|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. III
Omikrona! Dobra, to umówimy się jeszcze pod koniec tygodnia.
Bandola! Dzięki za maila. No i spałam 4,5 godziny przez całą noc łącznie. To była po prostu MASAKRA! Ale to nie tylko z powodu przeniesienia łóżeczka do innego pokoju. O 2:30 Mikołaj miał 38,8 stopni. Był cały rozpalony. Dałam mu czopka i temperatura spadła, ale pospał tylko godzinę. Od 3:30 do 5:00 męczył się masakrycznie i dopiero po 5:00 usnął. No i ja oczywiście też dopiero wtedy usnęłam. I spaliśmy do 8:30. Jestem wykończona. Mam nadzieję, że to te ząbki a nie jakieś choróbsko. Strasznie się o niego martwię. A z dobrych wieści: wchodzę we wszystkie spodnie sprzed ciąży. Jestem mega szczęśliwa, bo do mojej garderoby dołączyło jakieś 10 par, w które wchodzę!! Mamy dziś ślub i strasznie chcę iść, ale nie wiem, co z Mikim. Niby teraz nie ma gorączki, ale sama nie wiem. Nie mam go dzisiaj z kim zostawić. Miał iść z nami. No nic, zobaczymy jeszcze. Miłego dnia!
|
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
Tola współczuję nocy
![]() Mnie też to w końcu będzie czekało za jakiś czas ![]() My zmykamy zaraz do Nałęczowa, a potem na ślub kolegi Miłego dnia
|
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
No i dupa, znowu gorączka. Tym razem nie chce spaść. Zaraz jedziemy do przychodni na Chodźki. Cholera! Martwię się...
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
Tola
Ale jednocześnie należą Ci się gratulacje, za zgubione kilosy Jolinek - ja nie wiem, ale ja bym na przykład nie zmartwiła się za bardzo, jakbym utyła tylko w cyckach, a niech dół zostanie ale myślę, że jak skończysz karmić to trochę zmaleją, chociaż niekoniecznie do stanu sprzed ciąży (mam koleżankę która miała takie "pryszcze", a teraz dziecko odchowane, a biuścik niczego sobie Ja ostatnio też ciutkę schudłam, małż miał jakieś problemy z żołądkiem i przez jakiś czas gotowaliśmy lekkostrawne rzeczy, poza tym nakładał sobie takie malutkie porcje, a mnie było głupio napakować sobie więcej na talerz niż u niego, tak więc trochę mi zeszło... Efekt teraz jest taki, że skurczyliśmy sobie żołądki, i nie dajemy rady zjeść całej pizzy (na pół oczywiście), a kiedyś nie stanowiło to problemu. Szczerze mówiąc nie martwi mnie to wcale
|
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff niedawno wróciliśmy, trafiliśmy na piękną pogodę i dobre jedzenie w Nałęczowie, potem jeszcze zaliczyliśmy mini imieniny u babci i coś czuję, że po takim dniu to pewnie z kilogram do przodu na wadze mam
![]() Zmykam szykować rzeczy na jutrzejszą sesję zdjęciową, bo ona z samego rana, tak, żeby za dużo ludzi w Ogrodzie Botanicznym nie było
|
|
#2706 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miki już chyba trochę lepiej, zobaczymy jak prześpi dzisiejszą noc... Albo trzydniówka albo ząbki. Ale ma też zaczerwienione gardło. ![]() Cytat:
Byliśmy dziś na ślubie u znajomych, u których Aga była fotografem. Oby się wyspała na Waszą jutrzejszą sesję, skoro to z samego rana.
|
|
|
#2707 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny.
tola, dobrze że Miki już lepiej, nie ma nic gorszego niż patrzeć na takie dzieciątko w gorączce i nic nie móc zrobić . misshot, udanego pleneru - pokażesz nam zdjęcia??? wiecie co? niechcący się wypisałam z Klubu muszę teraz prosić o ratunek
|
|
|
|
|
#2708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdrówka dla Mikiego życzę
|
|
|
#2709 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() wróciłam, ech ech, było fantastycznie... Teraz trzeba wrócić do rzeczywistości, będzie ciężko. (chociaż przyznam że miło jest położyć się na prawdziwym łóżku i wziąć prawdziwy prysznic )idę sobie poczytać co tam u Was słychać |
|
|
|
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Pola!
