hej dziewuszzzki Parę dni mnie nie było choć podczytywałam regularnie niestety mimo kilkukrotnych prob nie chce mi się skopiować tyle cytatów na ile bym chciala odpowiedziec także będę musiała się ograniczać...

Ewusiu i Yerbo - zazdroszczę Wam tych podróży bardzo bardz bardzo Jak mi się marzy jakiś, najmniejszy nawet, wypad, echhh...
ciekawe kiedy będę mogła sobie na takowy pozwolić...
Cytat:
dziękuję dziewczyny wczoraj jeszcze z nią na ten temat pisałam, coraz bardziej jestem zszkowana tym co ona pisze dążenie do wypełnienia "planu" za wszelką cenę... czuję się jakbym rozmawiała z zupełnie z kimś innym
oj masakra, może koleżanka się jeszcze ogarnie bo szkodzi sama sobie Przyznam, że pierwszy raz spotykam się z takim przypadkiem i jestem lekko zszkowana jej myśleniem...
Spazo specjalnie dla Ciebie, żebyś zapoznała się z Mikołajkiem
http://pl.wikipedia.org/wiki/Miko%C5...k_(posta%C4%87)
Cytat:
wczoraj spędziłam ponad 10 h na uczelni
współczuję
Cytat:
a kiedy poprawa?Mam nadzieje, ze sie uda
Cytat:
no, tydzień za tygodniem... dopiero poniedziałek a zaraz piątek trochę mnie to niepokoi w obliczu mojej nie zaczętej magisterki
hihi mnie również w obliczu mojego nietkniętego licencjatu :P
Cytat:

Oo #2
Nastepnie 'zwiedziłam' Empik,dorwawszy spasły podręcznik dot. chirurgii szczękowo-twarzowej. Ciekawe to to Niektóre fotografie 'niekoniecznie' :f Klasycznie w takich momentach obudził się we mnie żal,że nie obrałam medycznego profilu kształcenia nizli...mówi się trudno ;p Za leniwa jestem,a i grosze z tego marne więc dziękuję uprzejmnie _^_
gratuluję zakupasów udanych
co do zawodu lekarza - ja żałuję, że nie poszłam na medycynę po każdym obejrzanym odcinku "Chirurgów" Pociesza mnie jedynie fakt, że pewnie i tak nie trafiłabym na rezydenturę do takiego szpitala z takim przystojnym persolnelem i ciekawymi przypadkami...
Cytat:
Szczęście,że zajęć mej grupy nie było,
aczkolwiek zawitałam na uniwerek w celu pożyczenia do skserowania od kolezanki knigi o antropologii kulturowej ktoraej zawartośćsie przyda na nadchodzacym kolokwium.
Obiad skonsumowałam ' na słodko' w zadymionej tytoniem przytulnej naleśnikarni i zawitałam w domu.
Fajnie ,że rozpętała się niezła zawieja śnieżna to jutro człek będzie przypominał bałwana od tych zasp ;P
Ejjjj gdzie ta naleśnikarnia jest?
I w ogóle kurczę, mam wrażenie, że Cię dziś widziałam aczkolwiek nie byłam na tyle pewna, że to Ty żeby podejść :P
Cytat:
ejże odezwij się czasem
Cytat:
Dobry wieczór
zaaaaakoooochaaaaaaniiii. ...
cieszę się Twoim szczęściem, oby się dalej tak układało
skąd Ty tego tezeta w ogóle wytrzasnęłaś?
Cytat:
papużki-nierozłączki słodko (chociaż osobiście nie preferuję, lubię przestrzeń mieć dla siebie w sporych ilościach )
ojjj ja mam podobne podejście, niestety potrzebuję baaardzo dużo wolności
Cytat:
U mnie dzień jakoś zleciał byłam tu i tam, nawet kilka obiektów na wyprzedażach capnęłam (m.in nową czapkę i szalik z okazji mrozów ), a wieczorkiem nawet na fitness się zebrałam, bo miałam chodzić a już dawno nie byłam
to mi przypomina, że chciałam zapisać się na jogę lub thai-chi
a do kupna czapki wciąż jakoś nie mogę się przekonać obawiam się, że kupię i nie będę nosić koniec końców :P
Cytat:
przed chwilę się posprzeczałam z TŻ-em, pierwszy raz (ogólnie słabe mamy statystyki, raz na 8 miesięcy ) i to o taką głupotę ze głowa mała na szczęście już po burzy i znów jest ok wkurzam się na siebie, bo jestem nerwowa ostatnio bardzo i boje się ze to się może odbijać na innych ale jako ze jest zima, to ja winię za wszystkie zła tego świata i tym razem tez uważam że to przez to ze jest zimno i ciemno
echhh dobrze, że tak rzadko się sprzeczacie, raz na jakiś czas chyba nie zaszkodzi, w końcu godzenie się może być całkiem miłe
chyba jakiś sabat powinnyśmy zorganizować, ja też mam wrażenie, że wybucham ostatnio bez powodu...
Cytat:
mmmmm zapowiada się superowo
Cytat:
u la la... I co, spotkacie się?
Cytat:
c) a+b

