![]() |
#2701 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymiankowy mineralny
Cytat:
![]() Chociaż i tak musiałabym to przemyśleć bo doocznych to mam już aż za dużo ![]() Aha ![]() ![]()
Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego ... Edytowane przez wiedzma86 Czas edycji: 2010-03-06 o 10:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Zapraszam do mojego wątku wymiankowego (link w podpisie) - minerały, biochemia, różności ![]() Lista potrzeb też w podpisie ![]()
![]() |
#2703 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Oddałabyś ryżowy edm za taką samą ilość come what may??
![]() |
#2704 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() miękkie są, ten wachlarz też - nie ma takiego włosia jak pędzle EDM ale nie jest ani szorstki ani sztywny |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2705 |
Wtajemniczenie
|
O widzisz, byłabym skłonna
![]() ![]()
![]() |
#2706 |
Rozeznanie
|
super
![]() i chyba już nic poz ryżem ![]() a może Ty coś u mnie wypatrzyłaś??
#2707 |
Wtajemniczenie
|
Wypatrzyłam, że chcesz się podzielić preparatem do skórek Sally... Dorzuciłabyś kawałek do spróbowania?
![]() ![]()
![]() |
#2708 |
Zadomowienie
|
dokładam:
- róż EDM Memphis Rose BIG- zostało ok. 80-85% - sitko nadal oryginalnie zaklejone folią, te ok. 15-20% było odsypane do testów - podkład EDM Light Martian semi-matte - 60-70% sampla - sampel Joppa Original Finishing Silk Mocha - zostało ok. 80-90% (w słoiczku) reszta w wątku w podpisie ![]() Edytowane przez ~~ALa~~ Czas edycji: 2010-03-06 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2709 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Różyk jest jeszcze u cathy i czeka jak pędzlowe lumiere będzie więc jeśli Ci to nie przeszkadza, wymiankę sfinalizujemy jak to wszystko do mnie dotrze, ok?? ![]()
![]() |
#2710 |
Wtajemniczenie
|
Wiedźmo, satysfakcjonuje mnie nawet 5ml - chciałabym dosłownie wypróbować.
Daj znać na PW, jak będziesz miała róż. Aha, jeszcze pytanie, czy wymieniamy się razem z pudełeczkami, czy do wora z tym ![]()
![]() |
#2711 |
Konto usunięte
|
Mam do wymienienia prawie że cały korektor Multitasking z EDM
jak coś to pw ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2712 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2713 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Raczkowanie
|
wymienione
wolne EDM Light semi matte Light Neutral matte Medium Beige semi matte Fair Medium intensive Multi-Tasking Neutral Lumiere Sand VV EGM Cover me: Lezley L/BN Sheena M/O Pearl Y/18 Carla O5 June BN16 Roselyn M/W Theoda LM/BN EGM Cover Glow Shannon L/Y Lucy Minerals - probki w stunie, wersja z Coffeberry extract Bisque OCC Creamy Bisque OCS Light Medium OCC, OCS, Original Medium OCC Golden Medium OCC Soft Beige OCC Golden Medium wersja original z CB - BIG użyty kilka razy EGM Primer silikonowy, uzyty kilka razy Intensive Eye & Fine Line Cream wersja budyniowa - jakies 2/3 opakowania BU Puder bambusowy z jedwabiem - jakies 20% zuzyte. Serum Lemon - użyte raz Mazidla Mocznik ok. 5g data waznosci 01/2011 NEUTROGENA 3 in 1 Concealer for eyes, kolor 05 fair, 3 opakowania nowiutkie, zafoliowane, pojemnosc 10,4 g, data 08/10 Inne Zel silikonowy z olejem ryzowym bezzapachowy z przepisu KKZJ 1/3 opakowania Poszukuje: EGM mydelko Fruit & Honey ![]() EGM mydelko Apricot & Honey Pixie Kiss of Sun Nocturn Blusche Butter Caramel Full Matte Nie zawsze zagladam na wymiankowy dlatego bardzo prosze o ewentualne PW ![]() Wkrótce dokładka ![]() ZAPRASZAM
![]() Edytowane przez bociek1709 Czas edycji: 2010-05-25 o 08:51 Powód: Aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Rozeznanie
|
cześć
mam do oddania: zarezerwowane oddane dokładka Earthen Glow Minerals wszystkie próbki są w oryginalnych torebkach strunowych, większość nawet nie otwarta, jeśli sprawdzane to test paskowy na ręce. Kolory ciemniejsze niż większości wizażanek, więc zachęcam dziewczyny które są po ciemniejszej stronie mocy. 1. Gabrielle - formuła CM, kategoria warm/peach - nie otwierany 2. Iliana - formuła CM, kategoria warm/peach - nie otwierany 3. Conchita - formuła CM, kategoria warm/peach - nie otwierany 4. Camille -formuła CM, kategoria warm/peach - nie otwierany 5. Carrie - formuła CM, kategora warm/peach - nie otwierany 6. Jeanne - formuła CM, kategoria yellow - nie otwierany 7. Carlene - formuła CM, kategoria yellow - nie otwierany 8. Lollie - formuła CM, kategoria yellow - nie otwierany 9. Helena - formuła CM, kategoria olive - sprawdzany na ręku (~~ALa~~) 10. Aileen - formuła CM, kategoria olive - sprawdzany na ręku (~~ALa~~) 11. Allaya - formuła CM, kategoria beige neutral - sprawdzany na ręku 12. Tiff - formuła CM, kategoria beige neutral - sprawdzany na ręku LUMIERE próbka podkładu w oryginalnym woreczku strunowym 1. Medium Deep Golden, formuła VV, wypróbowany raz na połowie policzka 2. Silk Powder - Ivory, pełen wymiar, nieużywany.