Jak było? Opowiadaj! I powklejaj jakieś zdjęcia koniecznie! I czekamy na Ciebie na małej czarnej
|
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie Pola myślałam kiedy się odezwiesz w końcu
No i czekamy na jakąś recenzję + fotki
|
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
No i jak tam się sesja udała Miss.hot? Pogoda to się Wam udała, co? Kurde, a ja cały dzień się kiszę w domu. Ale buła!
|
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
tak, tak, Pola, foooooootki, pliiiiiiiz
|
|
#2714 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
mielismy troszke wyjazdowy weekend wiec melduje sie teraz w sobote byliśmy w Nałeczowie a wczoraj nad Zagłęboczem jestem padnięta ale fajnie bylo a powiedzcie mi co to za dieta?? bo ja chce ze 3 kg zgubić ![]() Cytat:
ja tez bym sie pokłócila o to![]() a torebki pierwsza klasa Cytat:
o to szkoda ze sie nie spotkałysmy tam bo tez bylismy Cytat:
|
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
No szkoda, szkoda
![]() Dzień dobry
|
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry laseczki
Jestem jak najbardziej ZA SPOTKANKIEM |
|
|
|
|
#2717 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny zdjęcia będą na pewno i opowieść jakaś obszerniejsza, ale musimy zrobic jakąś selekcję i je powywoływać
![]() i się szykuję do pracy, ech ciężko będzie
|
|
|
|
|
#2718 |
|
Rozeznanie
|
Selka ja bym była chętna ale musiałabym znaleźć kogoś kto mnie podrzuci z Krzychem nad Zalew bo autobusem byłoby ciężko (może zadzwonię do brata
), tyle że potem siedziałabym nad Zalewem aż Tż skończy robotę i nas odbierze ![]() chyba zrobię w końcu to prawko bo drażni mnie że ciągle muszę być od kogoś uzależniona i nie mogę jechać tam gdzie chcę
|
|
|
|
|
#2719 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
łaaał dziewczyny jestem pod wrażeniem, za zgubione kilogramy ![]() tak piszecie ciągle o dietach, ćwiczeniach, że czuję się zmotywowana muszę i ja troche poćwiczyć, bo niestety Ania się coraz lżejsza nie robi a mi niedługo plecy wysiądą, poza tym przydało by sie doprowadzić mięśnie brzucha do jako-takiej formy ciekawe tylko, czy uda mi się ćwiczyć regularnie wezme przykład z siostry - już 10 lat ćwiczy i to w domu - to się nazywa wytrwałość ![]() Pola ja też niecierpliwie czekam na fotki ![]() Malpka a już miałam pytać gdzie się podziewałaś jak Cię nie było Selka zapowiadam się na koniec sierpnia mąż będzie miał 4 dni wolne, więc na pewno któregoś dnia mnie podrzuci ![]() Tola Rudalbn no jak to byście nad zalew nie doszli?
"Miłość to nie pluszowy miś, ani kwiaty,... Ale miłość, kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze." ![]() Edytowane przez sija Czas edycji: 2009-08-17 o 09:46 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2720 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2721 | |
|
Rozeznanie
|
a chesz spróbować taki spacerek
Cytat:
![]() a zmieścilibyśmy się
|
|
|
|
|
|
#2722 |
|
Raczkowanie
|
No jasne
A duży jest po złożeniu?
|
|
|
|
|
#2723 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#2724 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() myśl, myśl
|
|
|
|
|
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
|
#2726 |
|
Zadomowienie
|
Rudalbn o której dziś spacerek?
cześć Jodie
|
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2728 |
|
Rozeznanie
|
annabel a kiedy chcesz jechać
![]() sija jeszcze nie wiem chwilowo mam lenia, ale jakoś trzeba będzie wyjść a jak Ci pasuje ...
|
|
|
|
|
#2729 |
|
Zadomowienie
|
chyba wolę tak ok 11:30-50 zależy jak pójdzie karmienie
|
|
#2730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znajomi zaproponowali wyjazd to pojechalismy ale ta moja Julka sie upodróżuje![]() a skoro na spacer dojdziecie nad zalew to moze i do mnie dojdziecie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:50.

ale myślę, że jak skończysz karmić to trochę zmaleją, chociaż niekoniecznie do stanu sprzed ciąży (mam koleżankę która miała takie "pryszcze", a teraz dziecko odchowane, a biuścik niczego sobie 

ja tez bym sie pokłócila o to
05.07.2008