a co wy planujecie?

buziaki!
ja też leniuchowanie planuję W koncu mam wolne i chce to wykorzystać na byczenie się tym bardziej, że już od dobrego tygodnia jestem przeziębiona i nie mam kiedy się wykurować:P
Cytat:
Agolku
ahjo...
przyjdą
Cytat:
ja też nie mam kasy, bo oszczędzam (od dziś oczywiście bo wczoraj wszakże były zakupy ), dlatego imprezowania chyba nie będzie, chociaż jutro jadę do TŻ-a na więc w sumie nie wiadomo
ja też planuję oszczędzanie I to grube - ok. 500zł miesięcznie chcę odkładać do października, na samochód co oznacza cięcia innych wydatków... Mam nadzieję, że mi się uda...
Cytat:
a dziś zamierzam przeczytać tonę materiałów do magisterki mam nadzieję ze mi sie uda
powodzenia
Cytat:
Rano oczywiście się dowiedziałam ze zajęć nie mam, ale jak już się zebrałam to poszłam na uczelnię i w sumie całkiem owocnie spędziłam czas w bibliotece w związku z nabytymi materiałami powinnam coś naukowego robić, ale na razie zbieram się w sobie
i myślę nad obiadem
pewnie, z nauką nie należy się spieszyć :P
Ja w przyszłym tygodniu ostro zabieram się do nauki, postanowione

Nie wiem jak w Waszym otoczeniu, ale w moim wszyscy chorują...szpital no, ale co robić - taka pogoda
Ogolnie pierwszy tydzień roku zaliczam do stosunkowo udanych Jak już pisałam wcześniej, podjęłam pewne dezycje i porobiłam plany, których zamierzam się trzymać Jakkolwiek inni by zareagowali ja czuję, że robię słusznie No, ale nie będę tak tu ściemniać pomyślę nad ładnym ujęciem w słowa i w następnym poście postaram się wyjaśnić co też takiego postanowiłam

Buźka kochane, trzymajcie się, miłego wieczorku

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-09, 18:20   #2720
schism_
Zadomowienie

Madame- Manekin' pomiędzy Media Mark a biblioteką. W każdym razie warto od czasu do czasu przysiąść tam.Choćby dla wystroju wnętrza.
Hmm całkiem prawdopodobne że mnie widziałaś Miałam wykład pomiędzy 9;45 a 11;15 i trochę kręciłam się po uniwerku ,jakby co z dużą a'la wężową torebką i beżowym swetrze
Tamo- Wiadomo stan zakochania ma to do siebie
Ewusia- Mała kłótnia od czasu do czasu 'robi dobrze związkowi Acz żeby ich było jak najmniej.
Odnośnie potrzeby przestrzeni ,również się zgodzę ,z tego też powodu i lęku że yyy się zatracę,sfiksuję na punkcie jednej osoby niezbyt mi prędko co do angażowania się. Żeby chociaz kandydaci ku temu byli

