![]() |
#2701 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: American Girls po raz...IX
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam sobie tą glorię, ale dałam 6 z czymś. A były jeszcze takie odżywki Lyros. Słyszałyście? na KWC nie ma Maseczka jednak Lorys się nazywa i sobie już znalazłam, ale mało opinii jest, więc jak wypróbowałyście, to dajcie znać ![]()
wymianka Edytowane przez Tesiaczek Czas edycji: 2009-02-28 o 10:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Wtajemniczenie
|
tez tak mialam zaraz po pzrebudzeniu bo ten sen byl taki realistyczny nawet nic nie powiem TŻ bo by sie wkurzyl alebo podejrzawal nie o to ze podoba mi sie jego kumpel
#2704 |
Zakorzenienie
|
Kiiiciiia, sto lat spełniających się marzeń, sto lat w słonecznym różowym pustakowym świecie, sto lat młodości i piękności!!!
I specjalnie dla Ciebie barbiowy torcik ![]()
#2705 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
maja ale torcik wynalazlas sliczny Vikunia ja chce te twoje fotki jako modelki zobaczyc pislam wczesniej chyba nie zauwazylas ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Carolans co sie nie udzielasz???
![]() |
#2706 |
BAN stały
|
Mi też przydałby sie korektor, marzy mi sie rozświetlający ysl
![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny u Was też taka piękna pogoda ![]() ![]() Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-28 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Zakorzenienie
|
No u mnie też jest piękna w sam raz na spacer
![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Zadomowienie
|
![]() u mnie tez pogoda bardzo wiosenna po obiadku pojde na dlugasny spacer z moim czwronogiem ![]() dziewczyny mam juz dosc mojego cellulitu... moze nie jest jakis bardzo duzy ale mnie tak wkurza jak nie wiem i nic na niego nie dziala zaden lipometric z vichy, zaden inneov mam dosc, wynalazlam cos takiego na allegro myslicie ze to moze dzialac? ktos kiedys tu pisal ze pomogly mu masaze bankami chinskimi to to jest chyba podobne http://allegro.pl/item559431007_cell...a_prezent.html aha i orientujecie sie moze po jakim czasie od zakonczenia kuracji kwasami mozna sie zaczac opalac? |
![]() ![]() |
![]() |
#2710 |
BAN stały
|
A co myślicie o ubraniu na spacer do lasu futerkowego bezrękawnika na sam sweter? Bo nie mam siły już chodzić w płaszczu i zimowych kurtałkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2711 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale też mam już dość kurtek, płaszczy etc ... czuję się jak pingwin ![]()
![]() |
#2713 |
Zakorzenienie
|
MIŚKA - ja zakładam skórke ,nie wiem czy nie będzie Ci zimno chociaż u mnie dużo dziewczyn tak chodzi ,tylko zamiast swetra mają bluzy
![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Wtajemniczenie
|
Oj Eveline nawet nie masz pojecia jak chcętnie bym się z Tobą zamieniła... Śliczne policzki i ten malutki nosek! jak już będę obrzydliwie bogata to sobie taki zrobię ;D
![]() |
#2715 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a między mną i tż ![]() ![]() u mnie dzisiaj "ładna" pogoda..no bo jest 100% lepiej porównując do dotychczasowej pogody no .. ale to jeszcze nie to.. ![]() ![]() ![]() MAM DZISAJ DZIEŃ TROLA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2716 |
BAN stały
|
Wklejam obiecane foto tuszu dior iconic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Raczkowanie
|
łaaał Miśka przekonalas mnie tymi dolnymi rzesami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Wtajemniczenie
|
coś cicho dziś, przynajmniej narazie. jak znam życie jak wrócę z pracy będzie znowu masa do nadrabiania
![]()
![]() |
#2719 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja niestety nie mam czworonoga, ale za rok na uodziny hce dostac yorka od tz ![]() ![]() a te kwasy to co daja? o co w ogole chodzi? Cytat:
![]() Kiciu wszystkiego naj, wielu pustakowych dni, duzo rozowego w szafie, a tak na powaznie, to duzo zdrowka, szczescia, samoealizacji w pracy, konsekwencji ![]() buziaki
![]() |
#2720 |
BAN stały
|
..mi to sie z 3x snilo ze moj tż mnie zdradza ;/ to dopiero koszmar