(fanka_fiorda) 3. Medium Cool, FF, pełnowymiarowy, 2 razy wypróbowany. Everyday Minerals próbki podkładów w oryginalnych słoiczkach, - sample 1. Sandy Olive, formuła Matte, ubytek - 2 razy sprawdzany na twarzy 2. Medium Beige Summer, formuła Matte, ubytek - otwarte opakowanie, sprawdzony na ręku 3. Sandy Medium, formuła intensive, opakowanie big, zużycie 50% korektor 1. Mint - została połowa sampla Coastal Scents krzemionka, mam duże opakowanie, więc chętnie zrobię odsypki. LaurEss podkłady w oryginalnych słoiczkach samplowych 1. Pure Bronze, formuła Elemental, sprawdzony na ręku Ultimate Finish, kolor Tan - sprawdzony na ręku Pędzle 1. EDM - Foundation Brush - użyty pół raza ![]() Dokładka Pixie - Cover De Luxe 1. Breena 3 - 1 probka, ubytek na test paskowy na ręku 2. Ayperi 4 - 1 probka, ubytek na test paskowy na ręku 3. Calista 4 - 1 probka, ubytek na test paskowy na ręku 4. Ailive 3 - 1 probka, ubytek na test paskowy na ręku Lumiere FF Medium Deep Cool - spora próbka (połączone 2) VV Medium Deep Neutral - spora próbka (połączone 2-3) FF Medium Deep Neutral - spora próbka (połączone 2-3) FF Deep Neutral - 1 próbka EDM Smokey eyeliner, mam 2,5 g więc chętnie zrobię odsypkę wielkości sampla Edm EGM Prime & Finish - Tanned, duże opakowanie, odsypię wielkość sampla Edm lub więcej chętnie wymienię na: brązery rozświetlacze róże (ale nie różowe, pomarańczowe) pędzel do różu Lucy - Medium, Golden Medium, Light Medium, Pale Olive - formuła original Edytowane przez aaniutek Czas edycji: 2010-05-13 o 13:24 Powód: wymiana |
![]() ![]() |
![]() |
#2716 |
Zakorzenienie
|
aaniutku może coś u mnie?
korektor 1. Mint - została połowa sampla . EDM - Foundation Brush - użyty pół raza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Raczkowanie
|
Aniutku, znajdziesz cos u mnie za zoltki EGM i Lumiere???
Poza watkiem mam cienie ![]()
#2718 |
Zadomowienie
|
Silver Grey niestety właśnie wymieniłam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2719 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
jedyne co mnie u Ciebie zainteresowało to : eyeliner essence czarny z pędzelkiem nowy ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
Będę zaglądać, bo naprawdę chętnie pozbędę się tych rzeczy. Napisz jakie masz cienie |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2720 |
Wtajemniczenie
|
No to trudno. Nic więcej mi nie wpadło w oko. Pozdrawiam
![]()
![]() |
#2721 |
Zakorzenienie
|
aaniutku a drugi wątek obejrzałaś od początku? ten essence to nie essence tylko mysecret, wprowadziłam w błąd , przepraszam , nie poprawiłam w starym wątku. Na 1 stronie wątku nowego mam minerały. Z tego co wyszperałam mam jeszcze do oddania po pół sampla EDM hipster hippo i shopping spree (ale musiałabyś przesłać pojemniczek czy strunę) i blue topaz (nie wiem czego to, z wymiany z biedronqa)
a za ten eyeliner oddałabyś pół minta? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zapraszam na prv. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy ma któraś na pozbyciu Fawn matte?
Potrzeba mi tylko trochę.... Mogę oddać sampel Waffle Cone odsypkę minta, sunlighta golden light intensive linen matte fairly light neutral matte kaolin soft bronze chętnie tez bym odkupiła.... Poratujcie mnie, bo mam Fawna Intensive, ale ta formuła tak fatalnie na mnie wygląda że nie potrafię określić czy pasuje mi ten podkład ![]() Prosiłabym o info na PW
Wymienię 2 nowe błyszczyki NYX https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post24997463 Edytowane przez sugarfree87 Czas edycji: 2010-03-08 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
Konto usunięte
|
Wymienie EDM Sampel Light Medium intensive, big Multitasking i Kaolin Powder Fair, zdjęcia w wątku w podpisie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Rozeznanie
|
Przypominam się
![]()
#2726 |
Zadomowienie
|
u mnie mała aktualizacja i kilka nowości
![]()
#2727 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny zapraszam do mojego watku wymiankowego, link w podpisie,
mam sampelki mineralkow oraz inne ciekawe kosmetyki ![]() EDM(golden fair i roze) , pure luxe(cienie) szukam sweet almond w intensive oraz light martian oraz odsypek, sampelków cieni matowych lub satynowych bez drobinek, w chłodnych brązach, beżach. ![]() zapraszam ![]()
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post25485480 E.L.F, smashbox, minerały,soir de lune itp. Edytowane przez tranqil babe Czas edycji: 2010-03-09 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Zakorzenienie
|
wymianka z SugaMama1988
ja: pół biga korektora Inetnsive Fair EDM kawałek mydełka z czerwoną glinką SugaMama: po kawałku 2 mydełek z EGM odsypka nick nacka EDM |
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Zadomowienie
|
potwierdzam :japończyk:
![]()
Alicja w krainie czarów. Edytowane przez SugaMama1988 Czas edycji: 2010-03-08 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Raczkowanie
|
Mint?
![]() Frakcja? ![]() Zapraszam, świeży wątek wymiankowy - link w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.