Piątek zleciał mi intensywnie.
Pierw zbudziłam się na dobre po czterech godzinach snu ,w pełni wyspana Oo
Migiem pognałam na zajęcia.
Dziś było o etyce seksualności na przestrzeni XIX-XXI w.
Wykładowca prawił o rozległej definicji prostytucji,sposobach jej zwalczania, oraz o tym jak 'rozpoznawano' kiedyś gejów
tzn. 'po wydętych ustach i startych zębach, zamiłowaniu do przebywania w okolicach latryn'

śmiać się czy płakać ,oto jest pytanie..
Dziewuszki jak zwykle wpatrywały się w nań z srogą fascynacją ,z pewnością animuszu dodał fakt,że facet jest członkiem męskiej organizacji feministycznej.
zaiste takiego ze świecą szukać
Po zdecydowałam zaczerpnąć świeżego powietrza na spacerze w Sopocie, podreptałam tu i ówdzie ,pomimo chłodu i ślizgawicy gdzieniegdzie dobry nastrój udzielił mi się w mig ^^

Na jutro zaś umowilam się z dwiema koleżankami do kina na osławiony zmierzch, yay będzie okazja powzdychać do wampirów (pod postacią R. Pattinsona i J.Rathbone x3 ! )
No i czas najwyższy na mobilizację do nauki,
3 kolokwia się kłaniają,a Ja... =='
Zresztą nieważne
Idę napić się herbatki i zabieram się do listeningu który i tak przemieni się w dzikie tańce w rytm Black Ice-AC/DC
x>

Udanego wieczora
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-09, 19:04   #2721
Spaza
Zakorzenienie

Dobry wieczór

Cytat:

ale mają wymagania
Cytat:

Spaza- Przesadzają z tymi wymaganiami Oo No ,ale życzę Ci,aby wszystko się ułożyło jak należy
heh, niestety. i żeby ten wcześniejszy egzamin to była jeszcze zerówka, a to zwykły przedtermin tzn. z konsekwencjami... ale jak na mój wydział to norma

Cytat:
napisz czasem co u Ciebie

Cytat:
Dobry wieczór

Poza tym.. w szkole dobrze, chyba nawet poprawiłam matme Muszę się jednak wziąść za prezentacje ustną z polskiego...
A teraz idę się chyba połozyć, bo TŻ codziennie późno wychodzi i tylko dzis troche wczesniej, bo od rana razem bylismy... muszę się chyba w końcu wyspac..
cieszę, się, że w końcu jesteś szczęśliwa

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość

oj masakra, może koleżanka się jeszcze ogarnie bo szkodzi sama sobie Przyznam, że pierwszy raz spotykam się z takim przypadkiem i jestem lekko zszkowana jej myśleniem...
Spazo specjalnie dla Ciebie, żebyś zapoznała się z Mikołajkiem
http://pl.wikipedia.org/wiki/Miko%C5%82ajek_(posta%C4% 87)
no właśnie ja też, szczególnie znając ją dobrze
dziękuję za doinformowanie o mikołajku nigdy wcześniej nie słyszałam

Cytat:

a kiedy poprawa?Mam nadzieje, ze sie uda
w środę

Cytat:

ojjj ja mam podobne podejście, niestety potrzebuję baaardzo dużo wolności
ja też, czasami mam wrażenie, że nawet zbyt dużo

Cytat:

Ogolnie pierwszy tydzień roku zaliczam do stosunkowo udanych Jak już pisałam wcześniej, podjęłam pewne dezycje i porobiłam plany, których zamierzam się trzymać Jakkolwiek inni by zareagowali ja czuję, że robię słusznie No, ale nie będę tak tu ściemniać pomyślę nad ładnym ujęciem w słowa i w następnym poście postaram się wyjaśnić co też takiego postanowiłam
zaintrygowałaś mnie czekam na następny post w takim razie

dziś olałam wykłady zresztą w tym roku rzadko na nich bywam więc to nic nowego
dziś się ostro zdziwiłam, na szczęście pozytywnie
wyjmuje rano listy ze skrzynki, a tam list do mnie z wydziału. przed otwarciem miałam chyba same czarne myśli(czy aby mnie nie chcą wywalić) a tam decyzja z grudnia o przyznaniu stypendium naukowego u nas przyznają je bez wniosku, więc nawet nie sprawdzałam czy jestem na liście bo byłam pewna, że nie mam wystarczającej średniej dzwoniłam do rektoratu i wszystko się zgadza, teraz w poniedziałek muszę iść i załatwić odblokowanie depozytu, który się zrobił z tytułu nie odebranego od października stypendium

wypadałoby się coś pouczyć...

miłego wieczoru

ps. musiałam usunąć część emotek

Edytowane przez Spaza
Czas edycji: 2009-01-09 o 19:05 Powód: dopisek
Stary 2009-01-09, 20:38   #2722
yerba
Raczkowanie

Spaza - gratuluje zdolniacho
btw. to bardzo sensowne rozwiazanie, ze przyznaja stypendium bez wniosku - mnie to zawsze irytowalo, ze trzeba ten wniosek skladac, czasem czlowiek naprawde nie pomysli, ze ma odpowiednią srednią..

Chcialam tylko powiedziec (a niektore z Was pewnie o tym doskonale pamiętają z moich dawnych czasow ), że ja też preferuję duzo przestrzeni w związku .

Co do Eksa to widzielismy sie dzis na sekunde, bo chcial cos odebrac. Zaprosił mnie na jutro na łyzwy z "naszą" ekipą i w sumie nie wiem czy iść, czy też sobie darować . A w niedziele zobaczymy sie na wośpie. Ogólnie nie wiem o co mu come on no i to jest conajmniej zabawne .
Stary 2009-01-09, 22:54   #2723
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Ewusiu i Yerbo - zazdroszczę Wam tych podróży bardzo bardz bardzo Jak mi się marzy jakiś, najmniejszy nawet, wypad, echhh...
ciekawe kiedy będę mogła sobie na takowy pozwolić...
w sumie ja nie sądziłam ze będę mogła sobie pozwolić ale ogólnie to nas to wyjdzie jakieś 600 zł jak sądzę, czyli tyle co marne wczasy w PL, wystarczył pomysł, trochę zapału i jest

Cytat:

co do zawodu lekarza - ja żałuję, że nie poszłam na medycynę po każdym obejrzanym odcinku "Chirurgów" Pociesza mnie jedynie fakt, że pewnie i tak nie trafiłabym na rezydenturę do takiego szpitala z takim przystojnym persolnelem i ciekawymi przypadkami...
ale takie rzeczy to tylko w "Chirurgach"

Cytat:
to mi przypomina, że chciałam zapisać się na jogę lub thai-chi
a do kupna czapki wciąż jakoś nie mogę się przekonać obawiam się, że kupię i nie będę nosić koniec końców :P
u mnie to było oczywiste ze będę bo jestem zmarzluch i bez czapki się nie ruszam
Cytat:

chyba jakiś sabat powinnyśmy zorganizować, ja też mam wrażenie, że wybucham ostatnio bez powodu...
tak, akcja pijmy melisę!!