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2721 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- też mi się to śniło, a później chodziłam i bałam się, że to coś naprawdę będzie, że niby proroczy sen.. a dokładniej śniło mi się, że go przez ileś lat szukałam, wynajmowałam detektywów, płakałam i bardzo się o niego martwiłam, a on uciekł ode mnie, bawił się z różnymi laskami i ogólnie bardzo się zmienił..do tej pory jak o tym myślę to aż mi się tak źle robi ![]() a i to był jeden z moich snów w odcinkach, więc pewnie kiedyś znowu będzie śnił mi się dalszy ciąg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | ||||
Wtajemniczenie
|
KICIA sto lat, spełnienia marzeń i uśmiechu na co dzień!!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Miśka, świetny av ![]() A ja się muszę pochwalic, byłam dziś wybrac suknię ślubną, wybrałam pierwszą, którą przymierzyłam, tak dobrze się w niej czułam i wyglądałam, że inne mi się już nie podobały. Panie od razu dobrały mi welon, bolerko i biżu. Będę ją wypożyczac, ale plusem jest to, że jest nowa, z najnowszej kolekcji Agnes i nawet jeszcze nie mierzona. Nie potrzebuję poprawek, bo lezy świetnie! Panie w salonie powiedziały mi, że mam świetną figurę do tej sukni ślubnej ![]()
![]() |
#2723 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() może to dziwne...tak, jest to na pewno dziwne..ale odkąd jestem z tż ( 2lata i 8 miesięcy) NIGDY, ale to NIGDY, ANI RAZU..nie śnił mi się dobrze.jak już mi się śni to albo mnie zdradza (najczęściej) albo coś odwala, zawsze cos złego. męczy mnie to jak nie wiem co... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
Zakorzenienie
|
Mi się parę razy śniło,że Tż mnie zdradza albo gada z inną laską a mnie olewa....niefajnie się potem człowiek czuje bo takie sny bywają realistyczne ale to tylko sny
![]() Tż też mi czasem pisze,że obudził się przerażony bo mu się śniło,że robie naszemu wspólnemu koledze loda albo,że dawałam się w jego śnie jakimś kolesiom obmacywać....
#2725 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
albo ja go zdradzam, albo on mnie, albo się rozstajemy.. chyba tylko kilka razy miałam jakieś miłe/erotyczne, ale wtedy on był 'symbolem', wiedziałam, że to on, ale nie widziałam go dokładnie.. no mojemu też się tak kiedyś śniło.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2726 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mi kosmetyczka mowila ze po kawasach mozna opalac sie dopiero 2-3 miesiace po kuracji ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A sukienke musisz koniecznie poakzac jak juz bedzie Twoja ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kurcze mialam pazury malowac a za czytanie watku sie wzielam:P Ale mam rozwego posta przez was ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2727 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i ja tez zaczelam bardziej dbac, jakies maseczki, peelingi, nowe kosmetyki (po pierwsze tez WIECEJ kosmetykow), praktycznie kase wydaje na siebie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja nie wiem jakie Wy ranne ptaszki, ja poszlam spac ok 1 i wstalam o 13 ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Zakorzenienie
|
a ja musze golic codziennie;/ tzn jak np ogole wieczorem to nastepnego dnia sa ok ale juz pod wieczor szorstkie;/
ale to przez moje dbanie o wlosy na glowie:P Pije pokrzywe i ona tak mnie wspomogla :P Jak lykalam tabletki to to samo:P trudno cos za cos;p ps. a mi sie dzisiaj snily "moje urzodzinY" i mam nadzieje ze to byl tylko sen bez zadnego podtekstu do dzisiejszego dnia ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kiiiciiia Czas edycji: 2009-02-28 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2729 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() poczytam dalej zołzy a potem pogram... w SIMSY ![]() Edytowane przez ladygos Czas edycji: 2009-02-28 o 12:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Wtajemniczenie
|
VADI ty chyba poszukiwałaś pierścionka kokardkę?
![]() ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1235572597
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.