![]() |
#2701 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Galerie artystyczne w internecie cz. II
powiedzcie mi taka rzecz, jak sie w AN sprzedadza 2 rzeczy 1 osobie to dostaje sie jednego maila tylko z wymienionym jednym z tych przedmiotow? Bo jak nie, to musze pisac o blad
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Raczkowanie
|
powinny być obie rzeczy w jednym mailu
#2703 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się ze Sweet Nuką - ważny jest efekt końcowy, a nie jak to było robione... Od dłuzszego czasu robię bardzo mało - nie mam czasu, chęci i bardzo mało sprzedaję - zapewne jeakbym robiła więcej, to lepiej by się sprzedawało, ale nie mam motywacji. Już nie raz myślałam, żeby przerzucić się na inną technikę, ale nie wiem jaką.... Nic mi nie przychodzi do głowy.
![]() |
#2704 |
Zadomowienie
|
Hmmm... nawet Izie od wczoraj wisi jeden komplet i jeszcze się nie sprzedał, co jak na nią jest nietypowe...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2705 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
MONICZKA - szara rzeczywostosc niestety ![]() Ja się nie będę denerwować, więc w temacie się nie wypowiadam....już mi i tak nie najlepiej z tym wszystkim.... Edytowane przez poppppy Czas edycji: 2010-05-12 o 18:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Rozeznanie
|
Trochę mnie pocieszyło to, co tu dziś piszecie, bo już myślałam, że tylko mnie ostatnio tak kiepsko idzie, choć robię dużo więcej, niż zazwyczaj...
Mam nadzieję, że to tylko taki przejściowy okres , ostatecznie zawsze w okresie wiosenno-wakacyjnym sprzedaż przez internet idzie trochę gorzej. Co do wrapków, to ja też myślę, że to rodzaj biżuterii której większość osób nie zakłada do codziennego stroju. Po pierwsze dlatego, że zwykle są bardzo strojne, w większości typowo wieczorowe, po drugie dlatego, że kolczyków za taką cenę po prostu nie nosi się na codzień. Ja też zachwycam się wrapkami, podziwiam nie tylko nakład pracy i talentu (z których sobie zdaję sprawę), ale też formę, bo uwielbiam wszelkie stylizacje na starą biżuterię i takie klimaty, ale do pracy bym takich kolczyków nie założyła (nie mówiąc o rozbudowanych naszyjnikach, czy bransoletkach). Sama noszę bardzo prostą i klasyczną biżuterię, dużo skromniejszą, niż tę, którą robię na sprzedaż i doskonale rozumiem dlaczego takie klasyki idą najlepiej. Nie rozumiem za to fenomenu popularności Swarków na biglu, ale to inna kwestia. Edytowane przez natewa Czas edycji: 2010-05-12 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Rozeznanie
|
Poppy, a co się stało?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=351036 Chainmaille w moim wykonaniu, będzie mi miło jeśli skomentujesz ![]() Edytowane przez zuteria Czas edycji: 2010-05-12 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Zadomowienie
|
Zuterio....echhh nie nie będę nic pisać......chyba frustracja się ze mnie po prostu wylewa
![]() Edytowane przez poppppy Czas edycji: 2010-05-12 o 18:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Wtajemniczenie
|
Popy frustracji nie można w sobie dusić, a my zrozumiemy, pocieszymy
![]() wal ![]()
#2710 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ble ble ble ble ble ![]() ![]() Edytowane przez maximaa Czas edycji: 2010-05-13 o 08:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2711 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem, może warto robić jakieś skromniejsze i w związku z tym ciut tańsze prace ?? Spróbuj, może uda się dzięki nim przetrwać ten bardzo trudny okres ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poppy, Monika ma rację. Osiągnęłaś świetny poziom i prześcignęłaś wiele z nas i na pewno nie powinnaś się załamywać, bo nie będzie źle.