Cytat:
ja też planuję oszczędzanie I to grube - ok. 500zł miesięcznie chcę odkładać do października, na samochód co oznacza cięcia innych wydatków... Mam nadzieję, że mi się uda...
ambitne plany ja też mam w planach samochód, ale na szczęście nie muszę na niego zbierać bo dostanę po mamie stary jest ale jary i uwielbiam to autko jedynym warunkiem jest stała praca moja abym miała z czego go utrzymać... czyli chyba dopiero po studiach jednak

Cytat:

pewnie, z nauką nie należy się spieszyć :P
Ja w przyszłym tygodniu ostro zabieram się do nauki, postanowione
hihi, ja tak co ttydzień mówię

Cytat:
ale jesteś tajemnicza

Cytat:

Ewusia- Mała kłótnia od czasu do czasu 'robi dobrze związkowi Acz żeby ich było jak najmniej.
Odnośnie potrzeby przestrzeni ,również się zgodzę ,z tego też powodu i lęku że yyy się zatracę,sfiksuję na punkcie jednej osoby niezbyt mi prędko co do angażowania się. Żeby chociaż kandydaci ku temu byli

ja jestem zaangażowana w moj zwiazek i to bardo co nie zmienia faktu ze każde z nas ma dużo swojego życia, takie charaktery mamy i dobrze nam z tym

Cytat:

Na jutro zaś umowilam się z dwiema koleżankami do kina na osławiony zmierzch, yay będzie okazja powzdychać do wampirów (pod postacią R. Pattinsona i J.Rathbone x3 ! )

kurczę, też bym to zobaczyła, ale książki nie czytałam i tak chyba jakoś kijowo będzie... ale daj znać jak było

Cytat:
wyjmuje rano listy ze skrzynki, a tam list do mnie z wydziału. przed otwarciem miałam chyba same czarne myśli(czy aby mnie nie chcą wywalić) a tam decyzja z grudnia o przyznaniu stypendium naukowego u nas przyznają je bez wniosku, więc nawet nie sprawdzałam czy jestem na liście bo byłam pewna, że nie mam wystarczającej średniej dzwoniłam do rektoratu i wszystko się zgadza, teraz w poniedziałek muszę iść i załatwić odblokowanie depozytu, który się zrobił z tytułu nie odebranego od października stypendium

gratulacje

Cytat:

Co do Eksa to widzielismy sie dzis na sekunde, bo chcial cos odebrac. Zaprosił mnie na jutro na łyzwy z "naszą" ekipą i w sumie nie wiem czy iść, czy też sobie darować . A w niedziele zobaczymy sie na wośpie. Ogólnie nie wiem o co mu come on no i to jest conajmniej zabawne .
hmmm, o co kaman? chyba się stęsknił chłopak zrozumiał co stracił

opornie mi dziś szła nauka (bo piątek jest, w piatek ja mam tryb imprezowania ), no ale cos tam zrobiłam. Jeszcze jutro mam nadzieję zdążę cokolwiek ogarnąć naukowo zanim do TŻ-a pojadę oj, jak ja nie lubię tego czasu jak sie sesja zbliża chociaz trochę żal ze to już ostatnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-09, 23:09   #2724
LoLcIa123
Zakorzenienie

Hey Hi Helol )
Jeszcze żyje! z moimi nudnosciami lepiej,praktycznie ich nie odczuwam już,ale pozostały zaparcia i gazy,byłam u innego lekarza,który po moim jakże długim biadoleniu poradził abym jadła śliwki suszone i migdały tracę wiarę w lekarzy serce osłuchał i niby super,wymusiłam skierowanie na badanie moczu i kału,na krew już mi się nie udało naciagnac,bo badanie miałam robione w lipcu .No cóż w poniedziałek ide zawiezc produkty potrzebne do badan a potem czekam na werdykt jeszcze biorę pod uwagę że moje problemy mogą byc od strony ginekologicznej,ponieważ zauważam u siebie objawy gdzybicy a to pewnie po antybiotykach które jadłam na twarz .
No nic we wtorek idę do ginekologa na wizytę i się okaże,byc może ma to ze sobą jakiś związek
Poza tym widziałam film niezwykły przypadek Benjamina Buttona i polecam,bo jak dla mnie film jest fantastyczny!
A teraz lecę już spac ,bo jutro odrabiam praktyki i muszę wstac o 6
Dobranoc

Tymoteusz
23.11.2014r

Edytowane przez LoLcIa123
Czas edycji: 2009-01-09 o 23:10
LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-10, 08:18   #2725
Spaza
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Spaza - gratuluje zdolniacho
btw. to bardzo sensowne rozwiazanie, ze przyznaja stypendium bez wniosku - mnie to zawsze irytowalo, ze trzeba ten wniosek skladac, czasem czlowiek naprawde nie pomysli, ze ma odpowiednią srednią..
dziękuję

Cytat:
w sumie ja nie sądziłam ze będę mogła sobie pozwolić ale ogólnie to nas to wyjdzie jakieś 600 zł jak sądzę, czyli tyle co marne wczasy w PL, wystarczył pomysł, trochę zapału i jest
to rzeczywiście warto za takie pieniądze

Cytat:

gratulacje
dziękuję

Cytat:
Hey Hi Helol )
Jeszcze żyje! z moimi nudnosciami lepiej,praktycznie ich nie odczuwam już,ale pozostały zaparcia i gazy,byłam u innego lekarza,który po moim jakże długim biadoleniu poradził abym jadła śliwki suszone i migdały tracę wiarę w lekarzy serce osłuchał i niby super,wymusiłam skierowanie na badanie moczu i kału,na krew już mi się nie udało naciagnac,bo badanie miałam robione w lipcu .No cóż w poniedziałek ide zawiezc produkty potrzebne do badan a potem czekam na werdykt jeszcze biorę pod uwagę że moje problemy mogą byc od strony ginekologicznej,ponieważ zauważam u siebie objawy gdzybicy a to pewnie po antybiotykach które jadłam na twarz .
No nic we wtorek idę do ginekologa na wizytę i się okaże,byc może ma to ze sobą jakiś związek
Poza tym widziałam film niezwykły przypadek Benjamina Buttona i polecam,bo jak dla mnie film jest fantastyczny!
Dobranoc

ehh... ci lekarze
mam nadzieję, że w końcu wyjaśni się co Ci dolega i jakoś temu zaradzą

no i wczoraj się oczywiście nie pouczyłam
trudno trzeba się zabrać za to teraz, bo nie wiem jak dam sobie z tym wszystkim radę w najbliższym tygodniu

miłego
Stary 2009-01-10, 10:35   #2726
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

dzem dobry,

wlasnie wstalam,wypilam herbatke i stwierdzilam ze sie wczoraj przeziebilam chyba bo jakas jetem rozbita..

wczoraj wieczorem sasiedzi wpadli na chwile opowiedziec o wakacjach bo wlasnie wrocili z Egiptu i skonczylo sie drinkowaniu do polnocy milo bylo.

a ja juz 6 dni czekam na okreswydaje mi sie,ze juz zaraz,zaraz i nic... Nigdy nie sadzilam ze moj B biust moze spuchnac do GGGGG ale tak mnie boli ze dotknac sie nie moge..i wogole cala spuchlam..

niedlugo sie wygrzebie z pizamy i szlafroczka puchowego i ruszymy na zakupy a potem filmy jakies i gotowanie.

milego dnia laleczki
Stary 2009-01-10, 10:42   #2727
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Hey Hi Helol )
trzymam kciuki za wyniki badań

Cytat:

no i wczoraj się oczywiście nie pouczyłam
trudno trzeba się zabrać za to teraz, bo nie wiem jak dam sobie z tym wszystkim radę w najbliższym tygodniu
na pewno dasz radę, jak zawsze

Cytat:
dzem dobry,

wlasnie wstalam,wypilam herbatke i stwierdzilam ze sie wczoraj przeziebilam chyba bo jakas jetem rozbita..