![]() |
#2713 |
Zakorzenienie
|
Ja również nie wiem o co chodzi, jednak w chwilach zwątpienia, złości, czy wręcz załamania, czy to zawodowego, czy to w kwestii prywatnej, zawsze powtarzam sobie, że stało się źle, by mogło przyjść dobre. Przywołuję sobie w myśli chwile, kiedy czułam się podobnie - i zakończenia, kiedy jednak na drodze stanęło coś, lub ktoś - kto przyczynił się do polepszenia; a czego by nie było bez znalezienia się w tak beznadziejnej sytuacji.
Wiadomo, że nie działa jak zastrzyk adrenaliny ale doładowuje nieco.
#2714 |
Zadomowienie
|
Dziękuję Wam kochane.....potraficie podnieść na duchu....Ja wiem, że nie można się poddawać....i nie mam zamiaru najmniejszego ;-)
Ale wiecie same doskonale jak jest....wystrczy rozejrzeć się po galeriach.....Więc myślę, że nie muszę nic pisać ![]() Człowiek dwoi się troi, stara się żeby robić coś "swojego"........ale prawda jest taka że takim "żuczkom" jak ja ciężko się wybić. Chyba naprawdę jest przesyt na rynku biżuteryjnym.... MONIŚ - pffff weź że z tym talentem nie rozśmieszaj i nie przesadzaj z przerastaniem......:brzyd al: Poza tym, sam talent to jak widać za mało.... Dostałam ostatnio parę cennych rad, które chyba mi trochę "otworzyły umysł"....zobaczymy co z tego wyjdzie.... ![]() A tańsze i zwyklejsze....a i owszem też na to wpadłam.....jedna para już jest, powstaną kolejne..........ale aż mnie serce boli jak piękne kamienie umieszczam w prostych projektach...no ale zus sie sam nie oplaci.....nic innego tym bardziej ![]() Edytowane przez poppppy Czas edycji: 2010-05-13 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, powiedzcie mi gdzie w kuferarcie mogę odczytac wiadomość prywatną? Bo albo ja oślepłam do końca, albo zgłupiałam
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2716 |
Zakorzenienie
|
Yaolinka, nie ma bezpośredniego odnośnika, wysyłam Ci na pw link do panelu adm w kufrze.
#2717 |
Zadomowienie
|
Jeszcze raz dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Zakorzenienie
|
Nie ma za co. Sama swego czasu nie mogłam dojść jak to sprawdzić. O rany, z pół godziny zajęło mi przetrzepanie panelu i samej strony, zanim pokusiłam się o zadanie pytania w galerii.
#2719 |
Zadomowienie
|
Dziewczęta, żeby rozwiać tę przygnębiającą atmosferę w wątku, na gorąco, pisząc drżącymi rękoma, bezwstydnie chwalę się, iż właśnie dostałam się do AN
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W każdym razie, moc pozytywnej energii Wam przesyłam, bo ze mnie aż kipi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2721 |
Zadomowienie
|
Ollccia gratki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Rozeznanie
|
Gratuluję Olciu
![]() ![]()
#2724 |
Zadomowienie
|
Olciu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Zadomowienie
|
O ho, ho! Gratulacje ollccia!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
wiedzialam ![]() cieszę się razem z Tobą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Zakorzenienie
|
Poppy jak dla mnie - i na pewno nie tylkko- żadnym tam żuczkiem nie jesteś twoje prace są obłędne dopracowane i szybko prześcignęłaś cała masę twórców.... Będzie dobrze. ( i ja to napisałam. biedny niezrzeszony robak
![]() ![]() Ollcia gratulacje!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Wtajemniczenie
|
Gratuluję, gratuluję
![]() ![]() ![]()
#2729 |
Zadomowienie
|
Dziękuję pięknie za wszystkie gratulacje
![]() ![]() ![]() ![]() No nic, będzie lepiej. Musi być!!! ![]() ![]() ![]() Rhogata - Tobie należą się szczególne podziękowania za całokształt ![]() ![]() Heurek - tak, to do AN pisałam. Ale nie wiem, czy przypadkiem tak szybkiej odpowiedzi nie zawdzięczam Lubomirce ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ollccia Czas edycji: 2010-05-13 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Wtajemniczenie
|
Ollccia, wielkie gratulacje!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.