wczoraj wieczorem sasiedzi wpadli na chwile opowiedziec o wakacjach bo wlasnie wrocili z Egiptu i skonczylo sie drinkowaniu do polnocy milo bylo.
nie am to jak sąsiedzkie spotkanie
Cytat:
a ja juz 6 dni czekam na okreswydaje mi sie,ze juz zaraz,zaraz i nic... Nigdy nie sadzilam ze moj B biust moze spuchnac do GGGGG ale tak mnie boli ze dotknac sie nie moge..i wogole cala spuchlam..
oj, to co ten Twój okres taki uparty i nie przychodzi?

oczywiście zaspałam znów (to się leczy? ) Tak ze teraz muszę tylko na szybko pozbierać rzeczy, bo ok 13 idę z kumpelą na małą rundkę po sklepach (ale ja nic nie kupuję ) a później na obiad do Osła a następnie idę na pociąg i wziuuum do TŻ-a zostaję do poniedziałku, ciekawe kto się będzie za mnie uczył Nie no, wezmę jakieś ksiązki to oze chociaż w pociagu coś ruszę

miłego weekendu Wam życze Dziewuszki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-01-10, 11:32   #2728
agness51
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ostatnio taka zalatana byłam, że nie miałam czasu coś skrobnąć... wczoraj świętowałam z TŻ-tem jego urodzinki, nawet ciasto mu robiłam, gdyż nie poszłam do szkoły, bo matury pisali próbne, a że dużo zastępstw było, to się nie opłacało , no oczywiście z zamiaru, że o nic się nie posprzeczamy nic nie wyszło, to w sumie takie drobne pierdoły, no ale chciałam aby ten dzień był wyjątkowy... choć dla nas obojga i tak był . No ale nie znoszę, kiedy się sprzeczamy o takie pierdółki...
Poza tym u mnie ok

Miłego dnia kochane

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-10, 15:04   #2729
yerba
Raczkowanie

Cytat:
dokładnie tak

Cytat:
hmmm, o co kaman? chyba się stęsknił chłopak zrozumiał co stracił
to to dawno zrozumiał, jeszcze przed wyjazdem. Ale minęło pół roku odkąd nie jesteśmy razem(ale zlecialo szybko), nie utrzymywaliśmy też zbytniego kontaktu (3 mejle, telefon na swieta i sylwestra). No i nagle...

Cytat:
Hey Hi Helol )
Dobranoc
To czekaj spokojnie na wyniki. Z tym ginekologiem to też dobry pomysł - trzeba sprawdzić wszelkie podejrzenia.

Cytat:
oczywiście zaspałam znów (to się leczy? )
Jeśli się leczy to daj mi namiary na specjalistę . Ja dziś zaspałam na zajęcia

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ostatnio taka zalatana byłam, że nie miałam czasu coś skrobnąć... wczoraj świętowałam z TŻ-tem jego urodzinki, nawet ciasto mu robiłam, gdyż nie poszłam do szkoły, bo matury pisali próbne, a że dużo zastępstw było, to się nie opłacało , no oczywiście z zamiaru, że o nic się nie posprzeczamy nic nie wyszło, to w sumie takie drobne pierdoły, no ale chciałam aby ten dzień był wyjątkowy... choć dla nas obojga i tak był . No ale nie znoszę, kiedy się sprzeczamy o takie pierdółki...
Poza tym u mnie ok

Miłego dnia kochane
Najwazniejsze ze wszystko ok, a kłótnie o pierdółki nie powinny być szkodliwe. Czasem mogą nawet dodać odrobinę pikanterii . Chociaż co za duzo to nie zdrowo

Ja dzis jakas taka rozbita jestem, ale musze sie zebrac w calosc i wybrac z domu, bo mam ważne spotkanie dot. wośpu
Stary 2009-01-10, 19:45   #2730
Tarantulek
Rozeznanie

helo

To ja Mercy!
Tarantulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości